Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 108 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 108 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 2466r05Ady.Biju

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 2quni4z hmshop.wordpress.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 Wkpzltartizele.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 Kaqpztbratari magice

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 69m8w9 Shop/candles

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 2moa4jsbiosens.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 2ef53k2reginamaria.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

+52
raruta
Raluca30
crina_oc
mofturaki
scumpetea
radumihaela36
tit.ioana
emidiaconu
flori
Crina
roxana ,mamica finuta
micka27
bebelusha18
brigitta
anka9mai
mary24
madalina
blondyna
Rody
sandy
panky(Laura)
florares
marccora
muraru raluca
flo09
adriana
ari05
macoveianca
amalia-carmen
barizoana
alinapopa1969
anays
paula_mami
mona_mami
nestian
dani23ela
Liliana
elena
Maria
popescumelinda
alidascalu
roxanik
buburuza
pupkiss
deriana
narcy
paul_A
STEF30IASI
celina74
teodoraion
geodeny
GABITA
56 participanți

Pagina 17 din 42 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 42  Urmatorul

In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de sandy Sam Apr 17, 2010 1:10 am

si ne-ai demonstrat...bine..mie m-ai ales...care sunt o pofticioasa...cand merg la magazin ,,nu rezist fara sami iau prajituri
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de Maria Sam Apr 17, 2010 1:33 am

ai vazut Adriana ca se poate Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 377534 si eu am in pregatire tort Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 201371
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Apr 17, 2010 1:36 am

sa nu cumva sa ui poze Maria,ca te bat rau Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 377534
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de brigitta Sam Apr 17, 2010 1:37 am

vai numai pofte imi faceti fetelor :timi:
brigitta
brigitta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Apr 17, 2010 12:07 pm

multumesc fetele...sandy stai linistita ca nu a uitat sa faca poze....le-a pus la topicul cu concursul....eu l-am vazut deja si arata super bine Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 693395
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Dum Apr 18, 2010 11:27 pm

Poale in brau sau Langosi cu branza

Ingrediente

500 gr. faina.
4 oua,
1 lingura zahar
1 praf de sare,
1 cub drojdie
200 ml apa
250 gr. branza de vaci
vanilie
3 linguri zahar
ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se cerne faina, in mijloc se face o gaura mica si se pune 2 oua, sarea, zaharul si drojdia. Apoi treptat se adauga apa si se framanta bine. Se lasa 30 minute la crescut.
Se amesteca celelalte oua cu branza se mai adauga cateva linguri de zahar, putina vanilie.
Se intinde foi rotunde si se pune branza in mijloc, apoi se aduce parte peste parte si se preseaza pe margine.
Se prajeste in uleiul incins bine
Pofta buna!!!!!

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 1zmi6uu

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 28lb4zt

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 2hdd7cj
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Apr 18, 2010 11:34 pm

asa da Adriana,langosi facem si noi,dar poale in brau credeam ca este altceva Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 693395
orice ar fii ,arata super bine Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 210919
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Dum Apr 18, 2010 11:36 pm

maine fac si eu...daca am timp..
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Vin Apr 23, 2010 4:19 am

am facut si eu azi, doar cateva, le-am mancat calde.
maine fac niste clatite, am o poftaaaa :timi:
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Vin Apr 23, 2010 4:24 am

elena maine vin la tine.......sa faci mai multe clatite Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 693395
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de bebelusha18 Vin Apr 23, 2010 4:24 am

ce bine arata adriana Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 257143
bebelusha18
bebelusha18
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 42
Joburi/Distractii : medic / multe

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Vin Apr 23, 2010 4:26 am

panky(Laura) a scris:elena maine vin la tine.......sa faci mai multe clatite Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 693395
ce mi-ar place sa ne intalnim :pupd: va astept cu drag!!
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Vin Apr 23, 2010 4:45 am

as veni cu mare drag elena Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 693395
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Apr 25, 2010 3:01 am

fetelor nu ati mai facut langosi?am o pofta de langosi Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 377534
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Dum Apr 25, 2010 3:20 am

Maria cand am vazut c aultimul mesaj e scris de tine imi era frica sa intru Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 199844 dar vad ca nimic nu ai postat..credeam ca cine stie ce minunatie ai facut si mor de pofta Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 257143
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Dum Apr 25, 2010 3:21 am

eu am facut clatite azi Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 257143
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum Apr 25, 2010 3:22 am

la fel si eu Teo Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 611610
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Dum Apr 25, 2010 3:27 am

se pare ca ne e frica de Maria Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 611610
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum Apr 25, 2010 3:28 am

pai cate bunatati face...Am facut si eu chec azi, le place copiilor
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Dum Apr 25, 2010 1:13 pm

eu nu mai fac nimic...de maine gata la dieta, asa ca adio dulciuri Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 377534
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Dum Apr 25, 2010 2:50 pm

asa da....vom fi si noi la dieta de pregatit Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 199844 dulciuri,caci daca vad undeva,...upsss...imediat imi iau
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Apr 28, 2010 11:11 pm

PRAJITURA CU MERE PUFOASA

Ingrediente :
- 150 g faina alba ( 1 pahar )
- 200 g zahar ( 1 pahar )
- 3 oua
- 4 mere
- 10 g unt sau margarina pentru uns tava
- 20 g pesmet alb sau galben pentru tapetat tava
- 1 plic praf de copt
- 2 plicuri zahar vanilinat
- esente de vanilie si rom

Mod de preparare :
Pregatiti ingredientele pentru prajitura cu mere, spalati merele.
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 IMG_3376

Ungeti forma cu unt (sau margarina ), presarati pesmet pe fundul si peretii tavii.
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 IMG_3377

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 IMG_3379

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 IMG_3380

Intr-un bol bateti ouale si adaugati zaharul. Le bateti bine, cu telul sau cel mai bine mixerul, pana se fac spuma.
Adaugati 1 plic de zahar vanilinat si esentele .
Apoi adaugati faina si praful de copt in ploaie .
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 IMG_3378

Curatati merele si dati-le prin razatoarea mare .
Puneti peste mere 1 plic de zahar vanilinat si putina esente : de rom si vanilie si amestecati bine merele .
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 IMG_3381

Puneti merele in tava peste pesmet .
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 IMG_3382

Adaugati umplutura peste mere .
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 IMG_3383

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 IMG_3384

Dati la cuptor pentru 20-30 minute la foc potrivit .

Asa arata cand e gata coapta .
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 IMG_3385

O scoateti din tava si o pudrati cu zahar pudra cu gust de vanilie .

Ultima editare efectuata de catre STEF30IASI in Dum Iun 20, 2010 11:26 pm, editata de 1 ori
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Apr 28, 2010 11:13 pm

ce bine arata Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 355692 yamiii
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Apr 28, 2010 11:15 pm

ce pofta mi sa facut stef.........nu am mai facut chiar de mult placinta cu mere.......arata foarte bine Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 17 693395
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier Apr 28, 2010 11:17 pm

super arata placintuta :pupd:
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 17 din 42 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum