Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 103 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 103 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!!!(16)
+21
swe
brigitta
micka27
paul_A
roxana ,mamica finuta
nadvio1973
elena
celina74
Raluca30
sandy
cecilia_7625
anka9mai
amalia-carmen
teodoraion
mofturaki
roxanik
crina_oc
Elena23
adriana
alinagherman
Maria
25 participanți
Pagina 38 din 42
Pagina 38 din 42 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42
Re: La o cafea intre prietene!!!(16)
F calddddd....invidiez fetele de la munte....vreau o piscina .......cred ca merg ssa ma racoresc la dus ca nu mai pot......
nadvio1973- Mamica sexy
este foarte cald in toata tara astazi,se pare ca vin ploi si vijelii
Maria- Administrator
buna fetelor..like si de la mine!! la toate de aici...am vazut epe roxy,Adry si Ioana!!!
cely ma bucur ptr reusita lui Cata!!,,,sa aiva spor!!
cely ma bucur ptr reusita lui Cata!!,,,sa aiva spor!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
salutare fetelor,am dat like la toate pe fb
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Bunaseara fetele!! ce mai faceti voi?? eu azi am luat-o de la cap cu treaba, si daca n-am mai fost de cateva zile in gradina , astazi am gasit castraveti si am bagat la otet cateva borcane, apoi m-am cocotat in visin si am adunat visine apoi le-am pus cu zahar pentru visinata
va astept la cate un paharel cand va fi gata
va astept la cate un paharel cand va fi gata
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
noapte buna fetele!
pe mauiine va salut din Bucuresti!
pe mauiine va salut din Bucuresti!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna seara mamici! va salut si eu..si pt. cine are copilasi mai mari care stiu sa deseneze... uita-ti aici un concurs interesant!!!
http://www.sustinemviitorul.ro/#/coloreaza-natura
http://www.sustinemviitorul.ro/#/coloreaza-natura
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
Buna dimineata!! Saptamana asta nu prea am avut timp sa intru...v-am citit asa din umbra intr-o zi...Azi suntem in nunta mare...sora sotului e mireasa...nunta e la Teghirghiol....deocamdata sunt la cafeluta.,ai stau putin si ma apuc de "retusare"
Teo,am vazut si eu pozele ...sunt super si ma bucur tare mult ca te-ai intalnit cu fetele!
Week-end frumos si cat mai racoros sa aveti!! :33:
Teo,am vazut si eu pozele ...sunt super si ma bucur tare mult ca te-ai intalnit cu fetele!
Week-end frumos si cat mai racoros sa aveti!! :33:
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
buna dimineata..Elena,,petrecere frumoasa!!,,,si casa de piatra si numai bine!!
sandy- Mamica cocheta
te pup Sandy...multumesc mult de tot!
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
sandy- Mamica cocheta
buna dimineata fetelor!
Casa de piatra tinerilor Elena iar voua distractie placuta
Casa de piatra tinerilor Elena iar voua distractie placuta
Maria- Administrator
buna Maria,,,buna Elena..
sandy- Mamica cocheta
buna dimineata mamici !!!
elena, casa de piatra le urez si eu si sa faca multi copilasi!!!
teo cu pisicutele au plecat, le-am sunat acum...sunt bine, mai au vreo ora si ajung la bucuresti! ne-am simtit bine, cel putin noi... oprestii , sper ca si fetele sa se fi simtit bine, stiu sigur ca bianca a fost cea mai fericita ca ne-am luat piscina!!!! n-am mai vazut o asemenea broacsa sa stea numai in apa!!!! :sunflowers:
ma duc si eu sa ma apuc de mancare! va doresc un sfarsit de saptamana superb!!!!
elena, casa de piatra le urez si eu si sa faca multi copilasi!!!
teo cu pisicutele au plecat, le-am sunat acum...sunt bine, mai au vreo ora si ajung la bucuresti! ne-am simtit bine, cel putin noi... oprestii , sper ca si fetele sa se fi simtit bine, stiu sigur ca bianca a fost cea mai fericita ca ne-am luat piscina!!!! n-am mai vazut o asemenea broacsa sa stea numai in apa!!!! :sunflowers:
ma duc si eu sa ma apuc de mancare! va doresc un sfarsit de saptamana superb!!!!
mofturaki- Mamica sexy
buna ziua fetele! plec la tuns....vb mai tarziu
anka9mai- Mamica cocheta
Buna dimineata fetele sau mai bine spus Buna ziua ! Am vb si eu cu Teo , stationau in Ploiesti , sunt foarte fericite si bucuroase , asa cum suntem si noi , cred ca acum sunt deja acasa Elena "Casa de piatra" mirilor numai bine , si distractie maxima , te asteptam cu pozici :itiofer: Anka sa-ti fie de bine , te asteptam si pe tine sa vedem noul look In rest va pup pe toate va urez o zii cat mai frumoasa , sa evitam pe cat posibil canicula ..... si ? in rest numai bine :cokteill:EU sunt la capitol curatenie , dupa masa fac piftelute si mai vedem .........va pupacesc duuulce pe toate cochetele mele
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
am revenit de la tuns....m`a tuns fata asta de toti banii scurt la spate cum nu am fost niciodata...ei dar creste el, in 2 sapt nici nu stii ca m`am tus, asa de usoara e fata asta la mana ...de multe ori zic ca am sa`mi schimb coafeza, pt ca la ea cheltuii multi bani, ma tund la 2-3 luni cel tarziu...
avem un baiat la treaba, ne pune gresia si faianta in baie, abia astept sa termine sa plecam la tara la Alex :33:
avem un baiat la treaba, ne pune gresia si faianta in baie, abia astept sa termine sa plecam la tara la Alex :33:
anka9mai- Mamica cocheta
Buna tuturor
la 12.00 am ajuns si noi acasa, am pus sa se faca o ciorba apoi trebuie sa o culc pe Larisa ca o sa plec in parc cu cei de la biserica sa impartim brosuri:) si las maimutele acasa.
Daca Oprestii s-au simtit bine noi ne-am simtit minunat!nici nu se putea altfel cu asa oameni de calitate :) si asta nu e ceva care sa ii flateze pe Opresti ci doar o mica descriere a lor,.
Ioana pe langa faptul ca virtual pare zapacita, in realitate e o combinatie de zapaceala si calmitate care la mine lipseste, nu stiu cum rezista cu pisicutele astea hoate care miorlaie la propriu zilnic, daca ar vorbi ar fi mai simplu dar ele inca nu vorbesc doar tipa cand nu le convine ceva..., deci va inchipuiti(sau nu )
Pisicutele sunt o combinatie.... uneori sunt atat de cuminti incat zici ca nu sunt prin jur si alteori le apuca crizele de nu stii ce sa le mai faci, Ilincuta, e mai tupeista si ii i-a cam tot din mana Irinei, daca nu primeste plange..adik miorlaie, iar daca primeste ea, plange Irinuca.... una peste alta e o munca grea pe ele
D-l Oprea e un tatic grijuliu, o gazda minunata , sociabila care din primul moment ne-a facut sa ne simtim ca si acasa.El e cel ce le protejeaza pe pisicute dar in acelasi timp stie cum sa combine jocul cu seriozitatea...si le mai imblanzeste pe pisicute...ca altfel s-ar salbatici si s-ar transforma in leoaice
Ce sa va mai spun? o familie minunata, fara nici o exagerare a fost o adevarata placere sa ii cunosc.,
Poimaine plec la Calarasi deci Elena fi pe faza ca ne vom vedea :)
Va pupam!
la 12.00 am ajuns si noi acasa, am pus sa se faca o ciorba apoi trebuie sa o culc pe Larisa ca o sa plec in parc cu cei de la biserica sa impartim brosuri:) si las maimutele acasa.
Daca Oprestii s-au simtit bine noi ne-am simtit minunat!nici nu se putea altfel cu asa oameni de calitate :) si asta nu e ceva care sa ii flateze pe Opresti ci doar o mica descriere a lor,.
Ioana pe langa faptul ca virtual pare zapacita, in realitate e o combinatie de zapaceala si calmitate care la mine lipseste, nu stiu cum rezista cu pisicutele astea hoate care miorlaie la propriu zilnic, daca ar vorbi ar fi mai simplu dar ele inca nu vorbesc doar tipa cand nu le convine ceva..., deci va inchipuiti(sau nu )
Pisicutele sunt o combinatie.... uneori sunt atat de cuminti incat zici ca nu sunt prin jur si alteori le apuca crizele de nu stii ce sa le mai faci, Ilincuta, e mai tupeista si ii i-a cam tot din mana Irinei, daca nu primeste plange..adik miorlaie, iar daca primeste ea, plange Irinuca.... una peste alta e o munca grea pe ele
D-l Oprea e un tatic grijuliu, o gazda minunata , sociabila care din primul moment ne-a facut sa ne simtim ca si acasa.El e cel ce le protejeaza pe pisicute dar in acelasi timp stie cum sa combine jocul cu seriozitatea...si le mai imblanzeste pe pisicute...ca altfel s-ar salbatici si s-ar transforma in leoaice
Ce sa va mai spun? o familie minunata, fara nici o exagerare a fost o adevarata placere sa ii cunosc.,
Poimaine plec la Calarasi deci Elena fi pe faza ca ne vom vedea :)
Va pupam!
ce frumos a fost la Braila!!! ma bucur pt voi Teo....frumos petrece`ti luna asta....abia astept sa auzim impresii si de la Calarasi
la noi a inceput sa prinda culoare baia acusica termina de pus si gresia si pot sa zic ca incet incet scap de mizeria din baie....sapt viitoare incepem in bucatrie da si cand o fi cu totul gata si curatenie :3345:
la noi a inceput sa prinda culoare baia acusica termina de pus si gresia si pot sa zic ca incet incet scap de mizeria din baie....sapt viitoare incepem in bucatrie da si cand o fi cu totul gata si curatenie :3345:
anka9mai- Mamica cocheta
teo, si-a uitat Bianca o pereche de pantalonasi scurti..mov!!! ce sa fac? sa-i iau cu mine la Cluj...
fetelor, am uitat sa va spun ca pisicutele mele au primit de la teo cate-o mamaruta de caciula!!! am sa fac poze si am sa vi le arat ce superbe sunt..
P.S. nu mai gasesc decat una, maine o caut si pe a doua sa le fac poze...
fetelor, am uitat sa va spun ca pisicutele mele au primit de la teo cate-o mamaruta de caciula!!! am sa fac poze si am sa vi le arat ce superbe sunt..
P.S. nu mai gasesc decat una, maine o caut si pe a doua sa le fac poze...
mofturaki- Mamica sexy
Buna fetele , si la mine a uitat Bia o pereche de chilotei summers: ce sa-i facem a fost pe graba ! ce bine e afara acum
si-a uitat mai multe, aia mov i-am cautat dimi s-o imbrac dar nu i-am gasit...i-ai la cluj ca sunt preferatiii ei....
Si noi am primit niste super cadouri...maien sper sa le fac poze!
Si noi am primit niste super cadouri...maien sper sa le fac poze!
Stai asa ca nu-i asa , pai ce faceti voi ? va intalniti inca o data si la Cluj !!
Pagina 38 din 42 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
Pagina 38 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA