Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 139 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 139 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 2466r05Ady.Biju

Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 2quni4z hmshop.wordpress.com

Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 Wkpzltartizele.blogspot.com

Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 Kaqpztbratari magice

Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 69m8w9 Shop/candles

Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 2moa4jsbiosens.ro

Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 2ef53k2reginamaria.ro

Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Cum am nascut...travaliu....

+18
radumihaela36
mary24
ari05
sandy
muraru raluca
florares
panky(Laura)
paula_mami
anka9mai
narcy
celina74
anays
elena
claudia_mami
paul_A
amalia-carmen
mona_mami
teodoraion
22 participanți

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos

Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 Empty Re: Cum am nascut...travaliu....

Mesaj Scris de elena Mar Mar 16, 2010 9:57 pm

si eu cu cezariana la amandoua...la prima am stat in travaliu o zi intreaga, INSUPORTABIL!! iar la a doua m-a programat, a fost ok...
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Mar 16, 2010 9:59 pm

oofff... nasol fetelor ! Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 740747
eu am fost programata pt cezariana din prima Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 257143
dar eu am avut dureri ingrozitoare dupa... deci... tot acolo a fost Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 611610
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mar Mar 16, 2010 10:00 pm

eee cele de dupa e altceva...eu le-am simtit pe ambele...nu imi mai trebuie Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 9955 oricum nici nu se mai poate...
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Mar 16, 2010 10:02 pm

mi se infurnica pielea cand imi aduc aminte Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 740747 si cand stiu ca o sa mai trec cel putin o data prin asta... Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 955206
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Mar 16, 2010 10:03 pm

da, eu nu pot sa le compar... probabil sunt mult mai dureroase cele din travaliu... nu stiu ... Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 16974
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Mar 17, 2010 4:46 am

paul_A a scris:
ari05_Laura a scris:ei na... nu chiar... eu am nascut cu cezariana... de-aia zic ca nu stiu ce e ala travaliu ... vai cand le auzeam pe unele in sala de travaliu cum urlau... mi se facea pielea de gaina Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 955206 uufff.... naspa... ce dureri cred ca or fi avut...

eu 5 ore m-am chnuit sa ma dilat , apoi dupa ce mi-au facut injectii de dilatare , au urmat 3 ore de impins singura pe un pat...si ma rugam de alea sa ma urce pe masa Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 740747

off cuscra,peste ce oameni nenorociti ai dat,, Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 16974
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mier Mar 17, 2010 5:17 pm

offf am trecut si prin asta...important e ca suntem sanatoase amandoaua :paste:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Mai 21, 2010 2:50 pm

chiar ca unii doctori sunt iresponsabili

voi cele ce nu ati scris aici ..cum ati nascut?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de radumihaela36 Vin Mai 21, 2010 3:16 pm

mie mi s-a rupt apa noaptea la 1 si la 4 am ajuns la spital contractii din 5 in 5 minute de dureri nici nu mai zic ca imi venea sa imi smulg paru din cap Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 611610 la 7:55 am nascut au fost ceva ore de stat cu dureri si transpiratii si mai era o asistenta care ma urca pe masa din juma in juma de ora si ma tot stresa ca nu imi vine la baie si de astea ca am vrut sa o ciufulesc de nervi mai ales cand ma urca pe masa baga mana ca in mamicutza ei Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 611610 am tot zis barbatii ginecologi sunt altfel decat femeile...am zis daca o fi sa o mai vad pe aia si dupa anii buni tot nu o uit...nesimtita Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 611610 ...dr meu la 7 a ajuns la spital si m-a ajutat f mult...foarte dragutz si amabil si vb frumos cu mine imi tot spunea 'hai mami,hai impinge'...si imi venea sa urlu de dureri si Eve nu iesea...imi tot spunea medicu meu sa nu mai tip ca o sa ma doara gatu dupa Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 611610 dar nu ma puteam controla de dureri....erau vreo 4 asistente in preajma mea si dr...una ma tot masa pe burta sa imi vina contractiile mai repede...cand am zbierat o data la ea sa nu imi mai faca asa ...saraca a si plecat de langa mine Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 199844 a fost si dureros a fost si frumos a trecut si minunea mea are deja un an....cand stau si ma gandesc parca ieri s-a intamplat....nu mi-a fost frica deloc si D-zeu a fost alaturi de noi sa fie totul bine tinand cont ca ea a venit pe lume la 36 de sapt...a fost 100%ok doar ca a fost micuta in rest nici o problema,nici nu au bagat-o la incubator nici macar la lampa ptr icter ca a facut forma usoara si Marti am nascut Vineri eram deja acasa .... Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 693395
radumihaela36
radumihaela36
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Joburi/Distractii : doar mamika

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Mai 21, 2010 3:41 pm

vai prin cate ai trecut si tu mihaela... pe mi8ne la 48 de ore m-a externat la ambele nasteri
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Noi 26, 2010 10:23 pm

vai fetelor...bine ca s-a terminat cu bine...
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de lory16 Mar Noi 30, 2010 4:34 pm

Eu am stat in travaliu 5 ore.Si am nascut prin cezariana(copil prea mare).Nu se compara dupa parerea mea durerile de dinainte cu cele dupa operatie care sunt atroce.Desi mi-am revenit foarte repede amintirea e inca acolo.
lory16
lory16
Mamica incepator
Mamica incepator

Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Mar Noi 30, 2010 4:44 pm

Lory toat durerile trec si se uita. important este ca avem copii frumosi si sanatosi! eu sunt o fericita am nascut f usor,din 3 contractii care nu au durut mai tare decatr in fiecare luna la menstruatie Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 390583
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Noi 30, 2010 5:06 pm

anka9mai a scris:Lory toat durerile trec si se uita. important este ca avem copii frumosi si sanatosi! eu sunt o fericita am nascut f usor,din 3 contractii care nu au durut mai tare decatr in fiecare luna la menstruatie Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 390583

aaa esti o foarte mare norocoasa Anka Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 12642
pai in asa caz, sa mai faci bbi, eu mai mult din cauza asta astept sa treaca cat mai mult timp
eu dupa nastere, o luna de zile in fiecare noapte visam ca sunt din nou insarcinata si trebuia sa nasc , si asa ce frica imi era ca ma trezeam mereu plangand ...au trecut 2 ani, dar n-am uitat, imi aduc aminte fiecare clipa si fiecare detaliu
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Mar Noi 30, 2010 5:08 pm

pai eu vreau la anul sau cel tarziu peste 2 ani sa mai fac un bebe...sa vad cum il conving pe sotul meu
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Noi 30, 2010 5:11 pm

sa dea Dumnezeu sa vii cu vesti din astea Anka...la mine sotul ma tot bate la cap ca de luna viitoare sa opresc pastilele, dar mai astept putin
poate vom mai fi si peste 2 ani pe aici ca sa nasc aici, am vorbit cu o proaspata mamicuta romanca , care a nascut aici si nu se compara cu ce am trait eu in Romania cand am nascut
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Mar Noi 30, 2010 5:56 pm

paul_A a scris:sa dea Dumnezeu sa vii cu vesti din astea Anka...la mine sotul ma tot bate la cap ca de luna viitoare sa opresc pastilele, dar mai astept putin
poate vom mai fi si peste 2 ani pe aici ca sa nasc aici, am vorbit cu o proaspata mamicuta romanca , care a nascut aici si nu se compara cu ce am trait eu in Romania cand am nascut
asa sa fie Florina Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 869129
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Mar Noi 30, 2010 6:16 pm

Eu am fost programata sa nasc prin cezariana pe 25 mai.... si pe 5 mai la ora 1 dimineata, mi s-a rupt apa... sotul meu dormea si cand l-am strigat, incet... "pui...pui...." el mi-a spus duios, dormind... " bine, bine, nu mai sforai" eu i-am spus:" iubitule, mi s-a rupt apa!!" Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 199844

HAHAHA, si acum imi aduc aminte cum a sarit in 2 secunde din pat si s-a uitat la mine...mirat, ceva de genul " si acum ce facem?"

Mie imi era frica sa ma ridic din pat... vroiam sa ma duc sa fac un dus, dar apa curgeaaaaaa siroaie siroaie...si sotul meu mi-a adus un prosopoi si l-am pus unde trebuie, mi-a tras o pereche de pantaloni peste prosop si am plecat inspre maternitate...

Poarta maternitatii era incuiata...liniste deplina!! Am batut in geam la portar, nimeni nimic!!! I-am zis sotului : Ce facem?Sarim gardul?? ne-am apucat de ras...

Timp in care s-a deschis geamul la portar si ne-a intrebat (era o doamna portarita) : poftiti? ce doriti??

Eu, foarte amabila i-am raspuns: " doresc sa nasc!!"... s-a trezit doamna ca din senin si mi-a spus : " mergeti inainte si prima pe stanga e cabinetul unde va asteapta o asistenta" Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 746766

Nasol... am stat in fata cabinetului de unde rasuna un sforaitttttttttt de ma mir ca nu pica tencuiala din spital... am batut la usa...nimic, doar acel sforait puternic...apa mea curgea in continuare, bateam la usa, din ce in ce mai tare, pana cand, intr-un sfarsit ne-a deschis usa o asistenta foarte corpolenta si somnoroasa si mi-a spus , foarte simpatica doamna : " mi s-a parut ca aud un ciocanit in usa, dar am crezut ca visez " Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 199844 hahahhahaha am izbucnit in ras si i-am spus... dar chiar ati visat, ca sforaiati asa de tare!!!

Totul a fost perfect... m-a urcat pe un scaun din ala ginecologic si a inceput sa ma radaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pe "dumneaiei" fara crema, fara gel de ras, fara nimic, doar cu lama!!! si i-am spus... dar de ce ma radeti ca eu o sa nasc cu cezariana...si ea foarte draguta mi-a raspuns : ' pt. ca asa trebuie !! "

Apoi m-a trimis in ceva salon unde se plangeau toate mamicile de durerile facerii, pe mine nu ma durea nimic, doar impunsatura cu acul, mi-a luat sange, cica sa-mi faca analizele... si mi-a dat ceva injectie...care , care cred ca mi-a provocat niste dureriiiiiiiiiiiii ca din 2 in 3 minute ma durea burta de credeam ca am sa mor... si uite-asa am tinut-o pana pe la ora 5 dimineata cand am intrat in sala de operatie si la 6.40 le-am adus pe lume pe cele doua minuni!!! si am mai stat in maternitate inca 2 saptamani pt. ca Irinuta avea probleme cu respiratia!!

Ne-a costat mult aceasta aducere pe lumea a celor doua fetite...cred ca in jur de 15 milioane daca nu si mai mult, dar sunt fericita ca ele sunt bine!!

Cam asta a fost povestea mea!!!

Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 693395
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Mar Noi 30, 2010 6:33 pm

frumoasa si povestea voastra Ioana...eu in ziua cand au inceput contractiile am reusit sa`mi fac un dus si sa ma rad asa cum am putut cu burta mare ce o aveam ca la maternitate imeni nu m`a ajutat la capitolul asta fug oricum multumesc lui D-zeu ca am nascut usor si am fost sanatosi amandoi
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mar Noi 30, 2010 6:40 pm

super povestea,,m-ai fc sa rad Ioana...era noaptea in care se dormea asa zdravan!!!..Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 199844
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Noi 30, 2010 6:50 pm

anka9mai a scris:frumoasa si povestea voastra Ioana...eu in ziua cand au inceput contractiile am reusit sa`mi fac un dus si sa ma rad asa cum am putut cu burta mare ce o aveam ca la maternitate imeni nu m`a ajutat la capitolul asta Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 790400 oricum multumesc lui D-zeu ca am nascut usor si am fost sanatosi amandoi

la capitolul *ras* ma ajuta sotul in fiecare luna cand mergeam la consult, inclusiv cand am plecat la maternitate
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Mar Noi 30, 2010 6:54 pm

sincera sa fiu... eu nu am facut nici dus... ( facusem inainte sa ma pun in pat..la ora 9 seara ) pt. ca imi era frica sa nu le nas in cada!!! de ras maimutica , nici nu se pune in plan asa ceva pt. ca nu ajungeam la ea de burtoi!!! Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 199844

Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 Gravidad
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Noi 30, 2010 7:02 pm

waw dar chiar ai avut burtica Ioana, nu jucarie Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 869129
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Mar Noi 30, 2010 7:05 pm

burtica????? aia era burtoaie... Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 199844 plina cu 2 papusici si cu mandarine... toata ziua mancam mandarine !!!
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Mar Noi 30, 2010 7:05 pm

oo ce burica frumoasa ai avut Ioana Cum am nascut...travaliu.... - Pagina 2 869129
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum