Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 133 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 133 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (15)
+24
brigitta
lilia
celina74
amalia-carmen
mona_mami
crina_oc
swe
tit.ioana
Dia
Raluca30
elena
mofturaki
roxanik
paul_A
Elena23
teodoraion
sandy
anka9mai
cecilia_7625
roxana ,mamica finuta
Maria
nadvio1973
alinagherman
adriana
28 participanți
Pagina 18 din 42
Pagina 18 din 42 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42
Re: La o cafea intre prietene (15)
buna Mona!!!
Alexandra merge la Bistrita in excursie :GHIOCEI:
Alexandra merge la Bistrita in excursie :GHIOCEI:
Maria- Administrator
Super, Maria! Mi-ar place si mie sa merg, dat fiind faptul ca nu am cam fost tare demult!
Distractie placuta! :3345:
Acu', chiar plec la treaba!
Distractie placuta! :3345:
Acu', chiar plec la treaba!
mona_mami- Mamica cocheta
buna ziua fetele!!! ce mai face`ti voi? am reusit sa citesc din urma vro 4 pag. Teo ce sperietura ai putut sa tragi...cum este degetelul micutei?...
Flori ma bucur ca ai intrat...te mai asteptam
Elena unde e plecata cu Dragos? scuze ca nu sunt la curent cu toate...dar imediat recitesc si de mai din urma...
Alina baietii tai ce mai fac?...
Maria distractie placuta lui Alex in excursie
Sanatate mult lui Gabita...si feliocitari Sandy pt notele bune de pana acum..vb lui Teo inca putin scapi de facultate..
Roxi tu ce mai faci? ce mai fac copii tai dar nenea Stelul?
Celina ce ai avut cu aparatul de aer conditionat?
Felicitari micului crestin Laura, asteptam poze
Tina tu ce noutati mai ai? cum merge relatia cu sotul tau? Ralu ce face?
in rest sunteti bine santosi cu totii???Acum sa va zic ce am mai facut noi in ultimele 2 zile....tot week-end`ul eu am lucrat...sambata sotul meu a fost cu Alex la tara la ai mei....duminica la 16 am avut serbare in Parcul Copou (serbare pt 1 Iunie) am sa revin mai pe seara cu poze....
eu azi am fost de munca de dim dar de la 14 de cand am schimbat tura am stat cu o colega de tura pana la 17 de am sters o parte din geamurile de la magazin...sunt obosita!!!!
Elena unde e plecata cu Dragos? scuze ca nu sunt la curent cu toate...dar imediat recitesc si de mai din urma...
Sanatate mult lui Gabita...si feliocitari Sandy pt notele bune de pana acum..vb lui Teo inca putin scapi de facultate..
in rest sunteti bine santosi cu totii???Acum sa va zic ce am mai facut noi in ultimele 2 zile....tot week-end`ul eu am lucrat...sambata sotul meu a fost cu Alex la tara la ai mei....duminica la 16 am avut serbare in Parcul Copou (serbare pt 1 Iunie) am sa revin mai pe seara cu poze....
eu azi am fost de munca de dim dar de la 14 de cand am schimbat tura am stat cu o colega de tura pana la 17 de am sters o parte din geamurile de la magazin...sunt obosita!!!!
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
buna tuturor!
Ce faceti?
Larisa e bine, a pazit-o Dumnezeu, asta e clar, alta explicatie nu gasesc la ce mi-a spus socrul ca avea la deget...s-a gandit Dumnezeu sa nu ma imi mai dea si alte probleme ca si asa e o perioada groaznica d ecomemorare pt mine.
MONA, AM VB AZI CU AMALIA SI CRED CA PRIN IULIE ajung prin Cluj...
Ce faceti?
Larisa e bine, a pazit-o Dumnezeu, asta e clar, alta explicatie nu gasesc la ce mi-a spus socrul ca avea la deget...s-a gandit Dumnezeu sa nu ma imi mai dea si alte probleme ca si asa e o perioada groaznica d ecomemorare pt mine.
MONA, AM VB AZI CU AMALIA SI CRED CA PRIN IULIE ajung prin Cluj...
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
maine Anka
noapte buna tuturor!
noapte buna tuturor!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
va pup si eu mamici! nu prea mai am timp sa stau pe net...toata ziua buna ziua stam afara in curte, iar seara pe la ora 22 cand intram in casa, picam cu totii rupti de somn! sunt fericita ca mi-a inflorit Mana Maicii Domnului si miroaseeeeeeeee asaaaa de frumossssssssss!
duminica am fost cu fetitele la " mosie la socrela" si am cules cateva capsunici
niste soc deja socata e pus la facut... azi maine va servesc cu cate un paharel...
in rest, cum va ziceam stam toata ziua buna ziua oprin curte, fara pampersi, incercam sa facem la olita!
P.S. pana acum n-au facut deloc la olita, tot pe langa olita: in chiloti, in papuci... dar nu in olita!!
Teo... stii exact cand in iulie mergi la cluj! cred ca atunci mergem si noi... dupa 20 iulie...
va doresc tuturor SANATATE MAXIMA!!!!!
duminica am fost cu fetitele la " mosie la socrela" si am cules cateva capsunici
niste soc deja socata e pus la facut... azi maine va servesc cu cate un paharel...
in rest, cum va ziceam stam toata ziua buna ziua oprin curte, fara pampersi, incercam sa facem la olita!
P.S. pana acum n-au facut deloc la olita, tot pe langa olita: in chiloti, in papuci... dar nu in olita!!
Teo... stii exact cand in iulie mergi la cluj! cred ca atunci mergem si noi... dupa 20 iulie...
va doresc tuturor SANATATE MAXIMA!!!!!
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
wow Anka ce tare esti suntem bine...multumesc...am reinceput cu strandulanka9mai a scris:buna ziua fetele!!! ce mai face`ti voi? am reusit sa citesc din urma vro 4 pag. Teo ce sperietura ai putut sa tragi...cum este degetelul micutei?...
swe- Mamica eleganta
Buna dimineata!Azi avem serbare....am emotii,am sa postez fotografii ci iedul ...va las o cafea si va urez o zi super!
nadvio1973- Mamica sexy
neata fetelor
va invit la cafea
larisa nu a avut varicela
va invit la cafea
larisa nu a avut varicela
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna dimineata Ceci!
am venit si eu la cafea va multumesc,o sa imi beau cafeaua sui o sa fac curatenie prin casa caci nu stiu de ce ,in dimineata asta ,tot pe fuga fiind ,toate sunt vraiste pe aici cafeacalculator
am venit si eu la cafea va multumesc,o sa imi beau cafeaua sui o sa fac curatenie prin casa caci nu stiu de ce ,in dimineata asta ,tot pe fuga fiind ,toate sunt vraiste pe aici cafeacalculator
Maria- Administrator
buna dimi....si eu la o cafeluta, apoi ordine prin casa!!!
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
buna fetele, am venit si eu la cafeluta
astazi am o zi foarte nasoala cu o durere de burta groaznica .....
nadia te asteptam cu pozici de la serbare
eu astazi trebuie sa cumpar fursecuri si suc pentru maine , sarbatoreste ziua copilului in parc ..... cred ca copii vor fi foarte fericiti!
o zi minunata tuturor
cu elena nu am reusit sa mai vb ...ii trimit acum un mes sa vad ce face!
astazi am o zi foarte nasoala cu o durere de burta groaznica .....
nadia te asteptam cu pozici de la serbare
eu astazi trebuie sa cumpar fursecuri si suc pentru maine , sarbatoreste ziua copilului in parc ..... cred ca copii vor fi foarte fericiti!
o zi minunata tuturor
cu elena nu am reusit sa mai vb ...ii trimit acum un mes sa vad ce face!
neata fetele! am venit si eu la cafleuta....Tina la strand abia astept si eu sa ajung, la noi sapt trecuta nu bagase apa in bazine...
Teo comemoram alaturi de tine amintirea sotului tau!
frumos ca sarbatoriti in parc Adriana...de am fi mai aproape am veni si noi
ce este cu Elena? am intrebat si ieri, ca eu nu am fost pe faza, unde e plecata cu piticul? ce s`a intamplat cu cel mic?
Teo comemoram alaturi de tine amintirea sotului tau!
frumos ca sarbatoriti in parc Adriana...de am fi mai aproape am veni si noi
ce este cu Elena? am intrebat si ieri, ca eu nu am fost pe faza, unde e plecata cu piticul? ce s`a intamplat cu cel mic?
anka9mai- Mamica cocheta
buna Adriana!
o zi placuta in continuare,chiar daca nu a inceput bine
si eu vroiam sa il sarbatoreasca pe Gabi maine la gradi,de ziua lui care e in vacanta ,dar am comandat meniul de la MC"Donalds pentru copii si e prea mult intr-o zi,asa ca m-am gandit sa aman pe alta zi..
Anka,Elena sa internat sa-l opereze pe Dragos de polipi
o zi placuta in continuare,chiar daca nu a inceput bine
si eu vroiam sa il sarbatoreasca pe Gabi maine la gradi,de ziua lui care e in vacanta ,dar am comandat meniul de la MC"Donalds pentru copii si e prea mult intr-o zi,asa ca m-am gandit sa aman pe alta zi..
Anka,Elena sa internat sa-l opereze pe Dragos de polipi
Maria- Administrator
buna dimineata mamici! va pup si va doresc multaaaa sanatate tuturor!!!
mofturaki- Mamica sexy
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
Buna dimineata fetele , la noi e o vreme nasoala rau , cred ca vine iar vreo ploaie de vara Seby este in excursie , of ce vreme au prins copii astia poate pe acolo nu o fii asa ( Campulung)Teo sunt alaturi de tine
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
eu is prinsa in treaba pana peste cap....Adriana transmite salutari Elenei
anka9mai- Mamica cocheta
buna anka , maria , roxy ..... mi-a trimis acum elena mesaj , dragos este bine deja acum sunt acasa ,poate intra ea mai tarziu putin sa ne dea mai multe detalii
excursie placuta micutilor si sa aiba vreme buna sa poate vizita multe locuri frumoase.
teo suntem alaturi de tine .....
spor la treaba anka ...eu tot la cafeluta sunt!
excursie placuta micutilor si sa aiba vreme buna sa poate vizita multe locuri frumoase.
teo suntem alaturi de tine .....
spor la treaba anka ...eu tot la cafeluta sunt!
adriana salut-o pe elena si din portea mea
sarbatoriti ziua copilului in parc cu ,copii de la gradi adriana?
eu i-am luat larisei o papusa si maine dupa amiaza o duc la carefour la spectacol pt copii
sarbatoriti ziua copilului in parc cu ,copii de la gradi adriana?
eu i-am luat larisei o papusa si maine dupa amiaza o duc la carefour la spectacol pt copii
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
vreau sa fac de toate prin casa....dar sunt si cu ochii pe voi
din cate am inteles Teo nu mai poate intra de la servici...
din cate am inteles Teo nu mai poate intra de la servici...
anka9mai- Mamica cocheta
Buna ziua dragele mele prietene...va multumesc la toate ca v-ati gandit la noi si ca ati fost cu sufletul alaturi de noi....am ajuns acasa pe la 10 si putin...operatia in sine a durat 15 minute...extirparea polipilor si amigdalelor...dar numai eu stiu cum au trecut alea 15 min si inca 15 pana ce l-a adus la salon...l-a operat destul de tarziu cam pe la 10,15...bietul de el se plictisese,imi cerea apa mereu si nu aveam voie sa-i dau...a fost cam agiat dupa ce l-a adus,apoi dupa amiaza a reusit sa dorma putin dar se trezea si incepea sa planga,era speriat...ne-a vazut doctorul dimineata si a spus ca este bine si ca a avut niste imensitati de amigdale si polipi si ca nu-si da seama cum a putut sa respire...uffff bine ca am scapat...respira asa de usor ca nici nu se mai simte ca e in pat cu mine...parca mi-e frica sa nu dau peste el....7 zile nu are voie in colectivitate si cateva zile afara,hrana lichida si semilichida....ne-a spus ca o sa-l mai doara urechea,sa-i dau lichide multe si nurofen,ibalgin....eu am concediu medical inca 4 zile,abia martia viitoare merg la servici...am pus sa spal,i-am facut supa,ceai...nici dus nu am apucat sa-mi fac...abia astept sa ma urc in pat....fetele nici nu va imaginati cati copilasi erau acolo..ii opera ca pe banda rulanta...offff numai mama sa nu fii!!
Adriana,imi pare rau de Gabita ca e bolnav...poate faci ceva cu amigdalele lui sa nu se mai chinuie atat...multumesc ptr mesaje!
Teo,sunt si eu alaturi de tine in aceasta zi grea si sa-ti ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste ziua asta!!
va pup pe toate!!!
Adriana,imi pare rau de Gabita ca e bolnav...poate faci ceva cu amigdalele lui sa nu se mai chinuie atat...multumesc ptr mesaje!
Teo,sunt si eu alaturi de tine in aceasta zi grea si sa-ti ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste ziua asta!!
va pup pe toate!!!
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
Pagina 18 din 42 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
Pagina 18 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA