Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Bagaje pentru maternitate EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Bagaje pentru maternitate EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Bagaje pentru maternitate EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Bagaje pentru maternitate EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Bagaje pentru maternitate EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Bagaje pentru maternitate EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Bagaje pentru maternitate EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Bagaje pentru maternitate EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Bagaje pentru maternitate EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 126 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 126 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Bagaje pentru maternitate 2466r05Ady.Biju

Bagaje pentru maternitate 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Bagaje pentru maternitate 2quni4z hmshop.wordpress.com

Bagaje pentru maternitate Wkpzltartizele.blogspot.com

Bagaje pentru maternitate Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Bagaje pentru maternitate Kaqpztbratari magice

Bagaje pentru maternitate 69m8w9 Shop/candles

Bagaje pentru maternitate 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Bagaje pentru maternitate 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Bagaje pentru maternitate Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Bagaje pentru maternitate 2moa4jsbiosens.ro

Bagaje pentru maternitate W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Bagaje pentru maternitate 2ef53k2reginamaria.ro

Bagaje pentru maternitate 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Bagaje pentru maternitate 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Bagaje pentru maternitate

+8
paul_A
Maria
panky(Laura)
muraru raluca
adriana
ari05
mona_mami
teodoraion
12 participanți

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

Bagaje pentru maternitate Empty Bagaje pentru maternitate

Mesaj Scris de teodoraion Mier Sept 09, 2009 10:55 pm

ce trebuie neaparat sa iei cand nasti
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Bagaje pentru maternitate Empty Re: Bagaje pentru maternitate

Mesaj Scris de mona_mami Mier Sept 09, 2009 11:19 pm

bagajul meu a avut urmatorul continut:
- obiecte de toaleta (sapun, periuta de dinti, pasta de dinti, prosop ... bla, bla );
- slapi pentru baie, un capotel (eu l-am avut, dar nu l-am purtat. era cald);
- vesela, tacamuri, pahar
- doua-trei camasi de noapte cu deschizatura in fata - pentru alaptat. sau pijama cu pantalon, asta depinde cum va fi nasterea. in ambele cazuri e indicata deschizatura in fata pentru alaptat;
- cosmetice - un ruf, o crema - doar o mamica trebuie sa fie frumoasa la vizita doctorului, nu-i asa!
- hainute pentru bebe (body, scutece - din bumbac - chiar mi-au fost de folos -, pampers bebe, pantalonasi cu ciorapel, paturica, caciulita). acestea depinde de anotimpul cand are loc nasterea si daca spitalul la care are loc nasterea iti permite sa duci hainite pentru bebe. eu le-am avut dar mamele nu au avut voie (cica) sa-i imbrace pe bebe cu hainele aduse de acasa. ghemotocii erau infasati cu "pledurile" lor. in shcimb la spitalul unde a nascut sora-mea acest lucru a fost permis. ciudat, dar asta e ... fara comentarii;
- un lucru important pentru mama este vata si tampoanele;
- si pentru cele ce nasc cu cezariana (eu am avut de doua ori aceasta operatie) trebuie un pai.
nu e gluma, chiar mi-a fost de mare folos. dupa operatie, nu trebuie ridicat capul de pe perna o perioada de timp (te scuteste de durerile de cap dupa operatie) si te ajuta cand ti se va permite sa bei lichide. e foarte util.
si restul, oricum ai pofte de multe sa mai aduca si tata. el ce rol sa aibe, decat sa tot vina dupa listuta Bagaje pentru maternitate 377534
eu am stat foarte mult prin spital cu sarcina a doua, cu problemele pe care le-am avut. a trecut, insa si suntem sanatoase toate fetele.
daca am uitat ceva, poate imi voi mai aminti pe parcurs, si voi face completari.
o zi buna mamici si viitoare mamici!!!!! 👶 👶 👶
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Noi 21, 2009 7:34 am

eu am avut ditamai bagajul ... parca ma mutam undeva Bagaje pentru maternitate 199844 dar de foarte multe nu am avut nevoie...
de exemplu de camasi... preferam sa stau cu cele de la maternitate, ca facusem furia laptelui, oricat ma "mulgeam" tot imi curgea laptele si faceam varza 2 camasi pe zi...
eu am avut nevoie doar de :
-periuta si pasta de dinti
-prosoape
-vesela+tacamuri+ PAI (exact mona, aveam nevoie sa beau lichide)
-vata muuuuuuulta
-hainute pt bebe, si scutece
- o perna mare, ca cele de acolo erau vai mama lor, si eu aveam nevoie ca dk ajungeam culcata culcata... imi trebuia mn jumate de ora sa ma ridic... asta cand am fost mutata de la terapie intensiva, ca nu mai aveam pat cu telecomanda, care se ridica Bagaje pentru maternitate 230899
cam atat... cred ca nu am uitat nimic...

ah, hainutele cu care l-am scos pe bebe din spital, le-a adus al meu in ziua respectiva
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Lun Ian 11, 2010 12:45 am

adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Lun Ian 11, 2010 2:15 am

Ce trebuie sa iei in bagaj pentru tine:

Portofelul

Telefon mobil/cartela telefonica

Ceas

Carte/radio cu casti

Aparat foto

Periuta si pasta de dinti

Sapun

Deodorant

Prosoape

Pieptene

Servetele umede, uscate

Crema de fata

Crema de corp

Strugurel de buze

Agrafe/elastic de par

2 pachete de vata

Tampoane

Papuci

Ciorapi, sosete

3 camasi de noapte

Chiloti

Hainele pentru drumul la spital

Halat calduros

Sutiene de alaptat

Tampoane de sani

Crema pentru sani

Pompa de muls

Apa plata/sucuri neacidulate

Pahare si farfurii de unica folosinta

Pe langa acestea, daca gravida doreste si cu permisiunea medicilor si a personalului din maternitate, viitoarea mamica isi poate lua cu ea o minge de travaliu.

Pentru bebelus trebuie (desi au si in maternitate de obicei), mai multe scutece de panza sau impermeabile gen Pampers de dimensiune newborn (nou-nascuti). In primele zile nou-nascutii pot avea nevoie sa fie schimbati si de zece ori pe zi.

Asadar in bagajul de maternitate pentru bebe trebuie sa Bagaje pentru maternitate 60616

Scutece

Pudra

Ulei de corp

Servetele umede

Crema pentru funduletul bebelusului pe baza de zinc impotriva eritemului fesier

Sampon "fara lacrimi" pentru bebelusi

2 prosoape

Biberon

Tetine

Suzeta

Cutie cu lapte praf

O cutie cu ceai contra colicilor abdominale

Hainute din bumbac: body, caciulita, bluzite, pantaloni, sosete, manusi sa nu se zgarie, salopeta si botosei

Haine pentru iesirea din maternitate

Cosulet sau landou pentru plecarea din spital

In functie de anotimp este bine sa revizuim geanta gravidei si sa mai inlocuim hainele dupa temperatura medie si dupa dimensiunile la care ajunge gravida. De asemenea, alimentele si lichidele din bagaj trebuie sa fie proaspete.
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Lun Ian 11, 2010 2:53 am

asa, raluca, din timp facut bagajul! Bagaje pentru maternitate 693395
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Joi Ian 21, 2010 2:32 pm

mamaaaaaa gand stiu ca am mai citit pe aici si cumpar si parca nu se mai termina ....tot mai trebuie cate ceva
:pupmare: :pupmare: :pupmare:
debia astept sa descarc caruta.....off si suntem la mijloc....pana la noua luni .....mai este o gramada :zambet larg:
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Ian 21, 2010 2:36 pm

asa raluca..........pregatestete........timpul trece foarte repede Bagaje pentru maternitate 693395
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Joi Ian 21, 2010 2:38 pm

:carut: :carut: :carut:
trece timpul ... si imediat vine kinder-ul ..... oa, oa, oa!!! ... ce dulce va fi! :itiofer:
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Joi Ian 21, 2010 2:39 pm

hainute nu am cumparat inca dar asteptam poate luna care vine o sa se vada ce e sigur.......dar pt mine cate una alta tot cumpar.....si tot trebuie....multumesc fetelor ca va ganditi la mine Bagaje pentru maternitate 693395
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Ian 22, 2010 3:36 am

care e DPN-ul Raluca?

acuma reciteam ce trebuie pt bagajul pt maternitate Bagaje pentru maternitate 611610 eu cred ca nu am avut nevoie nici de un sfert din lucruri ... camasile de noapte le-am trimis acasa, ca am preferat sa stau in camasile lor, ca schimbam 2pe zi , asa le murdaream ... iar pt bebe trebuiau doar hainute si pampers ... in rest nici nu se punea probl sa duc suzeta, biberoane... de spalat nu va zic cum se spalau copilasii... ii luau vacile alea intr-o mana, ii bagau sub robinet , ii intorceau de 2-3 ori si erau spalati Bagaje pentru maternitate 16974 ce sapun ? ce sampon ? mda.... si cand ii schimbau scutecul credeti ca se mai deranjau sa-l faca cu cre ma? mai greu :bataie:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Ian 22, 2010 3:41 am

dar ce bagaj iti faci Raluca,iti trebuie vreo doua geamantane Bagaje pentru maternitate 377534
eu am pus doar strictul necesar,crema ,sampoane biberoane nu am dus
in plus venea sotul de 2 ori pe zi si aducea ce lipsea Bagaje pentru maternitate 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Ian 22, 2010 9:25 pm

si la mine era prezent, nu doar sotul ... dar venea sa duca din bagaje Bagaje pentru maternitate 91489 ca doar si eu m-am dus sa nasc cu ditamai geamantanul, de parca mergeam in concediu, nu alta Bagaje pentru maternitate 377534 mi-am pus si eu cam tot ce era in lista, dar cand am vazut ca de fapt nu am nevoie de prea multe.... la a doua nastere stiu exact ce sa imi duc :pupicei:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Vin Ian 22, 2010 9:50 pm

Bagaje pentru maternitate 91489 imi pun doar strictul necesar...ca doar n-oi fi nebuna sa ma duc cu dulapul Bagaje pentru maternitate 407405 ii pregatesc sotului sa nu stea sa caute :zambet larg: si sa imi dea tel sa ma intrebe de o suta de ori unde am pus .ii pun in sacose si el o sa vina ....ca doar nu sunt magar Bagaje pentru maternitate 611610 sa car eu tot.....cum a stiut sa dea cu tacul :carut: acum sa legene si ....nu stiu cum o sa fie ...o sa va zic atunci ,ca daca nu e asa cum cred eu ca o sa fie e vai si amar de fundu lui Bagaje pentru maternitate 16974
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Vin Ian 22, 2010 9:56 pm

ari05_Laura a scris:care e DPN-ul Raluca?

acuma reciteam ce trebuie pt bagajul pt maternitate Bagaje pentru maternitate 611610 eu cred ca nu am avut nevoie nici de un sfert din lucruri ... camasile de noapte le-am trimis acasa, ca am preferat sa stau in camasile lor, ca schimbam 2pe zi , asa le murdaream ... iar pt bebe trebuiau doar hainute si pampers ... in rest nici nu se punea probl sa duc suzeta, biberoane... de spalat nu va zic cum se spalau copilasii... ii luau vacile alea intr-o mana, ii bagau sub robinet , ii intorceau de 2-3 ori si erau spalati Bagaje pentru maternitate 16974 ce sapun ? ce sampon ? mda.... si cand ii schimbau scutecul credeti ca se mai deranjau sa-l faca cu cre ma? mai greu :bataie:

pai la la noi tot asa se proceda, Ari, dar norocul nostru a foat ca eu am stat la rezerva cu fetita si daca bagam ceva la buzunar cand venea sa-i faca baie...o spala foarte atent si cu mare grija, in rest de schimbat si de dat cu crema ma ocupam eu, ca doar eram tot timpul langa ea :luna:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Ian 22, 2010 10:00 pm

lasa raluca ca va fi bine :pupicei:

da paul_A , la rezerva era altceva... eu nu am vvrut la rezerva, adik nu am vrut sa fie copilul cu mine in camera, pt ca nu eram in stare sa ma ocup de el, eu m-am simtit fff rau dupa cezariana... asa ca am ales sa stea copilul la sectia de copii, si eu mergeam la alaptat din 3 in 3 ore ... desi de multe ori mergeam sa-l privesc doar, ca nu puteam sa-l trezesc nicicum sa-i dau sa pape Bagaje pentru maternitate 91489
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Vin Ian 22, 2010 10:04 pm

20 sapt.laura....mai am o gramada :pupicei:
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Ian 22, 2010 10:08 pm

jumate a trecut raluca... :pupicei:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Vin Ian 22, 2010 10:10 pm

da ...se apropie cu pasi repezi ...nici nu stiu cand trece timpul
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Vin Ian 22, 2010 10:12 pm

ari05_Laura a scris:lasa raluca ca va fi bine :pupicei:

da paul_A , la rezerva era altceva... eu nu am vvrut la rezerva, adik nu am vrut sa fie copilul cu mine in camera, pt ca nu eram in stare sa ma ocup de el, eu m-am simtit fff rau dupa cezariana... asa ca am ales sa stea copilul la sectia de copii, si eu mergeam la alaptat din 3 in 3 ore ... desi de multe ori mergeam sa-l privesc doar, ca nu puteam sa-l trezesc nicicum sa-i dau sa pape Bagaje pentru maternitate 91489

asa este Ari...la rezerva e bine pt bb , dar e mai greu pentru noi mamicile...eu nu am dormit deloc cat am sta in maternitate...a foat foarte greu,am venita acasa terminata de oboseala
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Ian 22, 2010 10:13 pm

asa e raluca... la mine au trecut repede ultimele luni ... bine, si abia asteptam sa nasc, fiind si primul copil ... :zambet larg:

da, stiam asta paul_A, tocmai de aceea am optat asa... poate dk nu ma simteam rau dupa ceza alegeam s ieu rezerva... dar asa.... eu nu eram in stare sa ma ridic singura din pat, asa ma durea operatia :lacrimi:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Vin Ian 22, 2010 10:36 pm

doamne cand imi aduc aminte de cezariana ....cand stiu cat de dureroasa e :lacrimi: si trebuie sa impingi bani ca sa se uite la tine in reanimare la cucoane :nervi: ca alt fel stai si te uiti....
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Ian 22, 2010 10:45 pm

mai... sincer... cat am stat la reanimare, 4 zile (in loc de 2 Bagaje pentru maternitate 16974 ) nu am dat bani ... adik am dat 200 ron anestezistului( inainte de cezariana ) care era sef de sectie si la reanimare, asa ca mi-a dat rezerva cea mai faina , si se ocupau relativ ok de mine... si de Darius s-au ocupat f bine... in schimb, cand m-au mutat pe salon... vaisamar !!! de fapt nu aveam treaba cu asistentele de pe sectia aia, ci cu cele de la sectia pt copii... moamaa ce scarbe erau !!!! :bataie: o hoashca m-a enervat rau de tot ca m-a repezit sa termin o data cu alaptatul , ca ce? stau acolo 10 ceasuri ? pai stai frate !!! ca stau cat vreau cu copilul meu !!! problema era ca nu trebuia eu sa vad cum vin ele cu laptele si il vara cu lingurita sau seringa la copilasi, chit ca le trebuia sau nu ... din ce se zvonea le dadeau pt ca in lapte bagau ceva (nu mai retin cum se numea) ca sa doarma... nu somnifere, dar ceva de genul ...
oricum, la noi asta e... tre sa le umpli buzunarele ca altfel ... :bataie: eu oricum nu le-am dat nimic ! sa-si faca treaba pt care sunt platite ! sotul le mai dadea, pana i-am zis sa inceteze, ca oricum la fel se comportau cu mine k le dai ca nu le dai ... asta din cauza ca am facut gura pe acolo Bagaje pentru maternitate 611610
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Vin Ian 22, 2010 11:02 pm

da laura ....la noi copiii stau cu mamele in salon dupa reanimare...asa stiam de la nasa ,inainte trebuia sa mergi din 3 in 3 ore la alptat.....si era o prostie ca te duceai si ii gaseai pe toti dormind,mia zis o matusa care o aveam la noi-nascuti ca le dadea fenobarbital ca sa doarma ...pai ce ne mai trezeau degeaba...parca eram o turma de oi mergand spre acel raion Bagaje pentru maternitate 91489
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Vin Ian 22, 2010 11:08 pm

vai de mine ... si eu cat am tras cu niste tampite ... nu aveam lapte cu lavinia deloc, oricat am incercat ... iar cand am cerut lapte praf ... mama, ce scandal ... numai cu tipete primeam ... si pitica urla de foame ... imi tot spuneau sa-i dau ecai si sa ma mulg ... ce sa mulg daca nu curgea nimic ... ce nervi aveam ... facusem febra din cauza asta si mi-au dat o gramada de perfuzii ... pana le-am refuzat ca doar din cauza lor imi crestea temperatura ... :bataie: :bataie: :bataie:
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare