Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 108 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 108 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Meniul zilei
+53
raruta
Crina
radumihaela36
alyna
roxana ,mamica finuta
emidiaconu
madalina
mary24
kamkrys75
ari05
Rody
marccora
bebelusha18
sandy
lilique
cecilia_7625
muraru raluca
buburuza
flo09
david
florares
theodora
ANA-MARIA
panky(Laura)
macoveianca
scumpetea
alinapopa1969
anays
paula_mami
nestian
monica_2008
claudia_mami
mona_mami
Maria
amalia-carmen
celina74
popescumelinda
alidascalu
sorina.popia
roxanik
pupkiss
anka9mai
irina-elena
andree cosmetic
deriana
narcy
paul_A
Liliana
STEF30IASI
adriana
elena
teodoraion
GABITA
57 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Meniul zilei
copii mei vor la desert chec :tort:
felul 1 -ciorba de pui
felul 2 -varza cu carne
felul 1 -ciorba de pui
felul 2 -varza cu carne
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
varza cu carne am facut si eu.
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
azi fac un pui pe sticla si cartofi praJITI....CIORBICA AM....
panky(Laura)- Mamica cocheta
piure cartofi+ sos+ fripturica
pilaf cu ciupercutze si snitele de soia cu sos
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
ciorba de fasole si cartofi prajiti cu mujdei
paul_A- Mamica cocheta
Spaghetti alla carbonara
Timp de preparare:
20 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
300 g spaghetti 4-5 oua 250-300 g kaizer taiat bucatele (sau sunca presata sau muschi file afumat sau pastrama) parmezan ras 1-2 catei usturoi optional o ceapa mica taiata marunt ulei de masline, sare, piper
Mod de preparare: Se pune apa la fiert intr-o oala mare, deoarece pastele au nevoie de multa apa de fierbere (altfel, se lipesc intre ele, se inmoaie si nu mai ies "al dente"! ) Intr-o tigaie de teflon calim ceapa si usturoiul tocate marunt in ulei de masline, dupa care adaugam bucatelele de kaizer, sare, piper. Separat batem ouale bine ca la omleta. Cand apa clocoteste adaugam spaghetele intregi, le dispunem in evantai, si cum ele se inmoaie imediat, le impingem in oala sa fie complet acoperite de apa. Adaugam o lingura de sare in apa si lasam sa fiarba la foc mare, amestecand din cand in cand, ca pastele sa nu se prinda de fundul oalei. Fierbem pastele "al dente". "Al dente" insemana ca pastele trebuie sa fie fierte, dar nu rasfierte, nu imbibate de apa, nu flescaite, dar nici crude, miezul sa nu fie fainos! Putem sa ne ajutam si de timpul de fierbere scris pe ambalaj, dar din experienta mea, acela nu este niciodata timpul real: mai puneti vreo 2 minute in plus si este ok! Strecuram pastele, le punem din nou in oala, adaugam sunculita, o mana de parmezan ras, amestecam, dupa care adaugam si ouale batute si continuam sa amestecam la foc mic 1-2 minute. Atentie! La sfarsit, cand strecuram pastele, oprim intr-o cana apa de unde au fiert pastele. De obicei ouale "usuca" pastele, si este nevoie sa mai adugam aceasta apa pentru a face pastele mai gustoase! Se servesc imediat cu parmezan presarat din belsug.
Buon appetito!
Timp de preparare:
20 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
300 g spaghetti 4-5 oua 250-300 g kaizer taiat bucatele (sau sunca presata sau muschi file afumat sau pastrama) parmezan ras 1-2 catei usturoi optional o ceapa mica taiata marunt ulei de masline, sare, piper
Mod de preparare: Se pune apa la fiert intr-o oala mare, deoarece pastele au nevoie de multa apa de fierbere (altfel, se lipesc intre ele, se inmoaie si nu mai ies "al dente"! ) Intr-o tigaie de teflon calim ceapa si usturoiul tocate marunt in ulei de masline, dupa care adaugam bucatelele de kaizer, sare, piper. Separat batem ouale bine ca la omleta. Cand apa clocoteste adaugam spaghetele intregi, le dispunem in evantai, si cum ele se inmoaie imediat, le impingem in oala sa fie complet acoperite de apa. Adaugam o lingura de sare in apa si lasam sa fiarba la foc mare, amestecand din cand in cand, ca pastele sa nu se prinda de fundul oalei. Fierbem pastele "al dente". "Al dente" insemana ca pastele trebuie sa fie fierte, dar nu rasfierte, nu imbibate de apa, nu flescaite, dar nici crude, miezul sa nu fie fainos! Putem sa ne ajutam si de timpul de fierbere scris pe ambalaj, dar din experienta mea, acela nu este niciodata timpul real: mai puneti vreo 2 minute in plus si este ok! Strecuram pastele, le punem din nou in oala, adaugam sunculita, o mana de parmezan ras, amestecam, dupa care adaugam si ouale batute si continuam sa amestecam la foc mic 1-2 minute. Atentie! La sfarsit, cand strecuram pastele, oprim intr-o cana apa de unde au fiert pastele. De obicei ouale "usuca" pastele, si este nevoie sa mai adugam aceasta apa pentru a face pastele mai gustoase! Se servesc imediat cu parmezan presarat din belsug.
Buon appetito!
asta am gatit eu WE trecut
paul_A- Mamica cocheta
astazi papa ce am facut ieri adica sarmale,ciorba de perisoare,salata de boef,cozonac si prajituri :3 oameni de za
flo09- Mamica rafinata
...se pare c nu mai gateste nimeni, doar eu sunt zilnic printre oale Ai mei sunt pretentiosi, nu mananca de doua ori acelasi fel.Azi le-am facut doar un ostropel de pui si mamaliguta, in rest, uscaturi
elena- Mamica cocheta
ceai-lamaie-portocale-miere-amoxicilina-flamexin-mucosin!
vaai Alina, trebuie neaparat si ceva mancare printe ele.Asa am luat si eu, acum ma chinuie stomacul, cred ca este foarte iritat de la atata tratament!
elena- Mamica cocheta
am mai avut de la revelion o gramada de friptura, sarmale! dar n-au nici un gust pentru mine acum!
ai dreptate mie sarmale si friptura nici sa nu mai aud de ele poate de pasti
flo09- Mamica rafinata
astazi e duminica ..ma relaxez ...sa nu aud de mancare
suna bine! papa bun! si cum se face ciorba ardeleneasca?Maria a scris:azi am facut o cioarba ardeleneasca :
si eu o fac o ciorbita de purcel...si felul doi snitele cu pireut
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
papa bun ati facut fetelor! eu ... vesnica supa de pui, ca mi-e lehamite de ea! nu stiu cum de nu se satura al meu si adela de ea! noroc cu lavinia ca ea le mai shcimba si ii si place rice!
mona_mami- Mamica cocheta
azi varza cu caltabos si piftie, dar am facut-o azi , aspept sa se inchege sa mancam maine :yes!!:
paul_A- Mamica cocheta
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA