Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 85 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 85 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? 2466r05Ady.Biju

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? 2quni4z hmshop.wordpress.com

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? Wkpzltartizele.blogspot.com

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? Kaqpztbratari magice

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? 69m8w9 Shop/candles

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? 2moa4jsbiosens.ro

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? 2ef53k2reginamaria.ro

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ?

+17
adriana
mofturaki
narcy
Arthemis77
muraru raluca
paul_A
marccora
panky(Laura)
ari05
paula_mami
Maria
Liliana
monica_2008
anays
deriana
mona_mami
teodoraion
21 participanți

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

In jos

ati fumat in timpul sarcinii?

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? Bar_left29%Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? Bar_right 29% 
[ 6 ]
Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? Bar_left71%Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? Bar_right 71% 
[ 15 ]

Total voturi : 21

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? Empty Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ?

Mesaj Scris de teodoraion Joi Sept 17, 2009 10:50 pm

am vazut multe femei cu burta la gura si fumau..eu zic ca se poate face un efort sa nu fumezi in timpul sarcinii.voi v-ati lasat?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? Empty Re: Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ?

Mesaj Scris de mona_mami Dum Sept 20, 2009 10:35 pm

nimeni nu zice nimic ......
eu sunt nefumatoare. dar am inhalat de la altii!! :zambet larg:
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? Empty Re: Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ?

Mesaj Scris de deriana Dum Sept 20, 2009 10:59 pm

Nici eu nu am fumat in timpul sarcinii...nici atunci si nici acum.
deriana
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Lun Sept 21, 2009 4:05 am

nu se inghesuie nimeni aici .... Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? 377534 Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? 377534
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de anays Lun Sept 21, 2009 4:22 am

si eu la fel ,nefumatoare dar in schimb inhalez mai mult de cat as fuma ....offff
anays
anays
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Sept 21, 2009 1:26 pm

si eu am inhalat dar nu asa mult ca i-0am interzis sotului s afumeze cand stau iin bucatarie
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de monica_2008 Lun Sept 21, 2009 6:34 pm

Eu sunt fumatoare de foarte multi ani si am fumat cu amandoua sarcini...asta e nu m-am putut lasa Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? 16974
monica_2008
monica_2008
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 54
Joburi/Distractii : mamica de doua printese minunate

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Sept 21, 2009 9:54 pm

de ce ??
ai incercat sa te lasi?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de monica_2008 Lun Sept 21, 2009 11:17 pm

da si nu am putut tot timpul simteam miros de tigara...
monica_2008
monica_2008
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 54
Joburi/Distractii : mamica de doua printese minunate

Sus In jos

Mesaj Scris de Liliana Mar Sept 22, 2009 8:36 pm

in timpul sarcinii nu am fumat si nu am baut cafea!
Liliana
Liliana
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 51
Joburi/Distractii : mamica de printesa!

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Sept 22, 2009 8:46 pm

Sotul meu nu a fumat niciodata in casa iese pe balcon si fumeaza in schimb daca avem musafirii se mai accepta...
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mier Sept 23, 2009 5:53 am

la mine niciun musafir nu a fumat, nu fumeaza si nici nu va fuma in casa. are loc afara in curte!!
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paula_mami Dum Oct 25, 2009 12:18 am

eu sunt nefumatoare as ca nam avut treaba ... :pupicei:
paula_mami
paula_mami
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Joburi/Distractii : Fetita mea si forumul Mamici Cochete

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Noi 21, 2009 7:14 am

eu am aruncat tigarile din clipa in care am aflat ca sunt gravida... oricum mi-era rau de la ele si nu stiam de ce Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? 16974
dar si d nu mi-ar fi fost rau de la ele, tot le lasam... am citit un articol in care scria sa ni-l inchipuim pe bebe inchis intr-o casuta mica mica, neaerisita, si sa ii bagam fumul de la tigara inauntru... deci... groaznica imagine ... eu cred ca pt sanatatea copiilor ar trebui sa facem acest sacrificiu... stiu ca multe zic ca au fumat si au copii fara probleme... da... se poate... DD ajuta sa nu fie nici un copilas bolnav... dar de ce sa risti ? parerea mea...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Sam Noi 21, 2009 7:23 am

Eu sunt fumatoare de foarte multi ani si am fumat cu amandoua sarcini........nu la fel de mult.....am fumat kent nanotek gri cele mai usoare tigari.......
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Noi 21, 2009 7:27 am

pai si eu eram laura fumatoare inraita... fumam deja de vreo 10 ani.. .si fumam un pachet pe zi...sa nu zic in WE cand ieseam udneva, mergeau pe seara si 2 pachete... vai mama mea Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? 16974 ma mir ca mai am plamani
dar insarcina efectiv mi-a so fost rau de la ele... plus dksmteam fum de tigara imi venea sa vomit instant... mirosurile astea nu le suportam... fum de tigara si de parfum ...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Sam Noi 21, 2009 7:33 am

la fetita mi-a fost foarte rau,nu prea am fumat in primele 4luni,dar la baiat nu mi-a fost asa rau....din cand in cand.......a fost mai usoara sarcina........si am fumat si am nascut 2 copilasi perfecti sanatosi
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Noi 21, 2009 7:37 am

ma bucur Laura ca sunt sanatosi copilasii tai :pupicei:

nasa mea la fel nu s-a putut lasa de ele... chiar dk nu fuma fff multe, si fetita ei e cam bolnavicioasa :lacrimi: plus ca a facut astm bronsic...
nu e regula ... dar cum ziceam... de ce sa risti ? Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? 449374
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Sam Noi 21, 2009 7:43 am

asa este Laura.....dar sunt atatea cazuri in care copii au iesit cu probleme .....fara ca mamicile sa fumeze....chiar din contra au respectat exact pasii....cum se spune ca la carte....si.....tot cu probleme.....eu zic cum vrea d-zeu....sau dc in familie au fost probleme mari cu sanatatea ei mostenesc.
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Noi 21, 2009 7:45 am

si asta e drept...
sa ne bucuram ca avem copilasii sanatosi :pupicei:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Noi 21, 2009 3:16 pm

fiecare si-o face cu mana lui..fumand intotdeauna risti mai mult
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de marccora Sam Noi 21, 2009 3:44 pm

spre rusinea mea si eu am fumat in timpul sarcinii(cam 5 tigari la zi)tot Kent cele mai usoare,si apoi dupa ce am nascut am reusit sa stau 2 luni fara ele,dar apoi a fost tentatia mare si m-am apucat iar
marccora
marccora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 46
Joburi/Distractii : sa citesc ascult muzica .copilul

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Noi 21, 2009 3:51 pm

zic unii doctori, ca dk o mamica pofteste rau de tot la o tigara, mai bine fumeaza decat sa se intample ceva.. .asta nu inseamna ca tre sa fumeze k o locomotiva ... doar cateva "fumuri" pe zi, sau mai rar... desi nu e bine nici asa ...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Sam Noi 21, 2009 5:38 pm

marccora a scris:spre rusinea mea si eu am fumat in timpul sarcinii(cam 5 tigari la zi)tot Kent cele mai usoare,si apoi dupa ce am nascut am reusit sa stau 2 luni fara ele,dar apoi a fost tentatia mare si m-am apucat iar

pacat ca,te-ai apucat iar.....dc ai reusit 2 luni fara ele.....nu trebuia sa te apuci iar....eu nu am rezista nici macar 3 zile........am incercat....si a treia zi am fumat.....nu am mai rezistat.
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Dum Noi 22, 2009 5:59 am

pai eu nu am fumat un an jumate , si apoi incet incet m-am reapucat Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? 16974
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum