Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 31 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 31 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 2466r05Ady.Biju

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 2quni4z hmshop.wordpress.com

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 Wkpzltartizele.blogspot.com

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 Kaqpztbratari magice

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 69m8w9 Shop/candles

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 2moa4jsbiosens.ro

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 2ef53k2reginamaria.ro

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ?

+17
adriana
mofturaki
narcy
Arthemis77
muraru raluca
paul_A
marccora
panky(Laura)
ari05
paula_mami
Maria
Liliana
monica_2008
anays
deriana
mona_mami
teodoraion
21 participanți

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos

ati fumat in timpul sarcinii?

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 Bar_left29%Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 Bar_right 29% 
[ 6 ]
Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 Bar_left71%Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 Bar_right 71% 
[ 15 ]

Total voturi : 21

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 Empty Re: Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ?

Mesaj Scris de panky(Laura) Dum Noi 22, 2009 7:20 am

de ce laura? de ce te-ai apucat iar? :zambet larg:
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 Empty Re: Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ?

Mesaj Scris de ari05 Dum Noi 22, 2009 7:55 am

de ce ? pt ca am fost la o nunta, la cateva luni dupa ce am nascut... si toti fumau in jurul meu... ce era sa fac? doar nu o sa scot nuntasii din sala ca eu nu suport fumul, nu ? Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 199844 asa ca am preferat sa-mi aprind si eu o tigara... era mai suportabil sa fumez eu decat sa inhalez de la altul... si atata mi-a fost... a urmat un botez... unde la fel m-am prostit cu cateva tigari... au urmat apoi chefuri, zile de nastere... si uite asa... am inceput sa fumez si cand nu ieseam... azi una... maine inca una... Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 16974

problema la noi e ca absolut toti din anturajul nostru (nasi, prieteni) fumeaza... si dk ai fost fumator, si fumeaza cineva langa tine, imposibil, zic eu, sa nu poftesti si tu la una...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Dum Noi 22, 2009 8:17 am

asta asa este....cand toti in jurul tau fumeaza tentatia este foarte mare....... :yes!!:
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Lun Noi 23, 2009 1:43 pm

si sotul meu a fumat vreo 10 ani, iar in febroarie anul urmator are un an de cand s-a lasat...tot timpul il bateam la cap sa se lase si degeaba Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 16974 apoi la cateva luni de l nasterea fetitei s-a lasat el asa de buna voie, dintr-o data si lasat a fost ca nu s-a mai apropiat de vreo tigara :yes!!: sper sa nu se ia iar ... Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 496116
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Mar Noi 24, 2009 7:06 pm

si eu am fumat pana acum1luna si jumatate dar am reusit sa le las.tot cicalindu-ma toata lumea la cap Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 16974 acum cand simt fumul de tigarama simt rau de tot :doctor: sotul meu nu are nici o taina :yes!!: am zis co sa-l scot in balcon Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 423715
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de Arthemis77 Lun Noi 30, 2009 10:48 am

Nu am fumat in timpul sarcinii. Nu sunt fumatoare.
Arthemis77
Arthemis77
Mamica incepator
Mamica incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Joi Dec 03, 2009 4:56 pm

eu eram fumator pasiv in timpul sarcinii din cauza sotului , oricum ma ferem cat puteam si acum cand s-a nascut fetita s-a lasat de tigari
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de narcy Vin Dec 11, 2009 1:02 am

sunt nefumatoare iar sotul meu acum in decembrie a facut 1 an de cand s-a lasat de fumat.
narcy
narcy
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 41
Joburi/Distractii : INGINER

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Oct 29, 2010 12:33 am

pareri noi?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Vin Oct 29, 2010 12:38 am

Eu am fumat pana am aflat ca am ramas insarcinata...( fumam foarte mult.. aproape 2 pachete pe zi )...m-am lasat de fumat, mai trageam cate o pipa, din aia pai, subtire subtire...odata la 2 luni, cam asa...

Inainte sa se nasca puii mei, a renuntat si sotul meu la fumat...si de cand au aparut pisicutele in viata noastra nu mai fumam niciunul deloc!!!

..dar parca mi-e dor... sa tin tigara intre degete... Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 377534
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Oct 29, 2010 12:41 am

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 199844 hmmmmm, mie imi spui mie mi-e dor dupa 3 zile ......
eu am fumat si in timpul sarcini ..... cred ca 10 tigari pe zi ......
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Vin Oct 29, 2010 12:43 am

tin minte ca... acum recent, am fost servita de cineva cu un sticks... si cum crezi, adriana ca l-am tinut intre degete ...precum o tigara, dar fara sa vreau!! Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 199844
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Oct 29, 2010 12:44 am

Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 199844 mie colega mea mi-a spus astazi sa tin un pix in gura si sa ma prefac ca este tigara ..... Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 199844
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Vin Oct 29, 2010 12:46 am

adriana, daca te ajuta cu ceva..cica sunt tigari electronice..sau cam asa ceva... Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 423715
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Oct 29, 2010 12:48 am

nu cred ca ma aju7ta ioana ..... oricum prevad ca nu ma va tine mult, astazi chiar nu stiu cum de am rezistat si nu mi-am cumparat
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Oct 29, 2010 1:38 am

maine ia pixul..e eco...Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 199844..si nu te mai GANDI INTR-UNA ..CRED CA SI NOAPTE VISEZI CA FUMEZI!!..Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 199844....asa ca tot fumezi...candva..Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 199844
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Oct 29, 2010 12:34 pm

sa sti ca imi vine sal iau sandy .... acum mi-am facut cafeaua si imi vibne in minte tigara ....obisnuinta, cred ca voi lua pixul pana la urma ..... de marti nu am mai fumat, si marti doar 2 !!!!!
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de tit.ioana Vin Oct 29, 2010 12:42 pm

adriana eu cand am pofta de o tigara iau o pastila de orbit sau pap sticsuri Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 9955 nu le incepe ca nu te mai lasi si eu ma lupt cu viciul asta
tit.ioana
tit.ioana
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Oct 29, 2010 1:19 pm

totul depinde de vointa....stiu ca poti Adriana,dar siu ca nu vrei suficient..
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Oct 29, 2010 1:33 pm

fii tare ,noi te sustinem sa te lasi!!..cum altfel..Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 199844
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Oct 29, 2010 2:00 pm

multumesc fetele, mananc seminte la greu, in special cand stau afara cu gabi ....cate o punga
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Vin Oct 29, 2010 2:11 pm

Te pup dulce dulce Adriana Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 693395 Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 693395 cu siguranta ai sa reusesti Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 728535 sunt alaturi de tine Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 728535 si sunt bucuroasa pt tine :trosu:
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Oct 30, 2010 12:56 am

multumesc roxi ....am trecut cu brio si peste ziua de astazi .... sunt 4 zile de cand nu am bagat pipa in gura ..... dar iar imi venea sa cer astazi o tigara ....macar una .... insa am rezistat tentatiei
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Oct 30, 2010 1:39 am

la cat de hotarata..esti... Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 199844..nu stiu cat mai rezisti...sunt mandra de tine..ca macar ai rezistat...si cred ca vei reusi.,.daca vei avea vointa si ti stimulezi simturile!!
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Rania Sam Oct 30, 2010 10:41 pm

Eh e bine fetelor ca macar reusiti sa rezistati eu cu sotul in fiecare zi zicem ca ne lasam si degeaba Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 199844 Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 423715 astazi am facut un calcul si am ajus la concluzia ca daca am pune banii pe care ii dam pe tigari in 30 de ani am strange o suma considerabila pentru viitorul copiilor ...dar din nou ramane la stadiul de dicutie momentan pentru noi Pentru fumatoare : ati fumat in timpul sarcinii ? - Pagina 2 407405
Rania
Rania
Mamica incepator
Mamica incepator

Varsta : 34
Joburi/Distractii : Studenta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum