Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 121 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 121 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 2466r05Ady.Biju

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 2quni4z hmshop.wordpress.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 Wkpzltartizele.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 Kaqpztbratari magice

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 69m8w9 Shop/candles

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 2moa4jsbiosens.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 2ef53k2reginamaria.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

+52
raruta
Raluca30
crina_oc
mofturaki
scumpetea
radumihaela36
tit.ioana
emidiaconu
flori
Crina
roxana ,mamica finuta
micka27
bebelusha18
brigitta
anka9mai
mary24
madalina
blondyna
Rody
sandy
panky(Laura)
florares
marccora
muraru raluca
flo09
adriana
ari05
macoveianca
amalia-carmen
barizoana
alinapopa1969
anays
paula_mami
mona_mami
nestian
dani23ela
Liliana
elena
Maria
popescumelinda
alidascalu
roxanik
buburuza
pupkiss
deriana
narcy
paul_A
STEF30IASI
celina74
teodoraion
geodeny
GABITA
56 participanți

Pagina 37 din 42 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Urmatorul

In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de mofturaki Sam Ian 29, 2011 3:18 am

crina, super sunt cartofii tai, ce-mi plac si aia rosii!! nu ca-s bestuiali la gust cartofii a la adriana?!
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365

Sus In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de crina_oc Sam Ian 29, 2011 3:23 am

sunt super buni, au mai ramas vreo 4-5
mama mea mai facea chiar cu cartofi fierti in loc de biscuiti....era si mai "cartof"
nu mi-a ajuns nuca de cocos alba asa ca am gasit o punga cu nuca rosie
crina_oc
crina_oc
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Ian 29, 2011 3:36 am

vin si eu cu cartofii mei,dar va rog sa-i scuzati caci sunt cam golasi,dar copii mei sunt cam pretentiosii si nu le place nici nuca,nici cocos,nici cacao,asa ca i-am facut fara nuca si i-am lasat netavalitii... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 199844

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 Sdc19540

arata super ai tai Crina
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 869129 si tortul Ankai la fel Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de crina_oc Sam Ian 29, 2011 3:49 am

Anka...fain tort..si foarte simplu....
Maria...dar de ce sunt asa negrii? ce ai pus in ei daca nu cacao?
crina_oc
crina_oc
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Ian 29, 2011 3:52 am

in ei am pus cacao Crina,nu am pus sa-i tavalesc in ea Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Sam Ian 29, 2011 4:17 am

hahaha i-ai lasat netavaliti, Maria... chiar ce bronzati sunt ai tai! ai pus biscuiti cu cacao? Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 199844
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Ian 29, 2011 12:17 pm

crina arata super bine cartofi tai, anka vrem reteta , maria cred totusi ca ai pus cam multa cacao ..... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 869129 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 869129 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 869129
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Ian 29, 2011 3:40 pm

eu folosesc cacao de la o firma nemteasca care coloreaza foarte tare,nici nu am pus cat scria reteta Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de crina_oc Dum Ian 30, 2011 6:39 pm

va invit la o prajitura cu foi de napolitana
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 Dscn0345p

crina_oc
crina_oc
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Ian 30, 2011 6:45 pm

arata super Crina ,sa ne dai si reteta sa incercam si noi retete noi Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 869129 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 642704
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de crina_oc Dum Ian 30, 2011 6:50 pm

Napolitana cu crema caramel si nuci

Reteta de pe spatele cutiei cu foi de napolitane

Ingrediente:

1 pachet foi de napolitane(6-7 foi mici)

Crema:

1 pachet de unt
2 cani zahar
1 cana de nuci/alune de padure
2 linguri lichior/rom
3 oua
1 praf scortisoara

Mod de preparare:

Intr-o cratita se amesteca ouale cu o cana de zahar si untul la temperatura camerei
Se pune pe foc si se lasa sa dea cateva clocote
Separat in alta craticioara se caramelizeaza cea de a doua cana de zahar
Se amesteca "cremele" din cele doua craticioare
Se adagua nuca taiata/pisata dupa preferinta
Se adauga scortisoara si cele 2 linguri de rom
Incepem montarea
Se pune o foaie de napolitana,2-3 linguri de crema, alta foaie, crema...si tot asa pana se termina ingredientele
Se infasoara intr-o folie de aluminiu iar deasupra se pune o carte grea si se da la frigider pana a doua zi...dar cine are rabdare :)
cam intr-o ora dupa ce-a fost gata am taiat-o, crema nu curge deloc...este delicioasa

eu as recomanda mai putin zahar , a iesit super dulce...
crina_oc
crina_oc
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Ian 30, 2011 6:55 pm

mersi Crina,ne place foarte mult caramelul Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Dum Ian 30, 2011 11:47 pm

arata foarte bine prajiturica crina si destul de usor de facut

eu va servesc cu placintica
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 IMG_0812
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Ian 30, 2011 11:49 pm

tare puse pe facut dulciuri sunteti,cu tot felul de dulciuri veniti si cu bunatati Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 809580
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Dum Ian 30, 2011 11:51 pm

ei maria , pe langa ce faci tu asta este nimic! .... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 869129
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Ian 30, 2011 11:52 pm

fac si eu si din astea mai simple Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 869129
pe duminica viitoare am de facut un tort pentru nepotica mea care implineste 2 ani Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Lun Ian 31, 2011 12:20 am

Checuri am reusit si eu sa fac azi
eu le pregatesc asa:
bat albusurile de la 10 oua bezea tare, imreuna cu o cana zahar , rom si putina sare/ galbenusurile le frec cu 7 linguri ulei, le adaug peste bezea. Intre timp fac un sirop dun 10 linguri de apa si trei sferturi cana zahar. Adaug si siropul peste compozitia de mai sus;doua cani de faina si amestec incet pana se incorporeaza bine.pun in doua tavi si bag la cuptorul incins la 150 grade;
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 028-3
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 005-9
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Lun Ian 31, 2011 12:43 am

ei da , eu cand fac le amestec pe toate gramada Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 199844
maria este o frumoasa Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 869129 iar checurile arata super bine
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Ian 31, 2011 4:19 am

am sa incerc si reteta ta Elena,cu siguranta ca este buna Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Lun Ian 31, 2011 5:52 pm

Fursecuri Bob de cafea:
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 Fursecbobdecafea
150-180g unt moale (*)
60g ciocolata
90g zahar
30g cacao
300g faina
1 lingurita plina praf de copt
2 lingurite ness dizolvate intr-o lingura de lapte fierbinte

Ciocolata se topeste la bain-marie. Se lasa sa se raceasca putin.
Faina se cerne impreuna cu cacaua si praful de copt.
Untul se freaca cu zaharul, se adauga ciocolata, ness-ul dizolvat... se adauga si amestecul de faina si se omogenizeaza intr-un aluat putin faramicios. Acesta se infasoara intr-o folie si se da la frigider pentru o ora.
Din aluat se fac bilute carora li se da o forma ovala si care apoi se turtesc putin (ca pe chiftelute ); deasupra lor se "imprima" o linie (cu dosul lamei de la cutit) pe centru - asa cum au si boabele de cafea.
ies aprox. 70 de "boabe de cafea": sper sa va placa reteta asta.
Spor la treaba fetele!
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Lun Ian 31, 2011 5:54 pm

elena a scris:Checuri am reusit si eu sa fac azi
eu le pregatesc asa:
bat albusurile de la 10 oua bezea tare, imreuna cu o cana zahar , rom si putina sare/ galbenusurile le frec cu 7 linguri ulei, le adaug peste bezea. Intre timp fac un sirop dun 10 linguri de apa si trei sferturi cana zahar. Adaug si siropul peste compozitia de mai sus;doua cani de faina si amestec incet pana se incorporeaza bine.pun in doua tavi si bag la cuptorul incins la 150 grade;
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 028-3
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 005-9
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 869129 frumoasa mea Maria!!!!!!!!!
de chec nu zic nimic ca a fost eclipsat Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 199844 desi sunt f sigur ca a iesit delicios
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Ian 31, 2011 6:11 pm

arata super fursecurile Anka Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 37 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de crina_oc Lun Ian 31, 2011 6:47 pm

wauuu... ce fain arata frsecurile ...
crina_oc
crina_oc
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Ian 31, 2011 7:01 pm

vai mor de pofta!!!!!!!!!!!!!
Maria e o frumoasa..de cate ori o vad ma gandesc la Bia...chiar de nu seamana are fata finuta ca Bia
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de cecilia_7625 Lun Ian 31, 2011 7:11 pm

Anka am notat si eu reteta de ,,fursecuri bob de cafea,,
cecilia_7625
cecilia_7625
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 37 din 42 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum