Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 247 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 247 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 2466r05Ady.Biju

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 2quni4z hmshop.wordpress.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 Wkpzltartizele.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 Kaqpztbratari magice

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 69m8w9 Shop/candles

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 2moa4jsbiosens.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 2ef53k2reginamaria.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

+52
raruta
Raluca30
crina_oc
mofturaki
scumpetea
radumihaela36
tit.ioana
emidiaconu
flori
Crina
roxana ,mamica finuta
micka27
bebelusha18
brigitta
anka9mai
mary24
madalina
blondyna
Rody
sandy
panky(Laura)
florares
marccora
muraru raluca
flo09
adriana
ari05
macoveianca
amalia-carmen
barizoana
alinapopa1969
anays
paula_mami
mona_mami
nestian
dani23ela
Liliana
elena
Maria
popescumelinda
alidascalu
roxanik
buburuza
pupkiss
deriana
narcy
paul_A
STEF30IASI
celina74
teodoraion
geodeny
GABITA
56 participanți

Pagina 23 din 42 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 42  Urmatorul

In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de adriana Sam Iun 12, 2010 2:09 am

sandy_bell a scris:super arata..can am vazut ca scrii tu Adriana...mi-a fost frik sa ma uit...Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 199844........mi-a luat 5 minute sa ma hotarasc...

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 199844 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 199844 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 199844 super tare sandy..... vezi sa nu te uiti luni sau marti la ce scriu ca pun poze la tot ce pregatesc ..... iar teo va degusta din toate Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 91489 ..... dar poate iti pun la pachet Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 199844

maria am copiat toate retetele scrise de tine, nici nu stiu ce prajituri sa fac..... ceva usor oricum!
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de Maria Sam Iun 12, 2010 3:00 am

te asteptam cu poze saptamana viitoare cu toate bunatatile Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Iun 12, 2010 3:08 am

multumesc de pe acum ..daca mi-ai spus eu astept sa stii...Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 199844
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Iun 12, 2010 10:21 am

asteapta ca eu nu glumesc! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 199844 desi mi-ar fi placut sa fi si tu aici duminica
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mar Iun 22, 2010 4:50 pm

eu am facut o prajitura cu visine..... prajiturica de sezon Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 377534
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mar Iun 22, 2010 4:52 pm

eu nu ma uit cand vei face poze...
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mar Iun 22, 2010 4:53 pm

de ce sa nu te uiti..ne da reteta si facem si noi
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mar Iun 22, 2010 5:47 pm

DA DAR DACA MA UIT TREBUIE SA MA SI APUC DE FACUT!!..Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 611610
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Iun 28, 2010 3:04 pm

nimeni nu mai face nimic dulce pe aici?
eu am facut pe ieri doar crema pentru foile de cremes(cremsmit)dar nu am apucat sa fac poze,caci se termina foarte repede Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 377534
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Lun Iun 28, 2010 3:54 pm

eu nu am mai facut nimic maria..... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 377534
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Lun Iun 28, 2010 4:16 pm

eu am facut tort diplomat Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 Imag0467
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 Imag0468 s- a sii papat
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de madalina Lun Iun 28, 2010 9:49 pm

wow ce bine arata tortul Roxana Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 210919 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 693395
madalina
madalina
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 45

http://in-casuta-cu-povesti.hitforum.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de emidiaconu Lun Iun 28, 2010 11:31 pm

papanasi

* 500 g branza de vaca

* 100 g zahar

* 2 oua

* faina (se aproximeaza cantitatea de faina astfel incat aluatul obtinut sa nu fie deloc lipicios)

* bicarbonat de sodiu stins (otet/lamaie)

* sare

* esenta de vanilie

* smantana si dulceata (eu pun de coacaze, cea de la IKEA, dar puteti sa puneti orice va place)

Preparare:

1. Se amesteca intr-un castron toata branza, ouale, zaharul, bicarbonatul stins, esenta de vanilie (o lingurita, maxim doua), praful de sare si faina. Faina se pune atat cat sa nu mai fie deloc lipicios aluatul.

2. Se fac 8 bile mari si 8 bile mici din aluat dupa care cu degetul acoperit de faina se fac gauri in bilele mari, cam de marimea celor mici, si se trec bine prin faina (puteti sa le apasati putin, ca sa fie mai plate si sa se prajeasca bine). Bilele mici le vom folosi, dupa prajire, pe post de “capac”.

3. Se pregateste o tigaie mai adanca, cu mult ulei (cel putin jumatate din inaltimea unei bile mari de aluat), se incinge bine si se pun pe rand, la prajit, toate bilele.

4. Se scot (eu le pun pe servetele ca sa am impresia ca uleiul este absorbit si nu imi bat joc de colesterolul meu, dar oricum nu stiu cat ajuta) iar pe fiecare bila mare se pune o lingura de smantana si apoi o lingura de dulceata dupa care se aseaza bila mica. Se pudreaza cu putin zahar vanilinat pentru un aspect mai frumos.

Se servesc calzi.

emidiaconu
emidiaconu
Mamica incepator
Mamica incepator

Varsta : 47

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Iul 03, 2010 12:45 am

vai, vai ,vai ce de bunatati pe aici..... eu papanasi nu am facut niciodata,
multumim emi pentru reteta Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 693395
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Iul 03, 2010 2:33 am

sunt buni papanasi adriana am mancat la sora mea kory
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Iul 03, 2010 10:46 am

stiu teo ca sunt buni.... noi papam pe vremuri la mare, asta era desertul preferat .... insa eu nu am facut niciodata
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Iul 08, 2010 6:26 pm

va pun o poza cu tortul facut in dimineata asta,e facut pe fuga si nu trebuia ceva deosebit,asa arata ...
acum cred ca nu mai este caci finul meu zica caci colegii lui mananca si fier beton Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 199844
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 Sdc18614

Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Joi Iul 08, 2010 6:50 pm

este superb Maria !....
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Iul 08, 2010 6:56 pm

off Marie..trebuia sa pui tu poze...lasa ca te trezesti intr-o zi cu mine la usa..si zic ..tttttttttttooooooooooooorrtttttt Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 91489
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Iul 08, 2010 7:00 pm

de data asta nici eu nu am mancat,era prea mare si nu a intrat in tava si am taiat 2 feliute la copii...
dar lasa ca in wekend fac prajituri si iti dau atunci Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 199844
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Joi Iul 08, 2010 7:02 pm

super maria..... eu zic de vre-o 2 saptamani ca fac tort de mere si nu mai reusesc Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 377534
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Iul 08, 2010 7:10 pm

Maria a scris:de data asta nici eu nu am mancat,era prea mare si nu a intrat in tava si am taiat 2 feliute la copii...
dar lasa ca in wekend fac prajituri si iti dau atunci Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 199844

nu vreau nu nu...nu vreau poze..nici nu ma uit..ei lasa ca sapt viitoare recuperez..imi face fina mea o mie de prajituri..ca nah doar odata e ziua nasei..Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 199844
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Joi Iul 08, 2010 9:13 pm

Fetele eu azi am facut gogosele cu dovlecel si cu branzica dulce , sunt super bune , pufoase si hranitoare pt copii , pe deasupra sunt si gustoase , daca doriti va dau reteta Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 773684
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Iul 08, 2010 9:15 pm

poti sa pui reteta Roxi,dar nu ne ispiti prea tare caci una doua sunt la bucatarie si nu am timp acum ca am treaba cu photoshopul Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 611610
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Iul 11, 2010 2:06 pm

am sa va arat trei poze cu prajiturile din wekend :cofpr:

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 Ertyul

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 Sdc18619ytu

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 Rtyuuui

va servesc si pe voi

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 25390 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 25390 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 23 25390
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 23 din 42 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum