Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 174 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 174 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 2466r05Ady.Biju

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 2quni4z hmshop.wordpress.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 Wkpzltartizele.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 Kaqpztbratari magice

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 69m8w9 Shop/candles

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 2moa4jsbiosens.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 2ef53k2reginamaria.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

+52
raruta
Raluca30
crina_oc
mofturaki
scumpetea
radumihaela36
tit.ioana
emidiaconu
flori
Crina
roxana ,mamica finuta
micka27
bebelusha18
brigitta
anka9mai
mary24
madalina
blondyna
Rody
sandy
panky(Laura)
florares
marccora
muraru raluca
flo09
adriana
ari05
macoveianca
amalia-carmen
barizoana
alinapopa1969
anays
paula_mami
mona_mami
nestian
dani23ela
Liliana
elena
Maria
popescumelinda
alidascalu
roxanik
buburuza
pupkiss
deriana
narcy
paul_A
STEF30IASI
celina74
teodoraion
geodeny
GABITA
56 participanți

Pagina 6 din 42 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42  Urmatorul

In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de mona_mami Lun Sept 28, 2009 4:26 pm

ce deliciu!!!!
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de roxanik Lun Sept 28, 2009 4:36 pm

wawww...ce bine arata tortul ....aceeasi intrebare k al ui teo: ai forme speciale de ornat?
foarte frumos este ornat....ne dai reteta/?
roxanik
roxanik
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Sept 28, 2009 4:50 pm

roxanik a scris:
roxanik a scris:wawww...ce bine arata tortul ....aceeasi intrebare k al ui teo: ai forme speciale de ornat?
foarte frumos este ornat....ne dai reteta/?
si floricele sunt speciale?cumparate?
Nu sunt cumparate floricelele le-am facut eu dar am forme pt.decupat margarete.
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Lun Sept 28, 2009 9:52 pm

arata super Maria, poate ne dai si reteta...plsss :pupicei:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Sept 28, 2009 10:29 pm

Cum sa nu fetelor e o reteta simpla de crema de lapte.
400 ml.lapte
5 linguri amidon
5 linguri zahar
vanilie si esenta migdale
Se amesteca amidonul si zaharul cu putin lapte apoi se adauga treptat tot laptele si se fierbe compozitia la foc mic amestecandu-se continuu pana se ingroasa.Cand se ia de pe foc se adauga vanilia si esenta de migdale.Se lasa sa se raceasca amestecandu-se mai departe si cand e rece se amesteca cu 400 ml.frisca lichida care a fost bine batuta.Aromele se pun in functie de gustul fiecaruia.
Blatul este un blat normal de tort insiropat cu sirop de zahar ars.Sper ca nu am uitat nimic.
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Sept 28, 2009 10:48 pm

multumim maria :pupicei:
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mar Sept 29, 2009 3:54 pm

multumim, e un deliciu!! :pupicei:
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paula_mami Mier Sept 30, 2009 4:26 pm

WOW ce bine arata
paula_mami
paula_mami
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Joburi/Distractii : Fetita mea si forumul Mamici Cochete

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Oct 04, 2009 12:01 am

Am venit sa va servesc cu desertul meu pregatit azi.

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 Sdc11684
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de deriana Dum Oct 04, 2009 1:00 am

Oauuu Maria ce bine arata amandina!
Mi-ai facut o pofta :tort:
deriana
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Dum Oct 04, 2009 1:39 am

eu am facut azi poale in brau...poate reusesc sa si descarc pozele
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Oct 04, 2009 2:04 am

paul_A a scris:eu am facut azi poale in brau...poate reusesc sa si descarc pozele
te asteptam cu poze Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 449374
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Dum Oct 04, 2009 2:06 am

sper sa le pot descarca...de vreo saptamana nu am mai reusit sa descarc nici o poza in calculator :lacrimi:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de dani23ela Dum Oct 04, 2009 2:57 pm

ieri am facut o placinta cu mere

[img]Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 Fotografii0004h.th[/img] aici mai ramsesera 2 din 4

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 377534

si cama sa arata taiata

[img]Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 Fotografii0005z.th[/img]
dani23ela
dani23ela
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 43
Joburi/Distractii : familia si prietenii, gatitul, desenul...

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Dum Oct 04, 2009 7:49 pm

daniela ... nu esti la regim???
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de dani23ela Dum Oct 04, 2009 8:14 pm

ba da sunt la regim......dar nu am pofte.....le-am faut alor mei ca se stricau merele si era pacat sa le las sa se strice
dani23ela
dani23ela
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Oct 04, 2009 8:22 pm

dani23ela a scris:ba da sunt la regim......dar nu am pofte.....le-am faut alor mei ca se stricau merele si era pacat sa le las sa se strice

ce bine de tine eu nu prea rezist in fata dulciurilor si in fata amandinelor de ieri nu am rezistat Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 230899
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mar Oct 06, 2009 2:35 am

te tii tare pe baricade, daniela!! bravo!!
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de pupkiss Mar Oct 06, 2009 2:37 am

delicios.. eu de cand zic ca fac o placinta.... ce ai mai pus in umplutura in afara ade mere??
pupkiss
pupkiss
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de paula_mami Mar Oct 06, 2009 2:42 am

poti bune draga si scortisoara ca da un gust foarte bun :pupicei:
paula_mami
paula_mami
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Joburi/Distractii : Fetita mea si forumul Mamici Cochete

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Mar Oct 06, 2009 11:31 am

:lacrimi: ce de prajituri ...si eu trebuie sa plec...la servici... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 16974
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile

Sus In jos

Mesaj Scris de dani23ela Mar Oct 06, 2009 4:04 pm

pai am pus mere, scortisoara, esenta de anilie si zahar astea toate le-am pus pe foc cca 10 min mestecand in cand in cand

iar aluatul e f simplu 1 cana de ulei, 1 + 1/2 cana de apa, o bucatica de drojdie, 2-3 linguri de zahar si faina cat cuprinde

aluatul asta il folosesc al orice dc ept dulce pun zahar dc ept alte preparate gen pizza nu pun zahar....e un aluat fraged
dani23ela
dani23ela
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mar Oct 06, 2009 7:37 pm

fetelor, v-am promis zilele trecute retetarul de ... fata mare. Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 199844 l-am gasit si iata una dintre prajiturile care se serveau la masa de duminica (sambata se lucra :zambet larg: ) in familia mea.
pajitura "laba de gasca" (nu stiu de unde denumirea, asa am primit-o si eu)

blat: 5 galbenusuri, 10 linguri apa, 220 grame faina, 220 grame zahar, praf de copt. se amesteca bine si se pune compozitia in tava unsa si tapetata cu faina. se da la cuptor 20-25 minute

crema 1: 200 ml lapte + 2 linguri gris - se fierbe pana se ingroasa si se lasa la racit.
apoi 1 pachet de unt, 100 grame zahar pudra. se amesteca bine pana se face o spuma, apoi se adauga 100 grame nuca macinata.
toate acestea se adauga la grisul rece
crema 1 se pune peste blatul copt.

crema 2: 5 albusuri + 300 grame zahar + zeama de la o lamaie - se bate pe "baie de abur" pana se ingroasa
crema 2 se pune peste crema 1

deasupra se face o glazura de ciocolata sau se rade ciocolata

este delicioasa - si trece tare repede.

pofta buna!
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Oct 06, 2009 7:52 pm

suna bine reteta ta,mie imi plac prajiturile dar doar cele mai deosebite dar asta imi face cu ochiul Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 230899
o trec la favorite.... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 6 106850
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mar Oct 06, 2009 7:59 pm

sa stii ca e delicioasa. daca ai tava mai mare, poti sa dublezi ingredientele!!
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 42 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum