Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 109 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 109 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 2466r05Ady.Biju

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 2quni4z hmshop.wordpress.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 Wkpzltartizele.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 Kaqpztbratari magice

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 69m8w9 Shop/candles

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 2moa4jsbiosens.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 2ef53k2reginamaria.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

+52
raruta
Raluca30
crina_oc
mofturaki
scumpetea
radumihaela36
tit.ioana
emidiaconu
flori
Crina
roxana ,mamica finuta
micka27
bebelusha18
brigitta
anka9mai
mary24
madalina
blondyna
Rody
sandy
panky(Laura)
florares
marccora
muraru raluca
flo09
adriana
ari05
macoveianca
amalia-carmen
barizoana
alinapopa1969
anays
paula_mami
mona_mami
nestian
dani23ela
Liliana
elena
Maria
popescumelinda
alidascalu
roxanik
buburuza
pupkiss
deriana
narcy
paul_A
STEF30IASI
celina74
teodoraion
geodeny
GABITA
56 participanți

Pagina 18 din 42 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42  Urmatorul

In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de STEF30IASI Joi Apr 29, 2010 12:11 am

mersi fetelor ......e foarte usor de facut ...si e foarte economa .... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 937148
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de bebelusha18 Joi Apr 29, 2010 5:03 am

mi-ai facut o pofta stef....si alex vad ca e tare incantat de ea... am sa o fac si eu...numai sa imi cumpar mixer Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 377534
bebelusha18
bebelusha18
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 42
Joburi/Distractii : medic / multe

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Apr 29, 2010 5:10 am

ce bine ca nu-mi plac prajiturile cu mere...de data asta nu mi e pofta
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de bebelusha18 Joi Apr 29, 2010 5:19 am

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 611610 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 611610 mie da Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 199844
bebelusha18
bebelusha18
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Vin Apr 30, 2010 4:12 pm

bebelusha -andreea ...e foarte usor de facut .....
nu iti trebuie neaparat mixer .....bati cu telul si iese oricum ......
acel aluat e ca aluatul de chec......deci se poate bate cu telul ..... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 937148
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 413535 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 413535 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 413535
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de bebelusha18 Vin Apr 30, 2010 8:27 pm

am sa incerc...numai ca imi trebuie si tava Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 377534 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 377534 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 377534
bebelusha18
bebelusha18
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Apr 30, 2010 8:32 pm

nici mie nu imi place prajitura cu mere,dar fac destul de des pentru sot si copii la care le place mult Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Mai 01, 2010 2:59 am

azi am facut o portie de amandine,asa ca am adus sa va servesc si pe voi

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 11ghabd

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 Jiym1i
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Mai 01, 2010 3:01 am

doamne Maria...de ce mi-a fost frik nu am scapat....ce pofta imi e...
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Mai 01, 2010 3:03 am

ai crezut ca scapi Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 199844 ti-am zis de azi dimineata ca vin sa te servesc Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 611610
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Mai 01, 2010 3:04 am

ai si reteta ?pusa pe aici?pe undeva?
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Mai 01, 2010 3:05 am

da este reteta pusa,este specialitatea casei Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Sam Mai 01, 2010 3:13 am

Maria a scris:azi am facut o portie de amandine,asa ca am adus sa va servesc si pe voi

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 11ghabd

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 Jiym1i
delicioasa aceasta prajitura Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 693395 super arata
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Mai 01, 2010 3:16 am

si noua ne place la toti,acum in ultimul timp am facut-o foarte des Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 377534
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Sam Mai 01, 2010 8:40 pm

waw si noua noua place tare mult...am facut de paste , e foarte buna Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 693395
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Dum Mai 02, 2010 12:07 am

foarte bine arata Maria ....... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 693395 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 693395 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 693395
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Dum Mai 02, 2010 4:05 am

gosppodina forumului in materie de prajituri!!! maria!! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 642704Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 693395
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Mai 02, 2010 2:09 pm

mersi mult fetelor Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Dum Mai 02, 2010 7:14 pm

teodoraion a scris:gosppodina forumului in materie de prajituri!!! maria!! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 642704Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 693395

si pe buna dreptate Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 870859 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 693395
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de bebelusha18 Lun Mai 03, 2010 3:56 am

arata de nota 10 maria...mi-ai facut pofta ...vreau si eu Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 693395
bebelusha18
bebelusha18
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de micka27 Dum Mai 16, 2010 12:26 am

Asta e dulcele facut de mine ai.
Negresa cu nuci

Cantitati pentru tava de 30cm lungime si 24cm latime.( sau tava de aragaz)
Ingrediente:
200g unt sau margarina
200g cacao (sau 4 linguri)
350g
zahar
150g faina
1 sticluta esenta de rom
4 oua
miez de
nuca
un praf de sare
1 plic praf de copt
eu pun si coaja rasa de lamaie si putina scortisoara

Mod de preparare:
Se topeste untul(margarina), dupa ce acesta s-a topit se adauga cacao, si se amesteca.Se incorporeaza apoi pe rand ouale, dupa fiecare ou se amesteca rapid. Se toarna apoi zaharul, esenta si mirodeniile. Faina se amesteca cu praful de copt si se toarna peste compozitie, se amesteca si apoi punem si nucile. In tot acest timp oala ramane pe aragaz la foc mic.
Tava se unge si se tapeteaza cu faina, sau punem hartie de copt. Se toarna compozitia si se lasa in cuptorul preincalzit, cam 25-30 de minute la foc potrivit. O incerci cu o scobitoare .
Reteta in imagini o gasiti si Aici

Iata cum mi-a iesit mie...

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 Cimg0010
Maruta e darnica si va ofera si voua o feliutza..
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 Cimg0011
Eu o tai in doua si pun putin gem acrisor in ea, aici ampus de prune .. super bun este

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 Cimg0012
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 Cimg0013
Sa aveti pofta !
micka27
micka27
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Joburi/Distractii : contabil dar acum acasa

http://copilasipoznasi.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Dum Mai 16, 2010 12:28 am

arata tare bine Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 693395
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Dum Mai 16, 2010 12:30 am

negresa din asta face socra-mea, dar fara gem...gemul de prune e preferatul meu Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 257143
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Mai 16, 2010 12:55 am

arata bine negresa ta Mihaela Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 18 642704
eu azi am facut prajitura caramel :prajcap:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Dum Mai 16, 2010 1:25 am

yami multumesc frumos de reteta ...voi face si eu...numai este nici un secret ca eu sunt o pofticioasa : hi hi :
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 18 din 42 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum