Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 143 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 143 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (3)
+20
brigitta
Raluca30
Elena23
roxana ,mamica finuta
swe
elena
mary83
teodoraion
roxanik
mona_mami
anka9mai
amalia-carmen
DaNuTzA
cecilia_7625
sandy
paul_A
nadvio1973
Maria
alinagherman
adriana
24 participanți
Pagina 40 din 43
Pagina 40 din 43 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43
Re: La o cafea intre prietene (3)
da am mai zis, tocmai tu m-ai intrebat :)) stau in Tatarasi..tot ziceam sa ne intalnim...si cu Alina...
ioanna- Mamica rafinata
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : in special familia
ma retrag, ne auzim mai spre seara...pupici
ioanna- Mamica rafinata
buna fetele, am revenit si eu , insa nici acum nu ma simt prea bine .... in continuare dureri in capul pieptului , nu am aer sa respit , dureri de cap .... tot imi fac analize si nu imi gasesc cauza ....
mary , ioana ma bucur ca ati revenit alaturi de noi
anka am vazut pozele de pe fb cu pestele , felicitari taticului
ceci chiar ti-am simtit lipsa si m-am gandit la voi pentru ca stiam ca sunteti la munte si ploua ....pacat ca nu ati prins vreme buna ....poate la mare va fi mai bine
ioanna la multi ani micutului tau ..... sa creasca mare si sa fie sanatoas
p.s. ...este nascut in aceeasi zi cu gabi al meu , doar ca in alt an!
mary , ioana ma bucur ca ati revenit alaturi de noi
anka am vazut pozele de pe fb cu pestele , felicitari taticului
ceci chiar ti-am simtit lipsa si m-am gandit la voi pentru ca stiam ca sunteti la munte si ploua ....pacat ca nu ati prins vreme buna ....poate la mare va fi mai bine
ioanna la multi ani micutului tau ..... sa creasca mare si sa fie sanatoas
p.s. ...este nascut in aceeasi zi cu gabi al meu , doar ca in alt an!
multumesc adriana, te pup si la multi ani lu gabita , sa fie sanatos si norocos ...il pupam dulce si tie iti dorim insanatosire grabnica
ioanna- Mamica rafinata
multumesc mult ioana sa fie sanatosi toti copilasii si norocosi si noi pe langa ei sa ii putem creste frumos
adriana
fetelor ce le mai dati copiilor plus 3 ani , de ex ce au papat azi ? uite sa va spun cu papa Mariuca mea, dimineata a mancat o feliuta de paine cu salam si unt si jumatate de canita de ceai, mai mult nu a vrut, la gradi azi nu a fost pt ca mi-a racit, sta cam prost cu imunitatea ...si nu am dus-o...apoi la ora 12 jumatate cand am vrut sa ii dau pranzul nu a vrut , am lasat-o...la unu si ceva mi-a cerut mancare, a mancat jumatate de castronel cu bors de pui , carnita ffff putina...dupa bors am facut clatite si a mancat o clatita...felul doi adica pireu nu a vrut...la 4 si ceva a venit tata cu eugenii si nu a vrut sa mai pape mancare asa ca a papat 2 eugenii micute, si cam atat...de crescut creste bine, cred ca ati vazut si in poze ca e dolofana...si ar trb totusi sa manance ca ia pastile , de obligat nu o oblig ca n-am chef sa-mi vomite si altele!!!.....dar nu stiu ce sa fac, ce ziceti, cum papa? sa vad pana diseara.....poate totusi mai mananca ceva.....ma duc s aii dau o banana...poate o imbii putin....pun totusi pe seama racelii, daar...nu-i de acum o luna doua chestia asta....e mai de demult....
fetelor ce le mai dati copiilor plus 3 ani , de ex ce au papat azi ? uite sa va spun cu papa Mariuca mea, dimineata a mancat o feliuta de paine cu salam si unt si jumatate de canita de ceai, mai mult nu a vrut, la gradi azi nu a fost pt ca mi-a racit, sta cam prost cu imunitatea ...si nu am dus-o...apoi la ora 12 jumatate cand am vrut sa ii dau pranzul nu a vrut , am lasat-o...la unu si ceva mi-a cerut mancare, a mancat jumatate de castronel cu bors de pui , carnita ffff putina...dupa bors am facut clatite si a mancat o clatita...felul doi adica pireu nu a vrut...la 4 si ceva a venit tata cu eugenii si nu a vrut sa mai pape mancare asa ca a papat 2 eugenii micute, si cam atat...de crescut creste bine, cred ca ati vazut si in poze ca e dolofana...si ar trb totusi sa manance ca ia pastile , de obligat nu o oblig ca n-am chef sa-mi vomite si altele!!!.....dar nu stiu ce sa fac, ce ziceti, cum papa? sa vad pana diseara.....poate totusi mai mananca ceva.....ma duc s aii dau o banana...poate o imbii putin....pun totusi pe seama racelii, daar...nu-i de acum o luna doua chestia asta....e mai de demult....
ioanna- Mamica rafinata
buna fetelor..........eu cred Ioana k fiecare copil stie in felul lui cat sa pape...si eu patesc cu Larisa sa pape mai putin decat ii pun eu in farfurie dar n-o fortez k-mi vomita apoi...ea dim papa un castonel de cereale cu lapte apoi pe la 10 ii dau 3 crewvusti cu painica sau o felie subtire de paine cu parizer taranesc de pui si keceap;la pranz papa doar ciorba un castronel,la 4 o banana sau alt fruct si seara cartofi cu pui sau mancare gatita felul 2...si cam atat...
noi am fost cu tati si cu fetele in crefour si am vz reduceri de 70%la kiabi si am intrat ...le-am inbracat pe fete ,larisei iam luat caciula roz dublata cu polar la 7,50lei ,manusi groase 10 lei,sosete cu helokiti si sotul si-a luat 2 plovarase subtirele,stefaniei iam luat o salopeta si blugi....
va doresc o seara buna...
noi am fost cu tati si cu fetele in crefour si am vz reduceri de 70%la kiabi si am intrat ...le-am inbracat pe fete ,larisei iam luat caciula roz dublata cu polar la 7,50lei ,manusi groase 10 lei,sosete cu helokiti si sotul si-a luat 2 plovarase subtirele,stefaniei iam luat o salopeta si blugi....
va doresc o seara buna...
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
ceci asa e......fiecare copil are ritmul lui dar parca totusi as vrea sa pape mai mult.....sa va bucurati de hainute, sa le purtati sanatosi
ioanna- Mamica rafinata
neata fetele , va servesc cafeluta :cofr:
la multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi .... multa sanatate si tot binele din lume
ioana acum mananca mai putin si pentru ca este racita ....insa vreau sa iti spun ca nici gabi al meu nu se omoara cu mancarea insa cu dulcirile daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..... evit sa ii dau foarte multe pentru ca din aceasta cauza sa si ingrasat si nici nu mananca mancare
ceci sa purtati cu drag lucrusoarele , tot zic mereu sa ma duc si eu prin carrfoure dar nu mai ajung!
la multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi .... multa sanatate si tot binele din lume
ioana acum mananca mai putin si pentru ca este racita ....insa vreau sa iti spun ca nici gabi al meu nu se omoara cu mancarea insa cu dulcirile daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..... evit sa ii dau foarte multe pentru ca din aceasta cauza sa si ingrasat si nici nu mananca mancare
ceci sa purtati cu drag lucrusoarele , tot zic mereu sa ma duc si eu prin carrfoure dar nu mai ajung!
neata fetelor ,acum sunt si eu la o cafea,au papt si fetele lapte cu cereale si acum se joaca impreuna...nu am iesit ink in curte k e cam racoare deocamdata
La multi ani tuturor celor care-si serbeaza ziua numelui
La multi ani tuturor celor care-si serbeaza ziua numelui
neata ...sunt treaza mai demult dar greu ajung la cafea ...baietii au o energie ..ma simt obosita de dimineata
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
buna cuscra...am fost si eu cu fetele-n parc si acum tocmai ce le-am dat sa pape pranzul si se mai uita un pic la desene si apoi la nani...
buna dimineata la amiaza, va pup si eu azi am sarbatorita, Mariuca mea draga...o zi frumoasă va doresc
ioanna- Mamica rafinata
buna fetele , petrecere frumoasa ioana si la multi ani inca o data mariucai .... si gabi a servit copii in parc cu bombonele , eu am facut gogosi cu ciocolata comanda speciala de la sarbatorit .... acum baietii mei dorm si eu putin pe la pc .... peste o ora doua iesim din nou in parc
alina i-a trecut micutului alergia? de la ce a fost pana la urma?
alina i-a trecut micutului alergia? de la ce a fost pana la urma?
buna Adri,ai ajuns ac?sau azi ai fost libera?
Buna dimineata, haideti fetelor la o cafeluta.....ce e aici? ce pacat...era odata asa frumos, atata activitate....dar sper sa fie faptul ca e vara si maj sunt in concedii....va pupam cu drag
ioanna- Mamica rafinata
neata ioana , multumim pentru invitatie ....acum o savurez si eu de la servici :cofr:
ioana in general vara este mai putina activitate , este cald afara, este perioada concediilor ,,,, dar vine acum toamna iarna si ne v-om strange iar
ioana in general vara este mai putina activitate , este cald afara, este perioada concediilor ,,,, dar vine acum toamna iarna si ne v-om strange iar
neata....multumesc pt cafeluta.....astept si pe cea reala
adriana i-a trecut dar cand e foarte cald ii apare iar..de la caldura face
adriana i-a trecut dar cand e foarte cald ii apare iar..de la caldura face
Buna dimineata Alina si Adriana
s-au trezit si piticii mei ....Mariuca a papat un iaurtel cu o felie de paine cu sunca iar Rares si el un iaurt (pt prima data) cu cereale...
s-au trezit si piticii mei ....Mariuca a papat un iaurtel cu o felie de paine cu sunca iar Rares si el un iaurt (pt prima data) cu cereale...
ioanna- Mamica rafinata
neata ioana ...
edy a mancat o banana cu branza si acum se joaca . pe fabi l-am dus aseara la finii mei ca vrea sa stea cateva zile acolo sa se joace cu finutul ...asa ca parca sunt in concediu ..azi nu am tipat deloc..edy se joaca singur
edy a mancat o banana cu branza si acum se joaca . pe fabi l-am dus aseara la finii mei ca vrea sa stea cateva zile acolo sa se joace cu finutul ...asa ca parca sunt in concediu ..azi nu am tipat deloc..edy se joaca singur
ce bine de tine, sa-ti priasca si sa te bucuri de timpul liber cat mai mult....
azi din cate se vede e mai binisor afara....sper sa pot iesi la plimbare cu piticii
azi din cate se vede e mai binisor afara....sper sa pot iesi la plimbare cu piticii
ioanna- Mamica rafinata
buna alina ,,,,si oare asa o sa ii iasa mereu?
si in bucuresti este racoare si bine dar se pare ca se va incalzi vremea, oricum nu vor mai fi 40 gr!
si in bucuresti este racoare si bine dar se pare ca se va incalzi vremea, oricum nu vor mai fi 40 gr!
buna fetelor
Va pupam de noapte buna!
ioanna- Mamica rafinata
Se pare ca am inceput sa vorbesc singura...
Buna dimineata! :33:
Va astept la o cafea calduta! :cofr: Avem si capuccino pt doritori su sucuri de portocale pt copii... :dimi:
O zi frumoasa!
Buna dimineata! :33:
Va astept la o cafea calduta! :cofr: Avem si capuccino pt doritori su sucuri de portocale pt copii... :dimi:
O zi frumoasa!
ioanna- Mamica rafinata
Pagina 40 din 43 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 40 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA