Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 165 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 165 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!
+21
amalia-carmen
mona_mami
brigitta
swe
elena
Gianina
roxana ,mamica finuta
anka9mai
nadvio1973
roxanik
mary83
claudia_mami
teodoraion
crina_oc
adriana
cecilia_7625
sandy
alinagherman
Elena23
Raluca30
Maria
25 participanți
Pagina 32 din 42
Pagina 32 din 42 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42
Re: La o cafea intre prietene!
salutare ..am venit si eu de pe drumuri ..p edy l-am lasat la o prietena dar nu a vrut sa doarma si acum doarme dus .... ar trebui sa fac mancare dar nu am timp ca la 4 ies dupa fabi....asa ca le fac atunci repede un pireu ..
e cald la noi si soare si sper incet incet sa se topeasca zapada
o zi frumoasa in continuare
e cald la noi si soare si sper incet incet sa se topeasca zapada
o zi frumoasa in continuare
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
buna Elena,,ti-am simtit lipsa..
Alina pupici
Nadia,,
Alina pupici
Nadia,,
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
te pup Sandy! fetele am o stare naspa...vestile de la servici m-au dat peste cap...de la 1 martie ne va scadea salariu cu vreo 3 mil si ceva...imi vine sa plang,niciun chef nu mai am sa merg la servici....cum intelegi Sandy de ce am zis ca mai bine in bazar la taraba???
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
buna seara fetele,,,am fost si eu o fuga pe la careffour.....am luat cate ceva!!! acum sunt la un 3 in 1.
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
buna fetelor,asa e la bugetari Elena...inloc sa ne mareasca ei ne scad din salariu...si ala vai de el...
eu maine dim sunt pe drumuri pana la pranz....ma duc la med de fam dupa o ad pt Denis la dosarul de adoptie...apoi sa iau banii unei colege care nu ajunge sa-i ia,pt k ia nascut fata,are 2 fete la sc in plasament si colac peste pupaza e si sotu in spital....si uite asa imi fac eu de drum....apoi s-o iau pe larisa de la gradi si apoi denis o sa plece la parintii lui pana duminica
eu nu fac mari pregatiri de lasatul secului pt k nu am fini cununati asa k nu are cine venii la noi,insa duminica o sa mergem noi la nasii de cununie
sambata ma duc sa iau un tort si un cozonac....si sa vedem ceva fructe..
eu maine dim sunt pe drumuri pana la pranz....ma duc la med de fam dupa o ad pt Denis la dosarul de adoptie...apoi sa iau banii unei colege care nu ajunge sa-i ia,pt k ia nascut fata,are 2 fete la sc in plasament si colac peste pupaza e si sotu in spital....si uite asa imi fac eu de drum....apoi s-o iau pe larisa de la gradi si apoi denis o sa plece la parintii lui pana duminica
eu nu fac mari pregatiri de lasatul secului pt k nu am fini cununati asa k nu are cine venii la noi,insa duminica o sa mergem noi la nasii de cununie
sambata ma duc sa iau un tort si un cozonac....si sa vedem ceva fructe..
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Elena acum inteleg perfect,,i-as decapita!!
sandy- Mamica cocheta
buna dragele....va cer si eu un sfat in numele unei prietene bune ...
tocmai ce ma sunase .....si imi zise k tre sa-i vina luni, dar o doare burta..si parca simte ea ceva ciudat ..k nu i-ar mai veni...........ce nebuna si aia , cik simte ea.
dar o doare capul si burta asa putin....si si-a mai facut si 2 teste de sarcina si i-au iesit negative ambele.....unul si l-a facut vineri si unul ieri......dar tot nu e linistita!!! voi ce credeti ? i vine sau nu?
eu i-am zis k daca au iesit ambele negative si la starea care o are ....i vine sigur!!!! sa stea linistita!!!
tocmai ce ma sunase .....si imi zise k tre sa-i vina luni, dar o doare burta..si parca simte ea ceva ciudat ..k nu i-ar mai veni...........ce nebuna si aia , cik simte ea.
dar o doare capul si burta asa putin....si si-a mai facut si 2 teste de sarcina si i-au iesit negative ambele.....unul si l-a facut vineri si unul ieri......dar tot nu e linistita!!! voi ce credeti ? i vine sau nu?
eu i-am zis k daca au iesit ambele negative si la starea care o are ....i vine sigur!!!! sa stea linistita!!!
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
II vine sigur,,insa daca de obicei nu avea dureri,,poate ca e ceva ce nu i-a priit,,,eu spun ca in aceste conditii poate sta linistita!!
sandy- Mamica cocheta
Buna fetele macar asa de seara sa intru sa va salut nu ma laud decat cu raceala , la mine e ca la mine , dar Alexuta e racitaaaaaa sper sa treaca repede , am fost si la medic luam tratament Roxi ............nu stiu ce sa zic :sorry: mie cand mia intarziat , bb a iesit , acum depinde de organism ea se cunoaste mai bine , nu mai vrea bb ???
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Buna,buna tuturor!!
nu pot sa cred c aam lipsit cateva zileeeee!!! rusine s aimi fie...
Hai sa va zic noutati....
deci ..ieri a cazut jumatate din cladirea de la munca...ne-am speriat rau de tot...de ziceai ca e cutremur....s-a luat curentul...si altele...inca e cazyuta dar noi stam in cladirea de langa care e legata de asta si care e si ea putin crapata..in fine..,sper s anu murim ca nu avem asigurare
Tot ieri am cazut d edoua ori si acum ma doare umarul..si m-am, fript si am facut ditamai basica...
Astea sunt evenimente nesemnificative ...colegii mei au pojar..deja 2 au facut..si eu nu am facut canmd eram mica...
Urmeaza sa plec in Budapeste peste o saptamana timp de 7 zile si la Brasov 3..deci o sa umblu..:p si sper sa nu iau pojar c aimi strica toate planurile..
Sambata sper sa ne vedem Nadia
Elena..ce sa zic..cum adica 3 mil sa scada???????sunt socata!!
nu e posibil asa ceva!!
fETELE mele sunt bine sanatoase...dupa o luna de hibernat acasa ,, a mers si larisa la gradi...
Va pup..cam astea-s noutatile!!
Noapte buna!
nu pot sa cred c aam lipsit cateva zileeeee!!! rusine s aimi fie...
Hai sa va zic noutati....
deci ..ieri a cazut jumatate din cladirea de la munca...ne-am speriat rau de tot...de ziceai ca e cutremur....s-a luat curentul...si altele...inca e cazyuta dar noi stam in cladirea de langa care e legata de asta si care e si ea putin crapata..in fine..,sper s anu murim ca nu avem asigurare
Tot ieri am cazut d edoua ori si acum ma doare umarul..si m-am, fript si am facut ditamai basica...
Astea sunt evenimente nesemnificative ...colegii mei au pojar..deja 2 au facut..si eu nu am facut canmd eram mica...
Urmeaza sa plec in Budapeste peste o saptamana timp de 7 zile si la Brasov 3..deci o sa umblu..:p si sper sa nu iau pojar c aimi strica toate planurile..
Sambata sper sa ne vedem Nadia
Elena..ce sa zic..cum adica 3 mil sa scada???????sunt socata!!
nu e posibil asa ceva!!
fETELE mele sunt bine sanatoase...dupa o luna de hibernat acasa ,, a mers si larisa la gradi...
Va pup..cam astea-s noutatile!!
Noapte buna!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
mmmmmmmm Teo ce sa zic ? o luam cu cele pozitive , Budapesta , Brasov tare bine-mi suna , deci calatorie placuta , nu lua in seama pojarul ai avut si gata pa poop si fetele ma bucur ca sunt bine sanatoase , asa mult a stat Lari fara gradi ? de ce ? chestia cu cladirea e nasoala rau cum adica s-a daramat sp pe jumatate ? erati in ea ? Doamne fereste ! cat despre cazatura trece ...........dar doua ,a ? stii ce inseamna ? ps mersic pt mesaje , nu sarutmana
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
ppupiiii Roxi!!
da eram in cladire!!
si inca mai stam acolo!
nu am avut pojar..tocmai de aia mi-e teama..
da..m-a instiintat Sandy ce insemanan cazatura
cu mare drag iti trimit totul !
da eram in cladire!!
si inca mai stam acolo!
nu am avut pojar..tocmai de aia mi-e teama..
da..m-a instiintat Sandy ce insemanan cazatura
cu mare drag iti trimit totul !
Buna seara!Ce fac fetele?Teo,vad ca ai avut niste trairi intense...lasa ca are Dumnezeu grija de tine...te rog eu frumos afla sigur daca colegii tai au facut vaccin impotriva pojarului....
Eu am avut o zi plina,cu treaba pe aici,pe la scoala...si acum ma relaxez un pic...
Eu am avut o zi plina,cu treaba pe aici,pe la scoala...si acum ma relaxez un pic...
Gianina- Mamica rafinata
buna Gianina!
cand sa faca vaccin?cand erau mici sa....?
cand sa faca vaccin?cand erau mici sa....?
ok. sa intreb.... de ce e important.? ei au vreo 23 de ani..probabil c aultimul l-au facut...la cat se face..la 7 ani?
Roxanik ..ce sa zic de prietena ta? poate fi si racita...sa mearga la un medic
noapte buna tuturor!
noapte buna tuturor!
Teo,n-ai idee cat e de important...vei vedea...tu intreaba...
Noapte buna!
Noapte buna!
Gianina- Mamica rafinata
Neata...Teo,vrem carti postale de la budapesta.....pojarul,uita de el,o sa fie bine.Si eu am alunecat asera pe gheata,dar sunt ok.
Teo,te sun mai tarziu sa vrb pt mine.....o zi buna fetelor!
Sandy,sa ne vedem sanatoase!!!
Teo,te sun mai tarziu sa vrb pt mine.....o zi buna fetelor!
Sandy,sa ne vedem sanatoase!!!
nadvio1973- Mamica sexy
neata fetele, la cafeluta sunt si eu
elena fa-ma sa inteleg cum scad salariile? eu nu am auzit nimic
ceci ce are sotul? unde este internat?
teo ai grija de tine si poate scapi de pojar!
o zi frumoasa tuturor
elena fa-ma sa inteleg cum scad salariile? eu nu am auzit nimic
ceci ce are sotul? unde este internat?
teo ai grija de tine si poate scapi de pojar!
o zi frumoasa tuturor
Neata fetelor!
V-am citit si eu din urma,va pup pe toate sa va treaca
V-am citit si eu din urma,va pup pe toate sa va treaca
Maria- Administrator
neata m-am trezit si eu mai tarziu ca a dormit si edy am stat si eu in pat ..ieri am donat sange si vad ca ma simt azi slabita ...
roxanik nu stiu daca o sa-i vina la prietena ta dar la fabi 2 teste mi-au iesit negatie si eram insarcinata ..trebuie doar sa mai astepte
roxanik nu stiu daca o sa-i vina la prietena ta dar la fabi 2 teste mi-au iesit negatie si eram insarcinata ..trebuie doar sa mai astepte
alinagherman- Mamica de cariera
buna dimi!
o zi buna!
o zi buna!
NEATA FETELOR!
Noi suntem bine,copii sunt la scoala,pana ce vin ei acasa incerc sa fac de toate dupa aceea teme s.a si se duce inca o zi
Noi suntem bine,copii sunt la scoala,pana ce vin ei acasa incerc sa fac de toate dupa aceea teme s.a si se duce inca o zi
Maria- Administrator
Pagina 32 din 42 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 32 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA