Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 151 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 151 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (14)
+26
ioanna
brigitta
raruta
ralu.steffy
DaNuTzA
lilia
amalia-carmen
mona_mami
cecilia_7625
roxana ,mamica finuta
mofturaki
celina74
Gianina
crina_oc
alinagherman
panky(Laura)
swe
teodoraion
Raluca30
Elena23
sandy
paul_A
elena
Maria
anka9mai
adriana
30 participanți
Pagina 32 din 41
Pagina 32 din 41 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41
Re: La o cafea intre prietene (14)
Neata fetelor!Ce mai faceti?
Adriana sunt sigura ca nu este nimic grav,daca a avut puroi pe amigdalite mai mult ca sigur de acolo este.
LARISA-IOANA (4).....am reusit sa votez fara cont
Adriana sunt sigura ca nu este nimic grav,daca a avut puroi pe amigdalite mai mult ca sigur de acolo este.
LARISA-IOANA (4).....am reusit sa votez fara cont
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
fetelor nu ma asteptam sa o votati asa repede pe Larisa
va multumesc mult
eu mi-am dat comanda la www.quick24-fostul quelle la 2 maieuti-topuri la pret de 114,9 buc,un pluover,o bluza si pt Larisa o casa de marcat de jucarie k ma innebunit sa ne jucam in fiecare zi de-a vanzatoarea si o papusa Disney printesa pt 1 iunie
va multumesc mult
eu mi-am dat comanda la www.quick24-fostul quelle la 2 maieuti-topuri la pret de 114,9 buc,un pluover,o bluza si pt Larisa o casa de marcat de jucarie k ma innebunit sa ne jucam in fiecare zi de-a vanzatoarea si o papusa Disney printesa pt 1 iunie
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
nu raluca din cate mi-a spus doctra este ceva mai profund decat amigdalele ...amigdalele sunt mai mult la suprafata!
ceci sa porti sanatoasa bluzitele si sa va jucati frumos de-a vanzatoarea!
ceci sa porti sanatoasa bluzitele si sa va jucati frumos de-a vanzatoarea!
am gresit pretul la maieu 14,9 ron buc
wau , ce ieftin .... ce mai faceti fetele, eu am revenit in birou cu o durere de cap groaznica!
buna tuturorA!
multa sanatate lui Gabi! mergi sa vezi si sa speram ca e bine.
Eu va spuneam ca am ceva vesti bune... si anume ca o sa imi schimb jobul si activitatea....., s-a gasit solutia fara sa caut..voi merge la un job unde o pot lua si pe Larisa cu mine, si pe Bia cand e nevoie..inca nu am stabilit totul dar in principiu e gata..partea proasta e ca nu o sa mai am acum concediu...dar poate pana in toamna reuzesc sa imi iau si sa vin la voi cum am promis...oricum sunt multumita ca am rezolvat problema cu Larisa...mai rar poti sa iei copilul cu tine la munca si sa fi si platit...
multa sanatate lui Gabi! mergi sa vezi si sa speram ca e bine.
Eu va spuneam ca am ceva vesti bune... si anume ca o sa imi schimb jobul si activitatea....., s-a gasit solutia fara sa caut..voi merge la un job unde o pot lua si pe Larisa cu mine, si pe Bia cand e nevoie..inca nu am stabilit totul dar in principiu e gata..partea proasta e ca nu o sa mai am acum concediu...dar poate pana in toamna reuzesc sa imi iau si sa vin la voi cum am promis...oricum sunt multumita ca am rezolvat problema cu Larisa...mai rar poti sa iei copilul cu tine la munca si sa fi si platit...
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna cuscra , ma bucur pentru tine insa dane mai multe detalii, unde anume vei lucra si ca ce?....felicitari inca o data , de canmd schimbi serviciul?
probabil din iunie.
o sa am grija de fetita unei prietene, e exact ce imi trebuie...fatra stres, telefoane si calculator... ma platesc la fel de bine ca aici si am progr mult mai bun...asa ca..sunt fericita!
o sa am grija de fetita unei prietene, e exact ce imi trebuie...fatra stres, telefoane si calculator... ma platesc la fel de bine ca aici si am progr mult mai bun...asa ca..sunt fericita!
ma bucur pentru tine teo ....si ce program vei avea? .... iti face si carte de munca?
de la 9-17.30 18 de l-v
si carte de munca..
si carte de munca..
super Teo...daca tu esti fericita suntem si noi
anka9mai- Mamica cocheta
super ne buuram ptr tine!!..DD iti pregateste totul asa dupa sufletelul tau minunat!!
sandy- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
multuesc fetele
poate unora li se pare ciudat ca ma bucur, dar prioritatea mea sunt fetele, si daca pot sta mai mult macar cu una din ele, fac totul sa se poata..nu imi pasa de cariera..
poate unora li se pare ciudat ca ma bucur, dar prioritatea mea sunt fetele, si daca pot sta mai mult macar cu una din ele, fac totul sa se poata..nu imi pasa de cariera..
Buna fetele
Am tot rasfoit sa gasesc reteta de nuci, dar nu o gasesc deloc....daca dati de ea lasati-mi si mie link pls....vreau sa fac nuci, am gasit forma la mama ....merci, va pup ! :hug:
Am tot rasfoit sa gasesc reteta de nuci, dar nu o gasesc deloc....daca dati de ea lasati-mi si mie link pls....vreau sa fac nuci, am gasit forma la mama ....merci, va pup ! :hug:
elena- Mamica cocheta
uitte reteta Adrianei
NUCI
iNGREDIENTE
- 6 oua
-600 ml ulei
-2 lingurite amoniac
- 2 cani zahar
- arome
- faina cat cuprinde , insa sa nu fie o coca foarte tare nici foarte moale . Se fac bilute mici si se coc pe aragaz in forma speciala de nuci.
Crema
- 2 cani lapte
-4 linguri faina
-4-5 linguri zahar
- 1 lingura cacao
- arome
-3 linguri unt sau margarina
- o cana nuci pisate
Se fierb pe aragaz la foc mic. Margarina se adauga cand crema este aproape rece , nucile se adauga si ele tot la sfarsit cand crema este rece
NUCI
iNGREDIENTE
- 6 oua
-600 ml ulei
-2 lingurite amoniac
- 2 cani zahar
- arome
- faina cat cuprinde , insa sa nu fie o coca foarte tare nici foarte moale . Se fac bilute mici si se coc pe aragaz in forma speciala de nuci.
Crema
- 2 cani lapte
-4 linguri faina
-4-5 linguri zahar
- 1 lingura cacao
- arome
-3 linguri unt sau margarina
- o cana nuci pisate
Se fierb pe aragaz la foc mic. Margarina se adauga cand crema este aproape rece , nucile se adauga si ele tot la sfarsit cand crema este rece
Super Teo!Ma bucur ca ai gasit si poti sa ai grija si de fete
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
Teo felicitari in primul rand
si eu am devenit asistent maternal tot pt Larisa,k nu aveam cu cine s-o las dupa ce a implinit 2 ani-mama mea era in Italia iar soacra lucra;iar acum nu-mi pare rau deloc k am grija de un copil care are mare nevoie de iubire in primul rand si-mi cresc si fetita
si eu am devenit asistent maternal tot pt Larisa,k nu aveam cu cine s-o las dupa ce a implinit 2 ani-mama mea era in Italia iar soacra lucra;iar acum nu-mi pare rau deloc k am grija de un copil care are mare nevoie de iubire in primul rand si-mi cresc si fetita
felicitari teo si din partea mea......
ce faceti fetelor? eu ma uit pe niste retete de parjituri , poate fac si eu duminik de ziua sotului meu....cu toate k el nu este in tara....sarbatorim de la distanta impreuna in fata calculatorului prin web.... :soare: :soare:
ce faceti fetelor? eu ma uit pe niste retete de parjituri , poate fac si eu duminik de ziua sotului meu....cu toate k el nu este in tara....sarbatorim de la distanta impreuna in fata calculatorului prin web.... :soare: :soare:
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
merci mult Teo ! te pupacesc :hug: vin cu poze cand le fac
elena- Mamica cocheta
buna elena spor la facut nuci si sper sa iti placa , as mai face si eu dar mi se par migaloase
roxanik si eu am cautat o reteta de prajituri dar nu am gasit ce cautam .... vroiam o prajitura cu gempentru ca am multe borcane cu gem si nu stiu ce sa fac cu ele
fetele am o veste cat de cat buna , doctora ma linistit in privinta analizelor , au iesit asa modificate din cauza amigdalitelor dar mi-a spus pentru linistea mea sa le mai repetam peste o luna .... iar in privinta greutati mi-a zis sa merg cu el la endocrine .... mi-a spus ca are greutatea unui copil de 7-8 ani ....maine se duce emil cu el sa vedem ce ne spune!
roxanik si eu am cautat o reteta de prajituri dar nu am gasit ce cautam .... vroiam o prajitura cu gempentru ca am multe borcane cu gem si nu stiu ce sa fac cu ele
fetele am o veste cat de cat buna , doctora ma linistit in privinta analizelor , au iesit asa modificate din cauza amigdalitelor dar mi-a spus pentru linistea mea sa le mai repetam peste o luna .... iar in privinta greutati mi-a zis sa merg cu el la endocrine .... mi-a spus ca are greutatea unui copil de 7-8 ani ....maine se duce emil cu el sa vedem ce ne spune!
e bine Adriana ca nu e grav, cu greutatea va avea o lupta mare...
AM eu o prajitura cu gem deasupra.
ingrediente;un cub de drojdie,1 cana apa minerala,o cana ulei,faina cata cuprinde si un praf de sare.Se amesteca toate ingredientele si se pune in tava dar oprim putina coca pt a face ,,gard,, deasupra prajiturii.Apoi punem un borcan de gem si facem ,,gardul,, din coca pe care am oprit-o
Eu mai am prajituri cu gem-retete dar am sc acum una simpla
Te-ai mai linistit si tu in privinta lui Gabita?-acum k ai fost la doc?
ingrediente;un cub de drojdie,1 cana apa minerala,o cana ulei,faina cata cuprinde si un praf de sare.Se amesteca toate ingredientele si se pune in tava dar oprim putina coca pt a face ,,gard,, deasupra prajiturii.Apoi punem un borcan de gem si facem ,,gardul,, din coca pe care am oprit-o
Eu mai am prajituri cu gem-retete dar am sc acum una simpla
Te-ai mai linistit si tu in privinta lui Gabita?-acum k ai fost la doc?
mersic fetele ..... da ceci m-am mai linistit ,sa vedem ce zice maine si endocrinoloaga ..... pediatra nu a simtit la palpat nimic dar mi-a zis sa merg totusi pentru linistea mea ...... si mai avem o mica problema cu putica care zic eu ca este mai micuta ..... pediatra a zis ca este in regula dar sa isi dea cu parerea si endocrinoaloaga ..... asa ca maine este tensiune mare!
ceci mersic pentru reteta ....sa mai imi dai retete cu gem!
ceci mersic pentru reteta ....sa mai imi dai retete cu gem!
gata mancarea si la mine...am facut un borsulet cu pui de tara si snitele din piept de pui... tati face baie iar eu is obosita de`mi vine sa ma bag in pat de pe acum si sa ma ridic maine dimineata....
am uitat sa va zic ca Alex a primit cadouri de ziua lui exact ce si`a dorit, o pista cu masini, pe Bucsa si McQuenn, dar si cate ceva de imbracat...revin maine cu poze!
Adriana eu mereu am avut o groaza de kg in plus la copii....am o nepotica care este mai grasuta decat ar trebui sa fie la varsta ei si e mereu in lupta cu kg, eu zic ca de va recomanda medicul ca Gabita sa mai slabeasca sa ai mare grija la dieta lui (tu stii f bine cat e de greu sa ai kg in plus)
am uitat sa va zic ca Alex a primit cadouri de ziua lui exact ce si`a dorit, o pista cu masini, pe Bucsa si McQuenn, dar si cate ceva de imbracat...revin maine cu poze!
Adriana eu mereu am avut o groaza de kg in plus la copii....am o nepotica care este mai grasuta decat ar trebui sa fie la varsta ei si e mereu in lupta cu kg, eu zic ca de va recomanda medicul ca Gabita sa mai slabeasca sa ai mare grija la dieta lui (tu stii f bine cat e de greu sa ai kg in plus)
anka9mai- Mamica cocheta
Buna seara fetele!!
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Pagina 32 din 41 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
Pagina 32 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA