Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 111 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 111 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!!!(20)
+22
brigitta
swe
mofturaki
cori
cecilia_7625
paul_A
Elena23
elena
amalia-carmen
anka9mai
celina74
roxana ,mamica finuta
mona_mami
Gianina
roxanik
teodoraion
sandy
Raluca30
nadvio1973
adriana
alinagherman
Maria
26 participanți
Pagina 8 din 43
Pagina 8 din 43 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43
Re: La o cafea intre prietene!!!(20)
Roxi ,,La multi ani,,
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Multumesc fetele , multumesc Maria Sandy , ca de obicei atenta , mersic de telefon am sa petrec cu famila, cu cei apriopiati , nimic deosebit am si pentru voi ceva :[youtube][/youtube]si las ceva ca doar petrcem :
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
buna fetele!! ce mai faceti voi?
La multi ani Roxi ce mai e nou pe aici, nu prea mai stiu nimic de voi
La multi ani Roxi ce mai e nou pe aici, nu prea mai stiu nimic de voi
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
buna fetelor...de ceva vreme ma trezesc din ce in ce mai tarziu ,desi seara ma culc devreme....ploua la bucuresti....roxy,la multi ani!
am febra musculara ,ieri la sala am facut un program nou ...exercitii variate pt abdomen ,spate si fese....ma pregatesc sa ma relaxez putin...o seara buna!
am febra musculara ,ieri la sala am facut un program nou ...exercitii variate pt abdomen ,spate si fese....ma pregatesc sa ma relaxez putin...o seara buna!
nadvio1973- Mamica sexy
Buna fetele...am terminat si eu cu mancarea...snitele de pui,supa de galusti si pilaf...si doua checuri...au iesit toate asa de bune...daca nu ma luad eu cine sa ma laude
A inceput si ploaia...ma duc sa fac un dus,apoi o cafea si sa stau putin in pat ca acum vine ora de plecat la munca.Pupici la toata lumea
A inceput si ploaia...ma duc sa fac un dus,apoi o cafea si sa stau putin in pat ca acum vine ora de plecat la munca.Pupici la toata lumea
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
srvici usor Elena
si eu acum am iesit afara sa cumpar 2 paini,in rest prin casa cu copii,ploua in Buc si e friggg
fetele care stati la bloc va dat drumul la caldura?
si eu acum am iesit afara sa cumpar 2 paini,in rest prin casa cu copii,ploua in Buc si e friggg
fetele care stati la bloc va dat drumul la caldura?
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
merci Cecilia...eu stau la bloc dar am centrala proprie...si eu trb sa-i dau drumul dar mai amanam putin ca deocamdata nu e cazul...sa vedem cum va mai fii vremea de maine incolo.
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
si la noi merge centrala...e bineeeeeeeeeee!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
buna fetele Si eu fac focul de o saptamana, este cald si bine in casa, ca afara....Azi mi-am luat copiii dupa ce au venit de la scoala si i-am scos la o prajitura...am cumparat si cismulite Mariei, ca avea numai pantofi si nu mai merg pe frigul asta...o zi faina va doresc, atat cat a mai ramas din ea.. :hug:
elena- Mamica cocheta
buna fetelor
Elena sa poarte cu placere Maria cizmulitele...
Elena sa poarte cu placere Maria cizmulitele...
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna seara fetele! va salut si eu acum pe seara...eu tot la munca sunt, ma dor picioareleeee . sa poarte sanatoasa cizmulitele nora mea frumoasa
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
buna seara dragelor!Noi acum am venit de la balet,eu sunt foarte obosita nu ma mai ajung cu somnul.Voi ce facti?
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
buna seara tuturor!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
va pup mamici dragi! mie una nu mai imi ajunge timpul..si mai nou maimutele astea doua ale mele nici nu mai lasa sa ma apropiu de calculator!!!! vor la mine in brate si decat sa stau cu ele si sa ne uitam toate trei la pc...mai bine nu mai stau deloc!!
leo e plecat in delta, la pescuiala..si eu sunt acasa cu fetele... fac pe mine de frica, noaptea!!!
mamici, n-am uitat de premii sa le trimit dar nu gasesc putin timp sa le scriu si sa le trimit... va rog sa ma mai pasuitit o perioada!!
leo e plecat in delta, la pescuiala..si eu sunt acasa cu fetele... fac pe mine de frica, noaptea!!!
mamici, n-am uitat de premii sa le trimit dar nu gasesc putin timp sa le scriu si sa le trimit... va rog sa ma mai pasuitit o perioada!!
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
Buna dimineata! O cafea de ... week-end va las!
Si la noi bubuie centrala deja! E tare frig, mai ales dimineata si seara! Peste zi se incalzeste, ieri, de exemlu, chiar a fost placut!
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata!
Si mult succes scolareilor ... mai e o saptamana si au putina-putina vacanta! Timp in care se schimba si ceasul, deci cand se reintorc la scoala ... dorm mai mult!
Si la noi bubuie centrala deja! E tare frig, mai ales dimineata si seara! Peste zi se incalzeste, ieri, de exemlu, chiar a fost placut!
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata!
Si mult succes scolareilor ... mai e o saptamana si au putina-putina vacanta! Timp in care se schimba si ceasul, deci cand se reintorc la scoala ... dorm mai mult!
mona_mami- Mamica cocheta
neata!mona ,multumim pt cafelulta....si la noi au dat drumul la centrala,ce bine e!!!!!cuscra draga,abia asteptam cadoul .....salutari ilincutei~o zi buna !!!ps.raluka...si eu am facut balet foarte mult timp....pentru fetite este minunat ,le face tinuta mai frumoasa,mai eleganta .
nadvio1973- Mamica sexy
buna dimineata,vin si eu la o .si la noi acum de dimineata sunt 3 grade si e un frig afara.mai un pic o duc pe ina la gradinita.
cori- Mamica incepator
Buna dimineata! :33:
Eu am dus acum fetele la gradi si vreau sa ma apuc de treaba.Voi cu ce va laudati?
Eu am dus acum fetele la gradi si vreau sa ma apuc de treaba.Voi cu ce va laudati?
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
neata ..am venit si eu la cafea poate ma mai incalzesc....
eu nu am centrala si la noi inca nu au dat drumul ...din cate stiu eu trebuie sa fie 3 zile la rand -5 grade sau - 10 nu mai stiu exact ca sa de-a drumul
eu nu am centrala si la noi inca nu au dat drumul ...din cate stiu eu trebuie sa fie 3 zile la rand -5 grade sau - 10 nu mai stiu exact ca sa de-a drumul
alinagherman- Mamica de cariera
buna dimineata!!,,,si eu am fost cu cel mic la scolita,,ieri am fost la vaccin,,dar nu i-a fc ,,a zis sa l mai lase pana marti!!!,,ca are pe margini la gatulez roz...asa ca a scapat piciul meu deocamdata!!
sandy- Mamica cocheta
fetelor,,,am uitat sa va intreb,,pe 29 va fi ziua de nastere a dnei invatatoare,,ce sfat imi dai de cadou???...eu ma gandeam la o servieta,nu stiu...voi ce ziceti??
sandy- Mamica cocheta
multumim roxi ..si la multi ani
sandy nu stiu ce sar potrivi..strangeti bani in toata clasa sau doar tu ii iei cadou?
sandy nu stiu ce sar potrivi..strangeti bani in toata clasa sau doar tu ii iei cadou?
alinagherman- Mamica de cariera
Pagina 8 din 43 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 8 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA