Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 108 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 108 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 2466r05Ady.Biju

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 2quni4z hmshop.wordpress.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 Wkpzltartizele.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 Kaqpztbratari magice

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 69m8w9 Shop/candles

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 2moa4jsbiosens.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 2ef53k2reginamaria.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

+52
raruta
Raluca30
crina_oc
mofturaki
scumpetea
radumihaela36
tit.ioana
emidiaconu
flori
Crina
roxana ,mamica finuta
micka27
bebelusha18
brigitta
anka9mai
mary24
madalina
blondyna
Rody
sandy
panky(Laura)
florares
marccora
muraru raluca
flo09
adriana
ari05
macoveianca
amalia-carmen
barizoana
alinapopa1969
anays
paula_mami
mona_mami
nestian
dani23ela
Liliana
elena
Maria
popescumelinda
alidascalu
roxanik
buburuza
pupkiss
deriana
narcy
paul_A
STEF30IASI
celina74
teodoraion
geodeny
GABITA
56 participanți

Pagina 33 din 42 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42  Urmatorul

In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Dum Oct 31, 2010 4:37 pm

am facut foi pe fundul tavii , cam asa aratau ( asta de ziua mea ) azi fac gogosi Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 Imag0601

si am mai avut niste fursecuri , care s-au mancat la fel de bine si foarte rapide , am avut reteta data de sora mea luata din Praktic
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de adriana Dum Oct 31, 2010 8:12 pm

arata foarte bine roxi ....eu m-am specializat in negresa .... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 199844
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 16m9cmb
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de amalia-carmen Dum Oct 31, 2010 8:46 pm

super arata negresa ta,adriana! innoata in ciocolata...ce i-am mai placea lui tati al nostru...mai ales ca eu sunt adepta prajiturilor mai "light"!

TIRAMISU (SI PENTRU COPII)

INGREDIENTE:

Blat:
-24 de piscoturi
-6 lingurite cacao “Nesquiq”
-2 lingurite de zahar
-500 ml apa calduta

Crema:
-2 cutii branza mascarpone(400 g)
-3 oua
-200 ml frisca vegetala
-3 linguri de zahar

Décor:
-cacao “Nesquik”

MOD DE PREPARARE:
-se prepara un sirop din cacao,zahar si apa ,in care se inmoaie piscoturile si se aseaza in tava
-crema de branza se freaca bine cu cele 3 galbenusuri
-albusurile se bat spuma cu 3 linguri de zahar
-se bate frisca
-se amesteca cele 3 si se toarna peste piscoturi
-se presara cacao ,pentru décor si se da la rece

Se serveste pe o farfurie “stropita”cu cacao.

POFTA BUNA!

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 100_5243
amalia-carmen
amalia-carmen
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 52

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Dum Oct 31, 2010 8:49 pm

wau, arata super bine amalia ..... poate fac si eu de ziua lui gabita pe 8 noiembrie

sa sti ca la negresa am pus mai multa glazura, am cam gresit-o pentru ca a fost prima data cand am facut Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 199844
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Noi 01, 2010 3:53 am

Maria a scris:Am sa pun o poza sa vezi cum arata dintr-un alt tort.
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 Sdc11264

Maria a scris:Reteta crema vanilie cu gelatina este din o carte de bucate(editie mai veche) a Silviei Jurcovan.Dar este cum sa va zic o reteta adaptata dupa ce am facut-o de mai multe ori am adaptat-o putin.
Crema de vanilie
Ingrediente:3 oua mari
150 ml.suc de portocale
200 gr. zahar
500 ml.frisca
un plic gelatina(dr.oetker)
esenta de rom,vanilie
Preparare:Intr-o oala se pune gelatina la inmuiat cu sucul de portocale si se lasa pana absoarbe tot sucul(cca.o ora).Albusurile se bat spuma,se adauga tot zaharul si romul,apoi se bate in continuare pana se intareste.Frisca se bate bine si se pune la rece.Albusurile batute spuma si galbenusurile se pun peste gelatina se amesteca bine,se pun la aburi unde se amesteca continuu pana se infierbanta compozitia asemenea unei smantani groase si spumoase.Se ia apoi de pe aburi se pune vanilia si se raceste pe un vas cu apa rece,amestecand cu telul mai departe.Cand sa racit se adauga pe rand frisca in compozitia de oua si se amesteca bine tot timpul.Frisca se adauga treptat si amestecam energic se va obtine o crema fina pe care o turnam intr-o tava pe care o putem garnisi cu piscoturi.Eu de obicei fac un pandispan.Iese o crema fina cu un gust racoritor.Pentru ornat folosesc 500 ml. frisca.

am adus in fata reteta ceruta de Raluca
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Noi 01, 2010 3:55 am

vai Amalia ce bine arata tiramisu,gata ies de aici ca este cam mult la ora asta pentru mine fug
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Lun Noi 01, 2010 2:23 pm

super bine arata toate prajiturile fetele , va felicit pe toate Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 693395
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Lun Noi 01, 2010 3:36 pm

vai fetelor !!!...arata bine totul ! ....iar ma faceti s a mor de pofat pe aici
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mar Noi 02, 2010 12:50 am

eu pe la acest topic nu mai intru ..... vreti sa ma ingras la loc????????????????/
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Noi 02, 2010 12:54 am

dar vad caci contribui si tu aici cu poze sa ne faci noua pofta Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 809580
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mar Noi 02, 2010 1:08 am

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 199844 ce zici tu marie, nici nu se compara cu torturile tale .... in special ca eu sunt topita dupa diplomat ....ma ingras numai cand le vad
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mar Noi 02, 2010 1:11 am

ooooooooooooooooo...delicios!!!!!!!!!! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 809580
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Noi 02, 2010 1:30 am

adriana a scris: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 199844 ce zici tu marie, nici nu se compara cu torturile tale .... in special ca eu sunt topita dupa diplomat ....ma ingras numai cand le vad
Adriana dar de ce nu incerci sa faci tu diplomat,se face mai simplu decat crezi
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Noi 06, 2010 12:39 pm

AM INCERCAT maria o data .... a iesit un dezastru .....nu sa intarit suficient, a vost vai si amar ...... sa vad ce dulciuri fac pentru maine ...... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 199844 un tort de la Dr otker si negresa dar mai ma gandesc !!!!!
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Noi 06, 2010 2:17 pm

nu se poate Adriana sa nu iti iasa,pana si cumnata mea face diplomat care e incepatoare in bucatarie Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 166824
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Mar Noi 09, 2010 3:28 pm

nimic nou pe aici ??!! :hug:
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Mar Noi 09, 2010 4:27 pm

nu a mai facut nimeni nimic delicios Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 809580
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Noi 09, 2010 4:40 pm

eu pe duminica am cumparat foi de cresmit si am facut o crema si gata Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 809580
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Mar Noi 09, 2010 5:35 pm

aha am facut si eu de multe ori asa Maria
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Noi 09, 2010 5:37 pm

este ceva dulce si mai ales ca le place asa mult copiilor si in plus se face si repede Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 870859
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Mar Noi 09, 2010 5:43 pm

la mine numai Alex cu tati manaca, mie nu`mi place Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 199844
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Noi 09, 2010 5:51 pm

sa stii Anka caci nici mie nu-mi placea ,dar am incercat o noua crema si imi place si mie cu aceeasta crema :hug:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Lun Noi 15, 2010 12:09 am

eu tocmai ce am papat jumatate de napolitana .....de ce sa ma mai chinui sa fac dulciuri?
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Lun Noi 15, 2010 12:21 am

huh si eu am venit azi lihnita de foame , de prin magazine ...(am cautat ghete pentru sot )...am ajuns acasa si pana a fost gata mancarea am mancat o jumatate de tiramisu ...mi s-a parut mai bun k niciodata Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 997370
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Noi 15, 2010 8:48 pm

Adriana tu nu mai faci paguba mare acum Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 33 199844 cu o jumatate de napolitana :hug:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 33 din 42 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum