Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 104 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 104 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (19)!!
+21
Raluca30
roxanik
crina_oc
mofturaki
Elena23
elena
ioanna
roxana ,mamica finuta
teodoraion
mona_mami
nadvio1973
anka9mai
celina74
cecilia_7625
sandy
amalia-carmen
raruta
alinagherman
brigitta
Maria
adriana
25 participanți
Pagina 27 din 43
Pagina 27 din 43 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43
Re: La o cafea intre prietene (19)!!
neata fetelor,stau un pic cu voi la cafea k trebuie sa plec sa-i faca doctora vaccinul lui Denis
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
neata fetelor!!>.o zi perfecta sa aveti!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Buna dimineata!
O zi frumoasa fetelor!
Sandy la noi nu le-a dat teme inca,daca termina la scoala ce au ,acasa il pun eu sa fac suplimentar deocamdata :3345:
cu siguranta caci o sa urmeze si la noi mai multe teme
O zi frumoasa fetelor!
Sandy la noi nu le-a dat teme inca,daca termina la scoala ce au ,acasa il pun eu sa fac suplimentar deocamdata :3345:
cu siguranta caci o sa urmeze si la noi mai multe teme
Maria- Administrator
Buna dimineata! Ma primiti sa beau cafeaua cu voi?
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
:33: Buna dimineata
si eu vreau cafea
si eu vreau cafea
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
Salutare fetele!!
Astazi vin si eu cu voi la cafea daca nu m-ati uitat :33:
eu nu v-am uitat , numai ca aici nu avem internet, mai prind prin parc cand vin cu Alexia (cand e cald ca aici deja a venit frigul) oricum venim aproape zilnic ca alta activitatea nu avem, adica la gradi nu mergem pentru ca nu avem 4 ani , asa cum e regula aici
...in rest suntem bine, taty lucreaza iar noi ne petrecem timpul prin parc, magazine....
Astazi vin si eu cu voi la cafea daca nu m-ati uitat :33:
eu nu v-am uitat , numai ca aici nu avem internet, mai prind prin parc cand vin cu Alexia (cand e cald ca aici deja a venit frigul) oricum venim aproape zilnic ca alta activitatea nu avem, adica la gradi nu mergem pentru ca nu avem 4 ani , asa cum e regula aici
...in rest suntem bine, taty lucreaza iar noi ne petrecem timpul prin parc, magazine....
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Buna ziua !
Florina chiar ne-a fost foarte dor de tine
Florina chiar ne-a fost foarte dor de tine
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Florina ne bucuram ca ai putut sa mai intri pe la noi,te asteptam cu drag de cate ori poti sa intri :hug:
buna fetelor,Florina am vz pozele din albumul tau,fata e o frumoasa si te asteptam sa vii la cafea in fiecare dimineata
buna fetele
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
buna fetele , la un suculet va tin si eu companie de dimineata am gatit , apoi am fost la gradi sa il iau pe gabi , am stat putin in parc si acum am intrat sa va salut
florina ma bucur ca sunteti bine , cat vreti sa stati acolo, definitiv?
nadia ce sa iti spun , sa lasat cu scandal , am fost singura care am avut mereu de obiectat si am venit cu argumente bine intemeiate dar nu cred ca am mare sanse de izbanda ..... meniul va ramane in mod sigur la 15 ron pe zi , vrea sa angajam femeie de servici si sa dam 10 ron pe luna , la care eu nu am acceptat , vrea sa dam 200 ron pe an fondul clasei si din nou m-am opus nu voi da decat 100 ron poe an ..... ce o crede directoarea ca am vreo banca ceva!
dar au fost parinticare au acceptat tot ce a cerut ea ..... nu vreau sa comentez mai mult dar sunt foarte indignata pe acesti parinti grandomani , lingatori care una vorbesc cu tine in parc sau pe la poarta gradinitei dar in fata directoarei tac ca mielusei .... rusine, rusine , rusine ....
florina ma bucur ca sunteti bine , cat vreti sa stati acolo, definitiv?
nadia ce sa iti spun , sa lasat cu scandal , am fost singura care am avut mereu de obiectat si am venit cu argumente bine intemeiate dar nu cred ca am mare sanse de izbanda ..... meniul va ramane in mod sigur la 15 ron pe zi , vrea sa angajam femeie de servici si sa dam 10 ron pe luna , la care eu nu am acceptat , vrea sa dam 200 ron pe an fondul clasei si din nou m-am opus nu voi da decat 100 ron poe an ..... ce o crede directoarea ca am vreo banca ceva!
dar au fost parinticare au acceptat tot ce a cerut ea ..... nu vreau sa comentez mai mult dar sunt foarte indignata pe acesti parinti grandomani , lingatori care una vorbesc cu tine in parc sau pe la poarta gradinitei dar in fata directoarei tac ca mielusei .... rusine, rusine , rusine ....
si eu tocmai am baut un pahar de
noi maine avem sedinta cu parintii,ne-au anuntat de azi dim k va trebui sa dam 20 roni pe 3 caiete speciale,si vom da banii pt fond,pt Mos --k acum se apropie sarbatorile si asa deabia aduc parintii banii park nu ar fi cadoul pt copii lor,insa stim bine situatia financiara din tara si......
noi maine avem sedinta cu parintii,ne-au anuntat de azi dim k va trebui sa dam 20 roni pe 3 caiete speciale,si vom da banii pt fond,pt Mos --k acum se apropie sarbatorile si asa deabia aduc parintii banii park nu ar fi cadoul pt copii lor,insa stim bine situatia financiara din tara si......
Adriana , dar gradinita nu a avut pana acum femeie de servici ?.... si chiar sunt exagerati cu cati bani va cer
buna fetelor!!...cuscra pupici!!>.
Adriana,,,ma bucur ink o data ,,,ptr a 1000 oara,,ca te cunosc,,ai facut bine,ca te-ai opus,,si ti-ai sustinut si argumentat punctul de vedere,,ptr ce 200de ron???fondul clasei,,,dna director nu stie ca sunt ilegale astfel de manevre financiare??...daca se strangea,,,o suma rezonabila,,,care se stabilea impreuna cu parintii de comun acord ,,o.k,,mai zicem desi tot ilegal ramane,,,dar avand noi ca parinti initiativa unei sume modice,,da,,nu sa ti se impuna o suma!!
. Invatamantul prescolar si primar este GRATUIT si OBLIGATORIU. Nimeni nu are dreptul sa va ia BANI.
Adriana,,,ma bucur ink o data ,,,ptr a 1000 oara,,ca te cunosc,,ai facut bine,ca te-ai opus,,si ti-ai sustinut si argumentat punctul de vedere,,ptr ce 200de ron???fondul clasei,,,dna director nu stie ca sunt ilegale astfel de manevre financiare??...daca se strangea,,,o suma rezonabila,,,care se stabilea impreuna cu parintii de comun acord ,,o.k,,mai zicem desi tot ilegal ramane,,,dar avand noi ca parinti initiativa unei sume modice,,da,,nu sa ti se impuna o suma!!
. Invatamantul prescolar si primar este GRATUIT si OBLIGATORIU. Nimeni nu are dreptul sa va ia BANI.
sandy- Mamica cocheta
Asa este Sandy, ai perfecta dreptate
noi luni o sa avem sedinta cu parinti la gradinita, sunt tare curioasa, ce vor cere
noi luni o sa avem sedinta cu parinti la gradinita, sunt tare curioasa, ce vor cere
brigitta- Mamica de cariera
Fetelor,noapte buna!sunt franta.....va pup!somn usor!
nadvio1973- Mamica sexy
buna tuturor,
Adriana te lupti cu morile de vant, cat despre fondul clasei, am facut plangere la minister si degeaba...la Opc..de fapt si au zis ca nu se baga...
Noi dam 250 ron fondul clasei...
Am vrut s-o dau pe Bia la after school sa faca temele si ne ia 20 lei / zi deci renunt...si nu le da mancare nimik...
Marie, vreau sa ii zic ca anul asta incepem sa purtam treningul trimis de tine anul trecut cadou...acum am crescut si e suficient de bun...anul trecut ii venea pana la sani Biancai si acum o incape!!cat a crescut!!
Adriana te lupti cu morile de vant, cat despre fondul clasei, am facut plangere la minister si degeaba...la Opc..de fapt si au zis ca nu se baga...
Noi dam 250 ron fondul clasei...
Am vrut s-o dau pe Bia la after school sa faca temele si ne ia 20 lei / zi deci renunt...si nu le da mancare nimik...
Marie, vreau sa ii zic ca anul asta incepem sa purtam treningul trimis de tine anul trecut cadou...acum am crescut si e suficient de bun...anul trecut ii venea pana la sani Biancai si acum o incape!!cat a crescut!!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna dimineata....la o cafea sunt si eu... :33:
vai,Adriana,ce de bani...ma inspaimant cand ma gandesc ca peste o saptamana avem si noi sedinta...brrrrrrr
Fetele sa aveti o zi frumoasa!! :dimi:
vai,Adriana,ce de bani...ma inspaimant cand ma gandesc ca peste o saptamana avem si noi sedinta...brrrrrrr
Fetele sa aveti o zi frumoasa!! :dimi:
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
neata fetelor,va insotesc si eu la o cafea,intradevar Sandy invatamantul scolar si pre sunt gratuite,insa ce te faci cu sistemul din Rom care nu le da educatorilor nimic-ma refer la material didactic?ei cu ce sa lucreze cu copii?si aici ma refer la rechizite;insa nici eu nu-s de acord sa dam atatia bani pt fondul scolii sau gradinitei
ed noastra se consulta cu noi parintii si dam cat ne punem noi parintii de acord
ed noastra se consulta cu noi parintii si dam cat ne punem noi parintii de acord
Buna dimineata fetelor! :33:
La noi la gradinita sau cerut 40 lei si misa parut exagerat de mult,ce sa mai zici la 200lei asta este chiar nesimtire.
Eu azi bag castraveti la murat si fac compoturile de struguri si prune,trebuie sa fac si dulceata .Ieri am bagat gogosari si conopida. :soare:
La noi la gradinita sau cerut 40 lei si misa parut exagerat de mult,ce sa mai zici la 200lei asta este chiar nesimtire.
Eu azi bag castraveti la murat si fac compoturile de struguri si prune,trebuie sa fac si dulceata .Ieri am bagat gogosari si conopida. :soare:
buna dimineata fetelor
Cecy eu incerg foarte bine sunt licentiata in stiintele educatiei-deci in speta educatoare,,rechizitele copiilor ,,le pot cumpara parintii,,nu cred ca astia 200 ron sunt prea acestea,,sunt convinsa,,ca pe langa acesti bani,,sunt cerute multe altele,,in plus de dce sa plateasca parintii femeia de servici ???...e o obligatie a parintiilor!!!?????...eu nu cred,,,in fondul gradinitelor,intra si salariul pt aceasta!!...
Cecy eu incerg foarte bine sunt licentiata in stiintele educatiei-deci in speta educatoare,,rechizitele copiilor ,,le pot cumpara parintii,,nu cred ca astia 200 ron sunt prea acestea,,sunt convinsa,,ca pe langa acesti bani,,sunt cerute multe altele,,in plus de dce sa plateasca parintii femeia de servici ???...e o obligatie a parintiilor!!!?????...eu nu cred,,,in fondul gradinitelor,intra si salariul pt aceasta!!...
sandy- Mamica cocheta
da asa e Sandy am zis si eu eu k nu-s de acord sa plateasca parintii asa de multi bani pt fond!
buna fetele , la cafeluta sunt si eu ....doar ce am venit cu gabi de la policlinica , i-am facut vaccinul acela de 4 ani , noi l-am facut la 5 ani pentru ca nu sa gasit mult timp ....binenteles ca a plans cat la tinut gura dar acum sta in pat cu o batista cu gheata ....
cat despre gredi ce sa va spun , nesimtire totala , pentru masa voi da 15 lei pe zi dar pentru restu NU!!!!!!!! este nesimtire curata
ralucfa spor la treaba , o sa bag si eu 3 kg de gogosari dar mai astept vreo 2 saptamani ..... zilele trecute am facut zacusca . Apropo lucica cum ti-a iesit zacusca?
o zi minunata tuturor
cat despre gredi ce sa va spun , nesimtire totala , pentru masa voi da 15 lei pe zi dar pentru restu NU!!!!!!!! este nesimtire curata
ralucfa spor la treaba , o sa bag si eu 3 kg de gogosari dar mai astept vreo 2 saptamani ..... zilele trecute am facut zacusca . Apropo lucica cum ti-a iesit zacusca?
o zi minunata tuturor
noi am pus 15 kg de gogosari cu varza rosie,morcov si conopida,am pus si gogosari umpluti cu varza si morvov date pe razatoare si castraveti
Buna ziua !
Ce mamici harnicute !!! spor la bagat muraturi !
Adriana mi-a iesit buna zacusca ...dar se putea si mai buna ..am zis ca mai incerc sa mai fac...deja au inceput s-o manance
Ce mamici harnicute !!! spor la bagat muraturi !
Adriana mi-a iesit buna zacusca ...dar se putea si mai buna ..am zis ca mai incerc sa mai fac...deja au inceput s-o manance
Pagina 27 din 43 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 27 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA