Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 90 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 90 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (18)!!
+21
Rania
Elena23
tit.ioana
roxanik
Maria
paul_A
nadvio1973
adriana
mofturaki
Gianina
teodoraion
swe
brigitta
elena
cecilia_7625
anka9mai
roxana ,mamica finuta
Raluca30
celina74
alinagherman
sandy
25 participanți
Pagina 26 din 43
Pagina 26 din 43 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43
Re: La o cafea intre prietene (18)!!
:33: eu plec la o mare de traverse am de spalat de nu`mi vad capul....conceddiul placut Ioana
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
buna fetelor ma mai tineti minte?
Nu am mai intrat de mult timp!
Noi suntem bine...si chear nu mai am avut timp de nici un forum in ultimul timp...azi plitisindu-ma mi-am adus aminte de acest forum..si iata ca am intrat!
Azi e o zi speciala pentru mine..pentru ca e ziua lui Oliver face un an!
O sa pun poze mai incolo cand o sa facem petrecerea.
Voi ce mai faceti?
Ce mai este nou?
Nu am mai intrat de mult timp!
Noi suntem bine...si chear nu mai am avut timp de nici un forum in ultimul timp...azi plitisindu-ma mi-am adus aminte de acest forum..si iata ca am intrat!
Azi e o zi speciala pentru mine..pentru ca e ziua lui Oliver face un an!
O sa pun poze mai incolo cand o sa facem petrecerea.
Voi ce mai faceti?
Ce mai este nou?
Monicutza- Mamica incepator
sa`ti traiasca piticul Monica sa fie santos si sa va duca numai bucurii! bine ai revenit alaturi de noi noi ne pregatim sa plecam in vziizta la o cocouta mica, o buna prietena de`a mea a nascut acum aproape 1 luna si abia acum reusim si noi sa mergem sa`i vedem fetita....revin mai spre seara cu poze
anka9mai- Mamica cocheta
am vb cu Roxi , mamica noastra finuta, e bine de ei, au vreme buna, se bucura de soare ! :33: va transmite la toate multi pupici
p.s. scuze pentru dublu post! :floridar:
p.s. scuze pentru dublu post! :floridar:
anka9mai- Mamica cocheta
buna fetele....ce mai faceti? ma bucur k e bine roxy si are vreme frumoasa....
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
Salut din nou.
Mersi scumpo..aa vizita placuta si multa sanatate bebicului! :hug:
Mersi scumpo..aa vizita placuta si multa sanatate bebicului! :hug:
Buna fetele,
Va salut
Lume noua pe aici!! Gianina ma bucur ca ai calatorit, o sa merg sa vad pozele
Monicuttza, sa iti traiasca baiatul sa fie sanatos!
M bucur Elena ca evolueaza bine sanatatea lui Dragos, va pupam , tu cum esti cu munca?
Ai baiat mare, Larisa are 3 ani si cred ca are vreo 13 kg, va pup
Imi pare rau de starea lui Gabi, am o prietena care si-a operat baiatul dar maricel cam 9 ani cred ca la spitalul militar.
ma bucur sa speram ca o sa fie bine.
Multa sanatate pt ginerele lui Mokturaky
Woooow, Anka ai facut un test de sarcina? la mine la ambele sarcini am patit asta....: mi-a intarziat apoi mi-a curs putin si dupa ce am facut test primul a iesit incert apoi dupa alta saptamana a iesit ca sunt insarcinata
Va pup, eu sunt cu munca si greu ajung sa intr acasa pe forum, pe mail intru la munca dar pe alte site-uri nu...
bUNA eVA!
Va salut
Lume noua pe aici!! Gianina ma bucur ca ai calatorit, o sa merg sa vad pozele
Monicuttza, sa iti traiasca baiatul sa fie sanatos!
Elena23 a scris:Suntem bine Adriana...Dragos chiar e super dupa
operatie...ti-l recomand cu toata increderea pe dr. Ursuleanu ,un medic
deosebit,am nr lui de telefon...sectia este in regula,cadrele medicale
la fel,sau purtat frumos cu noi,in special doamnele asistente de la
blocul operator.Mergi acolo si domnul doctor o sa-ti spuna exact daca
trebuie sa le extirpati de tot sau doar pe jumatate! Multa
sanatate...Dr.Ursuleanu-0744300106
M bucur Elena ca evolueaza bine sanatatea lui Dragos, va pupam , tu cum esti cu munca?
alinagherman a scris:salutare
..am fost la doctor cu edy si i-am facut vaccinul pt 1 an ... trebuia
si in manuta dar asistenta a zis sa le facem pe rand ca sa nu-l
traumatizam... catareste 10 kg si ma bucur ca este bine
Ai baiat mare, Larisa are 3 ani si cred ca are vreo 13 kg, va pup
adriana a scris:mersic
mult elena , vom merge cu siguranta saptamana viitoare , nu se mai
poate asa, m-am saturat luna de luna sa avem amigdalite , sa vedem ce
imi recomanda si ei
buna alina, ma bucur ca micutul este bine , gabi la 1 an avea 11 kg
Imi pare rau de starea lui Gabi, am o prietena care si-a operat baiatul dar maricel cam 9 ani cred ca la spitalul militar.
nadvio1973 a scris:buna,am
fost la v gomoiu,am ajuns la sefa de sectie orl,diana ionescu,mi a
lasat o impewsie fff bune,am vorbit cu citeva mamici despre operatie si
conditiile din spital,toate au spus ca a fost fff bine...maine mergem sa
facem analize...va tin la curent...o zi buna!
ma bucur sa speram ca o sa fie bine.
Multa sanatate pt ginerele lui Mokturaky
anka9mai a scris:tinem pumnii Nadia
fetele eu v`am zis a mi`a intaziat 2 sapt? si apoi mi`a venict catva picaturi??? oare ce o fi???
Woooow, Anka ai facut un test de sarcina? la mine la ambele sarcini am patit asta....: mi-a intarziat apoi mi-a curs putin si dupa ce am facut test primul a iesit incert apoi dupa alta saptamana a iesit ca sunt insarcinata
Va pup, eu sunt cu munca si greu ajung sa intr acasa pe forum, pe mail intru la munca dar pe alte site-uri nu...
bUNA eVA!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Anka,,sper sa fie bebele ce-l astepti cu bratele deschise de atat timp!,,multi pupici!!
buna fetelor!!
buna fetelor!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Monicuta , sa-mi traiasca ginerica Oliver !! Il pupacim , il pupa si Irina, si-i dorim multaaaa sanatate si ma bucur ca ti-ai amintit de noi..
Ren si pe tine te pupa Ilincuta!!!
Anka, asteptam vestea cea mare... UN BEBEEEEEEEE!!!! :sunflowers:
va pup pe toate, mamici frumoase si ne mai auzim...!!!!
Ren si pe tine te pupa Ilincuta!!!
Anka, asteptam vestea cea mare... UN BEBEEEEEEEE!!!! :sunflowers:
va pup pe toate, mamici frumoase si ne mai auzim...!!!!
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
noapte buna tuturor
Iona cred ca in noaptea asta dormi linistita ca amandoi ginerii au dat cu subsemnatul pe aici
Iona cred ca in noaptea asta dormi linistita ca amandoi ginerii au dat cu subsemnatul pe aici
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
saluatre ...ce mai faceti? eu inca mai coc vinete..am fost plecati toata ziua la fina mea la casa unde fabi a si ramas...
anka si eu cred ca trebuie sa-ti faci un test de sarcina
anka si eu cred ca trebuie sa-ti faci un test de sarcina
alinagherman- Mamica de cariera
cuscra! sper din tot sufletul sa vi cu o veste buna si sa iasa pozitiv testul de sarcina ! daca nu, nu-i problema, sunteti tineri, aveti tot timpul sa incercati
elena- Mamica cocheta
Neata!multumesc din suflet fetelor pentru mesaje,sper sa mearga bine azi la anlize.....ilincuta ,te pupam si noi ANKA...mult succes,felicitari!Sanatate lui Gabi!o zi excelenta tuturor.Va las cafea si o sa intru mai tarziu...
nadvio1973- Mamica sexy
Buna dimineata dragi mamici si pitici! Beau si eu o gura de cafea cu voi,apoi ma duc la treburi...Teo,ma intrebai cum stau cu serviciul...pai in ultimul timp am avut cam multe libere...in week-end am dat o fuga la Sinaia...de saptamana viitoare o sa fiu mai aglomerata putin...cam inghesuita la noapte sunt de servici si e si Gabi 24 de ore iar Dragos va dormi la fratele meu.
Sanatatae multa pititcilor bolnaviori! Anka ...te asteptam cu vestea cea mare...tare mi-e frica sa nu fii pus de mamaliga si noi acum la munte ca nu a mai tinut cont nu-mi ramane decat sa astept luna viitoare va pup si sa aveti o zi frumoasa si un week-end minunat!!
Sanatatae multa pititcilor bolnaviori! Anka ...te asteptam cu vestea cea mare...tare mi-e frica sa nu fii pus de mamaliga si noi acum la munte ca nu a mai tinut cont nu-mi ramane decat sa astept luna viitoare va pup si sa aveti o zi frumoasa si un week-end minunat!!
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
Buna dimineata...am dat eri comanda pentru tortuletu lui Oliver.
Nu facem petrecere mare ...asa ca ii taiem motul..etc
In rest e bine...eri era bucuros ca toti il bagau in seama..
Voi ce faceti?
Ce buna e cafeaua la voi!
CUSCRA DRAGA!!!Multumim de urari si noi o pupam pe frumoasa de Irinuta!Mai ales Oliver!Multa sanatete si fericire si sper ca de acum sa nu mai lipsesc si sa fiu in fiecare dimineata aici cu voi!
Nu facem petrecere mare ...asa ca ii taiem motul..etc
In rest e bine...eri era bucuros ca toti il bagau in seama..
Voi ce faceti?
Ce buna e cafeaua la voi!
CUSCRA DRAGA!!!Multumim de urari si noi o pupam pe frumoasa de Irinuta!Mai ales Oliver!Multa sanatete si fericire si sper ca de acum sa nu mai lipsesc si sa fiu in fiecare dimineata aici cu voi!
neata ..am venit la cafea ...sor la treaba mamicutelor
alinagherman- Mamica de cariera
Buna dimineata si de la noi!
bebe e bine, papa si doarme, deocamdata nu avem colici, sper sa ne mearga asa in continuare. laptic are mami, chiar facusem putin furia laptelui in spital, am cerut si cam tarzior pompa de acasa si se cam intarisera sanii si m-au mai ajutat asistentele sa ma storc mai bine. Revin acusi cu detalii mai in amanunt. am povestea nasterii, imediat o copii din document si o postez aici... numai o clipa asteptati!
va pupam! punem si pozici ca am o clipa de respiro :D
bebe e bine, papa si doarme, deocamdata nu avem colici, sper sa ne mearga asa in continuare. laptic are mami, chiar facusem putin furia laptelui in spital, am cerut si cam tarzior pompa de acasa si se cam intarisera sanii si m-au mai ajutat asistentele sa ma storc mai bine. Revin acusi cu detalii mai in amanunt. am povestea nasterii, imediat o copii din document si o postez aici... numai o clipa asteptati!
va pupam! punem si pozici ca am o clipa de respiro :D
ioanna- Mamica rafinata
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : in special familia
buna Ioanna.
Eu credeam ca esti insarcinata pt ca am vazut poza cu burtica de la avatar...hihi.
Cred ca nu ne-am cunoscut inca..
Sa iti traiasca bb-le!
Eu credeam ca esti insarcinata pt ca am vazut poza cu burtica de la avatar...hihi.
Cred ca nu ne-am cunoscut inca..
Sa iti traiasca bb-le!
Asa... Am plecat luni la spital, m-am internat, l-am masurat iar pe bebe si mi-a zis ca avea 3100 grame, am ajuns la etajul 2. Curat, si la baie era curat, faceau des curat, insa erau destule pacinete care nu aveau cei 7 ani de acasa si mai gaseai mizerie pe langa. In salon am avut frigider, unde puteaui pune o apa la rece sau o papica de acasa sa nu se strice. Mancare, am fost f rar la masa acolo, asa mai mult din solidaritate cu fetele de acolo, din salon; la masa mai mereu cartofi sau orez, lapte cu cacao sau orez, ceai dimineata....in concluzie, fara carne, ca de, eram acolo sa tinem regim. Patul ceva mai rau, ca facea un fel de burta, nu mare, la mijloc, si ma dadeam ff greu jos din el. Banuiesc eu, ca din cauza asta, desi am stat mai toata ziua in pat, luni, seara am avut niste contractii f dureroase, ca dupa cam o ora jumate de durere, am mers la asistenta sa imi faca un calmant, ca nici nu puteam merge. Eu , pana sa ajung sa stau in spital, ma odihneam f putin ziua, mai mereu eram in picioare, dupa Bia, la pranz ce ma mai odihneam si noaptea, si atunci, dupa o zi de stat in pat, am avut asa contractii. Acele contractii au durat pana dimineata, insa nu au mai fost dureroase, si apoi gata, nu am mai avut nimic pana la nastere. Am uitat, luni mi s-a facut si EKG (se face doar luni, miercuri si vineri parca, si doar la cele care fac cezariana) si am platit 20 lei - singura plata cu chitanmta cat am stat in spital. Deci si pe august au scos taxa de internare si cea de cezariana.
Marti a venit vizita si e o madam dr care mai sefa, la clinica a doua, nu stiu cum o cheama, cred ca mi-au zis fetele, dar chiar nu mi-am batut capul sa ii retin numele, dupa ce i-am zis de contractii, a zis ca miercuri gata, vine Rares. Eu o rugasem pe dr mea sa fie cat mai tarziu, macar de joi incolo, ca sa fie bine pt bebe. Dr mea a zis ca na, daca asa a primit ordin, asa va fi, miercuri, insa a venit ceva mai tarziu si mi-a zis ca ramane totusi pe joi ca miercuri e plin la sala de nasteri. Am rugat-o sa ma lase 2 ore sa merg sa fac un dus si a zis ca nu, ca fiind la a doua cezariana, e mai bine sa raman in spital. Miercuri a venit o alta vizita, printre care si dr Anton, pe numele caruia am fost si internata (dr mea fiind in concediu, dr Miron mi-a facut fisa de intrnare pe numele dr Anton, nu stiu dc), si el a zis ca a doua zi va veni momentul decisiv in jur de ora 9.30-10 ca are nu stiu ce treburi pe la politie (ca trebuia sa isi dea el acordul pt operatie, ca vroia sa fie in sala de nastere nu stiu, oricum operatia stiam ca va fi efectuata de dr Miron si Rosin). A venit si ziua de joi, si mi-am facut bagajul, m-am aranjat si eu putin si ma asezasem pe pat cand vine o asistenta ca, gata, hai la operatie. Si era in jur de 8.30. M-au luat cam pe sus si m-au cam apucat emotiile (nu am avut deloc emotii cat am stat in spital); jos m-au dus intr-un salon, am avut timp sa dau 2 telefoane, si gata, cik la taiat. In 10 minute eram deja in sala de operatie, fara clisma, si cam cu emotii din cauza momentului, nu din cauza fricii. Acolo era dr anestezista (Rusu parca, o d-na blonda si mai plinuta) care mi-a facut anestezia, dupa cateva intrebari (i-am zis ca am mai facut rahi-anestezie, si tot asa as vrea, si ea mi-a taiat-o scurt ca dr anestezist decide - bine, bine, si daca ea decide rahi si eu stiu ca mie mi se face rau, nu imi face totala ca asa decide ea?). Pe tot timpul operatiei, d-na dr anestezist, a stat pe un scaun langa mine, in lateral, a mancat covrigi si a citit ziarul (acum 2 ani, am avut-o pe dr Ungureanu, care a stat la capul meu pe toata perioada operatie, m-a tinut de vorba, ca nu am auzit nimic din ce faceau medicii la 30 cm de capul meu). Acum, asistenta care a avut grija de mine, o d-na blonduta, f de treaba si care merita toate laudele, a avut ea grija de mine, insa probabil mai avea treburi pe acolo, si mie mi se facuse sete, si ma lua cu ameteli, a ajuns pana la urma intr-un final si mi-a umezit putin buzele cu putina vata cu apa; apoi de 2 ori mi s-a facut greata, si mi-a facut nu stiu ce injectii si mi-a trecut. In timpul operatie, am auzit dr spunand ca am avut nu stiu ce ruptura, si cand a venit d-na dr, cea blonda care era nu stiu ce sefa, si i-au zis ca am avut ruptura, a strigat la ele, ca ea a zis sa ma opereze miercuri, dar daca ele au vrut sa ma tina inca 200 de ani. De asta m-am gandit ca acea durere de burta si contractii din seara de luni seara s-a datorat urcarii si coborarii din acele paturi, desi nu am avut sangerare pana la operatie. La ATI am avut-o tot pe d-na asistenta blonda si de treaba si inca o asistenta si au facut mereu analgezice pt durere (imi luasem si eu o sacosa de pastile, insa nu am avut nevoie sa le folosesc, si le-am lasat la asistentele de la mame cand am plecat din spital). La ora 10 fara un sfert am iesit din sala de operatie, si pana seara am reusit sa ma dau jos din pat si sa fac cativa pasi, ajutata de o infirmiera; a doua zi in jur de 12 am reusit sa ma dau jos iar din pat (mi-au mai facut inca 4 perfuzii care au dirat ceva timp, si dupa ce le-am terminat, jos din pat si gata, sus la bebe). Am rugat-o iar pe dr, joi dupa operatie, sa am copilul la et 3, si acolo si era, si imi pare f bine ca am ales asa. Acolo toate asistentele dragute, te ajutau ori de cate ori aveam nevoie si le cautam sau treceau ele prin salon si ne vedeau ca avem nevoie de ajutor. Am stat in salonul 6, am ajuins prima acolo (am sa pun si poze; am vazut ca de fiecare data dupa ce se golea cate un salon sau o rezerva , o formolizau, si apoi tineau geamul deschis sa se aeriseasca bine de tot si apoi aduceau acolo alti bebelusi si mamici). Si asistentele de la mame f dragute, iti faceau calmante daca le cereai (nu faceau de la sine putere, ca daca nu aveai nevoie, pt ce sa iti faca), si cele de la bebei - ajutau mamicile sa puna bebeii la san, sa suga cum trebuie, si stateau si cate 10-15 minute daca era nevoie. Si aici la bai era mereu curat, se facea curatenie, mancare tot fara carne. Cam asta a fost a doua experienta a mea in spitalul Cuza Voda.
A, am uitat sa va spun, am avut si noi 2 intalniri cu vestita dr Postudor, insa am aflat cum o cheama dupa ce a fost la prima vizita, s-a comportat frumos, a incercat sa ma glumeasca cu noi; s-a luat putin de o mamica (fara motiv zic eu) ca i-a zis ceva legat de bebe si fata a zis ca stia de la dr ei, ca se vazuse la ecografie, si madam P a zis ca de unde stie un dr ginecolog asa ceva, ca doar un neonatolog sau pediatru ar putea sa zica . A mai fost si a doua zi, nu s-a mai luat de acea mamica, doar s-a uitat asa mai mult superficial la bebei; apoi a mai fost dr Popescu (parca) si a treia si a patra zi a fost dr Nica, f de treaba. In 4 zile au fost 3 dr care au vazut copii si un dr rezident, o dr tanara si draguta.
Pt bebei am avut voie cu hainute de acasa, daca nu aveai, iti puneau ei de la ei, eu pe Rares l-am gasit intr-un body cu maneca scurta si legat cu o pelicuta; asa erau toti bebeii cand erau adusi, si apoi fiecare mamica si-a imbracat puiul cu hainute de acasa.
cat timp am stat la etajul 2, am aflat ca se va inchide aproape toata partea de spital din fata, ca au primit niste fonduri europene. cand am plecat noi din spital, deja incepusera sa se mute, cel putin ce era la etajul 3, au mutat dulapuri, cik vor reface si in afara si inauntru totul, ca nasterile si/sau (asta nu am inteles exact) saloanele cu mame si bebei vor fi in alta cladire, undeva pe langa biserica.
Marti a venit vizita si e o madam dr care mai sefa, la clinica a doua, nu stiu cum o cheama, cred ca mi-au zis fetele, dar chiar nu mi-am batut capul sa ii retin numele, dupa ce i-am zis de contractii, a zis ca miercuri gata, vine Rares. Eu o rugasem pe dr mea sa fie cat mai tarziu, macar de joi incolo, ca sa fie bine pt bebe. Dr mea a zis ca na, daca asa a primit ordin, asa va fi, miercuri, insa a venit ceva mai tarziu si mi-a zis ca ramane totusi pe joi ca miercuri e plin la sala de nasteri. Am rugat-o sa ma lase 2 ore sa merg sa fac un dus si a zis ca nu, ca fiind la a doua cezariana, e mai bine sa raman in spital. Miercuri a venit o alta vizita, printre care si dr Anton, pe numele caruia am fost si internata (dr mea fiind in concediu, dr Miron mi-a facut fisa de intrnare pe numele dr Anton, nu stiu dc), si el a zis ca a doua zi va veni momentul decisiv in jur de ora 9.30-10 ca are nu stiu ce treburi pe la politie (ca trebuia sa isi dea el acordul pt operatie, ca vroia sa fie in sala de nastere nu stiu, oricum operatia stiam ca va fi efectuata de dr Miron si Rosin). A venit si ziua de joi, si mi-am facut bagajul, m-am aranjat si eu putin si ma asezasem pe pat cand vine o asistenta ca, gata, hai la operatie. Si era in jur de 8.30. M-au luat cam pe sus si m-au cam apucat emotiile (nu am avut deloc emotii cat am stat in spital); jos m-au dus intr-un salon, am avut timp sa dau 2 telefoane, si gata, cik la taiat. In 10 minute eram deja in sala de operatie, fara clisma, si cam cu emotii din cauza momentului, nu din cauza fricii. Acolo era dr anestezista (Rusu parca, o d-na blonda si mai plinuta) care mi-a facut anestezia, dupa cateva intrebari (i-am zis ca am mai facut rahi-anestezie, si tot asa as vrea, si ea mi-a taiat-o scurt ca dr anestezist decide - bine, bine, si daca ea decide rahi si eu stiu ca mie mi se face rau, nu imi face totala ca asa decide ea?). Pe tot timpul operatiei, d-na dr anestezist, a stat pe un scaun langa mine, in lateral, a mancat covrigi si a citit ziarul (acum 2 ani, am avut-o pe dr Ungureanu, care a stat la capul meu pe toata perioada operatie, m-a tinut de vorba, ca nu am auzit nimic din ce faceau medicii la 30 cm de capul meu). Acum, asistenta care a avut grija de mine, o d-na blonduta, f de treaba si care merita toate laudele, a avut ea grija de mine, insa probabil mai avea treburi pe acolo, si mie mi se facuse sete, si ma lua cu ameteli, a ajuns pana la urma intr-un final si mi-a umezit putin buzele cu putina vata cu apa; apoi de 2 ori mi s-a facut greata, si mi-a facut nu stiu ce injectii si mi-a trecut. In timpul operatie, am auzit dr spunand ca am avut nu stiu ce ruptura, si cand a venit d-na dr, cea blonda care era nu stiu ce sefa, si i-au zis ca am avut ruptura, a strigat la ele, ca ea a zis sa ma opereze miercuri, dar daca ele au vrut sa ma tina inca 200 de ani. De asta m-am gandit ca acea durere de burta si contractii din seara de luni seara s-a datorat urcarii si coborarii din acele paturi, desi nu am avut sangerare pana la operatie. La ATI am avut-o tot pe d-na asistenta blonda si de treaba si inca o asistenta si au facut mereu analgezice pt durere (imi luasem si eu o sacosa de pastile, insa nu am avut nevoie sa le folosesc, si le-am lasat la asistentele de la mame cand am plecat din spital). La ora 10 fara un sfert am iesit din sala de operatie, si pana seara am reusit sa ma dau jos din pat si sa fac cativa pasi, ajutata de o infirmiera; a doua zi in jur de 12 am reusit sa ma dau jos iar din pat (mi-au mai facut inca 4 perfuzii care au dirat ceva timp, si dupa ce le-am terminat, jos din pat si gata, sus la bebe). Am rugat-o iar pe dr, joi dupa operatie, sa am copilul la et 3, si acolo si era, si imi pare f bine ca am ales asa. Acolo toate asistentele dragute, te ajutau ori de cate ori aveam nevoie si le cautam sau treceau ele prin salon si ne vedeau ca avem nevoie de ajutor. Am stat in salonul 6, am ajuins prima acolo (am sa pun si poze; am vazut ca de fiecare data dupa ce se golea cate un salon sau o rezerva , o formolizau, si apoi tineau geamul deschis sa se aeriseasca bine de tot si apoi aduceau acolo alti bebelusi si mamici). Si asistentele de la mame f dragute, iti faceau calmante daca le cereai (nu faceau de la sine putere, ca daca nu aveai nevoie, pt ce sa iti faca), si cele de la bebei - ajutau mamicile sa puna bebeii la san, sa suga cum trebuie, si stateau si cate 10-15 minute daca era nevoie. Si aici la bai era mereu curat, se facea curatenie, mancare tot fara carne. Cam asta a fost a doua experienta a mea in spitalul Cuza Voda.
A, am uitat sa va spun, am avut si noi 2 intalniri cu vestita dr Postudor, insa am aflat cum o cheama dupa ce a fost la prima vizita, s-a comportat frumos, a incercat sa ma glumeasca cu noi; s-a luat putin de o mamica (fara motiv zic eu) ca i-a zis ceva legat de bebe si fata a zis ca stia de la dr ei, ca se vazuse la ecografie, si madam P a zis ca de unde stie un dr ginecolog asa ceva, ca doar un neonatolog sau pediatru ar putea sa zica . A mai fost si a doua zi, nu s-a mai luat de acea mamica, doar s-a uitat asa mai mult superficial la bebei; apoi a mai fost dr Popescu (parca) si a treia si a patra zi a fost dr Nica, f de treaba. In 4 zile au fost 3 dr care au vazut copii si un dr rezident, o dr tanara si draguta.
Pt bebei am avut voie cu hainute de acasa, daca nu aveai, iti puneau ei de la ei, eu pe Rares l-am gasit intr-un body cu maneca scurta si legat cu o pelicuta; asa erau toti bebeii cand erau adusi, si apoi fiecare mamica si-a imbracat puiul cu hainute de acasa.
cat timp am stat la etajul 2, am aflat ca se va inchide aproape toata partea de spital din fata, ca au primit niste fonduri europene. cand am plecat noi din spital, deja incepusera sa se mute, cel putin ce era la etajul 3, au mutat dulapuri, cik vor reface si in afara si inauntru totul, ca nasterile si/sau (asta nu am inteles exact) saloanele cu mame si bebei vor fi in alta cladire, undeva pe langa biserica.
ioanna- Mamica rafinata
wow ce frumoasa poveste ..ma emotional ..sa iti traiasca ingerasul,multa sanatete si fericire
multumesc, MONICUTZA!Monicutza a scris:wow ce frumoasa poveste ..ma emotional ..sa iti traiasca ingerasul,multa sanatete si fericire
eu te tin minte,
am mai vorbit, dar f putin :D
as fi mai avus de spus multe dar ma opresc aici: vroiam sa spun emotiile care le-am simtit etc dar le cunoasteti fiecare in parte...
pun si pozici in curand ,am pus deja una la avatar, refac tickerele si pun poze imeeeediat
ioanna- Mamica rafinata
aha...dupa ticker parca te tin minti...
In fine.
Asteptn sa vad pozicile
In fine.
Asteptn sa vad pozicile
Pagina 26 din 43 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene(9)
» La o cafea intre prietene
» La o cafea intre prietene!!(10)
» La o cafea intre prietene!
» La o cafea intre prietene(11)
» La o cafea intre prietene
» La o cafea intre prietene!!(10)
» La o cafea intre prietene!
» La o cafea intre prietene(11)
Pagina 26 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA