Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 104 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 104 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
+52
raruta
Raluca30
crina_oc
mofturaki
scumpetea
radumihaela36
tit.ioana
emidiaconu
flori
Crina
roxana ,mamica finuta
micka27
bebelusha18
brigitta
anka9mai
mary24
madalina
blondyna
Rody
sandy
panky(Laura)
florares
marccora
muraru raluca
flo09
adriana
ari05
macoveianca
amalia-carmen
barizoana
alinapopa1969
anays
paula_mami
mona_mami
nestian
dani23ela
Liliana
elena
Maria
popescumelinda
alidascalu
roxanik
buburuza
pupkiss
deriana
narcy
paul_A
STEF30IASI
celina74
teodoraion
geodeny
GABITA
56 participanți
Pagina 14 din 42
Pagina 14 din 42 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
elena a scris:am facut si eu placinta cu mere azi
Am facut un aluat din:faina, apa calduta, drojdie proaspata, ulei, sare, putin zahar.Se framanta bine si se lasa putin sa creasca.Pentru umplutura ,merele le-am dat pe razatoare dupa ce le-am curatat de coaja, le-am calit putincu putin zahar,pana scade zeama din mere. Nu am scris cantitati, nemasurate ingredientele, asa..la ochi..
de pe site imi plac icoanele brodate
Icoana brodata cu chipul Mantuitorului Iisus Hristos, avand coroana de spini. Icoana realizata pri...
Pret 14x18 : 39.90 lei
Pret 19x23 : 49.90 lei
Iisus 01
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
elena a scris:placintele cu branza, preferatele copiilor mei:
1kg faina l-am cernut intr-un castraon, am facut gropita in mijloc si am pus acolo drojdie proaspata cat o nuca, sare, miere, lapte batut, apa calda. Am framantat bine si am lasat aluatul sa creasca un pic. Umplutura: branza de vaci sarata putin, galbenusuri 3, miere, rom, le-am mixat sa devina o pasta.
Am intins aluat si am taiat patraturi, am pus cu lingura in mijlocu umplutura din branza si am unit colturile, ca la poale”n brau. Le-am prajit cateva iar restul le-am pus in tava la cuptor.
Pofta buna !
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=51&cadou=felicitare%2001
adriana a scris:Musuroi de cartita
este o reteta de la Dr'otker este prejitura preferata a sotului
cumparati pachetul cu prajitura si mai trebuiesc adaugate
oua, lapte, unt, 2 banane, eu am decorat deasupra cu struguri....sunt fructe de sezon
se face foarte repede si este super buna....chiar v-o recomand
Paturica personalizata 01
Paturica personalizata pentru nou nascuti.
Paturica va fi brodata cu inscriptionarea dorita de dumneavoastra.
Pretul afisat include broderia.
Culori: alb, roz, bleu....
Pret : 59.90 lei
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=41&cadou=paturica%20personalizata%2001
foarte bune sunt placintele cu mere.....imi plac mai mult decat cele cu branza
panky(Laura)- Mamica cocheta
adriana a scris:reteta zilei- tort cu ananas
cumparati o cutie cu absolut toate ingredientele de la Dr'otker
si mai va trebuie, un borcan de compot de ananas
2 borcanele de iaurt
modul de preparare este scris pe cutie
ce pot sa va spun este ca se face foarte repede si este foarte bun
acest tortulet este preferatul meu
Felicitare 01
Ideale pentru a fi oferite celor dragi, felicitarile sunt confectionate cu ata de cea mai buna calitate pe suport de carton.
Oferim reduceri de pret pentru cantitati insemnate....
Pret : 14.90 lei
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=51&cadou=felicitare%2001
Albinita
Ingrediente
* Pentru foi:
* 150 gr.zahar,
* 1 ou,
* 10 linguri lapte,
* 2 linguri miere,
* 30gr.unt,
* un praf sare,
* 1 lingurita rasa de bicarbonat,
* 500gr.faina.
* Pentru crema:
* 1 pahar lapte(250ml.)
* 5 linguri amidon de porumb,
* un praf de sre,
* 250 gr.unt,
* 150 gr.zahar,
* 1 plic zahar vanilat
* 3 linguri zeama de lamaie.
* un borcan gem de caise.
Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele si se amesteca pana se topeste zaharul,se adauga mierea,untul si la sfarsit bicarbonatul,dupa ce s-a omogenizat totul se ia de pe foc si se adauga faina si se amesteca pana se formeaza un aluat omogen.Aluatul se imparte in 4 bucati egale care se coc pe rand pe spatele unei tavi de aragaz la foc potrivit circa 3-4 min.Atentie,bucatile de aluat se tin la cald ca sa poate fi mai usor de intins pe tava.Tava trebuie unsa inainte de a pune fiecare foaie.
Crema:Se pune laptele la fiert si cand a dat in clocot se toarne amidonul amestecat cu putin lapte rece si se amesteca bine ca sa nu se faca cocoloase(crema trebuie sa fie ca o ciulama mai groasa).Se fierbe circa 10 min.Se lasa la racit si intre timp se amesteca untul cu zaharul,vanilia si 3 linguri zeama de lamaie.Cand crema de amidon s-a racit se amesteca in crema de unt.Pe spatele tavii se aseaza prima foaie se adauga jumatate din crema,alta foaie peste care se toarna gemul,alta foaie pe care se pune restul de crema si se aseaza ultima foaie.Prajitura se taie a 2 zi in forme care va plac.Se pudreaza cu zahar pudra.Pofta buna
Ingrediente
* Pentru foi:
* 150 gr.zahar,
* 1 ou,
* 10 linguri lapte,
* 2 linguri miere,
* 30gr.unt,
* un praf sare,
* 1 lingurita rasa de bicarbonat,
* 500gr.faina.
* Pentru crema:
* 1 pahar lapte(250ml.)
* 5 linguri amidon de porumb,
* un praf de sre,
* 250 gr.unt,
* 150 gr.zahar,
* 1 plic zahar vanilat
* 3 linguri zeama de lamaie.
* un borcan gem de caise.
Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele si se amesteca pana se topeste zaharul,se adauga mierea,untul si la sfarsit bicarbonatul,dupa ce s-a omogenizat totul se ia de pe foc si se adauga faina si se amesteca pana se formeaza un aluat omogen.Aluatul se imparte in 4 bucati egale care se coc pe rand pe spatele unei tavi de aragaz la foc potrivit circa 3-4 min.Atentie,bucatile de aluat se tin la cald ca sa poate fi mai usor de intins pe tava.Tava trebuie unsa inainte de a pune fiecare foaie.
Crema:Se pune laptele la fiert si cand a dat in clocot se toarne amidonul amestecat cu putin lapte rece si se amesteca bine ca sa nu se faca cocoloase(crema trebuie sa fie ca o ciulama mai groasa).Se fierbe circa 10 min.Se lasa la racit si intre timp se amesteca untul cu zaharul,vanilia si 3 linguri zeama de lamaie.Cand crema de amidon s-a racit se amesteca in crema de unt.Pe spatele tavii se aseaza prima foaie se adauga jumatate din crema,alta foaie peste care se toarna gemul,alta foaie pe care se pune restul de crema si se aseaza ultima foaie.Prajitura se taie a 2 zi in forme care va plac.Se pudreaza cu zahar pudra.Pofta buna
Maria- Administrator
adriana a scris:Reteta zilei - Clatite
Ingrediente
150 g de faina
300 ml de lapte
2 oua
o lingurita esenta de vanilie
3 lingurite de zahar
un praf de sare
Mod de preparare
Se pun intr-un castron ....eu le-am pus in robotul de bucatarie....ouale, laptele, esenta de vanilie, zaharul si praful de sare;
Se bate bine compozitia din castron, pana cand devine omogena;
Se adauga incetul cu incetul faina, amestecand in continuu la fiecare adaugare, pentru a se omogeniza;
Se pune o tigaie pe foc si in ea se pune o lingurita de unt sau ulei;
Dupa ce s-a incalzit putin tigaia, se pune un polonic de compozitie in tigaie si se intinde, miscand tigaia, pana cand acopera perfect fundul tigaii;
Cand incepe sa se rumeneasca pe o parte, se intoarce pe cealalta parte
Se servesc calde, cu gem, crema de ciocolata sau alte umpluturi...lui gabita ii plac cu ciocolata
Brosa black magic
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=80&cadou=brosa%20black%20magic
Brosa este confectionata manual din banda satinata neagra cu aplicatii metalice. Aceasta va oferi oricarei tinute un plus de personalitate si este ideala pentru a fi oferita cadou.
Prajitura televizor
Ingrediente:
***pentru foi: 250 gr. faina, 1 lingura cacaua, 1 ou intreg, 1 lingurita amoniac sau praf de copt, 100 gr. zahar, 1 lingura cu untura, un pahar cu lapte.
***pentru blat:5 oua, 5 linguri cu zahar, 1/2 praf de copt si 5 linguri cu faina.
***pentru crema: 500 gr. lapte, 4 linguri cu gris, 200 gr. unt, 250 gr. zahar pudra, si zeama de lamaie (optional)
***pentru glazura: 2 linguri cu apa, 4 linguri cu zahar, 1 lingura cu caua, 50 gr. unt (sau se poate folosi ciocolata menaj)
Mod de preparare:
-foi-*Se freaca faina cu untura, oul, cacaua, praful de copt sau amoniac si zaharul, dupa care se adauga latele caldut.
Se framanta si se imparte in doua parti egale si se intinde 2 foi care se coc pe dosul tavi, care este unsa cu untura.
-blat-* Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana se topeste, apoi se adauga praful de copt si faina.Albusurile se bat spuma si se adauga in compozitia de mai sus. Se amesteca si se toarna in tava, apoi se introduce la cuptor.
-crema-*Laptele se fierbe impreuna cu grisul pana se ingroasa, dupa care se lasa sa se raceasca.
Untul cu zaharul se freaca binepana se face spuma, dupa care se adauga compozitia de mai sus amestecand bine. In crema se poate pune un pic de zeama de lamaie. (optional)
Aceasta crema se toarna o parte peste prima foaie, dupa care se pune blatul si se toarna a doua parte, apoi se pune cea de-a doua foaie.
-glazura-*Zaharul se amesteca bine cu cacaua, apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba bine, dupa care se adauga untul si amestecam pana se ingroasa putin.
Se toarna peste prajitura dupa care se pune la rece.
Am cautat si o poza,sa va arat cum arata,eu nu le gasesc pe ale mele
Ingrediente:
***pentru foi: 250 gr. faina, 1 lingura cacaua, 1 ou intreg, 1 lingurita amoniac sau praf de copt, 100 gr. zahar, 1 lingura cu untura, un pahar cu lapte.
***pentru blat:5 oua, 5 linguri cu zahar, 1/2 praf de copt si 5 linguri cu faina.
***pentru crema: 500 gr. lapte, 4 linguri cu gris, 200 gr. unt, 250 gr. zahar pudra, si zeama de lamaie (optional)
***pentru glazura: 2 linguri cu apa, 4 linguri cu zahar, 1 lingura cu caua, 50 gr. unt (sau se poate folosi ciocolata menaj)
Mod de preparare:
-foi-*Se freaca faina cu untura, oul, cacaua, praful de copt sau amoniac si zaharul, dupa care se adauga latele caldut.
Se framanta si se imparte in doua parti egale si se intinde 2 foi care se coc pe dosul tavi, care este unsa cu untura.
-blat-* Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana se topeste, apoi se adauga praful de copt si faina.Albusurile se bat spuma si se adauga in compozitia de mai sus. Se amesteca si se toarna in tava, apoi se introduce la cuptor.
-crema-*Laptele se fierbe impreuna cu grisul pana se ingroasa, dupa care se lasa sa se raceasca.
Untul cu zaharul se freaca binepana se face spuma, dupa care se adauga compozitia de mai sus amestecand bine. In crema se poate pune un pic de zeama de lamaie. (optional)
Aceasta crema se toarna o parte peste prima foaie, dupa care se pune blatul si se toarna a doua parte, apoi se pune cea de-a doua foaie.
-glazura-*Zaharul se amesteca bine cu cacaua, apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba bine, dupa care se adauga untul si amestecam pana se ingroasa putin.
Se toarna peste prajitura dupa care se pune la rece.
Am cautat si o poza,sa va arat cum arata,eu nu le gasesc pe ale mele
Maria- Administrator
nu am mai facut de mult clatite........dar cred ca,maine asta am sa fac
teodoraion a scris:arata bine prajitura dar mult mai bine arata teo :pupicei:
reteta de azi
tarta cu dulceata de capsuni
e facuta din gama dr oetker..mi-a trebuit decat dulceata de capsuni ,2 oua parca 100g unt si o cutie cu 9 idei de torturi de la dr.oetker..acolo au retete...
de pe site am ales:
Sapca 01
Sapca va fi personalizata cu inscriptionarea dorita de dumneavoastra....
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=39&cadou=sapca%2001#a
mi se pare interesanta ideea sa pers o sapca
teodoraion a scris:biscuiti prajiti
6 oua,
15 linguri iaurt
15 linguri ulei
15 linguri zahar
0 lingurita de bicarbonat
faina
se amesteca ingredientele se lasa la odihnit 15 min apoi de trece prin masina de tocat prin forma speciala de biscuti,
se pune ulei la incins intr-o cratita si se prajesc
de pe site am ales
Felicitare 03
Ideale pentru a fi oferite celor dragi, felicitarile sunt confectionate cu ata de cea mai buna calitate pe suport de carton.
Oferim reduceri de pret pentru cantitati insemnate.
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=55&cadou=felicitare%2003#a
Rulada cu crema de ciocolata
Iti trebuie:
* 5 oua
* 5 linguri zahar
* 2 linguri cacao
* 3 linguri faina
* 1 esenta de rom
* 1 praf de sare.
Pentru crema iti trebuie:
* 200 g unt
* 200 g zahar pudra
* 100 g ciocolata menaj
* 2 linguri ulei
* 1 esenta de rom.
Pregatesti asa:
1. Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu praful de sare, cu esenta si cu zaharul.
2. Se pun galbenusurile rand pe rand, se adauga cacaoa si faina, amestecand usor.
3. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
4. Se da la cuptor pentru 30 de minute.
5. Untul se freaca spuma cu zaharul si esenta de rom.
6. Ciocolata se topeste cu uleiul pe baie de aburi si se lasa sa se raceasca.
7. Cand este aproape rece, se amesteca cu untul si se omogenizeaza bine.
8. Se aseaza blatul pe un prosop umed, se intinde crema si se ruleaza.
9. Se lasa la rece doua ore, dupa care se orneaza cu aschii de ciocolata si cu gramajoare de gem.
Iti trebuie:
* 5 oua
* 5 linguri zahar
* 2 linguri cacao
* 3 linguri faina
* 1 esenta de rom
* 1 praf de sare.
Pentru crema iti trebuie:
* 200 g unt
* 200 g zahar pudra
* 100 g ciocolata menaj
* 2 linguri ulei
* 1 esenta de rom.
Pregatesti asa:
1. Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu praful de sare, cu esenta si cu zaharul.
2. Se pun galbenusurile rand pe rand, se adauga cacaoa si faina, amestecand usor.
3. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
4. Se da la cuptor pentru 30 de minute.
5. Untul se freaca spuma cu zaharul si esenta de rom.
6. Ciocolata se topeste cu uleiul pe baie de aburi si se lasa sa se raceasca.
7. Cand este aproape rece, se amesteca cu untul si se omogenizeaza bine.
8. Se aseaza blatul pe un prosop umed, se intinde crema si se ruleaza.
9. Se lasa la rece doua ore, dupa care se orneaza cu aschii de ciocolata si cu gramajoare de gem.
Maria- Administrator
adriana a scris:Maria a scris:CHEC SIMPLU
Ingrediente:4 oua,o cana(ceai) cu zahar,1/2 cana cu ulei.1/2 cana cu lapte,2 cani de faina,vanilie si praf de copt,o lingurita cacao.
Preparare:se bat ouale intregi cu zaharul si vanilia pana cand compozitia devine spumoasa se adauga apoi uleiul si faina in care am amestecat praful de copt.Se amesteca bine si se pune tot laptele.Din compozitia galbena se lasa cateva linguri in care se pune cacaua.Se toarna in tavile unse si tapetate cu faina compozitia si deasupra se pune compozitia cu cacaua,apoi cu ajutorul unei lingurite se amesteca putin.
de pe site am ales aceasta icoana
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=10&cadou=fecioara%20cu%20pruncul%2004
Maria- Administrator
STEF30IASI a scris:Maria a scris:TORT CU DOUA CREME DE CIOCOLATA
Blat:8 oua,8 linguri de zahar,8 linguri de faina,2 linguri ulei,2 linguri cacao si praf de copt.
Se bat albusurile spuma apoi se adauga pe rand cele 8 linguri de zahar si se bate pana se topeste zaharul.Se adauga apoi galbenusurile amestecate cu cele 2 linguri ulei si se amesteca si la final se pune faina, cacaua si praful de copt.Se coace la foc potrivit.
Crema:250 gr.ciocolata alba,250 gr.ciocolata lapte,500 ml.frisca lichida,esenta rom si migdale.
Preparare:250 ml.frisca lichida se incalzeste si in ea se topeste 250 gr.ciocolata.Dupa ce sa topit se lasa sa se raceasca bine si se bate cu mixerul.Se procedeaza la fel si cu ciocolata alba si cu ciocolata cu lapte,in crema cu ciocolata alba se pune esenta de migdale iar in cea cu ciocolata cu lapte esenta de rom.
Blatul se taie in trei parti si se poate monta in tava in care sa copt,se tapeteaza tava cu o folie alimentara,se pune prima parte,se siropeaza bine si se pune crema de ciocolata alba,apoi inca un blat bine siropat si se pune crema de ciocolata cu lapte si ultimul strat de blat.
Tortul se insiropeaza bine, eu prefer cu sirop de zahar ars.
Tortul se da la frigider cateva ore apoi se orneaza cu frisca.
de pe site in mod deosebit imi plac icoanele
Icoana o reprezinta pe Fecioara Maria cu Pruncul Iisus. Icoana este
realizata prin broderie cu ata de calitate superioara pe suport special
de broderie.
Maria- Administrator
STEF30IASI a scris:Maria a scris:CRESMIT
Tot in wekend am facut si o prajitura,am cumparat foile de aluat,celebrele foi de cresmit si eu am facut crema.Am incercat o crema noua pe care nu am mai facut-o dar pe care vo recomand si voua pentru ca este foarte buna.
Crema:1 l lapte,doua pliculete budinca de vanilie,3 galbenusuri de ou,4 linguri amidon alimentar,doua plicuri zahar vanilat,un plic frisca,300 gr. zahar,un cub margarina Rama.
Preparare:intr-o oala se pune zaharul,amidonul,cele doua plicuri de budinca ,zaharul vanilat ,frisca si galbenusurile si se toarna laptele putin cate putin amestecandu-se bine .Se pune apoi la fiert compozitia amestecandu-se permanent in oala.Se lasa pana da in clocot apoi se ia jos si se pune la racit.In compozitia racita se pune margarina.Se toarna crema intre cele doua foi si se lasa sa se moaie foile.Este cu mult mai buna a doua zi.
IMI PLACE ACEASTA ICONITA
Icoana realizata prin broderie cu ata de calitate superioara pe suport special de broderie, o reprezinta pe Sfanta Fecioara Maria.
Maria- Administrator
teodoraion a scris:Maria a scris:TORT CU CREMA CARAMEL
Blat:12 oua,12 linguri zahar,10 linguri faina,2 linguri cacao,praf de copt,4 linguri ulei
se bat spuma albusurile cu zaharul pana se face spuma,se adauga apoi galbenusurile frecate cu 4 linguri ulei,se amesteca bine apoi se pune faina cu praful de copt amestecate si cacaua.
se coace blatul si se taie in 3 parti,se siropeaza bine si se umple cu crema caramel.
Crema caramel:10 linguri de zahar se caramelizeaza si se stinge cu 200ml.lapte amestecat cu 3 galbenusuri,o lingura amidon.se fierb amestecandu-se continuu pentru a nu se aduna.
cand este rece se amesteca cu 250 ml.frisca lichida.
Tortul se orneaza cu frisca si se decoreaza dupa imaginatie
Brosa black magic
Brosa este confectionata manual din banda satinata neagra cu aplicatii metalice. Aceasta va oferi oricarei tinute un plus de personalitate si este ideala pentru a fi oferita cadou.
Diametru aproximativ: 15 cm.
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=80&cadou=brosa%20black%20magic
Maria- Administrator
este prajitura mea preferata........ce bine arata maria.......
STEF30IASI a scris:Maria a scris:Clatite
Ingrediente:2 oua,2 linguri de zahar,vanilie,faina,lapte sau apa minerala,putina sare.Eu le fac doar cu apa minerala.
Se amesteca bine ouale cu zaharul si zaharul vanilat apoi se pune putina sare si se toarna apa minerala si apoi faina.Cantitatile vor fii in functie de cati de multi sunteti la masa. :zambet larg:
Se prajesc si se umplu cu crema ciocolata,dulceata ,branza sau urda in functie de preferinte.
Adriana mi-a facut pofta de clatite si nu am rezistat.
Felicitare 01
Maria- Administrator
asa e de buna crema,am mai incercat creme dar asta imi place tare multpanky(Laura) a scris:este prajitura mea preferata........ce bine arata maria.......
Maria- Administrator
teodoraion a scris:Maria a scris:azi va pun desertul Rulada cu crema de cacao
Blat:se face un blat de pandispan din patru oua care se coace si se ruleaza intr-un servet de bucatarie umed
Crema:2oua,200 gr.zahar,2 lingurite cacao,esenta rom,un pachet unt
Preparare:se bat ouale cu zaharul bine apoi se pun pe o oala la aburi si se amesteca bine pana se ingroasa,se ia apoi si se pune cacaua si cand e rece se amesteca cu un pachet de unt,se pune si esenta
se desface foaia de rulada si se umple cu crema,apoi se ruleaza din nou.
Glazura:zahar pudra si cacaua amestecate bine,putin ulei si se pune apa fierbinte pana ajunge glazura la consistenta dorita.
Se pune glazura si se orneaza cu bomboane.
Saculet cadou 03
Saculet pentru cadouri cu ornament brodat, pentru sarbatoarea Craciunului....
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=32&cadou=saculet%20cadou%2003
Maria- Administrator
wauuuu ce bine arata rulada.........
cum le vad acum din nou mi se face o pofta si mie :2iep: din toate as manca cate putin :ou:panky(Laura) a scris:wauuuu ce bine arata rulada.........
Maria- Administrator
daca ai sti maria.....ma luat o foame ....de cand ma uit la aceste retete......
am notat si eu reteta de amandine de la Maria...o sa o fac acum de Paste
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
totul arata super...vin si eu la tine Maria
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Pagina 14 din 42 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42
Subiecte similare
» Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze(2)-topic interzis ptr Sandy.
» Poze cu mamici cochete
» Concurs-recomanda forumul Mamici cochete!!!
» Prietene - mamici cochete
» Dulciuri...Mamici cochete!!!!!
» Poze cu mamici cochete
» Concurs-recomanda forumul Mamici cochete!!!
» Prietene - mamici cochete
» Dulciuri...Mamici cochete!!!!!
Pagina 14 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA