Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 19 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 19 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
un test interesant
5 participanți
Mamici cochete :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente
Pagina 1 din 1
un test interesant
in linkul urmator gasiti un test despre bunatate ..in cateva minute il faceti este foarte interesant este cu Dumnezeu si e simplu de facut trebuie doar sa cititi cu MARE atentie intrebarile sa raspundeti sincer si sa dati mai departe pe sageata :pupicei: :pupicei: :pupicei:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: un test interesant
si mie mi-a placut mona
acaum am studiat si eu testul...e foarte interesant
monica_2008- Mamica eleganta
- Varsta : 54
Joburi/Distractii : mamica de doua printese minunate
cine si-a mai facut testul!?
O mare porcarie acest test!Cica psalmul 51 da' de unde?e psalmul 5o modificat.Testul asta e al baptistilor,invatatuirle toate sunt sectare.Dureros!!!
florentina26luca- Mamica incepator
florentina26luca a scris:O mare porcarie acest test!Cica psalmul 51 da' de unde?e psalmul 5o modificat.Testul asta e al baptistilor,invatatuirle toate sunt sectare.Dureros!!!
e psalmul 51 ...nu vad nimic dureros, e din Biblie si nu e modificat e traducerea preotulUI CORNILESCU..., esti extremista?
Sunt ortodoxa!!!Si incerc sa nu fac parte din categoria "sincretism".
eu prefer sa cred in Iisus Hristos fara a face parte dintr-o religie si de a lua ca baza traditii si ritualuri.. prefer sa am o relatie cu Dumnezeu..
“Fără tată, fără mamă, fără spiţă de neam, neavând nici început al zilelor, nici sfârşit al vieţii” (Evrei 7:3)
Cum poti sa crezi in Iisus Hristos nefacand parte dintr-o religie?
Cum poti sa crezi in Iisus Hristos nefacand parte dintr-o religie?
dar Iisus Hristos ce religie a avut?
Spune tu!Cine a citit Biblia cunoaste raspunsul!
Daca toate religiile sunt bune inseamna ca Iisus s-a jertfit pe cruce degeaba.
Daca toate religiile sunt bune inseamna ca Iisus s-a jertfit pe cruce degeaba.
cei ce il recunosc pe Iisus ca Mantuitor si cred in jerfa Lui merg in cer, indiferent de religie.. orice religie Il are pe El ca baza(deci jertfa de pe Golgota) este buna, cele ce nu Il recunosc ca Fiu al lui Dumnezeu si spun ca sunt si alte cai , in afara de jerfta sfanta de la Golgota , ratacesc...
si tot nu mi-ai raspuns la intrebare, de fapt si Iisus a fost considerat eretic, si nu era in randul celorlalti, a avut curajul sa le spuna preotilor in fata lucruri grele, si adevarul i-a facut pe acestia sa atate norodul impotriva Lui, a avut curajul sa spuna ca nu bogatiile te ajuta pe lumea cealalta, si bogatii s-au suparat, a stat in compania curvelor si vamesilor, a fost atipic si totusi Fiul lui Dumnezeu, si cine a vrut atunci sa Il cunoasca L-a cunoscut, si cine vrea azi sa Il cunoasca Il cunoaste!!
Nu am nevoie de o religie, degeaba 90% din populatia acestei tari afirma ca face parte din ortodoxism dar considera ca merge sa faci un avort.. ca deh, s-a intamplat, poti sa spui cate o minciuna voita in interes sa mai castigi ceva, merge sa mai furi..daca tot statul nu te ajuta si etc...asa ca religia nu ma ajuta ....O RELATIE cu Mantuitorul in schimb DA!
Dumnezeul meu, face minuni, El este cu mine in greutati, imi raspunde la rugaciuni, El imi arata zilnic bunatate...totul e sa deschid ochii sa Il chem si El ma protejeaza! prefer un Dumnezeu aproape ..decat un dumnezeu care sa faca parte dintr-o denominatie....nu spun ca toti care se declara a face parte dintr-o religie nu Il au pe Dumnezeu, spun doar ca nu religia te duce in cer CI RELATIA CU DUMNEZEU , prin credinta in jerfta Domnului Iisus.
si tot nu mi-ai raspuns la intrebare, de fapt si Iisus a fost considerat eretic, si nu era in randul celorlalti, a avut curajul sa le spuna preotilor in fata lucruri grele, si adevarul i-a facut pe acestia sa atate norodul impotriva Lui, a avut curajul sa spuna ca nu bogatiile te ajuta pe lumea cealalta, si bogatii s-au suparat, a stat in compania curvelor si vamesilor, a fost atipic si totusi Fiul lui Dumnezeu, si cine a vrut atunci sa Il cunoasca L-a cunoscut, si cine vrea azi sa Il cunoasca Il cunoaste!!
Nu am nevoie de o religie, degeaba 90% din populatia acestei tari afirma ca face parte din ortodoxism dar considera ca merge sa faci un avort.. ca deh, s-a intamplat, poti sa spui cate o minciuna voita in interes sa mai castigi ceva, merge sa mai furi..daca tot statul nu te ajuta si etc...asa ca religia nu ma ajuta ....O RELATIE cu Mantuitorul in schimb DA!
Dumnezeul meu, face minuni, El este cu mine in greutati, imi raspunde la rugaciuni, El imi arata zilnic bunatate...totul e sa deschid ochii sa Il chem si El ma protejeaza! prefer un Dumnezeu aproape ..decat un dumnezeu care sa faca parte dintr-o denominatie....nu spun ca toti care se declara a face parte dintr-o religie nu Il au pe Dumnezeu, spun doar ca nu religia te duce in cer CI RELATIA CU DUMNEZEU , prin credinta in jerfta Domnului Iisus.
Hmmmm,ciudata teorie!Te legi de chestii(avort,furt,minciune)pe care nu doar cei ortodocsi le fac!
Prin invataturile pe care Hristos le-a lasat in Biblie rezulta ca ortodoxia e credinta cea adevarata!
Prin invataturile pe care Hristos le-a lasat in Biblie rezulta ca ortodoxia e credinta cea adevarata!
ok..ramai cu credinta in otodoxie, eu cu cea in Hristos! am facut destul off-topic si sigur nu o scoatem la capat.
Mamici cochete :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente :: Calendar Crestin-Ortodox, Traditii si Evenimente
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA