Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 87 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 87 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!!!(16)
+21
swe
brigitta
micka27
paul_A
roxana ,mamica finuta
nadvio1973
elena
celina74
Raluca30
sandy
cecilia_7625
anka9mai
amalia-carmen
teodoraion
mofturaki
roxanik
crina_oc
Elena23
adriana
alinagherman
Maria
25 participanți
Pagina 39 din 42
Pagina 39 din 42 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42
Re: La o cafea intre prietene!!!(16)
Neata!Trezirea......cine vine la cafea?va astept o zi buna si racoroasa va doresc ! :33:
nadvio1973- Mamica sexy
Buna dimineata!!!
Am ajuns la o cafea!
O zi frumoasa Nadia,la noi a plouat si parca sa mai racorit putin
Am ajuns la o cafea!
O zi frumoasa Nadia,la noi a plouat si parca sa mai racorit putin
Maria- Administrator
buna fetelor!!!!!!!!
am ajuns si noi inapoi in Ungaria, acasa a fost frumos dar a trecut foarte repede, de maine mergem la lucru
va doresc o duminica placuta!!!!!!
am ajuns si noi inapoi in Ungaria, acasa a fost frumos dar a trecut foarte repede, de maine mergem la lucru
va doresc o duminica placuta!!!!!!
brigitta- Mamica de cariera
Buna dimi fetele Salutari Brigitta , asa este ce e frumos dureaza putin . sa avetui spor in tot ce faceti ,pup si fetele
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
teodoraion a scris:
Daca Oprestii s-au simtit bine noi ne-am simtit minunat!nici nu se putea altfel cu asa oameni de calitate :) si asta nu e ceva care sa ii flateze pe Opresti ci doar o mica descriere a lor,.
Ioana pe langa faptul ca virtual pare zapacita, in realitate e o combinatie de zapaceala si calmitate care la mine lipseste, nu stiu cum rezista cu pisicutele astea hoate care miorlaie la propriu zilnic, daca ar vorbi ar fi mai simplu dar ele inca nu vorbesc doar tipa cand nu le convine ceva..., deci va inchipuiti(sau nu )
Pisicutele sunt o combinatie.... uneori sunt atat de cuminti incat zici ca nu sunt prin jur si alteori le apuca crizele de nu stii ce sa le mai faci, Ilincuta, e mai tupeista si ii i-a cam tot din mana Irinei, daca nu primeste plange..adik miorlaie, iar daca primeste ea, plange Irinuca.... una peste alta e o munca grea pe ele
D-l Oprea e un tatic grijuliu, o gazda minunata , sociabila care din primul moment ne-a facut sa ne simtim ca si acasa.El e cel ce le protejeaza pe pisicute dar in acelasi timp stie cum sa combine jocul cu seriozitatea...si le mai imblanzeste pe pisicute...ca altfel s-ar salbatici si s-ar transforma in leoaice
Ce sa va mai spun? o familie minunata, fara nici o exagerare a fost o adevarata placere sa ii cunosc.
Daca cei de la bacalaureat ar fi facut o caracterizare pe sfertul la ceea ce ai facut tu, ar fi trecut proba de romana triumfal
Semnat: Dl. Oprea (Leo)
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
SA inteleg ca d-l Oprea a picat bacul la lb romana ?
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
buna fetele , abia acum am reusit sa intru si eu putin la pc , ieri dimi am fost la mec la ziua unei colege de gradi dea lui gabita apoi am fost la curte si am ajuns aseara la 10 acasa .... astazi am gatit , am fost cu gabi afara si acum pe acasa ne odihnim si nu mai putem de cald!
teo ma bucur pentru voi ca v-ati distrat , plimbari placute in continuare
bri bine ati ajuns acasa, din pacate cand esti in concediu timpul trece foarte repede ....servici usor de maine
teo ma bucur pentru voi ca v-ati distrat , plimbari placute in continuare
bri bine ati ajuns acasa, din pacate cand esti in concediu timpul trece foarte repede ....servici usor de maine
buna fetelor...ma bucur ptrr fiecare cuvant citit,,,si realizez ce mult am castigat cunoscandu-va asa,,,dar si in reALITATE,ar fi fost VIS...pacAT,,ca inca nu s-a putut!!,,dar poate intr-o buna zi!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Buna seara!! va multumesc la toate pentru urarile facute...a fost foarte,foarte frumos la nunta dar si obositor...nu am dormit azi decat doua ore,sunt terminata....Teo....cred ca ne vom vedea altadata...maine dupa amiaza plecam la mare pentru o saptamana!Sunt sigura ca vor mai fii si alte ocazii pozici nu am chef sa pun acum...credeti-ma...dar pentru cele care ma aveti in facebook puteti sa vedeti acolo"cateva" fetele va pup...sunt tare,tare obosita!Nu stiu daca maine reusesc sa mai intru pentru ca trebuie sa mai mergem in oras sa mai cumparam cate ceva si mai am de facut bagaje. :33: ne reauzim peste o saptamana!!
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
mofturaki a scris:
Daca cei de la bacalaureat ar fi facut o caracterizare pe sfertul la ceea ce ai facut tu, ar fi trecut proba de romana triumfal
Semnat: Dl. Oprea (Leo)
Multumesc Leo, pot sa spun ca partea asta de caracterizari e punctul meu forte....sunt orientata spre uman...
Salutari tuturor
azi nu am avut timp sa intru ,o zi ffff ocupata...acum am ajuns pe o ploaie torentiala si suntem ude leoarcaaaa...daca ttot nu am vrut sa fac baie in piscina la Ioana s-a gandit Doamne Doamne sa imi faca o surpriza!
Va pup.
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
va salut si eu mamici frumoase!!
teo , ai mare grija la ploaia asta rece sa nu va raciti! pisicutele mele au papat ieri putina inghetata si astazi s-au trezit cu febra...38.5...acum dorm..sper sa le treca, ca tare mi-e mila de ele cand sunt bolnavioare!...
teo , ai mare grija la ploaia asta rece sa nu va raciti! pisicutele mele au papat ieri putina inghetata si astazi s-au trezit cu febra...38.5...acum dorm..sper sa le treca, ca tare mi-e mila de ele cand sunt bolnavioare!...
mofturaki- Mamica sexy
multa sanatate pisicutelor
Noapte buna tuturor!
Noapte buna tuturor!
noapte buna mamicilor!
va salut pe toate si va spun caci noi maine plecam la tara si nu stiu cand ne intorcem inca
poate reusesc sa intru sa va salut de acolo daca nu poate pe sfarsitul saptamanii de acasa
sa aveti o saptamana minunata
va salut pe toate si va spun caci noi maine plecam la tara si nu stiu cand ne intorcem inca
poate reusesc sa intru sa va salut de acolo daca nu poate pe sfarsitul saptamanii de acasa
sa aveti o saptamana minunata
Maria- Administrator
am intrat sa va salut si sa vad ce ati facut ....
o seara buna tuturor
o seara buna tuturor
alinagherman- Mamica de cariera
neata fetele , va servesc cu o cafeluta
elena drum bun si distractie placuta la mare
ioana multa sanatate micutelor si sa auzim ca sunt bine ....si gabi mi-a facut febra aseara si iar are cateva pungute de puroi in gat , sper sa ii treaca repede
maria odihna placuta si sa va intoarceti sanatosi
teo aveti grija sa nu raciti
o zi minunata tuturor
elena drum bun si distractie placuta la mare
ioana multa sanatate micutelor si sa auzim ca sunt bine ....si gabi mi-a facut febra aseara si iar are cateva pungute de puroi in gat , sper sa ii treaca repede
maria odihna placuta si sa va intoarceti sanatosi
teo aveti grija sa nu raciti
o zi minunata tuturor
neata am ajuns si eu la cafea
neata alina , iti tin companie .... eu sunt linistita saptamana asta si singura , colegul meu este in bucur , asa ca imi este foarte bine .... voi ce mai faceti? copii ?
bunaaa.....ce faceti? eu am venit la o cafeluta.
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
adriana copii sunt bine, edy mai tuseste putin , multumim de intrebare . gabita ce mai face?
roxanik bine ai venit la cafea
roxanik bine ai venit la cafea
neata tuturor!
si Lalita mi-a racit....
si Lalita mi-a racit....
teoooooooooooo pupa lalitica sa-i treaca raceala!!!
va salut dragi mamici! si eu am chema doctorita la fetite..ilincuta avea 38.8 febra... simi-a prescris o multime de medicamente! ma duc sa le cumpar !!!! va doresc o zi superba!!
va salut dragi mamici! si eu am chema doctorita la fetite..ilincuta avea 38.8 febra... simi-a prescris o multime de medicamente! ma duc sa le cumpar !!!! va doresc o zi superba!!
mofturaki- Mamica sexy
buna fetele , acum am vorbit cu emil si mia zis ca gabi are 37,6 ...ia dat o masura de panadol , sa vedem cum este si astazi ....sper sa nu fie mai rau si sa ajungem la doctor ....
buna teo , era de asteptat la ploaia torentiala care a fost aseara .... multa sanatate micutei
buna teo , era de asteptat la ploaia torentiala care a fost aseara .... multa sanatate micutei
sanatate multa la pitici sa le treaca repede raceala
sanatate la copilasi !!! fetele stiti cumva ce nr de messenger este versiunea aia mai veche? eu am nr 11. si nu-mi place.
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
Pagina 39 din 42 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
Pagina 39 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA