Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 227 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 227 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 2466r05Ady.Biju

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 2quni4z hmshop.wordpress.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 Wkpzltartizele.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 Kaqpztbratari magice

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 69m8w9 Shop/candles

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 2moa4jsbiosens.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 2ef53k2reginamaria.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

+52
raruta
Raluca30
crina_oc
mofturaki
scumpetea
radumihaela36
tit.ioana
emidiaconu
flori
Crina
roxana ,mamica finuta
micka27
bebelusha18
brigitta
anka9mai
mary24
madalina
blondyna
Rody
sandy
panky(Laura)
florares
marccora
muraru raluca
flo09
adriana
ari05
macoveianca
amalia-carmen
barizoana
alinapopa1969
anays
paula_mami
mona_mami
nestian
dani23ela
Liliana
elena
Maria
popescumelinda
alidascalu
roxanik
buburuza
pupkiss
deriana
narcy
paul_A
STEF30IASI
celina74
teodoraion
geodeny
GABITA
56 participanți

Pagina 24 din 42 Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 42  Urmatorul

In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de brigitta Dum Iul 11, 2010 2:10 pm

ce bina arata Maria, iau si eu o bucatica Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 257143
brigitta
brigitta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Dum Iul 11, 2010 3:19 pm

UAUUUUUUU MARIA ,m-ai dat pe spate Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 846782 arata bestial , si prajitura si rulada Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 6765 esti o adevarata gospodina Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 693395 sa le mancati cu placere , si te mai asteptam cu sfaturi si secrete intr-ale prajiturulor , sunt convinsa ca eu una am ce invata Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 596926
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Iul 11, 2010 7:21 pm

mersi mult Roxi si Eva,reteta de la rulada am pus-o pe aici pe undeva si daca vreti le pun si la celelalte 2,una este prajitura televizor si una este cu foi si crema de lapte Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 693395 :tort: :tort: :tort:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Lun Iul 12, 2010 8:16 pm

super arata,yamiii ce as manca si eu o prajituraaaa.M-ai facut sa salivez Maria Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 369508
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de madalina Lun Iul 12, 2010 8:27 pm

Maria pune la pachet si pentru mine daca m-ai ai ca tare bine m-ai arata :lim: :itiofer:
madalina
madalina
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 45

http://in-casuta-cu-povesti.hitforum.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Lun Iul 12, 2010 8:46 pm

offf Maria imi ploua in gura, mai ales ca de cand sunt singura, n-am mai facut nici o prajitura Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 407405 am tinut-o numai pe clatite si gogosi Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 377534
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de madalina Lun Iul 12, 2010 8:49 pm

Paul_A e bine ca ai facut si din alea eu am o lene de ma doare Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 377534 de cand zic ca fac si eu clatite dar nu mai reusesc,stiti cand mananc eu cele mai multe clatite cand le face baiatul meu
madalina
madalina
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de tit.ioana Lun Iul 12, 2010 8:56 pm

wai madalina ce norocoasa esti ca ai cine sa faca ... eu am facut in weckend o prajiturica cu caise si afine a iesit buna dar am avut musafiri si s-a si terminat pana duminica Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 377534
tit.ioana
tit.ioana
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila

Sus In jos

Mesaj Scris de madalina Lun Iul 12, 2010 8:59 pm

ne dai si noua reteta de prajitura tit.ioana? Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 693395
madalina
madalina
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de tit.ioana Lun Iul 12, 2010 9:09 pm

cu mare drag nu e greu e o reteta de la mama
eu fac blatul asa: 10 oua, despart galbenusurile de albus , albusul il bat cu 20 linguri de zahar si cu 10 de apa , galbenusurile le frec cu 1 plic de praf de copt si le las asa pana cand sunt gata albusurile dupa care le torn peste compozitia de albusuri , pe urma adaug 20 linguri de faina pe care le amestec incet si presarate
Pe tava am pus hartie de copt si afinele cat de multe va plac noua ne plac nespus de mult asa ca am pus multe , dupa care am turnat blatul , l-am bagat la cuptor l-am lasat sa se raceasca si pe urma am batut frisca si am taiat marunt caisele le-am amestecat . blatul se poate taia in doua si se poate pune compozitia si chiar si deasupra
In loc de afine se pot pune visine , cirese, capsuni, chiar si cu nuca e super bun
Sper sa va placa si voua daca o sa il incercati vreodata pacat ca nu am facut poza sa vedeti ce bine arata Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 693395
tit.ioana
tit.ioana
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de madalina Lun Iul 12, 2010 9:13 pm

multumim este foarte usoara,dar cred ca am sa inlocuiesc cu alte fructe ca afine nu am Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 693395 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 693395
madalina
madalina
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de tit.ioana Lun Iul 12, 2010 9:16 pm

e f buna ca nu e prea cremoasa ... la noi sunt afine de la tarani care le culeg din padure ... sunt o bomba de sanatate le indic oricui ... Larisa le mananca goale fara zahar
tit.ioana
tit.ioana
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Iul 16, 2010 1:27 pm

ieri am facut si eu placinta cu branza dulce.... foile le-am cumparat din comert,..... asa ca am facut-o foarte repede Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 377534
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Iul 16, 2010 1:29 pm

si eu am facut alaltaieri placinta cu branza dulce,dar am facut acasa si foile,a fost super Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Lun Iul 26, 2010 1:39 pm

Trebuie sa caut retete pe aici ... ca ma inebuneste Adela. Asa dintr-o data vrea ... rontaieli! Ea care nici nu se uita la prajiturele! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 512988
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 Empty super

Mesaj Scris de pupkiss Mier Aug 04, 2010 8:21 pm

Maria a scris:am sa va arat trei poze cu prajiturile din wekend :cofpr:

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 Ertyul

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 Sdc18619ytu

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 Rtyuuui

va servesc si pe voi

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 25390 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 25390 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 25390

ce parjituri superbe faci..... nu vrei sa imi dai si mie pe mess cateva retete....plsss
pupkiss
pupkiss
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Aug 04, 2010 9:37 pm

maria inca nu e ...e la tara ..cand va reveni sunt sigura ca va lua legatura cu tine!!
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de pupkiss Mier Aug 04, 2010 11:52 pm

multumesc de informatie:x
sunt mai mult decat minunate Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 512988
pupkiss
pupkiss
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Joi Aug 05, 2010 12:50 am

uffff inainte sa ma intorc la servici aveam si eu timp sa pregatesc fel de fel de dulciuri....acum Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 407405 ma bucur cand reusesc s afac mancarea buna 2 feluri
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Joi Aug 05, 2010 1:07 pm

anka9mai a scris:uffff inainte sa ma intorc la servici aveam si eu timp sa pregatesc fel de fel de dulciuri....acum Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 407405 ma bucur cand reusesc s afac mancarea buna 2 feluri
Lasa Anka ca popate te ajuta Domane Doamne si schimbi locul de munca pe unul mai bun si poate ai timp si de prajiturele Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 869129
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de pupkiss Joi Aug 05, 2010 3:42 pm

Sa va arat ce am facut si eu acum cateva zile :
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 15dl4p

Uploaded with ImageShack.us
pupkiss
pupkiss
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Aug 05, 2010 4:37 pm

super iustina..bravo!!
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de pupkiss Joi Aug 05, 2010 5:00 pm

multu' Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 869129
ador sa gatesc de asta intrebam de retetele Mariei Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 869129
pupkiss
pupkiss
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Joi Aug 05, 2010 5:38 pm

super Iustina , si mie imi place Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 24 634639 arata super
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Aug 11, 2010 12:23 am

Iustina,am multe din retete deja postate si daca te intereseaza vreuna in mod special la care sunt doar imagini le scriu cu mare drag,doar sa-mi spui ce te intereseaza :floridar:

Mousse de lamaie

1 ou
2 linguri de zahar
2 linguri amidon
175 ml lapte
zeama de la o lamaie
225 ml frisca lichida

Se pune la fiert laptele.
Intre timp, se amesteca amidonul cu zaharul si se adauga oul.
Se mixeaza bine compozitia pana ce dispar toate cocoloasele de amidon. Apoi se toarna incet, in fir subtire laptele fierbinte in compozitia cu ou. Se muta compozitia in oala in care a fiert laptele si se mai pune pe foc minim cateva minute. Se amesteca continuu intrucat compozitia se ingroasa foarte repede. Se ia de pe foc, se adauga zeama de lamaie si se lasa sa se raceasca.
Se amesteca apoi cu frisca batuta.

Este o crema care se poate folosi atat pentru tort dar si pentru prajitura cu foi pandispan.
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 24 din 42 Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum