Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 124 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 124 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 2466r05Ady.Biju

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 2quni4z hmshop.wordpress.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 Wkpzltartizele.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 Kaqpztbratari magice

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 69m8w9 Shop/candles

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 2moa4jsbiosens.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 2ef53k2reginamaria.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

+52
raruta
Raluca30
crina_oc
mofturaki
scumpetea
radumihaela36
tit.ioana
emidiaconu
flori
Crina
roxana ,mamica finuta
micka27
bebelusha18
brigitta
anka9mai
mary24
madalina
blondyna
Rody
sandy
panky(Laura)
florares
marccora
muraru raluca
flo09
adriana
ari05
macoveianca
amalia-carmen
barizoana
alinapopa1969
anays
paula_mami
mona_mami
nestian
dani23ela
Liliana
elena
Maria
popescumelinda
alidascalu
roxanik
buburuza
pupkiss
deriana
narcy
paul_A
STEF30IASI
celina74
teodoraion
geodeny
GABITA
56 participanți

Pagina 41 din 42 Înapoi  1 ... 22 ... 40, 41, 42  Urmatorul

In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de alinagherman Mier Feb 16, 2011 5:00 pm

arata foarte bine anka..poti sa-ti deshizi o gogoserie Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 869129
alinagherman
alinagherman
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 42

Sus In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de teodoraion Mier Feb 16, 2011 6:42 pm

in si eu cu saratele facute dupa reteta mamei mele! sunt delicioase si pufosa rau!!!!!!!!!!!!!!!!!
fetele au facut saratele cu forme, eu normale..

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 Prichi005

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 Prichi006

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 Prichi007

o cana de lapte acru, o cana de untura solida sau unt, drojdie cat o nuca, un ou,
cu aceste ingrediente se face un aluat se pune intr-o punga si se pune la frigider de pe o zi pe alta.

Dupa ce sta la rece se procedeaza in felul urmator:

apx 200 g cascaval se razuie treptat...razui o parte pe masa pe care framanti aluatul si iei aluatul de la frigider si framanti peste cascaval..cand s-a terminat prima parte din cascaval...mai razui o parte si iar framanti pana se incorporeaza tot cascavalul..mai opresti putin sa razui deasupra...

dupa ce s-a incorporat tot cascavalul intinzi aluatul cam de un cm si il ungi cu ou si razi cascaval apoi le tai ori cu forme dar mai simplu e in liniute lungi si scapi mi repede.
se pun in tava neunsa...eventual cu foaie de copt si le tii la cuptor pana se rumenesc..

am edita mesajul cu tot cu poza
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de cecilia_7625 Mier Feb 16, 2011 9:28 pm

eu nu am untura dar cand fac saratele folosesc margarina-normal k ies mult mai fragede cu untura
cecilia_7625
cecilia_7625
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Feb 20, 2011 2:41 pm

fetelor nu ati venit cu poze?Teo te astept Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 869129
vin si eu numai sa fac poze cu amandina mea Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Dum Feb 20, 2011 3:48 pm

catalinstefan a scris:Ioana ce bine ar fi fost sa fii mai aproape ,as fi gustat si eu un ,,cartofior,,

ceci, se fac asa de usor... mai mult iti ia pana macini nuca!!!

cu drag, daca vii la mine, una doua iti fac un cartofior!! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 869129

:GHIOCEI: :GHIOCEI: :GHIOCEI: :GHIOCEI: :GHIOCEI:
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Feb 20, 2011 3:56 pm

la mine e mai usor Ioana,eu nu pun nuca Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Lun Feb 21, 2011 5:35 pm

eu cred ca astazi fac saratele , teo are ceva daca nu las de pe o zi pe alta coca la frigider?
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Feb 21, 2011 5:40 pm

macar 3 ore adriana s-o lasi
o lasi inainte de a adauga cascavalul!
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Lun Feb 21, 2011 5:51 pm

am inteles , lasa ca vad eu cum fac pana la urma
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Feb 21, 2011 6:20 pm

Maria a scris:fetelor nu ati venit cu poze?Teo te astept Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 869129
vin si eu numai sa fac poze cu amandina mea Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 869129

poze cu ce maria?
am facut nuci si deja s-au mancat..au iesit delicioase! e super reteta de crema Adriana!
Nu am aparat pana sambata cand vine sora mea! :GHIOCEI:
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Lun Feb 21, 2011 6:25 pm

da teo este foarte buna crema .... si noua ne place foarte mult nucile dar sunt si foarte migalos de facut!
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Feb 21, 2011 8:17 pm

asta da..m luasera nervi dupa 5 ore de stat in bucatarie..
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Feb 21, 2011 10:32 pm

asteptam poze cu nucile facute de tine Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 869129 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 199844
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Feb 21, 2011 10:40 pm

ce tare esti..maria..pana vine aparatul piere si amitirea nucilor
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de crina_oc Mier Feb 23, 2011 5:29 pm

am facut ieri o prajitura cu branza dulce in cinstea celor 17 luni implinite de fiica mea :soare:
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 Dscn0549g

PRAJITURA CU BRANZA DULCE

Ingrediente:
Coca:
500g faina
150g margarina
150 g zahar pudra
1 ou
1 praf de copt
3 linguri de smantana
Ulei pentru uns tava
Umplutura:
750g branza dulce de vaca
12 linguri de zahar tos
Coaja rasa de la o lamaie
4 fiole esenta de rom Dr. Qetker
4 pliculete zahar vanilinat
2 linguri de smantana
3 oua
Mod de preparare:
Faina, margarina, zaharul pudra, 1 ou, praful de copt, si 3 linguri de smantana se pun intr-un bol si se framanta o coca, care se imparte in doua parti egale.
Intre timp intr-un alt recipient punem branza dulce de vaca paste care adaugam zaharul tos, coaja rasa de la o lamaie, esenta de rom, pliculete de zahar vanilinat, smantana si ouale. Amestecam toate ingredientele pana la omogenizare.
Din coca obtinuta intindem doua foi de marimea tavii in care coaceti prajitura. Se ia o foaie si se intinde in tava care in prealabil a fost unsa cu ulei si tapetata cu faina. Peste aceasta prima foaie se intinde compozitia facuta din branza si celelalte ingrediente dupa care se ruleaza pe sucitor si cea de-a doua foaie – pentru a nu se rupe – si se desfasoara deasupra umpluturii de branza, apoi se inteapa din loc in loc aluatul cu furculita si se unge cu ou. Prajitura se pune la cuptor pentru cca 40 minute, pana capata o culoare usor aurie.
Dupa ce scoatem prajitura din cuptor, se lasa la racit si se pudreaza cu zahar.
crina_oc
crina_oc
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de narcy Mier Feb 23, 2011 5:34 pm

multe lunite inainte Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 869129 arata foarte bine prajitura Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 869129
narcy
narcy
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 41
Joburi/Distractii : INGINER

Sus In jos

Mesaj Scris de lilia Mier Feb 23, 2011 5:51 pm

sa fie sanatoasa sa creasca mare si frumoasa iar prajitura e cat se poate de aratoasa
lilia
lilia
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de crina_oc Mier Feb 23, 2011 5:56 pm

multumim frumos
am exagerat putin cu zaharul vanilat, insa inauntru nu am pus cantitatea de zahar din reteta ci mult mai putin, ca sa manance si Alessia (ea nu mananca dulce)
crina_oc
crina_oc
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Feb 23, 2011 6:14 pm

LA MULTE LUNITE!ARATA FFFF bine!
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Mier Feb 23, 2011 6:41 pm

foarte frumoasa placinta Crina....azi fac si eu papanasi cu branza dulce si placinta cu branza sarata
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Feb 23, 2011 6:55 pm

sa fie sanatoasa pitica si la multe lunite ..... placintica arata super bine , fac si eu astazi
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Feb 23, 2011 7:07 pm

saratele ai facut cuscra? sau te-ai lasat pagubasa?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Feb 23, 2011 7:12 pm

m-am lasat pagubasa , am constatat ca nu am cascaval si nu am reusit sa cumpar inca , dar le voi face cu siguranta!
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Vin Feb 25, 2011 1:30 am

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce de vaci fierti
Ingrediente:

Aluat:
- 1 kg faina
- 2 linguri de zahar
- 1 ou
- 1 praf de sare

Crema:
- 500 g branza dulce de vaci
- 1 pliculet zahar vanilat
- 1 lingura esenta de vanilie
- 1 ou
- 1 lingura rasatura de lamaie
-1 lingurita rasatura portocala

Mod de preparare:
Se amesteca toate ingredientele, si se framanta cu apa calduta pana ajunge la consistenta unui aluat de paine. Se intinde aluatul nici prea gros nici prea subtire si se taie patratele. Se face umplutura de branza se amesteca cu zaharul vanilat, esenta de vanilie, oul, rasatura de lamaie si zaharul de trestie dupa gust (optional se pot pune si stafide sau caise/piersici confiate pentru o aroma mai intensa). Se pune cate o lingura de umplutura pe fiecare patratel si se lipesc capetele sub forma unui triunghi. Intre timp se pune pe foc intr-o oala apa cu putina sare si se lasa sa fiarba, cand incepe sa fiarba se pun coltunasii si se lasa acolo pana plutesc la suprafata. cand au fiet se sot si se pune unt topit peste ei.
POFTA BUNA!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 41 Coltunasi005
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Feb 25, 2011 2:09 am

sa aveti pofta Anka!
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 41 din 42 Înapoi  1 ... 22 ... 40, 41, 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum