Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 159 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 159 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 2466r05Ady.Biju

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 2quni4z hmshop.wordpress.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 Wkpzltartizele.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 Kaqpztbratari magice

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 69m8w9 Shop/candles

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 2moa4jsbiosens.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 2ef53k2reginamaria.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

+52
raruta
Raluca30
crina_oc
mofturaki
scumpetea
radumihaela36
tit.ioana
emidiaconu
flori
Crina
roxana ,mamica finuta
micka27
bebelusha18
brigitta
anka9mai
mary24
madalina
blondyna
Rody
sandy
panky(Laura)
florares
marccora
muraru raluca
flo09
adriana
ari05
macoveianca
amalia-carmen
barizoana
alinapopa1969
anays
paula_mami
mona_mami
nestian
dani23ela
Liliana
elena
Maria
popescumelinda
alidascalu
roxanik
buburuza
pupkiss
deriana
narcy
paul_A
STEF30IASI
celina74
teodoraion
geodeny
GABITA
56 participanți

Pagina 40 din 42 Înapoi  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42  Urmatorul

In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de Maria Vin Feb 11, 2011 10:55 pm

mersi Teo ca ai venit sa ne faci pofta Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 869129 si sa ne pui la treaba Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de adriana Dum Feb 13, 2011 12:54 pm

teo sau sandy sa scrieti reteta, arata super bine , vreau si eu sa fac!
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Lun Feb 14, 2011 3:32 am

vreau sa fac un tort , iar deasupra sa pun fructe, si peste ele gelatina rosie, dar nu stiu cum se prepara gelatina Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 307664 ma ajutati si pe mine , plss?
dar sa nu-mi spune-ti sa citesc instructiunile caci nu inteleg tot ce scrie pe plic
iar dupa preparare, o pot turna direct pe blat, peste fructe, asa simplu, sau trebuie neaparat pus tortul in tava cu inel, ca nu am aici Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 176336
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Lun Feb 14, 2011 3:53 am

paul_A a scris:vreau sa fac un tort , iar deasupra sa pun fructe, si peste ele gelatina rosie, dar nu stiu cum se prepara gelatina Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 307664 ma ajutati si pe mine , plss?
dar sa nu-mi spune-ti sa citesc instructiunile caci nu inteleg tot ce scrie pe plic
iar dupa preparare, o pot turna direct pe blat, peste fructe, asa simplu, sau trebuie neaparat pus tortul in tava cu inel, ca nu am aici Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 176336
ce crema faci la tort? vreau si eu o alta reteta de crema pentru tort, fara frisca.
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Lun Feb 14, 2011 4:04 am

cum aflu reteta va scriu aici..Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 693395

cu gelatina...nu stiu ce sa iti spun nu am folosit...dar i-am dat sms..finei.,..sa mi raspunda..si iti scriu..Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 693395
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Lun Feb 14, 2011 4:11 am

se pune plicul de gelatina ...in cantitatea de apa scrisa pe plic...500 gr.tine minte fina...si se pune pe foc..la foc moderat,,,se adauga 2 linguri de zahar..si se amesteca in continuu,,,,pana se incheaga,,,,dar nu sa fie tare,,se da la rece ...doar putin nu sa se raceasca..ca altfel se intareste...si cand e calduta se toarna pe deasupra......acestea sunt instructiunile..pup!!
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Raluca30 Lun Feb 14, 2011 3:34 pm

eu fac crema de tort ca la foi
-250 ml lapte
-4linguri zahar
-4 linguri faina
-1 ou
-2 linguri unt
-1-2 linguri cacao(daca vrei sa fie de ciocolata)
-Esenta de vanilie sau rom in functie de ce vrei s-o faci ciocolata sau vanilie
Amesteci faina cu zaharul(si cacao) si laptele bine sa nu faca cocoloase,se pun ca fiert la foc mic amestecand continu pana se face ca o smantana groasa(daca face cocoloase la sfarsit o dai dupa foc si mesteci pana se face cremoasa).
se lasa sa se racoreasca putin
Se aduga oul ,esenta si untul amestecand bine.
Raluca30
Raluca30
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : ador plimbarile

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Lun Feb 14, 2011 3:40 pm

elena a scris:
paul_A a scris:vreau sa fac un tort , iar deasupra sa pun fructe, si peste ele gelatina rosie, dar nu stiu cum se prepara gelatina Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 307664 ma ajutati si pe mine , plss?
ce crema faci la tort? vreau si eu o alta reteta de crema pentru tort, fara frisca.

crema o sa pun una de aici, se prepara ca budinca , dar nu se intareste pe foc, ci se lasa 2 ore la racit timp in care se si intareste, si are un gust foarte buna, nu seamana cu budinca

merci cuscra de reteta, o sa incerc astazi sa vad ce iese Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 869129
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Monicutza Lun Feb 14, 2011 4:11 pm

Yamii ce bine sunaaaa!!
Monicutza
Monicutza
Mamica incepator
Mamica incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Lun Feb 14, 2011 4:37 pm

cu mare drag!!..Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 693395...sper sa iti iasa bine...
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Lun Feb 14, 2011 5:09 pm

sandy, teo.. ati pus reteta de saratele?? :hug:
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Lun Feb 14, 2011 11:28 pm

nu au pus-o inca ioana si eu tot dupa reteta de saratele intrasem
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Feb 15, 2011 7:50 pm

tortul de ieri, era o inimioara dar n-am apucat sa-l pozez pana sa fie taiat

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 Dscn0993t

paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mar Feb 15, 2011 8:06 pm

scuz dragelor..daca nu intram aici uitasem tottal!!!!!!!
Florina..mai bine ca nu i-ai facut poza intreg ca muream de pofta!!!!!!!!!!!!!!!

o cana de lapte acru, o cana de untura solida sau unt, drojdie cat o nuca, un ou,
cu aceste ingrediente se face un aluat se pune intr-o punga si se pune la frigider de pe o zi pe alta.

Dupa ce sta la rece se procedeaza in felul urmator:

apx 200 g cascaval se razuie treptat...razui o parte pe masa pe care framanti aluatul si iei aluatul de la frigider si framanti peste cascaval..cand s-a terminat prima parte din cascaval...mai razui o parte si iar framanti pana se incorporeaza tot cascavalul..mai opresti putin sa razui deasupra...

dupa ce s-a incorporat tot cascavalul intinzi aluatul cam de un cm si il ungi cu ou si razi cascaval apoi le tai ori cu forme dar mai simplu e in liniute lungi si scapi mi repede.
se pun in tava neunsa...eventual cu foaie de copt si le tii la cuptor pana se rumenesc..
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Feb 15, 2011 8:27 pm

mersi Teo de reteta Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Mar Feb 15, 2011 9:11 pm

merci si io de reteta! ...teo, nu vii la mine sa le faci? :hug:
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mar Feb 15, 2011 11:21 pm

am scos si eu reteta o fac zilele astea ....multumim teo!
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Mier Feb 16, 2011 2:50 am

am gasit reteta asta pe pagina 12
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 GOGOSI11
INGREDIENTE:
1 KG FAINA,
2 CUBULETE DROJDIE
3 OUA,
COAJA RASA DE LAMAIE
1 LITRU DE ULEI LA PRAJIT SI 150 ML LA ALUAT
250 ML LAPTE+CAT MAI CERE LA FRAMANTAT
1 LINKGURA DE ZAHAR SI PUTINA SARE
ZAHAR PUDRA PTR ORNAT

MOD DE PREPARARE:

1 GK DE FAINA,SE CERNE INTR-UN CASTRON MAI MARE
SI SE FACE O GAURA IN MIJLOC
INTR-O CRATICIOARA SE PUNE 250 ML LAPTE SI 1 LINGURA DE ZAHAR LA INCALZIT ,SA FIE CALDUT
APOI SE ADAUGA 2 CUBULETE DE DROJDIE SI SE AMESTECA PANA SE TOPESTE DROJDIA
SE PUNE IN MIJLOCUL FAINII SI SE AMESTECA CU PUTINA FAINA PANA DEVINE O PASTA FOARTE SUBTIRE,SE LASA LA DOSPIT
CAND II CRESCUTA SE ADAUGA 3 OUA INTREGI ,COAJA RASA DE LAMAIE,PUTINA SARE,SI SE FRAMANTA CU LAPTE CALDUT PANA DEVINE UN ALUAT CARE SE POATE FRAMANTA
IL FRAMANTI IN CASTRON SI ADAUGI TREPTAT CAM 150 ML ULEI
SI IL BATI CU MANA PANA SE DESPRINDE DE PE MANA
APOI IL LASI LA CRESCUT TOT IN CASTRON,CAND II CRESCUT IL RASTORNI PE MASA TAPETATA CU FAINA SI IL FRAMANTI ,APOI IL INTINZI SI IL TAI CU UN PAHAR MAI MARE LA GURA
DUPA CE LE-AI TAIAT LE PUI IN ULEI FIERBINTE SA SE FRIGA
EU LA CANTITATEA ASTA FOLOSESC 1 LITRU DE ULEI LA PRAJIT ,SI LE PRAJESC IN BAIE DE ULE
CAND SUNT PRAJITE LE TAPETEZI CU ZAHAR PUDRA CU GUST DE VANILIE.
tare as vrea si eu gogosi umplute cu crema de vanilie
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Feb 16, 2011 2:55 am

si te-ai gandit sa ne faci pofta Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 809580
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Mier Feb 16, 2011 3:05 am

anka, mai bine trageai o fuga pana la mine sa-mi faci niste gogosi! :hug:
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Feb 16, 2011 3:25 am

mofturaki a scris:merci si io de reteta! ...teo, nu vii la mine sa le faci? :hug:

vai ioana..tu esti ca un copil iti da omul un deget si tu ii iei toata mana : Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 199844
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Feb 16, 2011 2:25 pm

arata foarte bine gogosile si eu trebuie sa mai fac
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Mier Feb 16, 2011 2:31 pm

teodoraion a scris:
mofturaki a scris:merci si io de reteta! ...teo, nu vii la mine sa le faci? :hug:

vai ioana..tu esti ca un copil iti da omul un deget si tu ii iei toata mana : Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 199844

pai ce sa fac teo?... daca se poate, de ce sa nu ..profit! asa ca urca-te in tren/masina ce-o fi si vino sa-mi faci saratele.. anka , la fel si tu!, veniti aici cu toatele cu copilasii si , eu am grija de copii si voi imi faceti saratele si gogosi!!!! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 869129

si eu va fac cartofi a la adriana Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 199844
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de cecilia_7625 Mier Feb 16, 2011 2:55 pm

Ioana ce bine ar fi fost sa fii mai aproape ,as fi gustat si eu un ,,cartofior,,
cecilia_7625
cecilia_7625
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Mier Feb 16, 2011 3:26 pm

super gogosi Anka Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 40 869129
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 40 din 42 Înapoi  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum