Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 155 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 155 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!
+21
amalia-carmen
mona_mami
brigitta
swe
elena
Gianina
roxana ,mamica finuta
anka9mai
nadvio1973
roxanik
mary83
claudia_mami
teodoraion
crina_oc
adriana
cecilia_7625
sandy
alinagherman
Elena23
Raluca30
Maria
25 participanți
Pagina 20 din 42
Pagina 20 din 42 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 42
Re: La o cafea intre prietene!
neata fetele ..am ajuns si noi acasa aseara dar inghetata bocna ..am racit si ma simt tare rau..fabi acum tuseste plin..si edy raceste si el.. s-a molipsit de la fabi...
a trecut si inmormantarea..de acum ne reluam vietile si incercam sa acoperim golul ramas...
imi pare rau pt sandy ..sper sa aibe curent cat mai repede
sper ca toata lumea e sanatoasa
a trecut si inmormantarea..de acum ne reluam vietile si incercam sa acoperim golul ramas...
imi pare rau pt sandy ..sper sa aibe curent cat mai repede
sper ca toata lumea e sanatoasa
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
Multumim, Adriana, noi suntem OKKKKK! Asteptam ... vacanta ... cea de vara, bineinteles, care e taaare departe! (sunt gandurile Adelei!!)
mona_mami- Mamica cocheta
buna alina , multa sanatate micutilor, este inevitabil sa nu raceasca cu o astfel de vreme .... alina cum a fost vremea pe acolo? inca o data condoleante si multa putere sa treceti peste aceasta pierdere.
mona nu numai adela asteapta vacanta ....si gabi vrea sa stea numai acasa , nui mai place la gradi
mona nu numai adela asteapta vacanta ....si gabi vrea sa stea numai acasa , nui mai place la gradi
Buna ziua fetelor! eu beau o cafeluta,azi nu ma simt bine,de 2 seri nui pot sa dorm cum trebuie(cred ca din cauza ca a fost luna plina )si ma ia si raceala brrr:
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
adriana a scris:neata fetele , eu sunt deja la servici la cafeluta ...incerc sa ma incalzesc putin
da mona ai dreptate , iarna grea este si inca nu sa terminat , cine stie ce ne mai asteapta , voi ce faceti? sunteti bine?
anka multa sanatate piticului
roxy la multi ani parintilor tai , sa fie sanatosi
o zi calduroasa tuturor si multa sanatate
multumesc adriana ..mai intrebat cum a fost vremea ..nu a nins si nici nu a batut vantul dar a fost ger ..- 20 de grade erau dimineata ....foarte frig ...
Buna fetelor,mai este cafea?
Am asa o durere de cap......sanatate piticilor bolnaviori.
Am asa o durere de cap......sanatate piticilor bolnaviori.
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetele , nadia punem repede de-o cafeluta
sa ti ca si pe mine ma cam doare capul , o fi de la vremea asta ....
raluca ai grija de tine , multa sanatate .
alina vai de cei ce au decese in familie cu astfel de vreme , cred ca nici nu pot sapa in pamant!
sa ti ca si pe mine ma cam doare capul , o fi de la vremea asta ....
raluca ai grija de tine , multa sanatate .
alina vai de cei ce au decese in familie cu astfel de vreme , cred ca nici nu pot sapa in pamant!
DA,hai la o cafea.....noi am mancat de prinz si cred a mergem pana la o vecina sa ne jucam la un joc nou.....x se numeste,va spun dupa daca ren a fost incintat....pup.
nadvio1973- Mamica sexy
dragele mele dragi, suntem bine cu totii!
va pupam si revenim mai tarziu la povesti!
va pupam si revenim mai tarziu la povesti!
ioanna- Mamica rafinata
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : in special familia
buna tuturor!!
Cuscra Ioanna bine ai revenit!ti-am dus dorul!
Sandy are curent dar slab..ink nu pooate deschide calc...
ca veni vb Adrina de decese....colegei mele...secretara tocmai i-a murit bunicul..saracii de ei..cat chin pe vremea asta...
va pup.o zi buna!
Cuscra Ioanna bine ai revenit!ti-am dus dorul!
Sandy are curent dar slab..ink nu pooate deschide calc...
ca veni vb Adrina de decese....colegei mele...secretara tocmai i-a murit bunicul..saracii de ei..cat chin pe vremea asta...
va pup.o zi buna!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
cuscra Teo si eu ti-am dus dorul, de fapt la toata lumea am dus dorul!!
noi suntem bine deocamdata...inafara unor raceli prin care am trecut cam toti, acuma suntem bine..Raresel a scapat de colicei si e mare si barbat in toata firea, papa diversificat si dau dintucii...
Maribi s-a cam obraznicit si e tot cu NU in fata..si a aparut si gelozia..uneori..colac peste pupaza..
ca sa va faceti o idee la cat a crescut randunelul meu iubit..atasez o poza..
va pupam foarte dulce...
noi suntem bine deocamdata...inafara unor raceli prin care am trecut cam toti, acuma suntem bine..Raresel a scapat de colicei si e mare si barbat in toata firea, papa diversificat si dau dintucii...
Maribi s-a cam obraznicit si e tot cu NU in fata..si a aparut si gelozia..uneori..colac peste pupaza..
ca sa va faceti o idee la cat a crescut randunelul meu iubit..atasez o poza..
va pupam foarte dulce...
ioanna- Mamica rafinata
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : in special familia
Neata!Cafeaua e gata,va astept.Ioana,randunelul tau este adorabil,sa ti traiasca copii ,sa fie sanatosi si destepti.Ce program aveti azi fetelor?Eu am sa merg cu o prietena la dragonul rosu ,citeva cumparaturi pt copil si daca gasesc legume chinezesti .
Weekend placut!!!
Weekend placut!!!
nadvio1973- Mamica sexy
Buna fetele Ioana ai un baietel adorabil Nadia spor la cumparaturi noi deocamdata stam in casa e mult prea frig sa iesim brrr: brrr: brrr: ne ocupam de ordine , facem mancarica chiar si ceva bun .poate dupa masa iesim putin sa facem ceva cumparaturi
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
buna dimi!!
cuscra cat a crescut dragul meu rares!!
o zi buna tuturor!
cuscra cat a crescut dragul meu rares!!
o zi buna tuturor!
neata ...eu am terminat cafeluta si am tot vb la telefon ..eu doar curatenie fac azi si ceva de mancare si in pat ca inca sunt racita rau ...
o zi frumoasa sa aveti si calduroasa
o zi frumoasa sa aveti si calduroasa
buna fetelor
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Buna ziua fetelor!Eu am o gramada de treaba azi,nu mia mers masina de spalat din cauza ca a inghetat scurgerea si nu am putut sa spal o perioada si acum trebuie sa recuperez
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
buna fetele , abia acum am ajuns si eu la cafeluta
noi nu am mai ajuns aseara acasa , am plecat de la saervici pe loa frate-miu si am ramas acolo , abia astazi am ajuns acasa , am gatit putin si acum imi astept musafiri , pe cumatamiu ....in rest suntem bine gabi parca iar incepe sa tuseasca , sper sa fie ceva trecator.
ioanna ce frumos este piticul , sa va traiasca si sa fie sanatos, te mai asteptam cu noutati .
alina multa sanatate iti doresc
ceci ce mai faceti voi?
raluca spor la treaba , am bagat si eu acum o masina la spalat
noi nu am mai ajuns aseara acasa , am plecat de la saervici pe loa frate-miu si am ramas acolo , abia astazi am ajuns acasa , am gatit putin si acum imi astept musafiri , pe cumatamiu ....in rest suntem bine gabi parca iar incepe sa tuseasca , sper sa fie ceva trecator.
ioanna ce frumos este piticul , sa va traiasca si sa fie sanatos, te mai asteptam cu noutati .
alina multa sanatate iti doresc
ceci ce mai faceti voi?
raluca spor la treaba , am bagat si eu acum o masina la spalat
Fetelor,ce frig este,iar ninge la bucuresti.Am stat 3 ore prin dragon,am facut cumparaturile de care aveam nevoie......am ramas cu portofelul gollllll.Abia acum incep si eu sa pun masina de spalat in priza si sa fac curat prin casa.Spor la treaba si voua.
nadvio1973- Mamica sexy
buna fetele,da ninge in Bucuresti:(((
Am uitat sa va spun ca ieri a fost cntura blocata si am mers pe jos cativa km ca sa ajungem la afumati sa luam microbuz...
a: am pus pe FB trebuie s apun si la album ca am ramas in urma..
SAandy va transmite salutari, a zis c ae sinistrata si are niste dorinte: ADRIANA sa ii trimita pizza si MARIA prajituri iar restul fetelor cate ceva la alegere:)))
ma duc la mancare...Bia e la dentist cu tataie are niste carii...si merge lunar oricum pt control la aparatul dentar..
Am uitat sa va spun ca ieri a fost cntura blocata si am mers pe jos cativa km ca sa ajungem la afumati sa luam microbuz...
a: am pus pe FB trebuie s apun si la album ca am ramas in urma..
SAandy va transmite salutari, a zis c ae sinistrata si are niste dorinte: ADRIANA sa ii trimita pizza si MARIA prajituri iar restul fetelor cate ceva la alegere:)))
ma duc la mancare...Bia e la dentist cu tataie are niste carii...si merge lunar oricum pt control la aparatul dentar..
Ultima editare efectuata de catre teodoraion in Dum Feb 12, 2012 4:18 am, editata de 1 ori
Buna fetele Teo am vazut pozele esti o dulce m-am tot gandit la Sandy am s-o sun , o pup si pe Bia bv bv ca se duce la dentist cam devreme pt carii , dar asta e cam toti copiii au ......... Nadia ma bucur pt voi , nu ca e go portofelul , ci pt cumparaturi si la noi ningeeeeee :fulg eu am framantat niste cornuri , sa vedem ce-o iesii
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Teo,salutari sorei tale ,sa speram ca totul o sa fie bine .Autoritatile nu au nici o scuza ,se misca ca melcul...ai mei locuiesc linga BZ si nu au curent de duminica....e tare greu.
Roxy,da portofelul e golll,dar am si facut cumparaturi multe .Acum beau o cafea,cine mai vine?
Roxy,da portofelul e golll,dar am si facut cumparaturi multe .Acum beau o cafea,cine mai vine?
nadvio1973- Mamica sexy
va pup mamicutelor! se apropie vremea rea si la Br.... e ffff rece, gerrrr si cica de maine incep ninsorile.. off ce m-am saturat si eu de vremea asta receeee..vreau soare, piscinaaa, teo si matzulicile la piscina.. poate vine si cuscra cu ginerica me.. si alte mamici cu copilasi sunt asteptate la vara la piscina fam oprea...
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
Pagina 20 din 42 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 20 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA