Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 149 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 149 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 2466r05Ady.Biju

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 2quni4z hmshop.wordpress.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 Wkpzltartizele.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 Kaqpztbratari magice

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 69m8w9 Shop/candles

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 2moa4jsbiosens.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 2ef53k2reginamaria.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

+52
raruta
Raluca30
crina_oc
mofturaki
scumpetea
radumihaela36
tit.ioana
emidiaconu
flori
Crina
roxana ,mamica finuta
micka27
bebelusha18
brigitta
anka9mai
mary24
madalina
blondyna
Rody
sandy
panky(Laura)
florares
marccora
muraru raluca
flo09
adriana
ari05
macoveianca
amalia-carmen
barizoana
alinapopa1969
anays
paula_mami
mona_mami
nestian
dani23ela
Liliana
elena
Maria
popescumelinda
alidascalu
roxanik
buburuza
pupkiss
deriana
narcy
paul_A
STEF30IASI
celina74
teodoraion
geodeny
GABITA
56 participanți

Pagina 8 din 42 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42  Urmatorul

In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de ari05 Joi Oct 29, 2009 6:00 am

nu ma mai joc !!! :lacrimi: fetelor, ar fi trebuit scris in titlul topicului : "interzis accesul dupa ora 20" Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 16974

c e de bunataturi :papa:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de alinapopa1969 Joi Oct 29, 2009 1:12 pm

da, chiar asa! Rog administratorul sa ia masurile care se impun in acest sens! Zau! :lacrimi:
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Vin Oct 30, 2009 1:41 am

tocmai am mancat cozonac, a facut soacra, l-a trimis pe socru sa ne aduca si noua, cam tarziu pentru dulce, dar nu am putut rezista tentatiei....
frumoss arata gogosile voastre, le fac si eu destul de des copiilor..
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Oct 30, 2009 2:05 am

alinapopa1969 a scris:da, chiar asa! Rog administratorul sa ia masurile care se impun in acest sens! Zau! :lacrimi:
eu mananc continuu dulciuri ....asa ca nu voi lua masuri Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 377534
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Vin Oct 30, 2009 12:49 pm

:lacrimi: poate ti se arata si tie...intr-o zi.... :lacrimi:
felicitari fetelor! poate editam si o carte de bucate! cu cate minunatii sunt aici cu siguranta vom gasi si sponsori pentru editare! Sau am putea trimite retele voastre catre reviste de specialitate...in felul acesta facand si reclama pentru forum si poate atragem si alti sponsori cu premii minunate pentru concursuri!
:zambet larg:
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Oct 30, 2009 4:15 pm

cum adica alina?
cu mine vorbeai?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Vin Oct 30, 2009 4:19 pm

teodoraion a scris:cum adica alina?
cu mine vorbeai?
da cu tine...ca nu vrei sa blochezi subiectul asta ... :lacrimi: dupa ora :lacrimi: 20!
:lacrimi: si noi suntem si pofticioase :lacrimi: si la cura :lacrimi: si
:lacrimi: aici numai bunatati :lacrimi: care ingrasa! :lacrimi:
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Oct 30, 2009 4:22 pm

aaaaaaaaaaa....
pai eu in blochez daca vrei voi si intru doar eu ..ca eu mananc dulciuri cred de 5 ori pe zi....chiar foarte multe....nu pot rezista fara sa mananc...
chiar ma intreb cateodata daca oi avea vreo lipsa de ceva de simt nevoia sa mananc dulce intr-una
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Vin Oct 30, 2009 4:29 pm

insemna ca ai arderile bune!eu ma abtin de la dulciuri...dar visez noaptea ca mananc tot felul de bunatati! :bombonele:
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Vin Oct 30, 2009 11:28 pm

ce visuri, alina ............... erotice!!!!!! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 66215 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 66215
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Vin Oct 30, 2009 11:49 pm

mda:face cu ochiul
si cum sunt masochista uite-ma iar aici Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 16974 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 377534
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Oct 31, 2009 12:28 am

alinapopa1969 a scris:insemna ca ai arderile bune!eu ma abtin de la dulciuri...dar visez noaptea ca mananc tot felul de bunatati! :bombonele:

ce tare esti inseamna ca te gandesti mult la ele Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 377534
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Oct 31, 2009 12:30 am

teodoraion a scris:
alinapopa1969 a scris:da, chiar asa! Rog administratorul sa ia masurile care se impun in acest sens! Zau! :lacrimi:
eu mananc continuu dulciuri ....asa ca nu voi lua masuri Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 377534

deci ... cuscra ... te rog frumos daaaaaaaaaaaa !!!!! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 16974 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 199844 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 199844
eu si dk ma gandesc dor la dulciuri... sau la gogosile alea yami-yami ... ma ingras ...eu ma ingras si dk beau un pahar cu apa :lacrimi:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Oct 31, 2009 12:36 am

eee..si ce daca cusra...daca te ingrasi de abia nu mai umbli dupa fata mea sa o stressezi :zambet larg:
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Sam Oct 31, 2009 1:13 am

Teo, tocmai am facut o mamaliga, fiarta in lapte, si cu unt ! Si oua moi si un pic de smantana...doar o linguritza! O minunatie! Dupa reteta ta! si poza ta, la care am poftit si eu si Radu...care m-a batut la cap sa-i fac si lui! Minunata a fost! :pupicei:
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Oct 31, 2009 1:33 am

pai na.. .sper sa nu fiu o soacra rea mai Teo Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 16974 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 199844

fetelor, sa stiti ca si eu voi face mamaligutza aia(maine mi-am propus s-o fac) , ca tare bine arata... yamiii !!! sper sa iasa si buna Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 199844
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Oct 31, 2009 3:53 am

alinapopa1969 a scris::lacrimi: poate ti se arata si tie...intr-o zi.... :lacrimi:
felicitari fetelor! poate editam si o carte de bucate! cu cate minunatii sunt aici cu siguranta vom gasi si sponsori pentru editare! Sau am putea trimite retele voastre catre reviste de specialitate...in felul acesta facand si reclama pentru forum si poate atragem si alti sponsori cu premii minunate pentru concursuri!
:zambet larg:

nu este rea ideea alina...mi-ar place sa editam o carte....dar ne trebuie editura....cunoasteti pe cineva?....eventual as vorbi cu cei de la vicovia....dar trebuie aranjata asa cum trebuie....care din voi vreti sa va ocupati de carticica.....deschideti topic....adaugam retetele.....cand consideram ca este gata i-o arat sponsorului si vedem ce zice
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Sam Oct 31, 2009 1:34 pm

sa incercam cu o carte pentru dulciuri! :bombonele: si sa vedem ce se intampla! Dar ar trebui poze detaliate, cu fazele importante din procesul de fabricatie, cu retete/cantitatile si mod de fabricare cat mai exact...vai ce tehnic vorbesc...parca as fi inginer Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 377534
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Oct 31, 2009 2:04 pm

alinapopa1969 a scris:Teo, tocmai am facut o mamaliga, fiarta in lapte, si cu unt ! Si oua moi si un pic de smantana...doar o linguritza! O minunatie! Dupa reteta ta! si poza ta, la care am poftit si eu si Radu...care m-a batut la cap sa-i fac si lui! Minunata a fost! :pupicei:

m

ari05 a scris:pai na.. .sper sa nu fiu o soacra rea mai Teo Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 16974 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 199844

fetelor, sa stiti ca si eu voi face mamaligutza aia(maine mi-am propus s-o fac) , ca tare bine arata... yamiii !!! sper sa iasa si buna Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 199844

mai vorbii serios?nu am stiut ca mamaliga mea o sa aiba atata succes ..e chiar creatia mea..dar imi place mult de tot :pupicei: :pupicei:
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Noi 04, 2009 3:36 am

alinapopa1969 a scris:sa incercam cu o carte pentru dulciuri! :bombonele: si sa vedem ce se intampla! Dar ar trebui poze detaliate, cu fazele importante din procesul de fabricatie, cu retete/cantitatile si mod de fabricare cat mai exact...vai ce tehnic vorbesc...parca as fi inginer Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 377534

pai alina ocupate de carticica, deschide un topic si vezi cum faci .....fa carticica....cand avem minim 50 de retete vorbesc sa o editam....ce ziceti fetele?
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Noi 04, 2009 4:38 am

ar fi super tare...
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Mier Noi 04, 2009 12:47 pm

up! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 377534 daca taceam filozof ramâneam.. :prajiturica:
Glumesc voi incerca azi! :pupicei:
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Vin Dec 04, 2009 3:52 pm

Maria poate pui reteta si la amandina aia super... :pupicei:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Dec 07, 2009 5:26 pm

paul_A a scris:Maria poate pui reteta si la amandina aia super... :pupicei:
eu o sa pun reteta dar reteta e luata de pe un forum culinar :pupicei: o pun pentru voi daca o doriti careva din voi Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 8 377534
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Dum Dec 27, 2009 10:17 pm

pai o vreau eu ... :pupicei:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 42 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum