Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 248 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 248 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 2466r05Ady.Biju

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 2quni4z hmshop.wordpress.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 Wkpzltartizele.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 Kaqpztbratari magice

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 69m8w9 Shop/candles

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 2moa4jsbiosens.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 2ef53k2reginamaria.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

+52
raruta
Raluca30
crina_oc
mofturaki
scumpetea
radumihaela36
tit.ioana
emidiaconu
flori
Crina
roxana ,mamica finuta
micka27
bebelusha18
brigitta
anka9mai
mary24
madalina
blondyna
Rody
sandy
panky(Laura)
florares
marccora
muraru raluca
flo09
adriana
ari05
macoveianca
amalia-carmen
barizoana
alinapopa1969
anays
paula_mami
mona_mami
nestian
dani23ela
Liliana
elena
Maria
popescumelinda
alidascalu
roxanik
buburuza
pupkiss
deriana
narcy
paul_A
STEF30IASI
celina74
teodoraion
geodeny
GABITA
56 participanți

Pagina 39 din 42 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42  Urmatorul

In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de Maria Mar Feb 08, 2011 2:56 pm

la urmatorul tort iti trimit o bucatica virtuala Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 869129
a primit numai laude,eu deja le stiu gustul,nu mai era ceva nou,dar care au mancat prima data le-a placut mult :hug:
a avut 5 kg si ceva peste inca Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 199844
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de mona_mami Mar Feb 08, 2011 3:01 pm

Vai, Maria, 5 kg ... pai sigur ma scufundam cu el ...! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 587635
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Feb 08, 2011 3:09 pm

da Mona,a avut parte de o aniversare nu tocmai fericita,am avut parastas dupa unchiul meu de o jumatate de an,si toata lumea a trecut si pe la ea cu cadoul si au trebuit serviti cu o felie de tort...
dar ea nu a simtit asta si sa bucurat din plin de tort si de cadouri Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mar Feb 08, 2011 3:11 pm

Imi pare rau Maria ... Cred ca ea a fost cea mai fericita, in alte conditii poate nu primea atatea cadouri si nu avea un tort asa frumos! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 869129
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Feb 08, 2011 3:13 pm

tortul il avea ,dar mai mic,dar cadouri nu primea atatea cu siguranta Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Feb 09, 2011 1:37 am

prajitura facuta de sotul meu

Prajitura de biscuiti
Ingrediente
- 500 gr biscuiti populari
- 23 linguri zahar
- 2-3 linguri cacao
- 5 oua
- 1/2 pachet unt
- 1 kg lapte
- Arome, nuca cocos
- 3 linguri faina

Se aseaza biscuit in tava de la aragaz pe 2 randuri. Se face un sirop din 600 ml apa in care se adauga 9 linguri zahar, arome, cacao si se fierbe in clocot , apoi se rastoarna peste biscuiti.

Crema
Se pune la fiert laptele, se adauga 7 linguri zahar, untul, faina, aromele si se lasa sa fiarba pana se ingroasa, se ia de pe foc si apoi se adauga cele 5 galbenusuri de la oua si se amesteca bine. . Apoi se rastoarna peste biscuiti insiropati.

Bezeaua
Se face din albusurile ramase si 7 linguri zahar. Se rastoarna peste crema. Deasupra se orneaza dupa gust , nuca de cocos, nuca pisata……

Pofta buna!!!!

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 IMG_0925

Ultima editare efectuata de catre adriana in Vin Feb 11, 2011 12:03 am, editata de 1 ori
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mier Feb 09, 2011 2:39 am

Vezi, Adriana ... se apropie primavara! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 750494 :baiew:
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Feb 09, 2011 2:28 pm

vreau si poze Adriana cu prajitura sa fie tacamul complet Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 199844
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Mier Feb 09, 2011 3:08 pm

SUPER TORT MARIA Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 748640 la multi ani nepoticii tale ! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 235198 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 115383 super tort , super matusa Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 62348
Adriana asteptam pozele Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 819969
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mier Feb 09, 2011 4:55 pm

Maria, dar am si eu o curiozitate: cum insiropezi feliile de blat, de iese tortul asa drept pe lateral, caci eu cum insiropez si asamblez feliile se deformeaza diferit una de alta, nicodata nu-li iese asa drept
sper ca ai inteles ce am vrut sa zic Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 869129
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Feb 09, 2011 10:14 pm

eu il fac in tava in care am copt blatul,de data asta am taiat blatul in 3 bucati,am pus folie alimentara in tava si am insiropat direct in tava si pus crema asa pe rand,crema fiind moale,se intareste perfect la fel...
mie imi plac mai bine insiropate torturile...
dupa aceea il scoti usor din tava cu ajutorul foliei,bineinteles dupa ce a stat putin la frigider Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Joi Feb 10, 2011 12:22 am

pfff la chestia asta chiar nu ma gandeam...merci Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 869129
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Feb 10, 2011 12:29 am

e si usor asa si ele iau forma tavii,raman drepte sau rotunde marginile,depinde cum e tortul Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Feb 11, 2011 12:02 am

prajitura cu biscuiti pe care a facut-o emil

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 IMG_0925
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Feb 11, 2011 12:24 am

oho arta tare bine...nota 10 si un plus de la mine!!
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Feb 11, 2011 12:25 am

este si foarte gustoasa sandy , se face si foarte repede insa eu nu am rabdare sa o fac , asa ca asta este specialitatea sotului meu! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 199844
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Vin Feb 11, 2011 12:28 am

oo dar arata foarte bine Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 210919
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Vin Feb 11, 2011 2:52 am

mona_mami a scris:Vezi, Adriana ... se apropie primavara! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 750494 :baiew:
Jos palaria, Emile! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 625293
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Feb 11, 2011 8:09 pm

vin si eu cu saratele facute dupa reteta mamei mele! sunt delicioase si pufosa rau!!!!!!!!!!!!!!!!!
fetele au facut saratele cu forme, eu normale..

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 Prichi005

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 Prichi006

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 Prichi007
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Vin Feb 11, 2011 8:31 pm

hmmm Teo, mi-a venit apa in gura... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 si poate vii si cu reteta, nu num Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 ai cu poza, ca sa salivez eu aici ca un bul-dog Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Feb 11, 2011 8:36 pm

da cuscra si eu am aceeasi ...senzatie,,Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 199844
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Feb 11, 2011 8:58 pm

O SA VIN, VA SPUN CA SUNT EXTRAORDINARE!!!!!!!!!!!!!!!!!! i-am spus mamei ca nu am mancat in viata mea ceva care sa nu aiba ciocolata si sa nu fie dulce dar sa fie asa bun!!!!!!

acum nu am reteta ca am uitat tel acasa ca acolo o scrisesem...dar poate Sandy s-o intrebe pe mama!

Ultima editare efectuata de catre teodoraion in Vin Feb 11, 2011 9:01 pm, editata de 1 ori
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Vin Feb 11, 2011 9:01 pm

ale cu forme de fluturasi sunt superbe! se vede ca le-au facut minuntiile tale! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 869129

mai astept mult reteta?! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 809580
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Feb 11, 2011 9:02 pm

acum nu am reteta ca am uitat tel acasa ca acolo o scrisesem...dar poate Sandy s-o intrebe pe mama!
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Vin Feb 11, 2011 9:04 pm

sandy, intreab-o pe mama! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 39 199844
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 39 din 42 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum