Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 155 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 155 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 2466r05Ady.Biju

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 2quni4z hmshop.wordpress.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 Wkpzltartizele.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 Kaqpztbratari magice

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 69m8w9 Shop/candles

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 2moa4jsbiosens.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 2ef53k2reginamaria.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

+52
raruta
Raluca30
crina_oc
mofturaki
scumpetea
radumihaela36
tit.ioana
emidiaconu
flori
Crina
roxana ,mamica finuta
micka27
bebelusha18
brigitta
anka9mai
mary24
madalina
blondyna
Rody
sandy
panky(Laura)
florares
marccora
muraru raluca
flo09
adriana
ari05
macoveianca
amalia-carmen
barizoana
alinapopa1969
anays
paula_mami
mona_mami
nestian
dani23ela
Liliana
elena
Maria
popescumelinda
alidascalu
roxanik
buburuza
pupkiss
deriana
narcy
paul_A
STEF30IASI
celina74
teodoraion
geodeny
GABITA
56 participanți

Pagina 26 din 42 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42  Urmatorul

In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de mona_mami Joi Sept 02, 2010 8:49 pm

Nu e perfect ca si al Mariei dar e ... "uciu mieu" (adica ursu meu!!) Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 234691
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 Img0808v

Uploaded with ImageShack.us
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Joi Sept 02, 2010 9:01 pm

Vai Mona e superb Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 748640 felicitari , sa-ti traiasca fetitele , esti o adevarata gospodina Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 870859imi vine apa-n gura Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 480430
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de scumpetea Joi Sept 02, 2010 9:27 pm

Vai ce bine arata Mona...Cand ai timp, dupa ce trece distractia te rog sa imi dai si mie reteta...Arata superb si cred ca e si bun...deja imi ploua in gura!
scumpetea
scumpetea
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Sept 03, 2010 1:31 am

delicios!!!
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Sept 03, 2010 1:31 am

FOARTE FRUMOS TORTUL MONA,as manca acum o feliuta :tort:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Vin Sept 03, 2010 1:31 pm

scumpetea a scris:Vai ce bine arata Mona...Cand ai timp, dupa ce trece distractia te rog sa imi dai si mie reteta...Arata superb si cred ca e si bun...deja imi ploua in gura!
Pai, sa stii ca nu e greu deloc! Mie imi place sa fac cat mai simplu tortul ... nu ca nu as vrea sa fie sofisticat ... dar nu mai am rabdarea de altadata!
Am folosit doua craticioare ... nu am masurat diametrul lor, daca vrei, cand cobor la bucatarie o voi face. Iti trebuie una pentru cap, iar cealalta pentru urechi. Si depinde cat de mare vrei sa faci tortul.
Blat: 5 oua, 5linguri zahar, 5 linguri faina, praf de copt, zahar vanilinat, 1 lingura ulei si una de apa.
Se bat albusurile spuma, se adauga pe rand celelalte ingrediente.
Se imparte compozitia in craticioarele alese, unse in prealabiil cu unt si tapetat cu faina. Se da la cuptor.
Iar la crema am folosit produsele dr.oetker - de ciocolata in interior, caramel exterior, frisca crema pentru ornat, si glazura DECOR. De asemenea am conturat cu creioane contur, tot de la aceeasi firma.
Blatul mare l-am taiat in trei, iar cel mic in doua si leam insiropat cu Mirinda.
Sper ca te vei descurca ... e rapid si chiar delicios ... a fost pe placul Laviniei, ursul fiind animalutul ei preferat. Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 693395
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Vin Sept 03, 2010 2:35 pm

Maria a scris:Lucica te asteptam sa ne arati tortul si floricelele de pe el Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 101120 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 101120 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 101120

asta e tortul Maria

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 DSCN2500

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 DSCN2501

la trandafiri mai am de exersat..dar mi-au iesit cat de cat ,fata de alte dati

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 RSCN2519
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Vin Sept 03, 2010 2:37 pm

Super Celina! Frumosi trandafirii, ti-au iesit tare bine! Eu inca nu am facut trandafiri ... Poate ma apuca si pe mine "infloratul"! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 693395
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Vin Sept 03, 2010 2:49 pm

Pai daca mai admiri mult torturile Mariei , e imposibil sa nu-ti doresti si tu sa faci ...eu de la ea m-am molipsit Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 611610
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Sept 03, 2010 2:52 pm

bravo Lucica Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 634639
inca cateva incercari si sa vezi cum o sa-ti iasa Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 642704
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Vin Sept 03, 2010 2:55 pm

Maria, esti o adevarata torpila in materie de molipsire ... cu cafea, cu prajituri, trandafiri, poze ... Esti o comoara la casa ... forumului! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 693395
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Sept 03, 2010 2:58 pm

ce v-ati face voi fara mine Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 199844 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 611610
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Vin Sept 03, 2010 3:00 pm

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 199844 ..asa e Maria !...nu am avea de unde ne inspira
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Vin Sept 03, 2010 3:18 pm

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 115383 Super Lucica Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 693395 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 870859 arata super bine tortuletul tau Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 634639 te felicit si pe tine Maria Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 62348 am sa le incerc si eu Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 115383
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mar Sept 07, 2010 4:50 pm

felicitari fetele pentru tortulete, arata super bine si imi imaginez ca sunt delicioase ..... sa va traiasca ptitici si sa le faceti tortulete toata viata!!!!!
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Sept 25, 2010 11:23 pm

am venit sa va arat tortuletul meu,o poza imediat ce l-am terminat Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 693395

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 Sdc18987
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Sept 25, 2010 11:25 pm

a ti io!!!!!!!!!!!!!vb larisei!
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Sept 25, 2010 11:28 pm

ai vazut ce tort mi-am facut parca eu sunt copil si imi tin ziua Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 199844
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Sam Sept 25, 2010 11:28 pm

Maria nici nu pot sa ma uit la tortul meu , dupa ce l-am vazut pe al tau :balanta:
ma tot intreb cum faci tu modelul de pe margine , poate ne dezvalui si secretul asta ruga
iar de indemanarea ta nu mai pot sa zic nimic, esti o adevarata comoara la casa omului in materie de prajituri :trosu:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Sept 25, 2010 11:34 pm

Florina pt.modelul respectiv iti trebuie o chestie anume care se gaseste in magazinele ce vand chestii pentru torturii,dupa aceea ti-as putea pune pas cu pas cum se face modelul...

Florina sunt convinsa ca si al tau a fost bun Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 963865

Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Sam Sept 25, 2010 11:36 pm

ok am inteles, poate gasesc cand vin in tara , iar de tortul meu pot sa spun ca a fost bun, a fost devorat intr-o zi, dar numai ca aspectul nu era chiar asa de invidiat ca al tau Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 2568721342
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Sept 25, 2010 11:39 pm

Maria a scris:Florina pt.modelul respectiv iti trebuie o chestie anume care se gaseste in magazinele ce vand chestii pentru torturii,dupa aceea ti-as putea pune pas cu pas cum se face modelul...

Florina sunt convinsa ca si al tau a fost bun Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 963865

pai cred ca tortul l-ai facut mai mut pt copii.cat priveste forma aceea cand gasesti te rog sa imi cumperi si mie dar de data asta sa iti trimit banii ,eventual inainte . Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 869129
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Sept 25, 2010 11:46 pm

nu costa o avere ,era 7 lei cand l-am cumparat eu acum nu stiu cat este dar nu cred ca o fii cu mult mai mult....
am intrat pe site dar vad ca le-au scumpit bine

astea sunt http://lumeabasmelor.ro/lumeabasmelor/details/336/model-cos
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Dum Sept 26, 2010 12:10 am

da maria dar ma enerveaza ca trebuie minim 50 lei Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 740747
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Sept 26, 2010 12:20 am

eu am de amandoua marimile ,dar lucrez cu cel cu 8 lei caci e mai finut...
daca vrei iti cumpar eu...
sa-ti arat fursecurile...
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 26 Sdc18996

Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 26 din 42 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum