Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 117 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 117 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 2466r05Ady.Biju

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 2quni4z hmshop.wordpress.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 Wkpzltartizele.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 Kaqpztbratari magice

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 69m8w9 Shop/candles

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 2moa4jsbiosens.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 2ef53k2reginamaria.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

+52
raruta
Raluca30
crina_oc
mofturaki
scumpetea
radumihaela36
tit.ioana
emidiaconu
flori
Crina
roxana ,mamica finuta
micka27
bebelusha18
brigitta
anka9mai
mary24
madalina
blondyna
Rody
sandy
panky(Laura)
florares
marccora
muraru raluca
flo09
adriana
ari05
macoveianca
amalia-carmen
barizoana
alinapopa1969
anays
paula_mami
mona_mami
nestian
dani23ela
Liliana
elena
Maria
popescumelinda
alidascalu
roxanik
buburuza
pupkiss
deriana
narcy
paul_A
STEF30IASI
celina74
teodoraion
geodeny
GABITA
56 participanți

Pagina 16 din 42 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42  Urmatorul

In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de adriana Vin Apr 09, 2010 1:30 am

da mai fetelor...ziceti si voi.... mama se lauda cu cozonacul ei si eu cu cozonacul meu....cel cumparat din magazin binenteles.... atunci emil sa bagat si el in vorba.....ma parat la tot neamul ca nui fac dulciuri Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 199844
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de sandy Vin Apr 09, 2010 1:34 am

spune-i si tu ca tii la silueta lui Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 611610
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Apr 15, 2010 3:46 am

LANGOSI CU BRANZA

INGREDIENTE:

ai nevoie de :
-500 gr. faina,
-3 oua,
-200gr. lapte,
-o jumatate de cub de drojdie,
-1 praf de sare,
-250 gr. branza de vaci ( sau ce fel de brinza iti place!),
-250ml. ulei pentru prajit.
-zahar

Se cerne faina intr-un castron, in mijloc se pune laptele,sarea , drojdia si 1 ou si se framinta bine coca,apoi se lasa sa creasca.

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 P140410154301
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 P1404101642

am amestecat celelalte oua cu branza si zahar(cat vreti voi sa fie de dulce)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 Post320381191443699

se intinde aluatul in strat de 1/2 cm,se pune branza,apoi se indoaie foaia si se preseaza pe margini.

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 P140410165601
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 P1404101657

apoi se pun in tigaie in ulei incins bine si se prajesc pe ambele parti! pofta buna!

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 P140410165501

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 P1404101741

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 P140410174101
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Apr 15, 2010 3:53 am

azvarle si spre mine Laura,doar unul,caci astept,sunt aici Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Apr 15, 2010 3:54 am

cu mare drag maria.......... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 693395
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Joi Apr 15, 2010 4:05 am

vai de mine ....da ce bine arata ...... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 536515 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 536515 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 536515 vreau si eu ... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 937148 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 937148 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 937148 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 937148 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 937148 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 937148
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Apr 15, 2010 4:06 am

arata bine...mi-a luat ceva timp sa ma hotarasc daca ma uit sau nu...
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Apr 15, 2010 4:07 am

scuze sandy pt poze......dar fara poze nu are nici un farmec reteta :pupd:
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Apr 15, 2010 4:08 am

STEF30IASI a scris:vai de mine ....da ce bine arata ...... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 536515 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 536515 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 536515 vreau si eu ... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 937148 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 937148 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 937148 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 937148 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 937148 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 937148

te astept cu mare drag stef........am si o bere la frigider Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 377534
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Apr 15, 2010 4:12 am

arata delicios dar mie imi place cel mai mult costumatia izabelei Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 693395
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Apr 15, 2010 4:15 am

panky(Laura) a scris:scuze sandy pt poze......dar fara poze nu are nici un farmec reteta :pupd:

e nu-i nimik Laura.glumeam...eu fiind o pofticioasa...
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Apr 15, 2010 4:16 am

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 199844 .......ii era foarte cald teo.....sa dezbracat Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 377534
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi Apr 15, 2010 7:17 pm

waw, ce pofta mi-ai facut panky :pls: Imi plac mult, nu stiam ca se numesc asa....delicioss...cand mai faci?ca venim toate pofticioasele la tine :pupmare:
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Apr 15, 2010 7:19 pm

te astept elena........mi-au mai ramas.......va astept cu cea mai mare placere Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 693395
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi Apr 15, 2010 7:24 pm

Multumesc, sa sti ca venim :pupd:
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de madalina Joi Apr 15, 2010 11:57 pm

wowo dar ce bn arata langosii cu branza,mi-ai facut pofta Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 587635 :lim: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 693395
madalina
madalina
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 45

http://in-casuta-cu-povesti.hitforum.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de paula_mami Vin Apr 16, 2010 12:17 am

Cornulete cu marmelada si nuca
Ingrediente
1 kg faina de patiserie, 500 gr margarina, 100 ml apa minerala, 2 plicuri praf de copt, 15 ml otet, sare, 150 gr zahar pudra, 500 gr marmelada de struguri, 200 gr nuca, rom, 2 plicuri zahar vanilat, zahar pudra pentru pudrare.
Mod de preparare
Aluatul : intr-un castron punem margarina sa se topeasca de jumatate, se adauga zaharul, praful de copt stins in otet, sare, si amestecam usor cateva minute, se adauga apa minerala apoi faina.Se framanta bine pana se incorporeaza toata faina. aluatul obtinut se lasa pentru 1 ora la rece. Umplutura: miezul de nuca pentru a fi si mai gustos se introduce intr-o tava la cuptor, se lasa pana se usuca bine, si incepe coaja sa se desprinda, se lasa la rece . Cand s-a racit se sfarama cu merdeneaua, se adauga peste marmelada de struguri, mai adaugam vanilia , romul, si amestecam usor. Aluatul dupa ce a stat o ora la rece se imparte in parti egele si se inind foi, se adauga umplutura , se ruleaza, se portioneaza si se pun in tava tapetata cu hartie de copt. Se introduce tava in cuptorul incalzit si se lasa la copt pana cuprind o culoare aurie. Se lasa apoi la rece si se tavalesc printr-un bol cu zahar pudra. Sunt un deliciu.
Mod de servire
Se servesc reci alaturi de cafea, ceai.
Pofta buna!!
paula_mami
paula_mami
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : Fetita mea si forumul Mamici Cochete

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Apr 16, 2010 12:19 am

yami cred ca-s tARE BUNI,,,MULTUMIM DE RETETA
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Apr 16, 2010 2:36 pm

multumim fetele pentru retetele de prajiturele.....dar cine sa le si faca?..... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 377534
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Apr 16, 2010 2:58 pm

adriana a scris:multumim fetele pentru retetele de prajiturele.....dar cine sa le si faca?..... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 377534
noi le facem Adriana si noi le si mancam Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 611610
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Apr 17, 2010 12:11 am

hi, hi....am facut si eu ceva... Cremsnit.......nu mia luat mai mult de 10 minute....este inventie proprie , pentru ca nu aveam foi asa ca am pus piscoturi Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 377534

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 16t45d
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Sam Apr 17, 2010 12:26 am

arata bine .....cred ca e super ......de bun ..... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 846782
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Apr 17, 2010 12:36 am

este chiar bun stefy....acum am fost si am papat o portie, nu am avut rabdare sa astept 2 ore sa se raceasca....oricum este rece si tare Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 377534
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Apr 17, 2010 12:54 am

eu care speram sa nu fi pus poze
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Apr 17, 2010 1:07 am

pai am vrut sa va demonstrez ca fac si eu cate ceva...din cand in cand Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 16 199844
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 42 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum