Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 205 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 205 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 2466r05Ady.Biju

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 2quni4z hmshop.wordpress.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 Wkpzltartizele.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 Kaqpztbratari magice

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 69m8w9 Shop/candles

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 2moa4jsbiosens.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 2ef53k2reginamaria.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

+52
raruta
Raluca30
crina_oc
mofturaki
scumpetea
radumihaela36
tit.ioana
emidiaconu
flori
Crina
roxana ,mamica finuta
micka27
bebelusha18
brigitta
anka9mai
mary24
madalina
blondyna
Rody
sandy
panky(Laura)
florares
marccora
muraru raluca
flo09
adriana
ari05
macoveianca
amalia-carmen
barizoana
alinapopa1969
anays
paula_mami
mona_mami
nestian
dani23ela
Liliana
elena
Maria
popescumelinda
alidascalu
roxanik
buburuza
pupkiss
deriana
narcy
paul_A
STEF30IASI
celina74
teodoraion
geodeny
GABITA
56 participanți

Pagina 27 din 42 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 42  Urmatorul

In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de teodoraion Dum Sept 26, 2010 12:31 am

imi place cum arata ,se fac greu?sunt migaloase ?ca bune la gust sigur sunt!
vreau sa imi iei cand poti,te rog,2 daca poti si iti trim banii.
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de Maria Dum Sept 26, 2010 12:39 am

sa stii ca sunt cam migaloase ca ies foarte multe si trebuie tot lipite doua cate doua pe urma pusa glazura si dureaza ceva dar sunt bune tare :itiofer:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Dum Sept 26, 2010 1:14 am

Maria! ... .................. Nu mai zic nimic, dar daca as fi avut masina mea, as fi fost la usa ta !!! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 649217 :ursdans
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Sept 26, 2010 1:24 am

te astept la tort Mona Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Dum Sept 26, 2010 2:46 am

Mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa arata bestiallllllllllllllllllll!!!!!!!!!

Amu e musai sa ma duc sa ingurgitez ceva dulce! si numai din cauza ta, Maria, s-a dus cura de slabire!!! Doamneeee ce bine arataaaaaa!

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 Sdc18987
[/quote]

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 407405
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Dum Sept 26, 2010 3:05 am

noi ne-am mai obisnuit,vai de nou veniti! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 199844
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Dum Sept 26, 2010 3:15 am

teo...acum ma uit peste toate torturile Mariei, facute de acum un an... nu mai pot salivezzzzzzzzzzz, in loc sa dorm, eu ma uit la tortul ala diplomat, facut de maria.... n-am nimic dulce in casa, doar miereee, sunt terminata! fug
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Sept 26, 2010 1:50 pm

vai Ioana cum ai scapat aseara de pofte? Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 199844 ia reteta de diplomat si la treaba ca se face foarte usor :floridar:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Dum Sept 26, 2010 2:01 pm

Am intrat si eu ... Multe nici nu stiu cum se folosesc .... fug
Astea mi-au placut, sunt chiar multe modele!
http://lumeabasmelor.ro/lumeabasmelor/details/115/decupatoare-flori
Am vazut si materiile prime, dar la astea trebuie si coloranti! Nu stiu cat costa daca le faci singura ... Poate voi incerca si eu ...

Mie insa imi trebuie un tort din zahar ars ...
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Sept 26, 2010 2:15 pm

cred ca te referi la martipan ,dar la copii mei nu le plac trandafirii din martipan,dar se lucreaza trandafirii super usor cu pasta de martipan..
eu mai mergeam la magazin si nu plecam odata fara sa iau ceva dar acum cred ca prefera sa trimita online caci magazinul e inchis,au si laborator de cofetarie si trebuie sa mergi acolo sa iti deschida usa sa intri in magazin fug

noua nu ne place tortul de zahar ars la niciunul,nu am facut niciodata si cand ne-am dus odata la tara ne-a facut soacra mea sa ne faca si ea o surpriza si nu le-a placut Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 869129

mie imi plac mult tavile de tort dar nu ma indur sa dau atat pe ele Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 199844
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Dum Sept 26, 2010 2:50 pm

Maria, daca ai avea afacere proprie cu produse de cofetarie se merita investitia in tavi, dar doar asa ... pentru familie, nu prea! Le-ai vrea pe toate, ca te plictisescti doar cu o forma, sa o faci intr-una!

Doar mie imi place crema/tortul de zahar ars, ai mei nu mananca! Cand eram insarcinata cu Lavinia devoram cremele de la Danette, mai ales in perioada calda, cand nu puteam manca inghetata! Nici mancare nu-mi trebuia! Bagam doua creme si atat imi era mancarea pe-o jumatate de zi! Nu degeaba mananca bine acum Lavinia, ca a indurat foame cand a fost in burta mea! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 199844
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Dum Sept 26, 2010 3:14 pm

superb tortul !... de prajiturele nu mai zic ...mor de pofta acum !
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Sept 26, 2010 3:35 pm

hai Lucica ca te servesc si pe tine Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 199844
pacat ca nu e Sandy pe aici pe la dulciuri Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Dum Sept 26, 2010 11:12 pm

maria vrei sa ne imbolnavim??????????????
eu deja cred ca il trimit pe emil sa imi cumpere tort, asa ceva nu se poate!!!!!!! arata super bine, le faci concurenta bine cofetarilor
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Sept 26, 2010 11:13 pm

pana la urma o sa-mi deschid o afacere cu ceva Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 199844
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Dum Sept 26, 2010 11:28 pm

Maria a scris:hai Lucica ca te servesc si pe tine Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 199844
pacat ca nu e Sandy pe aici pe la dulciuri Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 693395

Multumesc Maria !.... cred ca nici nu mai intru pe la topicul asta ... imi face rau Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 199844
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Lun Sept 27, 2010 12:44 am

maria ar fi cazul sa iti deschizi afacerea ..... vad ca cu blogul cu felicitari si calendare a ramas in aer ....macar cu dulciurile fa ceva
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Sept 27, 2010 1:01 am

Acum daca nu merge afacerea cu blogul ma reprofilez Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 199844
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Lun Sept 27, 2010 3:00 pm

Asa este Maria , trebuie sa faci ceva Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 693395 ai un talent deosebit , are super ........super .........tot ce faci Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 728535 super mamica , te felicit din tot sufletul :trosu: Am facut si eu Tiramissu , ce-i drept a iesit gustos dar la ornat dai clasa Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 963865 Jos Palaria in fata ta , Maria Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 748640 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 748640 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 748640
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mar Sept 28, 2010 2:39 pm

maria eu sunt sigura ca afacerea cu blogul ar merge, insa nu ai suficient curaj ca sai dai drumu ....este mare pacat pentru ca ai un mare talent
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Oct 01, 2010 2:30 pm

nu stiu daca ar merge,insa ai dreptate caci imi lipseste curajul desi cred ca nu as avea nimic de pierdut daca as incerca..

eu am intrat aici sa va spun caci pe maine am musafiri din nou si fac o portie de amandine caci tare pofta mie :tort:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Oct 01, 2010 3:29 pm

hai maria !!serios ma enervezi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reteta la amandine ne-ai dat-o?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Vin Oct 01, 2010 4:12 pm

nu cred ca ne-a dat-o ... vrem reteta Maria !!!
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Vin Oct 01, 2010 4:17 pm

da fetele rasfoiti paginile topicului , este si reteta si imagini cu produs final , nici nu vreau sa va zic ce bine arata Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 693395 Maria este o comoara la casa omului :pentrutine: si pe deasupra isi mentine si silueta Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 658657 ma intreb : care o fii secretul ei ? Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 2440394393 eu acum merg la gradi sa-mi iau copilasii , si pe urma trec la facut clatite , am cererea facuta de ieri Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 176336 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 176336
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Oct 01, 2010 4:20 pm

da,v-am dat-o ,are dreptate Roxi,asa ca la treaba,caci maine iarasi vin cu o tava de amandine sa va fac pofta Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 27 199844
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 27 din 42 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum