Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 95 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 95 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 2466r05Ady.Biju

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 2quni4z hmshop.wordpress.com

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 Wkpzltartizele.blogspot.com

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 Kaqpztbratari magice

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 69m8w9 Shop/candles

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 25h2tfs art3lier.blogspot.com

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 2moa4jsbiosens.ro

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 2ef53k2reginamaria.ro

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

La o cafea intre prietene (18)!!

+21
Rania
Elena23
tit.ioana
roxanik
Maria
paul_A
nadvio1973
adriana
mofturaki
Gianina
teodoraion
swe
brigitta
elena
cecilia_7625
anka9mai
roxana ,mamica finuta
Raluca30
celina74
alinagherman
sandy
25 participanți

Pagina 28 din 43 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43  Urmatorul

In jos

Anunt Re: La o cafea intre prietene (18)!!

Mesaj Scris de nadvio1973 Sam Aug 20, 2011 5:39 pm

Buna,Teo,distractie la maxim....atentie la soare...vrem poze multe!Imi pare asa de rau,Ren e mucos rau,vreu sa l fac bine pana joi cinc s ar putea sa l operez de pilipi ....restul fetelor?Adriana?Sandy,Ioana?
nadvio1973
nadvio1973
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de ioanna Sam Aug 20, 2011 5:44 pm

vreauu si eu la straaand!!!
da de unde...ca vara asta n-am fost nicaieri! si mi-e ciuda dar asta e :(((
ioanna
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 41
Joburi/Distractii : in special familia

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Aug 20, 2011 7:08 pm

buna fetele , am revenit si eu la cafeluta sau un suculet ....depinde ce serviti la ora asta :33: La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 268808
cuscta vreau si eu la stranddar abia acum am terminat de gatit , de spalat , de facut bulion si nu mai ma simt in stare de nimic
ce sa va spun a fost super pe transfagarasan , mi-a placut enorm de mult insa a fost foarte putin doar 2 zile dar sunt sigura ca vom merge acolo aproape in fiecare an.
anka si elena , doamne ajuta .... dar nu va spun in ce tensiune am fost si eu acum o saptamana cand mi-a intarziat cateva zile La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 199844
monicutza sa iti traiasca printisorul sisa te bucuri de el La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 869129
ioanna poate veti pleca totusi pe undeva, inca nu a trecut vara si poate plecati cateva zile La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 869129
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de ioanna Sam Aug 20, 2011 7:12 pm

adriana, poate totusi ...nu stiu sincer! am fost la Bacau la parintii mei cateva zile si atat! acum suntem in toiul pregatirilor pt botez, trebuie sa caut costumas ptr prichindel si alte cele...apropo, e cineva de aici catolic???
mai vedem insa! poate poate.....cateva zile la mare sau munte, aici, in Romania!
ioanna
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de ioanna Sam Aug 20, 2011 7:14 pm

scuzati dublu post-ul!!! la catolic vroiam sa ma ref, daca nu se intelege, la religie.........romano-catolic.....eu sunt de 3 ani, de cand m-am casatorit cu sotul!!
ioanna
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de Elena23 Sam Aug 20, 2011 7:21 pm

Buna tuturor!! La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 869129 ce veselie pe aici....ce-as fii mers si eu la strand...distractie placuta fetelor..sau mai bine spus balaceala placuta!!
teo,daca vine bebe 2...e bine venit ce sa spun...sunt asa si as vrea si nu as vrea...
Anka...ai facut testul??
Eu am fost de servici azi noapte,am incercat sa dom acum putin si nu pot...Dragos doarme...nu am chef de nimic,suntem singurei pana maine dimineata...multi pupici si week-end frumos!!
Elena23
Elena23
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 47

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Aug 20, 2011 7:23 pm

ioana eu cred ca intai trebuie sa vedem tara noastra si apoi si altele , avem o tara frumoasa cu multe peisaje frumoase care trebuiesc vizitate .....
mama si matusa mea au fost catolice , este foarte frumos si organizat la catolici , imi place,
Nadia si gabi vreA PAPAGALI , CA SA DOARMA singur .... sa aiba si el animale de companie si daca nu ii iau papagal sa ii iau un hamster La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 199844
buna elena , tu ai facut testul? asteptam vesti bune .... La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 869129 La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 869129 si eu as vrea sa il culc pe gabi dar nu vrea sa doarma in schimb eu as dormi pe rupte La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 199844
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Elena23 Sam Aug 20, 2011 7:24 pm

buna Adriana...pai nu ca mie abia mi-a trecut...adica doar ce am fost in perioada optima sa spun asa...vedem luna care ine daca am munct degeaba sau nu La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 199844 La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 199844 vino la mine si dormi cu Dragos....
Elena23
Elena23
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Aug 20, 2011 7:31 pm

am inteles acum ...ei atunci asteptam pana luna viitoare La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 199844
sa sti ca as veni desi gabi ma tot trimite la somn ca sa stera el la pc asa ca nu cred ca mai stau mult pe aici La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 199844 este oricum un eveniment ca ma lasat 15-30 min La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 199844
revin!!!!!!
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de ioanna Sam Aug 20, 2011 7:32 pm

da Adriana ai dreptate ,dar foarte pacat ca majoritatea nu stiu sa pretuiasca tara si strica tot ce e mai frumos...din cauza noastra se intampla ce e acum, aluncari de teren, inundatii si mai stiu eu ce...noi anul trecut am fost in Turcia
cat despre catolici , intr-adevar e frumos, sunt bine organizati, au de fapt.....avem biserici frumoase, daca ati fost intr-o biserica catolica veti observa ca nu sunt atit de multe icoane ci mai mult sculpturi, stati jos pe banci si sunt mai multe diferente...eu am fost de religie crestin ortodox dar sotul si familia sa sunt catolici asa ca am facut si eu acest pas desi la inceput mi-a parut cam rau acum nu mai am de ce....
Anka si Elena multa bafta, haideti ca si asa trebuie sa predau stafeta cuiva....asa ca.....va astept pe voi cu cele 2 liniute rosii La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 869129
ioanna
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de Elena23 Sam Aug 20, 2011 7:33 pm

La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 199844 La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 199844 vai de parintii care nu asculta de copii...ai grija Adriana!! La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 199844 somn usor...hai poate ma ia si pe mine dar cred ca se trezeste Dargos..
Elena23
Elena23
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de ioanna Sam Aug 20, 2011 7:41 pm

eu azi am muuult timp de respiro! noroc de sotul care ma ajuta....in rest in timpul sapt sunt singurica pana pe la 4-5....
ioanna
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Aug 20, 2011 8:20 pm

ei elena de unde sa dorm, dar macar am profitat si mi-am facut manichiura si pedichiura La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 199844
ioana este foarte bine daca te ajuta si sotul , pe mine ma ajutat si ma ajuta in continuare foarte mult ...... altfel nu cred ca ma descurcam
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de ioanna Sam Aug 20, 2011 8:30 pm

adriana da exact e foarte bine ca ma ajuta, m-a ajutat si la Mariuca dar in primele 3 luni a fost mama alaturi de mine pt.ca nu stiam mare lucru si asta a fost f bine...de acum ma descurc singurica cand este el la servici in rest pot sa il laud f mult ca ma ajuta nespus de mult!! si cu Mariuca si cu Raresel....i-am dat sa pape lui Rares si cred ca Maribi e pe trezire....
ioanna
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Aug 20, 2011 8:33 pm

pe mine nu a avut cine sa ma ajute , asa ca am facut totul singuri , cum ne-am priceput ....si am reusit , pot spune ca am un sot super bun, doar ca mai fac eu cateodata pe n......... La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 199844
vad ca si gabi al meu casca....ma duc langa el in pat poate adoarme putin ..... te pup si revin diseara La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 869129
o dupaamiaza frumoasa La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 869129
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de ioanna Sam Aug 20, 2011 8:37 pm

adriana pupici si ne mai auzim....eu sunt oaia neagra mereu, de fapt sotul nu ma considera asa dar eu da ca nimik nu imi convine mereu si il cicalesc intruna iar el imi face pe plac...si am fost, cam pe la sf sarcinii am avut o stare f de rea...nu agream pe nimeni si pe toata lumea ma suparam din nimicuri si fel de fel de lucruri iar saracul sot m-a suportat asa cum eram....ce mai, sa fim bucuroase de sotii pe care ii avem!! La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 869129
somnic usor lu gabita daca adoarme ! La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 869129
ioanna
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Sam Aug 20, 2011 11:18 pm

pupici! stie care cum o sa fie vremea saptamana care vine la mare...? sper sa nu fie vreme naspa sau sa-mi vina "problemele" pe cap ca ma arunc in mareeee!! La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 199844
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Aug 20, 2011 11:41 pm

buna fetele , am revenit am dormit amandoi pana acum ....pe la 7 plecam la fratele meu!
ai perfecta dreptate ioana .... sa fim bucuroase de sotii pe care ii avem!!
ioana din cate am auzit vremea va fi frumoasa la mare , si in toata tara ....in ce statiune mergeti?
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Aug 20, 2011 11:47 pm

o sa inceapa sa ploua de duminica -luni Ioana dar se face cald apoi si nu iti vin probleme dar poate vine un bebe sau doi La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 199844

Noi ne-am intors din parc de la IOR, ca nu am mai fost la strand si ne-am intalnit cu Nadia si Ren a fost ff frumos, faza tare a fost ca Nadia a aflat abia la sfarsit ca e Sandy...ea credea ca e o vecina...a vb cu ea pana la final fara sa stie ca e Sandy....sper ca ati inteles La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 199844
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de nadvio1973 Dum Aug 21, 2011 1:01 am

hahahahahahahaha,a fost asa de distractiv....am ajuns si noi acasa....Sandy este o scumpa...nu am sa uit niciodata intamplarea de azi,sper se ne revedem sanatoase si sa stam la o cafea impreuna....va pup!
nadvio1973
nadvio1973
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Dum Aug 21, 2011 1:34 am

a fost tare ,,mai ales ca Nadia,,a aflat la sfarsit!!!..ma bucur ca am cunoscut-o,,e o finuta!!!,,si o frumoasa...cu drag..ti-am transmis eu-Sandy..La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 199844
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de nadvio1973 Dum Aug 21, 2011 2:42 am

Hei,tu esti super haioasa si finuta...scuze daca te am impins prea tare azi ,hahhahaha pur si simplu imi venea sa te bat ca nu mi ai spus de la inceput,dar lasa ca a ffff tare faza....te pup,adica va pup pe amandoua.....somn usor! La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 390583
nadvio1973
nadvio1973
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Dum Aug 21, 2011 2:47 am

multumim Nadia, eu am crezut ca stii ...ca am tot spus pe forum ca vine Sandy asa ca mi s-a parut logic ca stii..,apoi noi radeam si ne gandeam ca ce oi fi zis ca te las cu '''vecina''
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ioanna Dum Aug 21, 2011 3:22 am

buna seara, buna seara!!
ee, care va sa zica, Sandy, Nadia si cuscra La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 869129 , ati avut o zi pe cinste!!! tare faza cu vecina La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 199844 !!!!!
pe mine ma cam doare capul...se pare ca la noi cam inceput coliceii..of..mama lor!!!! La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 407405 La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 955206
va pupam!! noapte buna...eu mai sunt putin prin zona La o cafea intre prietene (18)!! - Pagina 28 202501
ioanna
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Dum Aug 21, 2011 3:41 am

noapte buna!
noi am papat pizza si ne pregatim de nani ca maine mergem la biserica
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 28 din 43 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum