Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 103 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 103 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 2466r05Ady.Biju

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 2quni4z hmshop.wordpress.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 Wkpzltartizele.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 Kaqpztbratari magice

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 69m8w9 Shop/candles

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 2moa4jsbiosens.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 2ef53k2reginamaria.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

+52
raruta
Raluca30
crina_oc
mofturaki
scumpetea
radumihaela36
tit.ioana
emidiaconu
flori
Crina
roxana ,mamica finuta
micka27
bebelusha18
brigitta
anka9mai
mary24
madalina
blondyna
Rody
sandy
panky(Laura)
florares
marccora
muraru raluca
flo09
adriana
ari05
macoveianca
amalia-carmen
barizoana
alinapopa1969
anays
paula_mami
mona_mami
nestian
dani23ela
Liliana
elena
Maria
popescumelinda
alidascalu
roxanik
buburuza
pupkiss
deriana
narcy
paul_A
STEF30IASI
celina74
teodoraion
geodeny
GABITA
56 participanți

Pagina 36 din 42 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42  Urmatorul

In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de adriana Dum Ian 23, 2011 2:15 pm

NUCI

iNGREDIENTE
- 6 oua
-600 ml ulei
-2 lingurite amoniac
- 2 cani zahar
- arome
- faina cat cuprinde , insa sa nu fie o coca foarte tare nici foarte moale . Se fac bilute mici si se coc pe aragaz in forma speciala de nuci.
Eu am facut jumatate de compozitie si au iesit aprozimativ 100 de nuci

Crema

- 2 cani lapte
-4 linguri faina
-4-5 linguri zahar
- 1 lingura cacao
- arome
-3 linguri unt sau margarina
- o cana nuci pisate

Se fierb pe aragaz la foc mic. Margarina se adauga cand crema este aproape rece , nucile se adauga si ele tot la sfarsit cand crema este rece!

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 IMG_0731
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de narcy Dum Ian 23, 2011 2:50 pm

multumim de reteta adriana! mama ne facea si noua mereu si avea si o alta forma cu stelute si floricele....iam,iam ce bune erau. cred ca o sa fac si eu Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 869129 :hug:
narcy
narcy
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 41
Joburi/Distractii : INGINER

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Ian 23, 2011 2:52 pm

mersi Adriana de reteta Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 869129
o asteptam si pe cea de la cartofi Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Dum Ian 23, 2011 3:00 pm

Prajitura Cartof

Ingrediente:

250 g biscuiti
100 g nuci
150 ml lapte
100gr margarina sau unt
2 linguri zahar
2 linguri cacao
o sticluta rom ,
2 pliculete zahar vanilinat

Mod de preparare:

Se dau biscuitii si nucile prin masina de tocat. Se cerne cacaoa deasupra biscuitilor si se amesteca .
Se freaca untul(margarina) cu zaharul apoi se adauga peste biscuitii cu nuca
Se amesteca foarte bine cu o lingura, sa nu ramana cocoloase de la unt(margarina),se adauga si romul si aromele.
Se adauga laptele caldut putin cate putin, cu atentie ca nu cumva sa fie prea mult.
Se formeaza bilute din compozitie si se tavalesc prin cacao, nuca de cocos sau le puteti lasa simple .

Pofta buna!!!!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 IMG_0793
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Dum Ian 23, 2011 3:02 pm

cu drag fetele , nucile sunt putin mai migaloase , dar sunt foarte bune
cat priveste cartofi sunt super buni, la fel ca pe fremuri cand cumparam de la cofetarie ...... plus ca se face foarte repede in 10 minute nu ai ce face la ei!
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcy Dum Ian 23, 2011 3:03 pm

adriana a scris:Prajitura Cartof

Ingrediente:

250 g biscuiti
100 g nuci
150 ml lapte
100gr margarina sau unt
2 linguri zahar
2 linguri cacao
o sticluta rom ,
2 pliculete zahar vanilinat

Mod de preparare:

Se dau biscuitii si nucile prin masina de tocat. Se cerne cacaoa deasupra biscuitilor si se amesteca .
Se freaca untul(margarina) cu zaharul apoi se adauga peste biscuitii cu nuca
Se amesteca foarte bine cu o lingura, sa nu ramana cocoloase de la unt(margarina),se adauga si romul si aromele.
Se adauga laptele caldut putin cate putin, cu atentie ca nu cumva sa fie prea mult.
Se formeaza bilute din compozitie si se tavalesc prin cacao, nuca de cocos sau le puteti lasa simple .

Pofta buna!!!!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 IMG_0793

multumim de reteta...ce usoara e...mai intai fac aceasta retata si nucile cand voi avea mai muklt timp liber. merci Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 869129
narcy
narcy
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 41
Joburi/Distractii : INGINER

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Dum Ian 23, 2011 3:15 pm

cu drag ..... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 869129 sa ne spui daca va place
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mier Ian 26, 2011 3:29 am

Ce-mi plac nucile ... vreau si eu ... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 869129
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Raluca30 Mier Ian 26, 2011 3:58 am

am facut si eu cartofi in seara asta si au iesit super buni Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 870859 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 728535
Raluca30
Raluca30
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Mier Ian 26, 2011 3:59 am

sunt bestiali cartofii tai , Adriana... eu am facut totul la dublu ... si in cateva ore nu a mai fost tipenie de...cartof!!! si fetele au papat, si eu si dl Oprea... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 199844 si soacra, si mama si tata!! foarte buni, buni, buni!!! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 869129

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 Cartofi
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier Ian 26, 2011 5:10 am

uuf ce pofta mi-ati facut!! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 809580 arata foarte bine si nucile dar si cartofii Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 870859
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Joi Ian 27, 2011 2:15 am

ma bucur fetele ca v-au placut , mai fac si eu si ii voi da tot prin betisoare din acelea colorate ,
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Ian 27, 2011 3:38 am

era mai bine daca ne si trimiteati gata facute Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 199844
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Joi Ian 27, 2011 4:28 am

Ma inscriu si eu in randul celor care vor praji/placinte/alte bunatati gata facute! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 869129
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Ian 28, 2011 5:11 am

nu este mai usor asa Mona,sa fii servita Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 199844
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Vin Ian 28, 2011 6:26 pm

am notat si eu ambele reteta, saptamana asta fac si eu una din ele
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Ian 28, 2011 6:27 pm

si eu fac..azi sau maine
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Vin Ian 28, 2011 6:28 pm

eu nu fac in week, e prea aglomerat la bucatarie
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Ian 28, 2011 6:29 pm

eu m-am hotarat , astazi fac placinta cu mere , o reteta super buna de blat , sa sa pun si reteta cand ajung acasa
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Ian 28, 2011 6:39 pm

ahamm..deci ai nevoie de un oaspete..sau trei?... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 199844
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de lilia Vin Ian 28, 2011 7:37 pm

ce de bunatati oaaaa Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 809580
lilia
lilia
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Ian 29, 2011 1:27 am

Placinta - Prajitura cu mere

1 ceasca ulei
1 ceasca zahar
1 ceasca lapte
2 oua
1 plic praf de copt
faina cat cuprinde
1 kg mere

Se amesteca toate ingredientele si se face o coca nu foarte tare , cat sa o puteti intinde cu facaletul .Coca se imparte in 2 bucati. Se pune o foaie jos in tava , apoi se adauga merele ( branza, dovleac....) si apoi se pune inca o foaie deasupra . Se pot face si rotocoale ca la placinta.
Se tine in cuptor la 180 gr timp de 40 minute

Eu merele le dau prin razatoare, le adaug putin zahar si putina scortisoara

Pofta buna!!!!!

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 IMG_0812

Ultima editare efectuata de catre adriana in Dum Ian 30, 2011 11:47 pm, editata de 1 ori
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de crina_oc Sam Ian 29, 2011 3:10 am

ce credeti ca am facut astazi.......

PRAJITURA CARTOF !!!!!! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 870859
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 Dscn0274u

crina_oc
crina_oc
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Sam Ian 29, 2011 3:13 am

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 199844 m`ati inebunit cu prajitura asta maine cred ca am sa i fac si eu.....
azi am facut TORT DE BISCUITI:
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 Tortul012
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Sam Ian 29, 2011 3:15 am

yamiiiiiiiiiiiiiiiiii Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 36 809580 ce pofta mi-ati facut!!!maine fac si eu dulce, oscilez intre checuri sau placinta cu mere, vad eu...
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 36 din 42 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum