Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 176 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 176 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!(2)
+22
stefy
brigitta
elena
amalia-carmen
swe
roxana ,mamica finuta
mary83
roxanik
anka9mai
Gianina
mona_mami
crina_oc
teodoraion
nadvio1973
sandy
celina74
Elena23
cecilia_7625
alinagherman
adriana
Raluca30
Maria
26 participanți
Pagina 13 din 43
Pagina 13 din 43 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43
Re: La o cafea intre prietene!(2)
buna,Celina si noi urmam tratament cu esteritox n,este foarte bun...eu am gasit cu 28 ron /pachet.Am mancat ,ma doc sa fac un dus si ma bag in pat...Noapte buna!
nadvio1973- Mamica sexy
si eu tot esberitox ii dau Larisei,si eu tot cu 35 am luat de la belladona...2 past de 2 ori pe zi
anul trecut a luat o luna aceste past si nu a mai racit deloc..
am facut paste acum pe seara am papat,iam facut dus Larisei si acum mai butonez un pic si plec la dus,la tv...
anul trecut a luat o luna aceste past si nu a mai racit deloc..
am facut paste acum pe seara am papat,iam facut dus Larisei si acum mai butonez un pic si plec la dus,la tv...
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Neata!O duminica minunata fetelor!Adriana cum a fost la tara?Gabi e mai bine?Maria ,ce dulciuri ai facut pt azi?Anka,ce faci ?Teo,Sandy?Stefania?
nadvio1973- Mamica sexy
Buna fetele , sa va fie sufletul cum este aceasta zii
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
neata fetelor,eu sunt ink la cafea si Larisa cu sotu au plecat deja in parc cu trotineta..
ieri dupa amiaza iam scos din pod larisei topoganul,balansoarul,bici,troti..masa de plastic si scaunele ..deabia astept sa-mi beau cafeaua in curte la aer..
ieri dupa amiaza iam scos din pod larisei topoganul,balansoarul,bici,troti..masa de plastic si scaunele ..deabia astept sa-mi beau cafeaua in curte la aer..
Buna dimineata !
Nadia , cecilia .. ..faptul ca folositi si voi aceleasi pastilute ( esberitox) si ca aveti rezultate bune mi-a dat speranta ca si fata mea va fi bine , si eu tot 2 pastilute de 2 ori pe zi ii dau ...aseara i-am luat minimartieni ( vitamine ).
Azi vreau sa o scot si eu pe Alexia la plimbare , de cand cu boala ei am tinut-o numai in casa .
Nadia , cecilia .. ..faptul ca folositi si voi aceleasi pastilute ( esberitox) si ca aveti rezultate bune mi-a dat speranta ca si fata mea va fi bine , si eu tot 2 pastilute de 2 ori pe zi ii dau ...aseara i-am luat minimartieni ( vitamine ).
Azi vreau sa o scot si eu pe Alexia la plimbare , de cand cu boala ei am tinut-o numai in casa .
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
buna Celi,Larisa nu ,,suporta,, gustul de minimartieni si iam luat jeleuri gumate de la supradyn
Buna ,Celina,o sa fie bine cu esteritox,noi aceasta schema din sapt imediat dupa ce l am operat de polipi si ajustat de amigdale.Sunt fff fericita cu acest produs.Ceci,ce bine ca locuiesti la curte,te invidiez.Imi fac si eu un 3in 1 acum ,mai vine cineva?
nadvio1973- Mamica sexy
Buna ziua fetelor!
Nadia am facut o rulada cu frisca ieri,doar atat
O duminica placuta
Nadia am facut o rulada cu frisca ieri,doar atat
O duminica placuta
Maria- Administrator
buna fetelor,eu am facut ieir cremsnit.......
Va salut si eu la amiaza mai am putin si plec la servici.
Cecilia,tot nu te lasi de dulcegarii eu de 5 zile nu am mai mancat nimic dulce,azi am avut zi de peste dar mi s-a cam scarbit....am mancat macrou,noroc ca l=am mancat cu lamaie,parca si acum ii simt gustul...
Sanatate bolnaviorilor!!!
Sa aveti o seara de duminica placuta !!!!
Adriana,ce face Gabi?? cum se mai simte??
Cecilia,tot nu te lasi de dulcegarii eu de 5 zile nu am mai mancat nimic dulce,azi am avut zi de peste dar mi s-a cam scarbit....am mancat macrou,noroc ca l=am mancat cu lamaie,parca si acum ii simt gustul...
Sanatate bolnaviorilor!!!
Sa aveti o seara de duminica placuta !!!!
Adriana,ce face Gabi?? cum se mai simte??
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
ce sa fac Elena...dak toti din casa mancam dulce........
neata fetele , va astept cu cafeluta
astazi stau acasa cu gabi, ce sa va zic sunt foarte suparata si obosita ....gabi in continuare face febra desi de vineri suntem pe antibiotic el din 4 in 4 ore face febra peste 39 ....ieri pe la ora 4 a facut 40.2 si am plecat la spital , .... are gtul plin de puroi si mi-a marit doza de antibiotic ...10 ml la 12 ore ....sper ca incepand de astazi sa nu mai faca febra , incep sa ma gandesc din ce in ce mai serios la faptul de a-i scoate amigdalitele ..... nadia ren cum este? la ce doctor l-ai operat ,,,, as merge cu el acolo la un control.
o saptamana buna va doresc
astazi stau acasa cu gabi, ce sa va zic sunt foarte suparata si obosita ....gabi in continuare face febra desi de vineri suntem pe antibiotic el din 4 in 4 ore face febra peste 39 ....ieri pe la ora 4 a facut 40.2 si am plecat la spital , .... are gtul plin de puroi si mi-a marit doza de antibiotic ...10 ml la 12 ore ....sper ca incepand de astazi sa nu mai faca febra , incep sa ma gandesc din ce in ce mai serios la faptul de a-i scoate amigdalitele ..... nadia ren cum este? la ce doctor l-ai operat ,,,, as merge cu el acolo la un control.
o saptamana buna va doresc
Neata fetelor.....Adriana,noi am fost la dr Ionescu de la victor gomoiu la orl,este fff draguta ,ai nevoie de trimitere.Am vazut ca vin copii la operatii de polipi si amigdale din toata tara...asta spunemulte ,nu?O ZI BUNA !!!!Maria,cum ai facut rulada?ai pus si fructe?
nadvio1973- Mamica sexy
buna nadia, mersic pentru informatie, mergem si noi la un control saptamana aceasta ...sti cumva ce program are si unde o gasesc exact?
neata ....sanatate multa lui gabita
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
buna alina , multumesc mult ..... acum doarme pentru ca i-a scazut febra dar azi noapte la 2 avea 39.5 ..... cel mai rau este cand ai copilul bolnav ,
voi ce mai faceti? copii?
voi ce mai faceti? copii?
neatza !! am venit si eu de la servici,am bagat la spalat si astept sa mi se faca somn sa dorm putin offf Adriana,tot cu febra??? Ar fii bine totusi sa-i scoti amigdalele...ca vad ca din ce in ce mai des face infectie si atata antibiotic...la un moment dat nu o sa-si mai faca efectul! Sanatate multa si sa auzim de bine!!
O sapatamana frumoasa sa aveti!!
Cecilia si noi suntem mari mancatori de dulciuri,daca ar fii dupa Dragos as face zilnic gogosi dar pana nu slabesc nu le mai fac nimic!!!
O sapatamana frumoasa sa aveti!!
Cecilia si noi suntem mari mancatori de dulciuri,daca ar fii dupa Dragos as face zilnic gogosi dar pana nu slabesc nu le mai fac nimic!!!
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
neata elena
noi suntem bine momentan ... doar ca edy nu prea mananca ...
fabi tusea putin de dimineata dar nu cred ca e ceva grav, sper sa se rezolve cu pastilutele cu echinaceea ....
in rest monotonie dar ne bucuram ca s-a incalzit afara si asteptam sa iesim la plimbare
noi suntem bine momentan ... doar ca edy nu prea mananca ...
fabi tusea putin de dimineata dar nu cred ca e ceva grav, sper sa se rezolve cu pastilutele cu echinaceea ....
in rest monotonie dar ne bucuram ca s-a incalzit afara si asteptam sa iesim la plimbare
Buna dimineata fetelor!
Sanatate multa la Gabi Adriana
Noi am inceput o noua saptamana de scoala si teme
Va doresc o saptamana asa cum va doriti
Sanatate multa la Gabi Adriana
Noi am inceput o noua saptamana de scoala si teme
Va doresc o saptamana asa cum va doriti
Maria- Administrator
neata fetelor....si mie mi la adus aseara parintii lui Denis racitttttt,cu muci-ce sa le mai zic...acum eu ma ,,chinui,, cu el...
Larisa e la gradi...incantata k ia observat d-na caciulita noua.......
asa e Adriana...nimic nu conteaza in viata decat sa fim sanatosiiiiii
va doresc sa inceprti o sapt pina de reusite
Larisa e la gradi...incantata k ia observat d-na caciulita noua.......
asa e Adriana...nimic nu conteaza in viata decat sa fim sanatosiiiiii
va doresc sa inceprti o sapt pina de reusite
neata cuscra si sanatate multa lui denis ... daca nu au copii poate nici nu stiu ce sa faca ...
sa poarte cu placere larisa caciulita
sa poarte cu placere larisa caciulita
buna dimineata fetelor!
sanatate la Denis ,Cecilia
sanatate la Denis ,Cecilia
Maria- Administrator
multumim dragutelor...asa cuscra k aseara cand la adus mi-a zis k-i curge nasu...si k ia dat nurofen.........pai de ce nu ia pus si picaturi???pt k nu stie...nu?
fetelor va spun sincer k femeile care nu au nascut cel putin 1 copil nu au de unde sa stie cum sa se comporte cu copilul.nu au instinctul de mama...sunt stangace in orce fac vis-a vis de copil;credeti-ma k au venit multe fam de par adopt la mine in casa de 5 ani de cand lucrez....dar toti sunt la fel.ii ,,iubesc,, se joaca cu ei dar nu au ,,filingul,, acela de apropiere........
fetelor va spun sincer k femeile care nu au nascut cel putin 1 copil nu au de unde sa stie cum sa se comporte cu copilul.nu au instinctul de mama...sunt stangace in orce fac vis-a vis de copil;credeti-ma k au venit multe fam de par adopt la mine in casa de 5 ani de cand lucrez....dar toti sunt la fel.ii ,,iubesc,, se joaca cu ei dar nu au ,,filingul,, acela de apropiere........
Pagina 13 din 43 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene!!(10)
» La o cafea intre prietene!
» La o cafea intre prietene(11)
» La o cafea intre prietene (3)
» La o cafea intre prietene(12)
» La o cafea intre prietene!
» La o cafea intre prietene(11)
» La o cafea intre prietene (3)
» La o cafea intre prietene(12)
Pagina 13 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA