Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 221 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 221 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 2466r05Ady.Biju

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 2quni4z hmshop.wordpress.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 Wkpzltartizele.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 Kaqpztbratari magice

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 69m8w9 Shop/candles

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 2moa4jsbiosens.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 2ef53k2reginamaria.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

+52
raruta
Raluca30
crina_oc
mofturaki
scumpetea
radumihaela36
tit.ioana
emidiaconu
flori
Crina
roxana ,mamica finuta
micka27
bebelusha18
brigitta
anka9mai
mary24
madalina
blondyna
Rody
sandy
panky(Laura)
florares
marccora
muraru raluca
flo09
adriana
ari05
macoveianca
amalia-carmen
barizoana
alinapopa1969
anays
paula_mami
mona_mami
nestian
dani23ela
Liliana
elena
Maria
popescumelinda
alidascalu
roxanik
buburuza
pupkiss
deriana
narcy
paul_A
STEF30IASI
celina74
teodoraion
geodeny
GABITA
56 participanți

Pagina 5 din 42 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42  Urmatorul

In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de Maria Mier Sept 16, 2009 3:30 pm

Buna reteta de ciocolata de casa.. faceam odata foarte multa ciocolata de casa dar dupa alta reteta cu care meream la sigur. :pupicei:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de teodoraion Mier Sept 16, 2009 4:14 pm

ioanasimona_pop@yahoo.com a scris:teodora, blat pentru tarta am gasit la real. am luat de vreo doua ori, erau la raionul de dulciuri-patiserii din productia proprie.

nu prea merg la real...oar egasesc pe la kaufland?fetele din bucuresti help :help:
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de paula_mami Mier Sept 16, 2009 5:22 pm

Salata de fructe de toamna
Ingredienete:
Un ciorchine mare de struguri de masa, 2 mere, 3-4 prune mari, o para, o lingura de miere, 2 linguri de zeama de lamaie, 1-2 linguri de coniac
Preparare:
Se spala bine strugurele si se aleg boabele sanatoase. Merele, prunele si para se curata de coaja, li se scot samburii si se taie cubulete. Fructele se amesteca intr-un bol (transparent daca avem). Se adauga mierea, zeama de lamaie si se stropeste cu coniac. Se lasa o jumatate de ora sa se macereze. Se serveste cu zahar caramelizat sau cu frisca.
Pofta buna mamici :pupicei:
paula_mami
paula_mami
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Joburi/Distractii : Fetita mea si forumul Mamici Cochete

Sus In jos

Mesaj Scris de dani23ela Mier Sept 16, 2009 9:16 pm

eu nu prea obisnuiesc sa fac poze..dar voi face de acum incolo cand bvoi mai face cev dulce (acu sunt la cura Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 377534 )...pana una alta hai sa va mai dau o reteta

PERE CU CIOCOLATA - 4 portii; usor; 45 minute

4 pere, 200 gr ciocolata menaj, 50 gr frisca

Se taie partea duperioara a perelor, pastrandu-se capacelel. Se scobeste interiorul perelor cu ajutorul unei lingurite, pastrnd miezul (acesta va avea o forma semirotunda)
Ciocolata de menaj se topeste la bain-marie si apoi se adauga cate putina frisca, amestecand continuu cu o lingura d elemn. In cele din urma se va obtine o crema mai consistenta. Perele se umplu cu crema de ciocolata. Pe o farfurie se aseaza perele, acoperite cu capacelel, iar de jur imprejur, miezul de para.

Sfat: Se poate folosi si caramel sau ciocolata alba.
Bautura: Compot de visine
dani23ela
dani23ela
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 43
Joburi/Distractii : familia si prietenii, gatitul, desenul...

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Dum Sept 20, 2009 12:31 am

ce de dulciuri aici! : Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 349632 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 349632 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 349632
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paula_mami Dum Sept 20, 2009 3:37 am

Baclava
Baclava se poate prepara si acasa, rapid si usor.
Ingrediente
foi de placinta in jur de 300 - 350 g
300 g de miez de nuca
200 g de margarina
200 ml esenta de rom
200 ml apa plata
150 g miere
250 g zahar
2 lingurite de praf de scortisoara
10 lingurite de praf de cocos
Mod de preparare
Se macina nucile in masina de tocat;

Se impart foile in trei parti. Pentru o baclava bine legata, este preferabil ca cea de-a doua parte de foi sa fie mai mica, ea fiind cea care intra la mijloc;
Se amesteca nucile cu scortisoara;
Amestecul de nuci si scortisoara se imparte in doua farfurii diferite;

Se ia prima treime de foi si se aseaza in tava ungand fiecare foaie dupa ce a fost pusa in tava si punand peste ea urmatoarea foaie;
Se pune o jumatate din amestecul de nuci si scortisoara peste foi;
Se ia acum a doua treime de foi si se aseaza peste nuci, repetand procedeul anterior. Se pune foaie de foaie, adaugand peste margarina
Peste a doua transa de foi se adauga a doua jumatate de nuci si apoi se pune cea de-a treia treime de foi unse in acelasi mod ca si celelalte;
Se pune tava cu foi timp de 40 minute la frigider;
Cat timp tava sta la frigider, se incalzeste bine cuptorul;
Se scoate tava de la frigider dupa terminarea celor 40 minute si se imparte prajitura prin taieturi orizontale si verticale in portii patrate egale;
Dupa portionare, se pune tava la cuptor si se tine pentru 30 minute;
Se verifica daca s-a rumenit si se scoate dupa ce s-a rumenit;
In acest timp, se fierb la foc mic apa si zaharul;

Dupa ce au dat in clocot apa si zaharul se micsoreaza focul, se adauga mierea si se lasa sa dea din nou in clocot;
Se stinge apoi focul si se adauga esenta de rom;
Atunci cand baclava este gata se scoate de la cuptor si se toarna siropul preparat din miere, zahar si apa peste ea, in mod uniform;
Se pastreaza putin sirop pentru atunci cand se serveste;
Se lasa sa se raceasca si cand a ajuns la temperatura camerei se pune la frigider;
Se serveste rece, punand peste fiecare bucata de baclava putin sirop;
Este preferabil ca peste fiecare portie de baclava sa se toarne putin praf de cocos.
Pofta buna!

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 Header_66
paula_mami
paula_mami
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de dani23ela Dum Sept 20, 2009 7:40 pm

PORTOCALE SURPRIZA-4 portii; usor; 30min

4 porocale mari, 300 gr capsuni, 2 lingurite cu zahar pudra; 3 lingurite cu miere; putin rom, frunze de menta, fulgi de porumb, topping de ciocolata

trei portocale se taie in jumatati si li se scoate miezul, care apoi se taie bucati. Mierea se topeste la foc mic, adaugandu-se si sucul de la a patra portocala. Capsunile se taie in jumatai si se pun intr-un bol. Peste ele se adauga cubuletele de portocale si mierea topita. in portocalele pregatite pentru umplut se pun fructele, romul (dupa gust) si fulgii de porumb, se presara zahar pudra si se orneaza cu frunze de menta. se lasa in frigider timp de o ora inainte de a fi servite

Sft: deasupra se poate turna topping de ciocolata
Bautura: ciocolata calda

Photobucket" alt="" />

cam asa ar tb sa arate (aici e fara toppingul de ciocolata)
dani23ela
dani23ela
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de paula_mami Lun Sept 21, 2009 1:28 am

Prajitura cu bulion

Prajitura cu bulion este atat de delicioasa incat pare mai mult o prajitura festiva decat una de post. Prajitura cu bulion este pufoasa si se topeste pur si simplu in gura. Economicoasa, usoara si delicioasa aceasta prajitura cu bulion este pe gustul tuturor si binevenita oricand.
Ingrediente

2 linguri de ulei
2 linguri de zahar
2 linguri de bulion
14 linguri faina
1 lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie sau otet

Sirop

2 cani cu zahar
2 cani cu apa

Crema
nuci macinate si gem
Mod de preparare

Se framanta toate ingredientele, se imparte aluatul in 3 parti si se coc 3 foi pe fundul tavii, tapetata in prealabil cu faina;
Din 2 cani de zahar si 2 cani apa se face un sirop mai gros cu care se insiropeaza cele 3 foi;
Se face o crema din gem amestecat cu nuci macinate si se umplu foile.
Optional se poate adauga glazura de cacao deasupra ultimei foi a acestei prajituri cu morcov, sau se poate pudra cu nuca de cocos sau zahar pudra.

Pofta buna la mamici ,tatici si pitici

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 377534 :pupicei:
paula_mami
paula_mami
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Lun Sept 21, 2009 4:13 am

pai, avem o pofta ! mare, mare! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 377534
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de anays Lun Sept 21, 2009 4:20 am

vreau si eu baclava
dar eu nu prea ma pricep sa fac
poate o sa incerc sa vad ce imi iese nu cred ca o sa moara nimeni daca mananca din mana mea :zambet larg:
anays
anays
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Sept 21, 2009 1:52 pm

sigur dana va iesi buna incearca si spune-ne si noua
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Sept 22, 2009 7:29 pm

paula_mami a scris:Prajitura cu bulion

Prajitura cu bulion este atat de delicioasa incat pare mai mult o prajitura festiva decat una de post. Prajitura cu bulion este pufoasa si se topeste pur si simplu in gura. Economicoasa, usoara si delicioasa aceasta prajitura cu bulion este pe gustul tuturor si binevenita oricand.
Ingrediente

2 linguri de ulei
2 linguri de zahar
2 linguri de bulion
14 linguri faina
1 lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie sau otet

Sirop

2 cani cu zahar
2 cani cu apa

Crema
nuci macinate si gem
Mod de preparare

Se framanta toate ingredientele, se imparte aluatul in 3 parti si se coc 3 foi pe fundul tavii, tapetata in prealabil cu faina;
Din 2 cani de zahar si 2 cani apa se face un sirop mai gros cu care se insiropeaza cele 3 foi;
Se face o crema din gem amestecat cu nuci macinate si se umplu foile.
Optional se poate adauga glazura de cacao deasupra ultimei foi a acestei prajituri cu morcov, sau se poate pudra cu nuca de cocos sau zahar pudra.

Pofta buna la mamici ,tatici si pitici

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 377534 :pupicei:

foarte buna reteta Paula, am notat-o si eu, am mai mancat undeva dar nu stiam cum se face...acum am aflat Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 377534
merci mult!! :pupicei:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mier Sept 23, 2009 5:26 am

reteta de chec simplu pe care adela il adora

Ingrediente:
5 oua
10 linguri zahar
10 linguri faina
10 linguri ulei
praf de copt
zahar vanilat
2 linguri cacao

Mod de preparare:
Se bat (cu mixerul) ouale cu zaharul, se adauga uleiul si faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilat.

In tava unsa cu margarina si tapetata cu faina se toarna jumatate din cantitatea de aluat. Cantitatea ramasa se omogenizeaza cu cacao si se toarna peste alauatul din tava. Optional, se pot presara deasupra nuci sau stafide sau rahat.

pofta buna mamici!!!
:prajiturica: :prajiturica: :prajiturica:
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paula_mami Sam Sept 26, 2009 7:51 pm

Tarta cu struguri negrii
Ingrediente
125g faina
90g unt
1 galbenus
1 lingura apa rece
1 lingurita rasa zahar
1 praf de sare
si struguri negrii
Modul de preparare
Untul rece se taie in bucatele mici. Se amesteca bine intai untul cu faina, apoi cu restul de ingrediente. Se face un aluat framantat repede cu mana rece, ca sa nu se topeasca untul. Se lasa 2 ore la rece. Se asaza intr-o tava rotunda cu margini joase, un fund din aluat de tarte, gros de 1/2 cm. La margine se unge acest fund cu albus sau cu apa si se asaza deasupra un sul de coca, ca sa formeze o margine ridicata (2 1/2 cm). Se inteapa coca la fund, ca sa iasa aerul si sa nu faca basici in timp ce se coace.
Dupa ce s-a copt si s-a racit, se umple tarta cu struguri negrii cruzi care se acopera cu un sirop de zahar bine legat sau cu un jeleu potrivit.
Tartele se pot umple si cu compot a carui zeama se ingroasa cu gelatina. Se pun strugurii negrii din compot scursi bine, iar zeama se ingroasa pe foc, cu zahar, ca un jeleu, si se toarna la urma peste strugurii negrii (La 1/4 L de zeama de compot se adauga 5 foi de gelatina desfacuta in putina apa fierbinte).
Pofta buna dragi mamici si pitici!
paula_mami
paula_mami
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Dum Sept 27, 2009 8:36 pm

paula_mami , prajitura cu bulion ,...e super !!!!!
am sa fac saptamana asta !!!! :pupicei:

:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Dum Sept 27, 2009 9:31 pm

voi cauta caietul meu de prajituri "de fata mare" Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 377534 am niste retete super.
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Dum Sept 27, 2009 10:04 pm

te asteptam , mona !!!!! :pupicei:

:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Sept 27, 2009 10:09 pm

Am sa pun poza cu tortul pe care l-am facut ieri.

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 Sdc11611b
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Lun Sept 28, 2009 2:28 am

foarte bine arata Maria,impecabil ornat...mi-ar fi placut sa-l vad si taiat, sa vad cum arata in interior Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 43079
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Sept 28, 2009 2:35 am

woooooooow maria tu l-ai ornat??
dar arata ca de cofetarie....
ai forme speciale?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Sept 28, 2009 2:39 am

elena a scris:foarte bine arata Maria,impecabil ornat...mi-ar fi placut sa-l vad si taiat, sa vad cum arata in interior Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 43079

Uite Elena ce a mai ramas din el in seara asta dupa ce copii au terminat decorul.

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 Sdc11682b
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Lun Sept 28, 2009 2:42 am

delicios..m-ai facut sa inghit in sec Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 449374
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Sept 28, 2009 2:45 am

elena a scris:delicios..m-ai facut sa inghit in sec Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 449374
serveste-te ca este voie. Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 377534
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Lun Sept 28, 2009 2:51 am

daaaa multumesc Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 5 540174
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de dani23ela Lun Sept 28, 2009 4:11 am

wow cw super arata...asa as papa si eu un pic din el...pacat insa ca sunt la dieta.....dar ams a fac de sf dumitru ca at e sarbatoare in mare in casa (sunt 3 la numar, baietelul, sotul si soccrul )
dani23ela
dani23ela
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 42 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum