Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 49 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 49 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (15)
+24
brigitta
lilia
celina74
amalia-carmen
mona_mami
crina_oc
swe
tit.ioana
Dia
Raluca30
elena
mofturaki
roxanik
paul_A
Elena23
teodoraion
sandy
anka9mai
cecilia_7625
roxana ,mamica finuta
Maria
nadvio1973
alinagherman
adriana
28 participanți
Pagina 34 din 42
Pagina 34 din 42 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42
Re: La o cafea intre prietene (15)
adriana, eu pun patrunjel si tarhon la congelator...! pur si simplu il spal bine, bine, il las sa se zvante, apoi il toc marunt marunt, il bag in pungute si apoi la congelator!!!!!! la fel fac si cu pastaile de fasole, cu conopida :soare:
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
ioana asa am facut si eu pana acum , am bagat tot felul de legume si verdeturi ...insa anul acesta nu mai vreau sa bag patrunjelul , mararul si leusteanul la congelator ....le-am bagat la sare , acum vad eu cum or sta
buna roxanik ce mai faci? noi ne pregatim sa plecam la bazin .... de aceasta data cu autobuzul
ne intalnim mai tarziu putin ...o zi frumoasa tuturor
buna roxanik ce mai faci? noi ne pregatim sa plecam la bazin .... de aceasta data cu autobuzul
ne intalnim mai tarziu putin ...o zi frumoasa tuturor
fetelor azi noapte Larisa a facut febra si pe la pranz mi-a aratat burtica si are si ea varicela
maine o sa mergem la doc
maine o sa mergem la doc
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
ce aiurea Ceci, imi pare rau..
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
o pupam pe Larisa, Ceci... si sa se faca bine!
noi astazi am cules niste visine, le-am dat jos samburii ( mai avem de scos samburii inca la vreo 2 galeti... ) si apoi ne apucam de facut dulceata!!!!! mai tarziu am sa va pun poze cu culesul visinelor!
noi astazi am cules niste visine, le-am dat jos samburii ( mai avem de scos samburii inca la vreo 2 galeti... ) si apoi ne apucam de facut dulceata!!!!! mai tarziu am sa va pun poze cu culesul visinelor!
mofturaki- Mamica sexy
yamiiiii vreau si eu Ionico!!!! las ca imi dau eu demisia si va iau eu la colindat!!
fetelor va multumesc pt vorbe insa era de asteptat sa faca si Larisa daca a avut Denis si el are patutul in camera noastra,insa ce e cel mai grav e k Larisa nu poate iesi afara si asta o agita si o supara rauuuuuuuuuuuuu
IOANA SAU COPT DEJA VISINELE?.... super, asteptam pozici!
ceci imi pare rau , insa este mai bi8ne sa faca cand este micuta .... lasa ca o sa treaca
va servesc cu fructe fetele
ceci imi pare rau , insa este mai bi8ne sa faca cand este micuta .... lasa ca o sa treaca
va servesc cu fructe fetele
buna seara, va servesc si eu cu cateva fructe..productie proprie! acum 2 ani am cumparat de la praktiker un agres si un coacaz, l-am plantat si anul acetsa a facut fructe!
mofturaki- Mamica sexy
salutare mamici..eu am fost pleata in week-end la harlau si azi am fost la socrii..numai pe drumuri am fost..dar am intrat sa va urez noapre buna si somn usor
alinagherman- Mamica de cariera
buna dimineata cuscra ,ce mai faceti?
cine serveste cafea cu mine?
cine serveste cafea cu mine?
buna fetele...si eu cu voi la o cafeluta!!!!
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
bun venit la cafea fetelor
Buna dimineata tuturor am adus si cava cafeluta ultima saptamana de scoala si gradi !!! vine vacantaaaaaaaaaa
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
buna roxy....asa e vine vacanta..... :sunflowers:
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
Buna dimineata la amiaz va spun si eu mamici dragi!!! Astazi e vreme inchisa la Braila... dar e caldut! am omis sa va spun ca nu mai am bona.... si ca de 4 zile le dau fetelor Tonotil N, la recomandarea doctoritei, deoarece fetele mele de ceva vreme nu mananca mai nimic si sunt tare ingrijorata! voi ati folosit acest medicament pt. copilasii vostri?
mofturaki- Mamica sexy
fetele ce mai face`ti??? nu prea am reusit sa mai intru zilele astea....sambata si duminica am lucrat toata ziua , duminica dupa ce am iesit de la munca am mers la niste prietenei la curta si ne`am recreeat putin...ieri sotul meu a fost liber si eu am schimbat tura, asa ca dimineata am umblat prin oras si mi`am cumparat rochie pt nunta, o pereche de sandale de mers la servici si cateva maruntisuri....maine merg sa`mi cumpar pantofi sau sandale pt nunta sa vad ce gasesc ...
inchid oala cu mancare si revine
inchid oala cu mancare si revine
anka9mai- Mamica cocheta
unde mergi la nunta, anka? si ce faci bun de papa? eu n-am nici un chef, nu ma simt prea bine, mi-e putin rau, cred ca m-a deocheat cineva..care-mi zice de deochi?
mofturaki- Mamica sexy
la verisoara sotului meu avem nunta Ioana si face la un restaurant destul de important in Iasi...ONYX pt cine stie ....nu am facut ceva tare bun, un borsulet de pui, noi suntem singurei acasa, Alex e la bunici asa ca nu ma omor tare cu mancarea, eu nu prea mananc mancare gatita iar sotul meu daca vine tarziu , mananca o singura data pe zi acasa....asa ca fac ca sa fie
anka9mai- Mamica cocheta
Buna,fetelor....Adriana ,concediu placut!(mama pune tarhonul la uscat,mararul cu sare ,iar patrunjelul si leusteanul la congelator)cuscra,agrise?ce gust au?va pup si va doresc o sapt minunata ....maine ajung la bucursti si am sa pun poze....
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetelor,am fost la doc cu Larisa ,are forma usoara de varicela,le-am dat pranzul la copii si acum ma pregatesc sa-i culc
Salutare tuturor!
Eu sunt la munca, maine am serbarea Biancai, e ultimul an, am niste emoii!!cred ca o sa imi dea lacrimile, nu imi vine sa cred cat a crescut si mai canta si un cantec..adio, adio...gradinita mea...dar ei sunt fericiti nu au nici o treaba, nici tristete dde despartire.
Eu am hotarat sa imi dau demisia ca ai mei patroni nu au nici un pic de pretuire pt angajati si m-am saturat de ei...si nici concediu nu am cum sa imi iau si asa ca renunt si o sa le zic sa imi plateasca concediu..o sa fie nasol ca o sa raman fara serviciu dar cu ajutorul lui Dumnezeu imi gasesc eu pana la toamna, intre timp merg la ai mei si in limita banilor fac si cateva drumetii in tara :la Cluj la Amalia si Mona, la Ploiesti la Roxi si la Elena si Florina , la Braila la Ioana si daca mai am mamici prin imprejurimi poate ne vedem...
Eu zic ca e bine..macar o sa am si eu un timp in care sa va cunosc..apoi trebuie sa imi gasesc eu munca..
Eu sunt la munca, maine am serbarea Biancai, e ultimul an, am niste emoii!!cred ca o sa imi dea lacrimile, nu imi vine sa cred cat a crescut si mai canta si un cantec..adio, adio...gradinita mea...dar ei sunt fericiti nu au nici o treaba, nici tristete dde despartire.
Eu am hotarat sa imi dau demisia ca ai mei patroni nu au nici un pic de pretuire pt angajati si m-am saturat de ei...si nici concediu nu am cum sa imi iau si asa ca renunt si o sa le zic sa imi plateasca concediu..o sa fie nasol ca o sa raman fara serviciu dar cu ajutorul lui Dumnezeu imi gasesc eu pana la toamna, intre timp merg la ai mei si in limita banilor fac si cateva drumetii in tara :la Cluj la Amalia si Mona, la Ploiesti la Roxi si la Elena si Florina , la Braila la Ioana si daca mai am mamici prin imprejurimi poate ne vedem...
Eu zic ca e bine..macar o sa am si eu un timp in care sa va cunosc..apoi trebuie sa imi gasesc eu munca..
care mergeti la mare vara asta? noi vrem sa mergem de joi pana duminica la navodari, saptamana viitoare!!!! ABIA ASTEPT! cred ca si fetele mele asteapta ~!
sanatate multa tututror bolnaviorilor!
sanatate multa tututror bolnaviorilor!
mofturaki- Mamica sexy
Pagina 34 din 42 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
Pagina 34 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA