Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 222 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 222 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 2466r05Ady.Biju

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 2quni4z hmshop.wordpress.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 Wkpzltartizele.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 Kaqpztbratari magice

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 69m8w9 Shop/candles

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 2moa4jsbiosens.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 2ef53k2reginamaria.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

+52
raruta
Raluca30
crina_oc
mofturaki
scumpetea
radumihaela36
tit.ioana
emidiaconu
flori
Crina
roxana ,mamica finuta
micka27
bebelusha18
brigitta
anka9mai
mary24
madalina
blondyna
Rody
sandy
panky(Laura)
florares
marccora
muraru raluca
flo09
adriana
ari05
macoveianca
amalia-carmen
barizoana
alinapopa1969
anays
paula_mami
mona_mami
nestian
dani23ela
Liliana
elena
Maria
popescumelinda
alidascalu
roxanik
buburuza
pupkiss
deriana
narcy
paul_A
STEF30IASI
celina74
teodoraion
geodeny
GABITA
56 participanți

Pagina 7 din 42 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42  Urmatorul

In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de paula_mami Mar Oct 06, 2009 11:14 pm

bravo mami dani23ela :pupicei: :zambet larg:
paula_mami
paula_mami
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : Fetita mea si forumul Mamici Cochete

Sus In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de Maria Mar Oct 13, 2009 2:58 am

o feliuta de prajitura cu mere pentru voi.

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 Sdc11710

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 Sdc11710

Ultima editare efectuata de catre Maria in Joi Oct 15, 2009 1:18 am, editata de 1 ori
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paula_mami Joi Oct 15, 2009 1:07 am

Eu am facut azi o prajitura
Prajitura Tiramisu
Ingrediente
400 g piscoturi Savoiardi
250 g crema Mascarpone
4 oua
4 linguri zahar
3 cescute de cafea tare (espresso) fara zahar
cacao pentru ornat

Mod de preparare
Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se deschid la culoare;

Se adauga apoi crema Mascarpone si se omogenizeaza amestecul;

Intr-un bol separat se bat albusurile de ou pana se umfla;

Se toarna albusurile peste amestecul cu mascarpone si se intorc usor cu lingura pana la incorporare;

Nu folositi mixerul pentru ca albusurile se vor lasa;

Piscoturile se inmoaie putin pe ambele parti in cafea (in care se poate turna si putin coniac sau rom pentru un gust mai bun) dupa care se aseaza intr-o tava unul langa altul, fara spatii goale intre ele;

Dupa ce am pus primul strat de piscoturi turnam peste ele o jumatate din crema;

Apoi, punem alt strat de piscoturi, imbibate de asemenea in cafea si deasupra ce a mai ramas din crema;

Se pudreaza din belsug cu cacao, astfel incat sa se formeze un strat uniform, si se lasa la frigider peste noapte.
Va urez pofta buna!
paula_mami
paula_mami
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Oct 15, 2009 1:16 am

super bun tot ce e aici
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de barizoana Joi Oct 15, 2009 1:44 am

PRAJITURA CU NUCA DE KOKOS

am pregatit ceva dulce si delicios pentru voi

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 COCOS

Ingrediente pentru foi:
300 gr. faina,
100 gr. zahar pudra,
un praf de copt,
3 lingurite cacao, 2 oua intregi, smantana cat cuprinde (aprox. 100 gr.)

Ingrediente pentru crema de cocos:
6 albusuri, 200 gr. zahar, 150-170 gr. nuca de cocos

Ingrediente pentru crema de vanilie:
6 galbenuse, 250 gr. zahar tos, un plic zahar vanilinat, 4 linguri faina, 400 ml. lapte, 200 gr. unt.

Ingrediente pentru glazura:
100 gr. unt, 3 linguri zahar pudra, 1 lingura cacao

Mod de preparare:

Pentru foi, se amesteca toate ingredientele si se obtine un aluat care se imparte in doua si se intinde fiecare intre doua folii cu sucitorul.
Se pune in tava prima foaie peste care se intinde crema de cocos, obtinuta din albusurile batute f. bine cu zaharul si amestecate usor cu nuca de cocos, dupa care se aseaza a doua foaie si se inteapa cu furculita.
Se da la cuptor 30 minute dupa care se lasa la racit.Timp in care se face,

crema de vanilie;
se amesteca galbenusele cu zaharul tos vanilia, faina si laptele si se fierbe in bain-marie amestecand mereu pana se ingroasa. Acesta se lasa la racit dupa care se adauga cate o lingura in untul frecat spuma.Crema se intinde uniform peste blatul copt si racit.
Deasupra se poate pune ciocolata rasa sau glazura dupa preferinta.

Mod de preparare glazura:
Se topeste untul si se adauga zaharul amestecat cu cacao apoi se ia de pe foc si se pun 4-5 picaturi de ulei si 2 picaturi de otet.

POFTA BUNA ! :pupicei:
barizoana
barizoana
Mamica incepator
Mamica incepator

Varsta : 56

Sus In jos

Mesaj Scris de amalia-carmen Joi Oct 15, 2009 1:46 am

ohhooooooooooooooo!ce de bunatati! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 349632
amalia-carmen
amalia-carmen
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 52

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Oct 15, 2009 1:53 am

super arata barizoana zici ca e de cofetarie
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Lun Oct 19, 2009 7:38 pm

super! ce bine arata!
mi-am adus aminte de niste prajiturele cand am citit la un topic faptul ca mami paul_a a pus tuica la cala si a imbatat-o nitel.
ei, prajiturelele se numesc chiar asa "cale". sunt delicioase, fetelor.
ingrediente: 6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, praf de copt, 2 linguride ulei si 1 lingura de apa, zahar praf, rahat cubulete
se bat bine albusurile, spuma, se adauga pe rand zaharul, batand in continuare, apoi alternativ restul - faina, praful de copt tin in putina zeama de lamaie, uleiul si apa.
rahatul se taie feliute-pestiori (se pregateste si acesta din timp).
se tapeteaza o tava cu ulei si faina. apoi se ia din compozitie cu lingura si se pun gramajoare in tava. trebuie sa lasati putina distanta pentru ce se latesc. se dau la cuptor (sa fie incins dinainte) vreo 10-15 minute, nu mai mult. se fac putin aurii pe margine. imediat ce s-au scos din cuptor, repede sa nu se intareasca, se iau usor cu cutitul si la fiecare rotita (cam asa arata cand sunt coapte) se pune o feliuta-pestisor de rahat si se strange. capata forma de cala. se pudreaza cu zahar.
la fel se procedeaza cu toata compozitia.
sunt tare bune si de efect pe farfurie.
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Lun Oct 19, 2009 11:29 pm

paula_mami a scris:Eu am facut azi o prajitura
Prajitura Tiramisu
Ingrediente
400 g piscoturi Savoiardi
250 g crema Mascarpone
4 oua
4 linguri zahar
3 cescute de cafea tare (espresso) fara zahar
cacao pentru ornat

Mod de preparare
Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se deschid la culoare;

Se adauga apoi crema Mascarpone si se omogenizeaza amestecul;

Intr-un bol separat se bat albusurile de ou pana se umfla;

Se toarna albusurile peste amestecul cu mascarpone si se intorc usor cu lingura pana la incorporare;

Nu folositi mixerul pentru ca albusurile se vor lasa;

Piscoturile se inmoaie putin pe ambele parti in cafea (in care se poate turna si putin coniac sau rom pentru un gust mai bun) dupa care se aseaza intr-o tava unul langa altul, fara spatii goale intre ele;

Dupa ce am pus primul strat de piscoturi turnam peste ele o jumatate din crema;

Apoi, punem alt strat de piscoturi, imbibate de asemenea in cafea si deasupra ce a mai ramas din crema;

Se pudreaza din belsug cu cacao, astfel incat sa se formeze un strat uniform, si se lasa la frigider peste noapte.
Va urez pofta buna!

vreau si eu sa fac tiramisu, dar nu gasesc branza mascarpone :lacrimi:

eu mai fac cand am pofta rau, dar improvizez eu altceva, as vrea sa fac asa original
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Oct 19, 2009 11:35 pm

trebuie sa gasesti in magazinele mari sunt in toate mascarpone,la noi gasesti si in cele mici de cartier.si eu fac tiramisu dar cum zici tu de multe ori fac cu crema aceia la plic ca e mai comod.
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Lun Oct 19, 2009 11:45 pm

asa-i maria, e mai rapida crema la plic!
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Oct 19, 2009 11:51 pm

se gaseste de la dr oetker sigur mai peste tot
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Oct 21, 2009 3:12 am

super bine arata prajiturile ...... :pupicei: :pupicei: :pupicei:

:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi Oct 22, 2009 1:57 am

barizoana a scris:PRAJITURA CU NUCA DE KOKOS

am pregatit ceva dulce si delicios pentru voi

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 COCOS

Ingrediente pentru foi:
300 gr. faina,
100 gr. zahar pudra,
un praf de copt,
3 lingurite cacao, 2 oua intregi, smantana cat cuprinde (aprox. 100 gr.)

Ingrediente pentru crema de cocos:
6 albusuri, 200 gr. zahar, 150-170 gr. nuca de cocos

Ingrediente pentru crema de vanilie:
6 galbenuse, 250 gr. zahar tos, un plic zahar vanilinat, 4 linguri faina, 400 ml. lapte, 200 gr. unt.

Ingrediente pentru glazura:
100 gr. unt, 3 linguri zahar pudra, 1 lingura cacao

Mod de preparare:

Pentru foi, se amesteca toate ingredientele si se obtine un aluat care se imparte in doua si se intinde fiecare intre doua folii cu sucitorul.
Se pune in tava prima foaie peste care se intinde crema de cocos, obtinuta din albusurile batute f. bine cu zaharul si amestecate usor cu nuca de cocos, dupa care se aseaza a doua foaie si se inteapa cu furculita.
Se da la cuptor 30 minute dupa care se lasa la racit.Timp in care se face,

crema de vanilie;
se amesteca galbenusele cu zaharul tos vanilia, faina si laptele si se fierbe in bain-marie amestecand mereu pana se ingroasa. Acesta se lasa la racit dupa care se adauga cate o lingura in untul frecat spuma.Crema se intinde uniform peste blatul copt si racit.
Deasupra se poate pune ciocolata rasa sau glazura dupa preferinta.

Mod de preparare glazura:
Se topeste untul si se adauga zaharul amestecat cu cacao apoi se ia de pe foc si se pun 4-5 picaturi de ulei si 2 picaturi de otet.

POFTA BUNA ! :pupicei:
o sa incerc si eu, arata deliciossss
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Oct 23, 2009 4:21 am

aici ar trebui sa fie interzis sa intri la ore asa tarzii :zambet larg:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paula_mami Sam Oct 24, 2009 11:20 pm

Coltunasi cu branza de vaci si smantana
Ingredinete reteta : branza de vaci, faina, oua, sare, smantana, unt,

O reteta delicioasa, destul de rapida si de eficienta. Nu ai nevoie decat de branza, oua, faina, unt si smantana, rabdare si pofta de mancare!

Ingrediente: pentru coca: 400 g faina, 1 ou, sare, apa, pentru umplutura: 300 g branza de vaci, 2 galbenusuri, 100 g unt pentru uns coltunasii, sare, smantana.

Mod de preparare: Se face un aluat din faina, ou, putina apa si sare. Se framanta bine si se ajusteaza cantitatea de faina pan ace se obtine un aluat moale si omogen care sa nu se lipeasca nici de mana, nici de planseta. Se intinde pe planseta presarata cu faina o foaie subtire, se imparte foaia in discuri cu ajutorul unui pahar. Discurile se umplu cu branza de vaci scursa in prealabil de zer si amestecata cu galbenusuri, putina sare si zahar. Se impatura coltunasii lipindu-se marginile astfel incat sa se obtina un fel de saculet. Separat se pune la fiert o cratita lata cu apa si putina sare. Se fierb in ea coltunasii circa 15 - 20 de minute, avand insa grija sa amestecam dupa ce ii punem in apa, astfel incat sa nu se lipeasca intre ei sau de fundul cratitei. Se scot apoi cu spumiera, se limpezesc sub un jet de apa calda, se oparesc cu unt si se servesc calzi cu smantana deasupra.

Pofta buna!
paula_mami
paula_mami
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de barizoana Lun Oct 26, 2009 3:22 am

Am zis azi sa va rasfat cu GOGOSHI

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 GOGOSI11

INGREDIENTE:
1 KG FAINA,
2 CUBULETE DROJDIE
3 OUA,
COAJA RASA DE LAMAIE
1 LITRU DE ULEI LA PRAJIT SI 150 ML LA ALUAT
250 ML LAPTE+CAT MAI CERE LA FRAMANTAT
1 LINKGURA DE ZAHAR SI PUTINA SARE
ZAHAR PUDRA PTR ORNAT

MOD DE PREPARARE:

1 GK DE FAINA,SE CERNE INTR-UN CASTRON MAI MARE
SI SE FACE O GAURA IN MIJLOC
INTR-O CRATICIOARA SE PUNE 250 ML LAPTE SI 1 LINGURA DE ZAHAR LA INCALZIT ,SA FIE CALDUT
APOI SE ADAUGA 2 CUBULETE DE DROJDIE SI SE AMESTECA PANA SE TOPESTE DROJDIA
SE PUNE IN MIJLOCUL FAINII SI SE AMESTECA CU PUTINA FAINA PANA DEVINE O PASTA FOARTE SUBTIRE,SE LASA LA DOSPIT
CAND II CRESCUTA SE ADAUGA 3 OUA INTREGI ,COAJA RASA DE LAMAIE,PUTINA SARE,SI SE FRAMANTA CU LAPTE CALDUT PANA DEVINE UN ALUAT CARE SE POATE FRAMANTA
IL FRAMANTI IN CASTRON SI ADAUGI TREPTAT CAM 150 ML ULEI
SI IL BATI CU MANA PANA SE DESPRINDE DE PE MANA
APOI IL LASI LA CRESCUT TOT IN CASTRON,CAND II CRESCUT IL RASTORNI PE MASA TAPETATA CU FAINA SI IL FRAMANTI ,APOI IL INTINZI SI IL TAI CU UN PAHAR MAI MARE LA GURA
DUPA CE LE-AI TAIAT LE PUI IN ULEI FIERBINTE SA SE FRIGA
EU LA CANTITATEA ASTA FOLOSESC 1 LITRU DE ULEI LA PRAJIT ,SI LE PRAJESC IN BAIE DE ULE
CAND SUNT PRAJITE LE TAPETEZI CU ZAHAR PUDRA CU GUST DE VANILIE. :pupicei:
barizoana
barizoana
Mamica incepator
Mamica incepator

Varsta : 56

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Oct 26, 2009 3:36 am

multumim mullt barizoana..avem un concurs frumos cu premii atragatoare pe teme culinare..fac poze cu tine si ceea ce gatesti si pune si acolo :pupicei:
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de anays Lun Oct 26, 2009 6:47 am

ce bine arata gogoselele vreau si eu dar caldee
anays
anays
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Oct 28, 2009 1:59 am

ce bine arata gogoselele,mananc din astea doar cand merg la tara la soacra mea ea ne face intotdeauna noi nu prea facem acasa
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mier Oct 28, 2009 2:07 am

multumim de reteta de gogosi! e tinut minte!
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de buburuza Mier Oct 28, 2009 5:54 pm

am facut si eu gogosi ca nu am facut demult.reteta e ca a ta barizoana doar ca mie imi place sa fie aromate mai tare si pun si coaja rasa de portocala,esenta de rom si vanilie.serviti ,va rog!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 DSCF7018-1
buburuza
buburuza
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 44

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Oct 28, 2009 6:02 pm

foarte bine arata si ale tale buburuza.multumim
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mier Oct 28, 2009 9:49 pm

eu ii fac chiar acum un chec adelei! e simplu si ii place foarte mult:
6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, 2 linguri ulei, 1/2 praf de copt stins in zeama de lamaie, 1 plic zahar vanilat.
se bat bine albusurile si se adauga pe rand celelalte ingrediente. compozitia se pune in tava de chec unsa si tapetata cu faina, apoi se da la cuptor (incalzit in prealabil) circa 25-30 minute.
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de macoveianca Joi Oct 29, 2009 5:21 am

am zis ca plec dar....off,daca as avea cu ce pe toate le-as face :zambet larg:
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 7 377534 noroc ca copii mei nu se uite aici..
am si eu retete,canda nu lipseau prajiturele din casa....
macoveianca
macoveianca
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 7 din 42 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum