Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 71 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 71 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (14)
+26
ioanna
brigitta
raruta
ralu.steffy
DaNuTzA
lilia
amalia-carmen
mona_mami
cecilia_7625
roxana ,mamica finuta
mofturaki
celina74
Gianina
crina_oc
alinagherman
panky(Laura)
swe
teodoraion
Raluca30
Elena23
sandy
paul_A
elena
Maria
anka9mai
adriana
30 participanți
Pagina 27 din 41
Pagina 27 din 41 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41
Re: La o cafea intre prietene (14)
pe mine ma enerveaza Nea Stelica, de fapt multa lume ma enerveaza zilele astea..mai ales la serviciu...ce sa mai sunt in depresie...si abia astept sa imi caut in allta parte...
mai am putin si pllec
va pup
mai am putin si pllec
va pup
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna ziua fetele...eu gata am incheiat saptamana de lucru...Adriana imi pare tare rau ca au iesit nu tocmai bune analizele lui Gabita, poate gasesti un medic bun si va ajuta
Roxi ma bucur ca ai revenit, ce e cu nenea Stelica te vrea numai prin preajma lui??
Teo tu de ce esti deprimata?
nici eu nu am o stare tocmai buna, sunt mereu nervoasa, obosita si ofticata ca nu ne ajung niciodata banii
Roxi ma bucur ca ai revenit, ce e cu nenea Stelica te vrea numai prin preajma lui??
Teo tu de ce esti deprimata?
nici eu nu am o stare tocmai buna, sunt mereu nervoasa, obosita si ofticata ca nu ne ajung niciodata banii
anka9mai- Mamica cocheta
buna dragelor.....la noi a fost frumos azi...acum s-a mai racorit putin.
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
Buna fetele!! Adriana,imi pare rau ca analizele nu au iesit bune...poate nu e cine stie ce....ci doar o infectie trecatoare...hai ca o sa fie bine,ai sa vezi!! Si eu ar trebui sa-i fac niste analize lui Dragos....si operatie de polipi...dar uite ca nu am ajuns nici acum,ma tot gandesc ca este mic.
Cuscra,ce ceai bun...ce faceti voi?? Noricica mea e bine?? La noi e cald si frumos,azi am fost afara vreo 4 ore...am ajuns la Zoo si in parc...tare mult i-a placut! Eu ma pregatesc sa plec la servici ....sa aveti o seara placuta!
Cuscra,ce ceai bun...ce faceti voi?? Noricica mea e bine?? La noi e cald si frumos,azi am fost afara vreo 4 ore...am ajuns la Zoo si in parc...tare mult i-a placut! Eu ma pregatesc sa plec la servici ....sa aveti o seara placuta!
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
Adriana, sanatate multa!
Cuscra, noi suntem putin racite :( Ma bucur ca ati profitat de vremea buna.Vrem si noi la zoo, dar nu avem in oras. Servici usor!
Cuscra, noi suntem putin racite :( Ma bucur ca ati profitat de vremea buna.Vrem si noi la zoo, dar nu avem in oras. Servici usor!
crina_oc- Mamica sexy
servici usor Elena...noi acus plecam la Careffour sa cumparam pt ziua lui Alex...vrea petrecere acasa, la tara la Bubu dar si la gradi
anka9mai- Mamica cocheta
buna fetelor
Adriana stai linistita caci sigur o sa fie bine
o seara placuta va doresc,eu pregatesc cateva lucruri caci maine mergem la tara
Adriana stai linistita caci sigur o sa fie bine
o seara placuta va doresc,eu pregatesc cateva lucruri caci maine mergem la tara
Maria- Administrator
Buna seara fetele sunt cu voi :hug: ce l-as da pe nea Stelica pe mana voastra asa m-as simtii si eu razbunata
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
rOXI, EU SUNT CALMA, DAR CAND MI SE incalca niste drepturi nu ma las...tineti minte ca sotul meu mi-a taiat cablul de cateva ori...dar nu ma lasam
buna dimineata fetele va astept alaturi de mine la cafeluta
va multumesc tuturor pentru ganduirile voastre ...marti vom merge la o doctora sa vedem ce zice .... cert este ca i-a iesit VSH foarte mare 50/95 ...o infectie in corp dar nu se stie unde ....iar gabi acum este foarte bine , deci o sa fie destul de mul;t de investigat!
o zi frumoasa va doresc tuturor!
va multumesc tuturor pentru ganduirile voastre ...marti vom merge la o doctora sa vedem ce zice .... cert este ca i-a iesit VSH foarte mare 50/95 ...o infectie in corp dar nu se stie unde ....iar gabi acum este foarte bine , deci o sa fie destul de mul;t de investigat!
o zi frumoasa va doresc tuturor!
buna dimineata Adriana!
beau si eu o cafea pe fuga cu voi caci plecam la tara :3345:
pe seara ne intoarcem si mai vorbim,o zi buna :soare:
beau si eu o cafea pe fuga cu voi caci plecam la tara :3345:
pe seara ne intoarcem si mai vorbim,o zi buna :soare:
Maria- Administrator
buna dimineata! hop si eu la cafea
Adriana, sper sa nu fie nimic grav
Maria, sa aveti vreme buna!
Adriana, sper sa nu fie nimic grav
Maria, sa aveti vreme buna!
crina_oc- Mamica sexy
neatza fetele...Adriana,asa ii iesise si lui Dragos anul trecut cand a avut amigdalita pultacee...avea gatul plin de puroi...proteina C reactiva i-ai facut?? E normal sa-i iasa VSH-ul asa marit din moment ce a avut amigdalele cu puroi...dar Doctorul o sa te linisteasca.
Eu am bagat la spalat,am si de calcat cateva...si o sa iesim si in parc...azi suntem singuri fara tati,vine maine dimineata...va pup si week-end placut!!
Eu am bagat la spalat,am si de calcat cateva...si o sa iesim si in parc...azi suntem singuri fara tati,vine maine dimineata...va pup si week-end placut!!
Elena23- Mamica eleganta
Buna dimineata fetele sunt si eu alaturi de voi la o cafeluta , dupa care merg la treaba ,am zii plina azi : de spalat , calcat , sa fac mancarica , poate si ceva bun ,ufffffffff cam multe ce-i drept , Andrei e racit si are o tuse seaca si asa urata , nu mai stiu ce sa-i mai dau ,mititelul tuseste de nu va spun :sorry: am fost si la medic , nu are nimic la plamani , viroza respiratorie Adriana ,multa sanatate micutului Maria ,drum bun si calatorie placuta ,sa ne auzim cu bine tuturor va urez spor in toate , o zii minunata
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
maria drum bun si sa fie vreme frumoasa!
elena ii iese VSH ASA mare chiar daca ii trecuse amigdalitele eram a 4 a zi de cand terminasem augumentinul ..... dupa cum am mai spus starea lui este foarte buna, nu indica absolut nimic , exudatul si urocultura sunt negative ....
buna crina, roxy , o zi buna fetele , eu pana acum am calcat si gabi a stat la pc la jocuri , nu mai am loc de el!
elena ii iese VSH ASA mare chiar daca ii trecuse amigdalitele eram a 4 a zi de cand terminasem augumentinul ..... dupa cum am mai spus starea lui este foarte buna, nu indica absolut nimic , exudatul si urocultura sunt negative ....
buna crina, roxy , o zi buna fetele , eu pana acum am calcat si gabi a stat la pc la jocuri , nu mai am loc de el!
neata am trecut sa va salut putin ca imediat ma apuc de treaba ..o zi frumoasa
alinagherman- Mamica de cariera
Buna ziua fetele! Spor la treburi fetelor! Adriana multa sanatate lui GABITA, o sa treceti voi si peste asta! Eu ma apuc de curatenie ca pana acum am fost in gradina de legume!
raruta- Mamica eleganta
- Varsta : 43
ce faceti fetele?? sunteti plecate?? ocupate cu treburile casnice?? Eu am calcat,am schimbat lenjeria de pat,am bagat iar la spalat si acum am pus sa prajeasca niste cartofi sa papam cu salatica de rosii si castraveri si branzica...afara o sa iesim dupa ce ne trezim...
Elena23- Mamica eleganta
eu sunt pe aici, ca am adormit printesa, mancarea e gata...astept sa vina sotul sa mancam...
Cuscra plimbare placuta! la noi e frig si innourat
Cuscra plimbare placuta! la noi e frig si innourat
crina_oc- Mamica sexy
merci Crina...haideti la noi...cred ca asa frumos s-ar juca pricindeii....noi am papat si mergem la nani...te pup cuscra si somnic pufos la printesica!
Elena23- Mamica eleganta
buna fetelor
Adriana dupa cum ai citit toate fetele te incurajam asa o sa fac si eu si o sa vezi k o sa fie bine Gabi dupa ce mergi cu el la doctora de care ziceai
noi am bucatarit dimineata si nu am putut sa intru pe forum
Adriana dupa cum ai citit toate fetele te incurajam asa o sa fac si eu si o sa vezi k o sa fie bine Gabi dupa ce mergi cu el la doctora de care ziceai
noi am bucatarit dimineata si nu am putut sa intru pe forum
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
multumesc mult ceci .... eu nu mai am acces la pc fetelor ....nu mai am loc de gabi!
acum o am pe matusa mea la mine si am reusit sa intru si eu sa va salut ..... o seara frumoasa in continuare!
acum o am pe matusa mea la mine si am reusit sa intru si eu sa va salut ..... o seara frumoasa in continuare!
multumim Adriana
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna tuturor!
Pagina 27 din 41 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
Pagina 27 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA