Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 221 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 221 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
+52
raruta
Raluca30
crina_oc
mofturaki
scumpetea
radumihaela36
tit.ioana
emidiaconu
flori
Crina
roxana ,mamica finuta
micka27
bebelusha18
brigitta
anka9mai
mary24
madalina
blondyna
Rody
sandy
panky(Laura)
florares
marccora
muraru raluca
flo09
adriana
ari05
macoveianca
amalia-carmen
barizoana
alinapopa1969
anays
paula_mami
mona_mami
nestian
dani23ela
Liliana
elena
Maria
popescumelinda
alidascalu
roxanik
buburuza
pupkiss
deriana
narcy
paul_A
STEF30IASI
celina74
teodoraion
geodeny
GABITA
56 participanți
Pagina 5 din 42
Pagina 5 din 42 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
Buna reteta de ciocolata de casa.. faceam odata foarte multa ciocolata de casa dar dupa alta reteta cu care meream la sigur. :pupicei:
Maria- Administrator
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
ioanasimona_pop@yahoo.com a scris:teodora, blat pentru tarta am gasit la real. am luat de vreo doua ori, erau la raionul de dulciuri-patiserii din productia proprie.
nu prea merg la real...oar egasesc pe la kaufland?fetele din bucuresti help :help:
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
Salata de fructe de toamna
Ingredienete:
Un ciorchine mare de struguri de masa, 2 mere, 3-4 prune mari, o para, o lingura de miere, 2 linguri de zeama de lamaie, 1-2 linguri de coniac
Preparare:
Se spala bine strugurele si se aleg boabele sanatoase. Merele, prunele si para se curata de coaja, li se scot samburii si se taie cubulete. Fructele se amesteca intr-un bol (transparent daca avem). Se adauga mierea, zeama de lamaie si se stropeste cu coniac. Se lasa o jumatate de ora sa se macereze. Se serveste cu zahar caramelizat sau cu frisca.
Pofta buna mamici :pupicei:
Ingredienete:
Un ciorchine mare de struguri de masa, 2 mere, 3-4 prune mari, o para, o lingura de miere, 2 linguri de zeama de lamaie, 1-2 linguri de coniac
Preparare:
Se spala bine strugurele si se aleg boabele sanatoase. Merele, prunele si para se curata de coaja, li se scot samburii si se taie cubulete. Fructele se amesteca intr-un bol (transparent daca avem). Se adauga mierea, zeama de lamaie si se stropeste cu coniac. Se lasa o jumatate de ora sa se macereze. Se serveste cu zahar caramelizat sau cu frisca.
Pofta buna mamici :pupicei:
paula_mami- Mamica eleganta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : Fetita mea si forumul Mamici Cochete
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
eu nu prea obisnuiesc sa fac poze..dar voi face de acum incolo cand bvoi mai face cev dulce (acu sunt la cura )...pana una alta hai sa va mai dau o reteta
PERE CU CIOCOLATA - 4 portii; usor; 45 minute
4 pere, 200 gr ciocolata menaj, 50 gr frisca
Se taie partea duperioara a perelor, pastrandu-se capacelel. Se scobeste interiorul perelor cu ajutorul unei lingurite, pastrnd miezul (acesta va avea o forma semirotunda)
Ciocolata de menaj se topeste la bain-marie si apoi se adauga cate putina frisca, amestecand continuu cu o lingura d elemn. In cele din urma se va obtine o crema mai consistenta. Perele se umplu cu crema de ciocolata. Pe o farfurie se aseaza perele, acoperite cu capacelel, iar de jur imprejur, miezul de para.
Sfat: Se poate folosi si caramel sau ciocolata alba.
Bautura: Compot de visine
PERE CU CIOCOLATA - 4 portii; usor; 45 minute
4 pere, 200 gr ciocolata menaj, 50 gr frisca
Se taie partea duperioara a perelor, pastrandu-se capacelel. Se scobeste interiorul perelor cu ajutorul unei lingurite, pastrnd miezul (acesta va avea o forma semirotunda)
Ciocolata de menaj se topeste la bain-marie si apoi se adauga cate putina frisca, amestecand continuu cu o lingura d elemn. In cele din urma se va obtine o crema mai consistenta. Perele se umplu cu crema de ciocolata. Pe o farfurie se aseaza perele, acoperite cu capacelel, iar de jur imprejur, miezul de para.
Sfat: Se poate folosi si caramel sau ciocolata alba.
Bautura: Compot de visine
dani23ela- Mamica rafinata
- Varsta : 43
Joburi/Distractii : familia si prietenii, gatitul, desenul...
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
Baclava
Baclava se poate prepara si acasa, rapid si usor.
Ingrediente
foi de placinta in jur de 300 - 350 g
300 g de miez de nuca
200 g de margarina
200 ml esenta de rom
200 ml apa plata
150 g miere
250 g zahar
2 lingurite de praf de scortisoara
10 lingurite de praf de cocos
Mod de preparare
Se macina nucile in masina de tocat;
Se impart foile in trei parti. Pentru o baclava bine legata, este preferabil ca cea de-a doua parte de foi sa fie mai mica, ea fiind cea care intra la mijloc;
Se amesteca nucile cu scortisoara;
Amestecul de nuci si scortisoara se imparte in doua farfurii diferite;
Se ia prima treime de foi si se aseaza in tava ungand fiecare foaie dupa ce a fost pusa in tava si punand peste ea urmatoarea foaie;
Se pune o jumatate din amestecul de nuci si scortisoara peste foi;
Se ia acum a doua treime de foi si se aseaza peste nuci, repetand procedeul anterior. Se pune foaie de foaie, adaugand peste margarina
Peste a doua transa de foi se adauga a doua jumatate de nuci si apoi se pune cea de-a treia treime de foi unse in acelasi mod ca si celelalte;
Se pune tava cu foi timp de 40 minute la frigider;
Cat timp tava sta la frigider, se incalzeste bine cuptorul;
Se scoate tava de la frigider dupa terminarea celor 40 minute si se imparte prajitura prin taieturi orizontale si verticale in portii patrate egale;
Dupa portionare, se pune tava la cuptor si se tine pentru 30 minute;
Se verifica daca s-a rumenit si se scoate dupa ce s-a rumenit;
In acest timp, se fierb la foc mic apa si zaharul;
Dupa ce au dat in clocot apa si zaharul se micsoreaza focul, se adauga mierea si se lasa sa dea din nou in clocot;
Se stinge apoi focul si se adauga esenta de rom;
Atunci cand baclava este gata se scoate de la cuptor si se toarna siropul preparat din miere, zahar si apa peste ea, in mod uniform;
Se pastreaza putin sirop pentru atunci cand se serveste;
Se lasa sa se raceasca si cand a ajuns la temperatura camerei se pune la frigider;
Se serveste rece, punand peste fiecare bucata de baclava putin sirop;
Este preferabil ca peste fiecare portie de baclava sa se toarne putin praf de cocos.
Pofta buna!
Baclava se poate prepara si acasa, rapid si usor.
Ingrediente
foi de placinta in jur de 300 - 350 g
300 g de miez de nuca
200 g de margarina
200 ml esenta de rom
200 ml apa plata
150 g miere
250 g zahar
2 lingurite de praf de scortisoara
10 lingurite de praf de cocos
Mod de preparare
Se macina nucile in masina de tocat;
Se impart foile in trei parti. Pentru o baclava bine legata, este preferabil ca cea de-a doua parte de foi sa fie mai mica, ea fiind cea care intra la mijloc;
Se amesteca nucile cu scortisoara;
Amestecul de nuci si scortisoara se imparte in doua farfurii diferite;
Se ia prima treime de foi si se aseaza in tava ungand fiecare foaie dupa ce a fost pusa in tava si punand peste ea urmatoarea foaie;
Se pune o jumatate din amestecul de nuci si scortisoara peste foi;
Se ia acum a doua treime de foi si se aseaza peste nuci, repetand procedeul anterior. Se pune foaie de foaie, adaugand peste margarina
Peste a doua transa de foi se adauga a doua jumatate de nuci si apoi se pune cea de-a treia treime de foi unse in acelasi mod ca si celelalte;
Se pune tava cu foi timp de 40 minute la frigider;
Cat timp tava sta la frigider, se incalzeste bine cuptorul;
Se scoate tava de la frigider dupa terminarea celor 40 minute si se imparte prajitura prin taieturi orizontale si verticale in portii patrate egale;
Dupa portionare, se pune tava la cuptor si se tine pentru 30 minute;
Se verifica daca s-a rumenit si se scoate dupa ce s-a rumenit;
In acest timp, se fierb la foc mic apa si zaharul;
Dupa ce au dat in clocot apa si zaharul se micsoreaza focul, se adauga mierea si se lasa sa dea din nou in clocot;
Se stinge apoi focul si se adauga esenta de rom;
Atunci cand baclava este gata se scoate de la cuptor si se toarna siropul preparat din miere, zahar si apa peste ea, in mod uniform;
Se pastreaza putin sirop pentru atunci cand se serveste;
Se lasa sa se raceasca si cand a ajuns la temperatura camerei se pune la frigider;
Se serveste rece, punand peste fiecare bucata de baclava putin sirop;
Este preferabil ca peste fiecare portie de baclava sa se toarne putin praf de cocos.
Pofta buna!
paula_mami- Mamica eleganta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : Fetita mea si forumul Mamici Cochete
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
PORTOCALE SURPRIZA-4 portii; usor; 30min
4 porocale mari, 300 gr capsuni, 2 lingurite cu zahar pudra; 3 lingurite cu miere; putin rom, frunze de menta, fulgi de porumb, topping de ciocolata
trei portocale se taie in jumatati si li se scoate miezul, care apoi se taie bucati. Mierea se topeste la foc mic, adaugandu-se si sucul de la a patra portocala. Capsunile se taie in jumatai si se pun intr-un bol. Peste ele se adauga cubuletele de portocale si mierea topita. in portocalele pregatite pentru umplut se pun fructele, romul (dupa gust) si fulgii de porumb, se presara zahar pudra si se orneaza cu frunze de menta. se lasa in frigider timp de o ora inainte de a fi servite
Sft: deasupra se poate turna topping de ciocolata
Bautura: ciocolata calda
" alt="" />
cam asa ar tb sa arate (aici e fara toppingul de ciocolata)
4 porocale mari, 300 gr capsuni, 2 lingurite cu zahar pudra; 3 lingurite cu miere; putin rom, frunze de menta, fulgi de porumb, topping de ciocolata
trei portocale se taie in jumatati si li se scoate miezul, care apoi se taie bucati. Mierea se topeste la foc mic, adaugandu-se si sucul de la a patra portocala. Capsunile se taie in jumatai si se pun intr-un bol. Peste ele se adauga cubuletele de portocale si mierea topita. in portocalele pregatite pentru umplut se pun fructele, romul (dupa gust) si fulgii de porumb, se presara zahar pudra si se orneaza cu frunze de menta. se lasa in frigider timp de o ora inainte de a fi servite
Sft: deasupra se poate turna topping de ciocolata
Bautura: ciocolata calda
" alt="" />
cam asa ar tb sa arate (aici e fara toppingul de ciocolata)
dani23ela- Mamica rafinata
- Varsta : 43
Joburi/Distractii : familia si prietenii, gatitul, desenul...
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
Prajitura cu bulion
Prajitura cu bulion este atat de delicioasa incat pare mai mult o prajitura festiva decat una de post. Prajitura cu bulion este pufoasa si se topeste pur si simplu in gura. Economicoasa, usoara si delicioasa aceasta prajitura cu bulion este pe gustul tuturor si binevenita oricand.
Ingrediente
2 linguri de ulei
2 linguri de zahar
2 linguri de bulion
14 linguri faina
1 lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie sau otet
Sirop
2 cani cu zahar
2 cani cu apa
Crema
nuci macinate si gem
Mod de preparare
Se framanta toate ingredientele, se imparte aluatul in 3 parti si se coc 3 foi pe fundul tavii, tapetata in prealabil cu faina;
Din 2 cani de zahar si 2 cani apa se face un sirop mai gros cu care se insiropeaza cele 3 foi;
Se face o crema din gem amestecat cu nuci macinate si se umplu foile.
Optional se poate adauga glazura de cacao deasupra ultimei foi a acestei prajituri cu morcov, sau se poate pudra cu nuca de cocos sau zahar pudra.
Pofta buna la mamici ,tatici si pitici
:pupicei:
Prajitura cu bulion este atat de delicioasa incat pare mai mult o prajitura festiva decat una de post. Prajitura cu bulion este pufoasa si se topeste pur si simplu in gura. Economicoasa, usoara si delicioasa aceasta prajitura cu bulion este pe gustul tuturor si binevenita oricand.
Ingrediente
2 linguri de ulei
2 linguri de zahar
2 linguri de bulion
14 linguri faina
1 lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie sau otet
Sirop
2 cani cu zahar
2 cani cu apa
Crema
nuci macinate si gem
Mod de preparare
Se framanta toate ingredientele, se imparte aluatul in 3 parti si se coc 3 foi pe fundul tavii, tapetata in prealabil cu faina;
Din 2 cani de zahar si 2 cani apa se face un sirop mai gros cu care se insiropeaza cele 3 foi;
Se face o crema din gem amestecat cu nuci macinate si se umplu foile.
Optional se poate adauga glazura de cacao deasupra ultimei foi a acestei prajituri cu morcov, sau se poate pudra cu nuca de cocos sau zahar pudra.
Pofta buna la mamici ,tatici si pitici
:pupicei:
paula_mami- Mamica eleganta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : Fetita mea si forumul Mamici Cochete
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
pai, avem o pofta ! mare, mare!
mona_mami- Mamica cocheta
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
vreau si eu baclava
dar eu nu prea ma pricep sa fac
poate o sa incerc sa vad ce imi iese nu cred ca o sa moara nimeni daca mananca din mana mea :zambet larg:
dar eu nu prea ma pricep sa fac
poate o sa incerc sa vad ce imi iese nu cred ca o sa moara nimeni daca mananca din mana mea :zambet larg:
anays- Mamica rafinata
- Varsta : 43
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
sigur dana va iesi buna incearca si spune-ne si noua
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
paula_mami a scris:Prajitura cu bulion
Prajitura cu bulion este atat de delicioasa incat pare mai mult o prajitura festiva decat una de post. Prajitura cu bulion este pufoasa si se topeste pur si simplu in gura. Economicoasa, usoara si delicioasa aceasta prajitura cu bulion este pe gustul tuturor si binevenita oricand.
Ingrediente
2 linguri de ulei
2 linguri de zahar
2 linguri de bulion
14 linguri faina
1 lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie sau otet
Sirop
2 cani cu zahar
2 cani cu apa
Crema
nuci macinate si gem
Mod de preparare
Se framanta toate ingredientele, se imparte aluatul in 3 parti si se coc 3 foi pe fundul tavii, tapetata in prealabil cu faina;
Din 2 cani de zahar si 2 cani apa se face un sirop mai gros cu care se insiropeaza cele 3 foi;
Se face o crema din gem amestecat cu nuci macinate si se umplu foile.
Optional se poate adauga glazura de cacao deasupra ultimei foi a acestei prajituri cu morcov, sau se poate pudra cu nuca de cocos sau zahar pudra.
Pofta buna la mamici ,tatici si pitici
:pupicei:
foarte buna reteta Paula, am notat-o si eu, am mai mancat undeva dar nu stiam cum se face...acum am aflat
merci mult!! :pupicei:
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
reteta de chec simplu pe care adela il adora
Ingrediente:
5 oua
10 linguri zahar
10 linguri faina
10 linguri ulei
praf de copt
zahar vanilat
2 linguri cacao
Mod de preparare:
Se bat (cu mixerul) ouale cu zaharul, se adauga uleiul si faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilat.
In tava unsa cu margarina si tapetata cu faina se toarna jumatate din cantitatea de aluat. Cantitatea ramasa se omogenizeaza cu cacao si se toarna peste alauatul din tava. Optional, se pot presara deasupra nuci sau stafide sau rahat.
pofta buna mamici!!!
:prajiturica: :prajiturica: :prajiturica:
Ingrediente:
5 oua
10 linguri zahar
10 linguri faina
10 linguri ulei
praf de copt
zahar vanilat
2 linguri cacao
Mod de preparare:
Se bat (cu mixerul) ouale cu zaharul, se adauga uleiul si faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilat.
In tava unsa cu margarina si tapetata cu faina se toarna jumatate din cantitatea de aluat. Cantitatea ramasa se omogenizeaza cu cacao si se toarna peste alauatul din tava. Optional, se pot presara deasupra nuci sau stafide sau rahat.
pofta buna mamici!!!
:prajiturica: :prajiturica: :prajiturica:
mona_mami- Mamica cocheta
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
Tarta cu struguri negrii
Ingrediente
125g faina
90g unt
1 galbenus
1 lingura apa rece
1 lingurita rasa zahar
1 praf de sare
si struguri negrii
Modul de preparare
Untul rece se taie in bucatele mici. Se amesteca bine intai untul cu faina, apoi cu restul de ingrediente. Se face un aluat framantat repede cu mana rece, ca sa nu se topeasca untul. Se lasa 2 ore la rece. Se asaza intr-o tava rotunda cu margini joase, un fund din aluat de tarte, gros de 1/2 cm. La margine se unge acest fund cu albus sau cu apa si se asaza deasupra un sul de coca, ca sa formeze o margine ridicata (2 1/2 cm). Se inteapa coca la fund, ca sa iasa aerul si sa nu faca basici in timp ce se coace.
Dupa ce s-a copt si s-a racit, se umple tarta cu struguri negrii cruzi care se acopera cu un sirop de zahar bine legat sau cu un jeleu potrivit.
Tartele se pot umple si cu compot a carui zeama se ingroasa cu gelatina. Se pun strugurii negrii din compot scursi bine, iar zeama se ingroasa pe foc, cu zahar, ca un jeleu, si se toarna la urma peste strugurii negrii (La 1/4 L de zeama de compot se adauga 5 foi de gelatina desfacuta in putina apa fierbinte).
Pofta buna dragi mamici si pitici!
Ingrediente
125g faina
90g unt
1 galbenus
1 lingura apa rece
1 lingurita rasa zahar
1 praf de sare
si struguri negrii
Modul de preparare
Untul rece se taie in bucatele mici. Se amesteca bine intai untul cu faina, apoi cu restul de ingrediente. Se face un aluat framantat repede cu mana rece, ca sa nu se topeasca untul. Se lasa 2 ore la rece. Se asaza intr-o tava rotunda cu margini joase, un fund din aluat de tarte, gros de 1/2 cm. La margine se unge acest fund cu albus sau cu apa si se asaza deasupra un sul de coca, ca sa formeze o margine ridicata (2 1/2 cm). Se inteapa coca la fund, ca sa iasa aerul si sa nu faca basici in timp ce se coace.
Dupa ce s-a copt si s-a racit, se umple tarta cu struguri negrii cruzi care se acopera cu un sirop de zahar bine legat sau cu un jeleu potrivit.
Tartele se pot umple si cu compot a carui zeama se ingroasa cu gelatina. Se pun strugurii negrii din compot scursi bine, iar zeama se ingroasa pe foc, cu zahar, ca un jeleu, si se toarna la urma peste strugurii negrii (La 1/4 L de zeama de compot se adauga 5 foi de gelatina desfacuta in putina apa fierbinte).
Pofta buna dragi mamici si pitici!
paula_mami- Mamica eleganta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : Fetita mea si forumul Mamici Cochete
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
paula_mami , prajitura cu bulion ,...e super !!!!!
am sa fac saptamana asta !!!! :pupicei:
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
am sa fac saptamana asta !!!! :pupicei:
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
voi cauta caietul meu de prajituri "de fata mare" am niste retete super.
mona_mami- Mamica cocheta
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
te asteptam , mona !!!!! :pupicei:
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
foarte bine arata Maria,impecabil ornat...mi-ar fi placut sa-l vad si taiat, sa vad cum arata in interior
elena- Mamica cocheta
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
woooooooow maria tu l-ai ornat??
dar arata ca de cofetarie....
ai forme speciale?
dar arata ca de cofetarie....
ai forme speciale?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
delicios..m-ai facut sa inghit in sec
elena- Mamica cocheta
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
serveste-te ca este voie.elena a scris:delicios..m-ai facut sa inghit in sec
Maria- Administrator
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
wow cw super arata...asa as papa si eu un pic din el...pacat insa ca sunt la dieta.....dar ams a fac de sf dumitru ca at e sarbatoare in mare in casa (sunt 3 la numar, baietelul, sotul si soccrul )
dani23ela- Mamica rafinata
- Varsta : 43
Joburi/Distractii : familia si prietenii, gatitul, desenul...
Pagina 5 din 42 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42
Subiecte similare
» Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze(2)-topic interzis ptr Sandy.
» Poze cu mamici cochete
» Concurs-recomanda forumul Mamici cochete!!!
» Prietene - mamici cochete
» Dulciuri...Mamici cochete!!!!!
» Poze cu mamici cochete
» Concurs-recomanda forumul Mamici cochete!!!
» Prietene - mamici cochete
» Dulciuri...Mamici cochete!!!!!
Pagina 5 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA