Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 125 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 125 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (19)!!
+21
Raluca30
roxanik
crina_oc
mofturaki
Elena23
elena
ioanna
roxana ,mamica finuta
teodoraion
mona_mami
nadvio1973
anka9mai
celina74
cecilia_7625
sandy
amalia-carmen
raruta
alinagherman
brigitta
Maria
adriana
25 participanți
Pagina 21 din 43
Pagina 21 din 43 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43
Re: La o cafea intre prietene (19)!!
buna fetelor,,,eu Cely vedeam asta,,cred ca ti-am spus in prima zi de gradi ca se va adapta mai repede decat crezi tu,,deh spiritul didactic din mine ,,mi-a spus..
maine avem si noi sedinta!!,,astazi dna a fost la consfatuire cu ceilalti invatatori din judet si inspectoarea,,,si vedem care sunt cerintele...Criss merge bine,,,astazi intrebati fiind de dna invatatoare,,daca ar veni o zana magica,,sa-i intrebe ce vor,,si le-ar indeplini dorinta ce ar cere...,,ceilalti colegi,,au raspuns,,,"un computer".."masini"..."papusi"..etc,,Criss a raspuns asa.."toti banii de pe planeta,,sa mi iau eu orice imi doresc...'.....,mi-a spus foarte uimita doamna ...ce raspuns si cu motivatie,,ea nu stie ca el a ales la mot banii,,,si nu le mai dadea drumul.,..
maine avem si noi sedinta!!,,astazi dna a fost la consfatuire cu ceilalti invatatori din judet si inspectoarea,,,si vedem care sunt cerintele...Criss merge bine,,,astazi intrebati fiind de dna invatatoare,,daca ar veni o zana magica,,sa-i intrebe ce vor,,si le-ar indeplini dorinta ce ar cere...,,ceilalti colegi,,au raspuns,,,"un computer".."masini"..."papusi"..etc,,Criss a raspuns asa.."toti banii de pe planeta,,sa mi iau eu orice imi doresc...'.....,mi-a spus foarte uimita doamna ...ce raspuns si cu motivatie,,ea nu stie ca el a ales la mot banii,,,si nu le mai dadea drumul.,..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
bravo Cris....fetele tare greu ma mai opresc un ultimul timp pe aici sunt si eu f prinsa intre servici si casa....mancare, curatenie si marfa in fiecare sapt la servici...acum ca a inceput scoala si suntem cu 1 om in minus la munca ajung tare tarziu acasa si nu mai reusesc sa stau cu voi....
noi am mers doar 2 zile la gradi, suntem in taratament pt viermisori...tati e racit si eu mereu nervoasa in rest nimic nou...de la munca intru in bucatarie si apoi la nani...m`am saturat de monotonie mi`e dor sa mai stau cu voi!
noi am mers doar 2 zile la gradi, suntem in taratament pt viermisori...tati e racit si eu mereu nervoasa in rest nimic nou...de la munca intru in bucatarie si apoi la nani...m`am saturat de monotonie mi`e dor sa mai stau cu voi!
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Anka iti trimitem multi pupici poate te mai inviorezi!!......
sandy- Mamica cocheta
mi`a picat pisa...ma duc sa`mi iau o doza de bere, ca sa`mi revina pofat de viata....nici nu mai stiu de cand nu am baut o bere receeeeee....trebuie sa revin cu horoscopul
anka9mai- Mamica cocheta
buna fetele , am trecut si eu sa va salut , am ajuns acasa , am prajit [este sa papam , am calcatsi acum sunt cu vopseaua in cap ....ma fac blonda
anka va trece cu siguranta starea asta , ce tratament iidai lui alex?.... cand gabi a avut viermisori am scapat foarte repede cu catei de usturoi ..... 3-4 catei pe zi si in 2-3 zile nu a mai avut deloc
anka va trece cu siguranta starea asta , ce tratament iidai lui alex?.... cand gabi a avut viermisori am scapat foarte repede cu catei de usturoi ..... 3-4 catei pe zi si in 2-3 zile nu a mai avut deloc
Buna seara fetele Adriana sa-ti fie de bine , si mult noroc in tot ceea ce faci , tot ce faci tu e numai bine tocmai am intrat in retetele tale am vorbit cu Teo la telefon
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Buna tuturor!
pupici
Celina s-o crezi tu , ca find grupa mica , au mai putine cerinte, din contra, o sa vezi, eu in primul an am dat la gradi vreo 280 ron acum 4 ani ...
pupici
Celina s-o crezi tu , ca find grupa mica , au mai putine cerinte, din contra, o sa vezi, eu in primul an am dat la gradi vreo 280 ron acum 4 ani ...
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
cerintele sunt la fel indiferent de ce gr e copilul
va spun si eu buna seara
va spun si eu buna seara
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
noapte buna!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Vai fetelor !... vad eu la sedinta maine cat ma costa ... deja nu mai am bani prea multi din salariu , care l-am luat azi
anka , cum te simti dupa bere ?....uneori si eu simt ca nu mai pot de atat treaba ... parca nu se mai termina niciodata , tocmai ce am terminat de smotruit prin casa , maine vreau sa fac zacusca , sa vad daca stiu , eu nu am facut pentru iarna niciodata.
Noapte buna !
anka , cum te simti dupa bere ?....uneori si eu simt ca nu mai pot de atat treaba ... parca nu se mai termina niciodata , tocmai ce am terminat de smotruit prin casa , maine vreau sa fac zacusca , sa vad daca stiu , eu nu am facut pentru iarna niciodata.
Noapte buna !
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Buna dimineata !
Nu se putea sa-mi mearga totul bine ... azi noapte Alexia mi-a facut febra , acum stranuta , tuseste , ii curge nasul...bineinteles la gradi nu mai poate mege , vreau sa plec cu ea la doctor acum ... dar azi am si sedinta cu parintii la ora 10,30 si nu am cu cine o lasa pe Alexia...vreau sa o rog pe matusa mea , dar nu stiu daca o sa vina , si ma oftic sa pierd sedinta ...acum aveam ocazia sa cunosc si eu mai bine parintii , copii si pe doamna educatoare
Nu se putea sa-mi mearga totul bine ... azi noapte Alexia mi-a facut febra , acum stranuta , tuseste , ii curge nasul...bineinteles la gradi nu mai poate mege , vreau sa plec cu ea la doctor acum ... dar azi am si sedinta cu parintii la ora 10,30 si nu am cu cine o lasa pe Alexia...vreau sa o rog pe matusa mea , dar nu stiu daca o sa vina , si ma oftic sa pierd sedinta ...acum aveam ocazia sa cunosc si eu mai bine parintii , copii si pe doamna educatoare
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
buna dimineata , las cafeluta sunt si eu
imi pare tare rau lucica pentru alexia , se cunoaste ca au inceput gradi ...deja incep sa raceasca
zacusca nu se face greu , pentru inceput eu zic sa nu faci cantitate mare ,.... iti va lua oricum mai mult timp
o zi frumoasa va doresc tuturor
imi pare tare rau lucica pentru alexia , se cunoaste ca au inceput gradi ...deja incep sa raceasca
zacusca nu se face greu , pentru inceput eu zic sa nu faci cantitate mare ,.... iti va lua oricum mai mult timp
o zi frumoasa va doresc tuturor
Buna dimineata!!
Stau si eu cu voi la cafea putin,macar acum dimineata pot sta putin linistita :33:
asera pe cand am ajuns de la sedinte nu mai stiam de ce sa ma apuc si nu am mai apuc sa intru..
daca ma credeti eu am pierdut sirul numarului de bani ce i-am dat pentru amandoi,fonduri.caiete,culegeri s.a.,nici nu mai vreau sa ma gandesc
Stau si eu cu voi la cafea putin,macar acum dimineata pot sta putin linistita :33:
asera pe cand am ajuns de la sedinte nu mai stiam de ce sa ma apuc si nu am mai apuc sa intru..
daca ma credeti eu am pierdut sirul numarului de bani ce i-am dat pentru amandoi,fonduri.caiete,culegeri s.a.,nici nu mai vreau sa ma gandesc
Maria- Administrator
neata fetelor
sanatate Alexiei
imi beau si eu cafeaua cu voi
sanatate Alexiei
imi beau si eu cafeaua cu voi
neata Ceci
si eu imi beau cafeaua si am pus si mancare pe aragaz pe urma trebuie sa ies sa cumpar un cadou pentru copii caci dupa masa merg la distractie la o zi de nastere
si eu imi beau cafeaua si am pus si mancare pe aragaz pe urma trebuie sa ies sa cumpar un cadou pentru copii caci dupa masa merg la distractie la o zi de nastere
Maria- Administrator
buna dimineata!!
Cely sanatate Alexiei!!
multi pupici!
Cely sanatate Alexiei!!
multi pupici!
sandy- Mamica cocheta
distractie placuta Maria
buna Sandy
buna Sandy
buna Sandy
Ceci eu raman acasa,doar copii merg,este o petrecere de copii in magazinul Real
Ceci eu raman acasa,doar copii merg,este o petrecere de copii in magazinul Real
Maria- Administrator
buna fetelor..
sandy- Mamica cocheta
aha,deci chiar e distractie atunci-ce super fara parinti iti dai seama ce va fi acolo
Buna dimineata :33:
:salutare Sandy mai vi la Bucuresti?
lasa Maria ca si la noi la fel este,ne-au cerut la fondul clasei la gradinita 40lei plus o mare lista de rechizite si caiete speciale vro 5-6 si barem de ar lucra pe ele nu imi pare rau.
Celina sanatate fetiteti si ale mele dau semne de raceala
:salutare Sandy mai vi la Bucuresti?
lasa Maria ca si la noi la fel este,ne-au cerut la fondul clasei la gradinita 40lei plus o mare lista de rechizite si caiete speciale vro 5-6 si barem de ar lucra pe ele nu imi pare rau.
Celina sanatate fetiteti si ale mele dau semne de raceala
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
BUNA RALUKA!
Asa e Ceci,va fii mare balamuc,imi dau cu seama
e dezastru,si noi pe caiete speciale,doar pentru Gabi am dat 72 de lei :bani:
Asa e Ceci,va fii mare balamuc,imi dau cu seama
e dezastru,si noi pe caiete speciale,doar pentru Gabi am dat 72 de lei :bani:
Maria- Administrator
Daca se lucreaza pe caiete parca nu iti pare rau,dar la noi nici nu se lucreaza , ni le dau la sfarsit de an cu cateva foi(5-6) completate .
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
Pagina 21 din 43 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 21 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA