Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 152 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 152 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!!!(20)
+22
brigitta
swe
mofturaki
cori
cecilia_7625
paul_A
Elena23
elena
amalia-carmen
anka9mai
celina74
roxana ,mamica finuta
mona_mami
Gianina
roxanik
teodoraion
sandy
Raluca30
nadvio1973
adriana
alinagherman
Maria
26 participanți
Pagina 12 din 43
Pagina 12 din 43 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 43
Re: La o cafea intre prietene!!!(20)
Neata fetelor,frig este si la noi si mi-am inceput ziua cu o durere de cap sacaitoare
eu astazi fac pasta de macese si o sa-mi petrec timpul amestecand in cratita pana incepe sa fiarba
eu astazi fac pasta de macese si o sa-mi petrec timpul amestecand in cratita pana incepe sa fiarba
Maria- Administrator
nu am mancat niciodata pasta de macese,dar am un borcan bio primit la un concurs aici pe forum
spor la mestecat
la noi in casa e cald si bine k am dat de 4 zile drumul la centrala
spor la mestecat
la noi in casa e cald si bine k am dat de 4 zile drumul la centrala
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
mie imi place mult pasta de macese,e singura care o mananc cu unt,scuze,si cea de capsuni
si noi am dat drumul joia trecuta la centrala si am lasat-o mergand si pe dimineata nu mai mergea,am chemat sa o repare si ne-a luat 320 RON dar merge de atunci si e cald si bine
si noi am dat drumul joia trecuta la centrala si am lasat-o mergand si pe dimineata nu mai mergea,am chemat sa o repare si ne-a luat 320 RON dar merge de atunci si e cald si bine
Maria- Administrator
Buna dimineata!! si eu la o cafeluta.
frig rau si la ploiesti!!! :33:
frig rau si la ploiesti!!! :33:
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
Adriana cum a fost la analize,a plans Gabita?
buna fetelor,,multi pupici..
Eu nu il vait pe Huidu,,a omorat 3 oameni!!!,,cred ca imprudenta isi spune cuvantul!!,,,viteza!!,,etc!!!..dar are cine-l judeca!!...pacat de acei oameni!
Eu nu il vait pe Huidu,,a omorat 3 oameni!!!,,cred ca imprudenta isi spune cuvantul!!,,,viteza!!,,etc!!!..dar are cine-l judeca!!...pacat de acei oameni!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna Sandy,chiar acum ma uit si ascult la antena 1 despre el,cica risca 8 ani de puscarie
salutare ...spor la mestecat maria si sa ne servesti si pe noi ...eu una nu am mancat niciodata pasta de macese..mai am de facut curat in sufragerie si cam gata pe ziua de azi ...apoi ma apuc de facut mancare
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
Buna fetele si la noi este frig , dar i casa e bineeeeee am dat drumul la caldura asa da viata :hug: Maria sa ai spor , stiu ca si anul trecut ai facut pasta de macese ne-ai dat si reteta chiar asa e fetele , se pare ca inconstienta si figurile + ceva proble dobandite anul trecut in accidentul de la ski , l-au condus pe Huidu la acest necaz , pacat de cele 3 vieti pierdute
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
buna fetele , astazi nu am reusit sa stau la pc .... ce sa va zic gabi a fost cumintel , a inceput sa planga cand i-a scos acul din vena , in rest a fost curajos. Am fost si la endocrine si acolo avem probleme mai serioase putin cu greutatea si cu putulica care este cam subtirica si micuta .... ne-a dat o crema care nu se gaseste la noi in tara ci in afara ,,,,,, noroc ca am un unchi care vine in tara peste cateva saptamani si sper sa mi-o aduca el .... plus ca trebuie sa tina regim .... greutatea lui normala trebuie sa fie 21 kg si el are 29 kg si 118 cm inaltime .
MARIA cum a iesit pasta ? este ca un fel de gem nu?
Cat il priveste pe huidu va scapa .... ca doar asa scapa toate vedetele ..... cert este ca 3 oameni au murit nevinovati!!!!!!
MARIA cum a iesit pasta ? este ca un fel de gem nu?
Cat il priveste pe huidu va scapa .... ca doar asa scapa toate vedetele ..... cert este ca 3 oameni au murit nevinovati!!!!!!
Buna ziua !... eu inca tremur , diseara am promisiuni ca da drumul la caldura.
Azi la gradinita am vazut ca au 8 zile vacanta , nici nu au inceput bine ca ia vacanta , maine sa citesc afisul mai bine .
Azi la gradinita am vazut ca au 8 zile vacanta , nici nu au inceput bine ca ia vacanta , maine sa citesc afisul mai bine .
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Buna ziua fetelor!Ce faaceti?Mai aveti cafeluta?
Parerea mea este ca se face prea mare zarva ptr accidentul lui Huidu,sunt accidente mult mai grave si nu le baga nimeni in seama.Din 2005 pana acum Huidu a avut vro 5 accidente,unul in care era pe motocicleta si la lovit o masina,unul in care la lovit o ambulanta,cel la ski care a fost cel mai grav,cred ca este foarte ghionist sau poarta un blestem.Eu nu il condam pe el orcine poate gresi,pacat de oameni care au murit.
Parerea mea este ca se face prea mare zarva ptr accidentul lui Huidu,sunt accidente mult mai grave si nu le baga nimeni in seama.Din 2005 pana acum Huidu a avut vro 5 accidente,unul in care era pe motocicleta si la lovit o masina,unul in care la lovit o ambulanta,cel la ski care a fost cel mai grav,cred ca este foarte ghionist sau poarta un blestem.Eu nu il condam pe el orcine poate gresi,pacat de oameni care au murit.
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
Adriana broavo lui Gabita k a fost curajos,si cum va reusi sa tina regim?vrea?Larisa are 20 kg la 6 ani
buna fetelor!!!! celina , cum adik au 8 zile de vacanta? eu stiam k au o saptamana.
roxanik- Mamica cocheta
o saptamana de vacanta au copii , dar noi putem sa ii ducem la gradi dar nu fac activitati
ceci nu cred ca va tine regim dar nici dulciuri nu va mai primi .... astazi am ascuns tot ce era in debara
ceci nu cred ca va tine regim dar nici dulciuri nu va mai primi .... astazi am ascuns tot ce era in debara
buna fetele!!
si aici despre Huidu??????????????? ieri nu s-a vb de altceva la tv..desi nu ma uit am auzit la socra-miu ca se uita in bubcatarie, parerea mea e ca va scapa fara puscarie, dar ca asta e sfarsitul carierei lui, pacat de el, si mai ales pacat dde oamenii care au murit nevinovati, nu am nimik cu el dar cum poate lumea sa zica ca e blestemat?daca era blestemat ii murea copii si sotia....asta era un blestem, nu niste oameni necunoscuti, putea fi oricine, puteam fi eu, puteai fi tu.....asta pt ca nu stim pe cine avem pe sosele......
si aici despre Huidu??????????????? ieri nu s-a vb de altceva la tv..desi nu ma uit am auzit la socra-miu ca se uita in bubcatarie, parerea mea e ca va scapa fara puscarie, dar ca asta e sfarsitul carierei lui, pacat de el, si mai ales pacat dde oamenii care au murit nevinovati, nu am nimik cu el dar cum poate lumea sa zica ca e blestemat?daca era blestemat ii murea copii si sotia....asta era un blestem, nu niste oameni necunoscuti, putea fi oricine, puteam fi eu, puteai fi tu.....asta pt ca nu stim pe cine avem pe sosele......
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna teo .... si eu sunt de aceeasi parere si am mai spus-o ...in sfarsit asta este
voi ce faceti? ce fac fetele?
voi ce faceti? ce fac fetele?
roxanik... mi-a ramas in minte perioata 20-28... nu am vazut prea bine afisul ca m-a luat Alexia repede sa plecam ...dar maine ma uit mai bine .....deci e vacanta peste tot ?..roxanik a scris:buna fetelor!!!! celina , cum adik au 8 zile de vacanta? eu stiam k au o saptamana.
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
neata!azi m am trezit ok....nu stiu dar de ceva vreme nu mai pot sa ma trezesc devreme.....
o zi buna fetelor!
o zi buna fetelor!
nadvio1973- Mamica sexy
neata fetele , eu sunt deja la servici i imi savurez cafeluta
neata nadia, ce mai faci? ce face ren? ai mai avut probleme cu el dupa operatia de polipi si amigdalite?
o zi calduroasa tuturor autumn:
neata nadia, ce mai faci? ce face ren? ai mai avut probleme cu el dupa operatia de polipi si amigdalite?
o zi calduroasa tuturor autumn:
neata ..m-am trezit si eu si inca tremut de frig ..la noi nu au dat drumul la caldura ..la copii pun caloriferul dar in sufragerie e frig ....
celina74 a scris:roxanik... mi-a ramas in minte perioata 20-28... nu am vazut prea bine afisul ca m-a luat Alexia repede sa plecam ...dar maine ma uit mai bine .....deci e vacanta peste tot ?..roxanik a scris:buna fetelor!!!! celina , cum adik au 8 zile de vacanta? eu stiam k au o saptamana.
buna fetele, ce faceti?
da celina este vacanta 1 saptamana.
roxanik- Mamica cocheta
da fetelor au mini vacanta sapt viitoare copii de la grdai
Adriana tu cum te simti dupa operatie?
am dus-o si eu pe Lari la gradi si acum beau cafeau cu sotu
cuscra ai grija de copii sa le fie cald si bine dar aveti si voi grija sa nu raciti
Adriana tu cum te simti dupa operatie?
am dus-o si eu pe Lari la gradi si acum beau cafeau cu sotu
cuscra ai grija de copii sa le fie cald si bine dar aveti si voi grija sa nu raciti
neata roxanik, cuscra ..e frig dar ii imbrac gros...iar eu deja sunt racita si sper sa-mi treaca repede
sanatate maxima Alina
Pagina 12 din 43 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 12 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA