Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 104 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 104 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 2466r05Ady.Biju

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 2quni4z hmshop.wordpress.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 Wkpzltartizele.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 Kaqpztbratari magice

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 69m8w9 Shop/candles

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 2moa4jsbiosens.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 2ef53k2reginamaria.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

+52
raruta
Raluca30
crina_oc
mofturaki
scumpetea
radumihaela36
tit.ioana
emidiaconu
flori
Crina
roxana ,mamica finuta
micka27
bebelusha18
brigitta
anka9mai
mary24
madalina
blondyna
Rody
sandy
panky(Laura)
florares
marccora
muraru raluca
flo09
adriana
ari05
macoveianca
amalia-carmen
barizoana
alinapopa1969
anays
paula_mami
mona_mami
nestian
dani23ela
Liliana
elena
Maria
popescumelinda
alidascalu
roxanik
buburuza
pupkiss
deriana
narcy
paul_A
STEF30IASI
celina74
teodoraion
geodeny
GABITA
56 participanți

Pagina 35 din 42 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42  Urmatorul

In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de brigitta Sam Ian 01, 2011 10:27 pm

ce bine arata Maria Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 809580
brigitta
brigitta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de adriana Dum Ian 02, 2011 12:27 am

Raluca30 a scris:Maria de ce nu iti deschizi tu o cofetarie?
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 869129

sunt de acord cu tine raluca si cred ca i-am mai zis asta mariei
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Ian 02, 2011 12:34 am

ca bine ziceti voi,dar daca as avea clientii mei,sa mearga afacerea Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Dum Ian 02, 2011 12:38 am

Maria,cum faci marginea aia asa frumoasa? Luni e ziua sotului meu si parca m-as incumeta sa ii fac un tort frumos... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 869129
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Ian 02, 2011 12:41 am

caut eu imediat pe net sa vad gasesc ceva pas cu pas pentru modelul acesta Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Ian 02, 2011 12:50 am

http://translate.google.ro/translate?hl=ro&langpair=en|ro&u=http://www.wilton.com/technique/Basketweave

aici Ioana,dar ai avea nevoie de un varf asa cum se vede in forma sau cel putin lat Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Dum Ian 02, 2011 12:55 am

wau ce complicat .... sa inteleg ca iti trebuie o forma anume nu?.....
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Ian 02, 2011 1:02 am

ai nevoie de o forma de aceea pe care scrie 47Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 402-47_m
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de crina_oc Dum Ian 02, 2011 1:57 am

Maria si mie imi place marginea, trebuie sa-mi cumpar si eu o forma mai de calitate...
va arat si eu torturile mele....sunt tare mandra de cel barbie, e primul de acest gen....(doar ca stelutele erau din zahar si s-au topit putin Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 407405 )
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 Dscf0123e
crina_oc
crina_oc
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Ian 02, 2011 2:08 am

sunt frumoase Crina Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 210919
Crina ca sa iti iasa trebuie sa ai si cu ce,eu am cumparat doua forme din alea de la noi din oras,unul mai mare si unul mai mic si am mai cumparat si alte chestii Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de crina_oc Dum Ian 02, 2011 2:23 am

si eu am avut o seringa din plastic cu forme pe care am folosit-o o singura data si a plesnit filetul unde veneau formele si o chestie din aia de panza , eu ii zic "pos" care a crapat la cusatura, asa ca de ornat tot cu coltul pungii fac Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 407405
insa erau luate de la mase plastice, mai ieftine....as vrea sa-mi cumpar ceva mai de calitate....cat ai dat pe ale tale?
crina_oc
crina_oc
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Dum Ian 02, 2011 2:35 am

merci Maria.. am incercat sa citesc acolo, dar nu am inteles nimic( am sa recitesc maine cand am mintea putin mai limpede ) Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 199844

Crina, e superb tortul ala Barby! :hug:
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Ian 02, 2011 2:41 am

crina_oc a scris:si eu am avut o seringa din plastic cu forme pe care am folosit-o o singura data si a plesnit filetul unde veneau formele si o chestie din aia de panza , eu ii zic "pos" care a crapat la cusatura, asa ca de ornat tot cu coltul pungii fac Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 407405
insa erau luate de la mase plastice, mai ieftine....as vrea sa-mi cumpar ceva mai de calitate....cat ai dat pe ale tale?

cand le-am luat eu erau vreo 8 lei Crina,de atunci s-au mai scumpit putin,poti sa intri pe site sa vezi...

mofturaki a scris:merci Maria.. am incercat sa citesc acolo, dar nu am inteles nimic( am sa recitesc maine cand am mintea putin mai limpede ) Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 199844

Crina, e superb tortul ala Barby! :hug:
esti obosita Ioana? Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 199844
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Dum Ian 02, 2011 2:46 am

sa stii ca in noaptea de revelion, m-am culcat la ora 12,30... am baut doar putina visinata si un pahar cu sampanie si dimineata cand m-am trezit, eram asa de obosita de parca am chefuit toata noaptea.... asa ma dureau toate oasele... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 866103
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de raruta Dum Ian 02, 2011 3:47 am

Ce tortulete frumoase Crina ai facut tu! Superbe!
Acesta este tortuletul nostru de anul acesta:
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 DSCF5400
raruta
raruta
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mar Ian 04, 2011 3:32 pm

vai fetele m-ati dat gara cu torturile voastre, arata foarte bine si imi imaginez cat de delicioase au fost!
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Ian 04, 2011 3:55 pm

oooo Adriana iti dadeam si tie caci tu banuiesc caci mananci tot 2-3 lingurite Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 869129 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 199844
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Ian 05, 2011 5:15 pm

ei marie nu mai este chiar asa ...am ajuns la 5-6 lingurite Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 199844
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Ian 05, 2011 6:38 pm

tot bine este Adriana Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 199844
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Mier Ian 05, 2011 8:29 pm

superb tortuletul Ana... hai ca pun si eu tortul pe care i l-am facut dlui Oprea de ziua lui...Maria... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 199844

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 Tortf

e numai cu ananas,banane, pere si frisca facuta din smantana...

:hug:
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Ian 05, 2011 8:53 pm

arata foarte bine ioana ..... doamne ce as manca si eu putin tort darcine sa mi-l faca!
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Ian 05, 2011 9:37 pm

ai facut un tort super pentru d-nul Oprea ,Ioana Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Joi Ian 06, 2011 2:32 pm

super torturi Ana si Ioana Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 693395
sa va arat si tortul nostru din noaptea dintre ani
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 Imagine0652
si o negresa
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 Imag0691f

am avut si o placinta cu branza dulce care a iesit suuper , si saleuri la fel nu am reusit sa le pozez
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Ian 06, 2011 2:36 pm

super Roxi Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 869129 as manca iar si eu ceva dulce Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 809580
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Joi Ian 06, 2011 2:38 pm

arata foarte bine roxi tortul si negresa
negresa am facut si eu ieri

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 35 IMG_0699
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 35 din 42 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum