Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 99 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 99 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (15)
+24
brigitta
lilia
celina74
amalia-carmen
mona_mami
crina_oc
swe
tit.ioana
Dia
Raluca30
elena
mofturaki
roxanik
paul_A
Elena23
teodoraion
sandy
anka9mai
cecilia_7625
roxana ,mamica finuta
Maria
nadvio1973
alinagherman
adriana
28 participanți
Pagina 31 din 42
Pagina 31 din 42 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 42
Re: La o cafea intre prietene (15)
buna elena , maria ,
elena sa sti ca sunt 7-8 ani de cand nu am mai fost la sapa , dar acum chiar vroiam sa merg sa ma destind putin ..... mi-a prins bine si am trecut mai usor peste anumite probleme care le-am avut zilele astea!
gabi este bine asteapta vacanta! .... marti avem serbarea si pe urma nu-l mai duc !
La noi nu este nici un obicei maria de rusalii asa ca nu stiu daca facem ceva .... poate voi face un tort ceva ca tot este ziua mea si poate duminica am musafiri , insa nu stiu , nu am nimic planuit!
elena sa sti ca sunt 7-8 ani de cand nu am mai fost la sapa , dar acum chiar vroiam sa merg sa ma destind putin ..... mi-a prins bine si am trecut mai usor peste anumite probleme care le-am avut zilele astea!
gabi este bine asteapta vacanta! .... marti avem serbarea si pe urma nu-l mai duc !
La noi nu este nici un obicei maria de rusalii asa ca nu stiu daca facem ceva .... poate voi face un tort ceva ca tot este ziua mea si poate duminica am musafiri , insa nu stiu , nu am nimic planuit!
am inteles...pai eu inainte faceam in fiecare week-end ceva dulce...dar acum m-am cam lasat de sportul asta...dar cumpar... cand am pofta de ceva bun....mie mi-e dor sa iseim la un gratar dar duminica chiar nu putem...
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
nici la noi nu este Adriana,am glumit cu amandinele,copii vreau sa le fac doar..
in rest sa vedem,poate am sa fac,caci la ce vreme este afara,ploua de aseara fara incetare :curcubeu:
in rest sa vedem,poate am sa fac,caci la ce vreme este afara,ploua de aseara fara incetare :curcubeu:
Maria- Administrator
deci Maria este tocmai buna vremea de facut ceva dulce...hai ca vin si eu la tine sa te ajut la noi inca nu ploua.....e innorat oricum...
Elena23- Mamica eleganta
buna dimineata!!!
servesc si eu cafeluta cu voi
servesc si eu cafeluta cu voi
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
buna Roxi
te astept Elena,ce bine ar fii sa fii mai aproape,sa poti chiar sa vii la facut prajituri :cofpr:
te astept Elena,ce bine ar fii sa fii mai aproape,sa poti chiar sa vii la facut prajituri :cofpr:
Maria- Administrator
oho Maria...nici nu stii cat mi-as dori!
Elena23- Mamica eleganta
imi lipseste mult o prietena la cafeaua de dimineata
Maria- Administrator
nici eu nu am cu cine sa-mi beau cafeaua de dimineata...prietene nu am....vecina e la servici,mai bem dupa amiaza cate un 3-1 dar mai rar asa....stii vb aia...mai rarut ca-i mai dragut...iar prietenele de suflet sunt...virtuale si foarte departe!!! Am o prietena car eimi este si colega dar este in postnatal...ne vizitam mai rar...ne mai intalnim in parc...
Elena23- Mamica eleganta
desi stau la bloc,nu am nici o vecina cu care sa ne vizitam si sa ne bem cafeaua,majoritatea sunt mai in varsta
asa caci dimineata imi beau cafeluta cu voi
asa caci dimineata imi beau cafeluta cu voi
Maria- Administrator
fetele va pup...sa aveti spor la tot ce v-ati propus sa faceti azi!!
Elena23- Mamica eleganta
buna roxy , bine ai venit la cafeluta!
nici eu nu am nici o prietena sau vecina cu care sa be-au cafeluta in weekend! ...la servici o beau cu colega mea cu care ma inteleg super bine , eu sunt pe forum si ea munceste! dar cum este ultima zi si apoi intru in concediu , ma intelege ca nu-mi mai arde de munca!
o zi minunata si tie elena
nici eu nu am nici o prietena sau vecina cu care sa be-au cafeluta in weekend! ...la servici o beau cu colega mea cu care ma inteleg super bine , eu sunt pe forum si ea munceste! dar cum este ultima zi si apoi intru in concediu , ma intelege ca nu-mi mai arde de munca!
o zi minunata si tie elena
asa da colega intelegatoare Adriana
va doresc o zi frumoasa :3345:
acum il las putin pe Gabi la calculator,caci azi este acasa caci ploua prea tare sa-l duc azi dimineata la gradi
cum serbarea am facut-o ne mai permitem sa lipsim cate o zi
va doresc o zi frumoasa :3345:
acum il las putin pe Gabi la calculator,caci azi este acasa caci ploua prea tare sa-l duc azi dimineata la gradi
cum serbarea am facut-o ne mai permitem sa lipsim cate o zi
Maria- Administrator
Buna fetele , mai este cafeluta cum va spuneam am cam lipsit de pe forum , in incercarea sa castig un pachet de slabire de pe FB , cum era de astepat nu am nici-o sansa , in schimb mi-am gasit o gramada de "prietene " numai priviti https://www.facebook.com/pages/FYT-FORM-SYRUP/206461739372164?ref=ts unde poate sa ajunga avaritatea omului asa ca spun ADIO , concursurilor de pe FB In alta ordine de idei , noi stam destul de binisor , numai ca gemenii sunt usor raciti , mai mult Alexia , dar totul e sub control :sorry:
[/left Sebi s-a ales cu o forma urata rau de alergie (zici ca e oparit pe piele ) a trebuit sa faca si o injectie cu hidrocortizon ,(m-a facut de tot circul la dispensar ) ca dupa ce-i face injectia sa zica "doar atat " si noi vreo 2 asistente eram fleasca . Dar sa speram ca se vindeca si el destul de repede [left]
Si ca totul sa fie bine pt noi , nu se mai dau retete gratuite , medicii sunt in razboi cu casa de asig , asa ca Roxi a luat retete pt toti 3 copilasii , dar nu-i asta problema , ei sa fie bine :ding: Acum trec la pupaceala si va pup pe absolut toate , in frunte cu frumosii vostrii copilasi
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
buna fetelor,sanatate copiilor Roxi,si eu am patit la fel cand sapt trecutra am fost cu Lari la med de fam si a avut rosu-n gat mi-a dat antibiotic si alt sirop,pastile de supt care am platit pt ele 50 roni
eu am lipsit dim de la cafea k am fost cu Denis la doc sa-l vada k a trecut 2 sapt decand a facut varicela,e bine a luat 900 gr in 2 sapt si luna urmat ma duc cu el sa-i facem vaccinurile k e in urma cu ele,nu le-a facut de la 4 luni pt k a fost racit mai mereu in centru de copii
eu am lipsit dim de la cafea k am fost cu Denis la doc sa-l vada k a trecut 2 sapt decand a facut varicela,e bine a luat 900 gr in 2 sapt si luna urmat ma duc cu el sa-i facem vaccinurile k e in urma cu ele,nu le-a facut de la 4 luni pt k a fost racit mai mereu in centru de copii
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna roxy , imi pare rau pentru pitic ....aseara si eu pe pielea lui gabi am vazut niste bubite micute , ca o iritatie , acum de dimineata insa nu m-am mai uitat pe spatele lui .... o sa vad cand vine acasa de la gradi !
buna ceci ..... ma bucur ca piticul a luat in greutate si este bine!
neata crina , ce mai faci?, ce face pitica?
buna ceci ..... ma bucur ca piticul a luat in greutate si este bine!
neata crina , ce mai faci?, ce face pitica?
buna Adriana ..suntem bine...is necajita ca ploua :(..trebuia sa ies cu Alessia sa fac niste cumparaturi....
:curcubeu:
:curcubeu:
crina_oc- Mamica sexy
buna cuscra... nora mea e bine?? ce faceti voi??
Elena23- Mamica eleganta
poate se opreste ploaia crina .... in bucuresti arde soarele a ploaie , ... toata saptamana va fi insa asa !
mai stau si eu putin si plec spre casa .... astazi cred ca ii fac pantaloni de aladin lui gabita .... ca pana marti nu se mai coase!
mai stau si eu putin si plec spre casa .... astazi cred ca ii fac pantaloni de aladin lui gabita .... ca pana marti nu se mai coase!
salutari dragelor!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
bune tuturor
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
buna cuscra , ceci , ce faceti fetele?
cuscra cand intri in concediu? si ce faci pe urma mai te intorci aici la firma?
cuscra cand intri in concediu? si ce faci pe urma mai te intorci aici la firma?
Nu stiu cuscra..nimic nici cand iau concediu, nici ce o sa fac...sefii sunt pklecati din tara..pana in iulie trebuie sa ma hotarasc ce fac..
Acum iar am o fata noua in proba..dar scriu pe fuga..
Acum iar am o fata noua in proba..dar scriu pe fuga..
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Pagina 31 din 42 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
Pagina 31 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA