Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 190 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 190 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 2466r05Ady.Biju

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 2quni4z hmshop.wordpress.com

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 Wkpzltartizele.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 Kaqpztbratari magice

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 69m8w9 Shop/candles

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 2moa4jsbiosens.ro

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 2ef53k2reginamaria.ro

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )

+26
lilique
flori
monicardragan
amalia-carmen
sorina.popia
panky(Laura)
alidascalu
ari05
pupkiss
dani23ela
Liliana
adriana
monica_2008
ioanamanuela76
celina74
scumpetea
paula_mami
popescumelinda
roxanik
alinapopa1969
mona_mami
deriana
elena
Maria
STEF30IASI
teodoraion
30 participanți

Pagina 18 din 26 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26  Urmatorul

In jos

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )

Mesaj Scris de scumpetea Vin Oct 16, 2009 1:11 pm

Am venit si eu la o cafeluta! Chiar am nevoie ca Edi a dormit foarte rau azi noapte! Cred ca s-a trezit de 30 de ori Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 4527
scumpetea
scumpetea
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 45

Sus In jos

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )

Mesaj Scris de ari05 Vin Oct 16, 2009 1:46 pm

neata mamici !!!
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 Cafea
By ari05
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Oct 16, 2009 2:08 pm

neata fetelor!!

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 33594240943501b8b8f6o
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Oct 16, 2009 2:51 pm

neata!!!o zi buna..la noi e ploaieeeeeeeeee rauuu
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de deriana Vin Oct 16, 2009 2:52 pm

Neata, ce cafelute delicioase!
deriana
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Vin Oct 16, 2009 3:03 pm

ce faceti fetelor ?
la cafelute sau ceiuturi ? Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 4527 Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 4527 Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 4527 ☕ ☕ ☕

sa vedeti ce am patit , de aseara nu am gaze la aragaz .......noroc ca am cuptor cu microunde ......
jale mai , cand nu e apa rece , cand nu e apa de nici un fel , cand nu e lumina , cand nu am net , cand nu am gaze .......mooorrrr.....m-am saturat , ....daca nu e una --e alta ....
noroc ca am mancare facuta si numai o incalzesc .....
saraca vecina mea de sus , a venit cu ibricul sa ii incalzesc apa si papica piticului ei ......
si nici macar nu au anuntat
sunt multe blocuri pe langa mine care nu au gaze ......
ooofffff......parca suntem in tara nimanui.....

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 540174 Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 540174 Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 540174
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de flori Vin Oct 16, 2009 3:17 pm

buna dimineata :pupicei:
sunt noua si am venit si eu la o cafeluta cu voi :emotie:
flori
flori
Mamica incepator
Mamica incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Oct 16, 2009 3:29 pm

STEF30IASI a scris:ce faceti fetelor ?
la cafelute sau ceiuturi ? Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 4527 Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 4527 Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 4527 ☕ ☕ ☕

sa vedeti ce am patit , de aseara nu am gaze la aragaz .......noroc ca am cuptor cu microunde ......
jale mai , cand nu e apa rece , cand nu e apa de nici un fel , cand nu e lumina , cand nu am net , cand nu am gaze .......mooorrrr.....m-am saturat , ....daca nu e una --e alta ....
noroc ca am mancare facuta si numai o incalzesc .....
saraca vecina mea de sus , a venit cu ibricul sa ii incalzesc apa si papica piticului ei ......
si nici macar nu au anuntat
sunt multe blocuri pe langa mine care nu au gaze ......
ooofffff......parca suntem in tara nimanui.....

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 540174 Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 540174 Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 540174

aiuireea stef..eu nu am cuptor cu microude..as fi moarta!!!

flori a scris:buna dimineata :pupicei:
sunt noua si am venit si eu la o cafeluta cu voi :emotie:

bine ai venit.
te primim cu drag :pupicei: :Hello!!!!!: :Hello!!!!!:
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Vin Oct 16, 2009 3:41 pm

flori a scris:buna dimineata Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 449374
sunt noua si am venit si eu la o cafeluta cu voi Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 257264

bine ai venit! Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 20685 Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 98826 Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 884750 sau Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 61196
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile

Sus In jos

Mesaj Scris de monica_2008 Vin Oct 16, 2009 5:16 pm

Buna fetelor...o cafea servesc si eu cu voi Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 20685
Stefi asa-i la noi...si noi patim de multe ori sa ramanem fara curent...parca e mai rau k vremea lui Ceausescu Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 328965
monica_2008
monica_2008
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 54
Joburi/Distractii : mamica de doua printese minunate

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Vin Oct 16, 2009 6:18 pm

da monica , e vai si amar de noi .....nici pana la ora asta nu mi-au dat drumul la gaze.....

:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Oct 16, 2009 6:48 pm

buna fetele, am ajuns si eu in cafenea....am fost ieri la control....i-a facut eeg si control neuro peste tot, nu i-a iesit nimic, deci se exclude posibilitatea ca ar fi de la cazatura....dar de ieri de la ore 14 mi-a varsat intr-una desi nu a baut decat apa, acum de dimineata a inceput sa faca diaree.....am vorbit cu doctora si mi-a schimbat antibioticul,.....se pare ca ar fi de la viroza totusi....v-om vedea acum cu noul antibiotic cum va mai fi
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Vin Oct 16, 2009 9:59 pm

adriana a scris:buna fetele, am ajuns si eu in cafenea....am fost ieri la control....i-a facut eeg si control neuro peste tot, nu i-a iesit nimic, deci se exclude posibilitatea ca ar fi de la cazatura....dar de ieri de la ore 14 mi-a varsat intr-una desi nu a baut decat apa, acum de dimineata a inceput sa faca diaree.....am vorbit cu doctora si mi-a schimbat antibioticul,.....se pare ca ar fi de la viroza totusi....v-om vedea acum cu noul antibiotic cum va mai fi

da poate fi adriana , ....mai ales de la antibiotic --multi copii fac diaree....
multa sanatate lui gabita !!!!
pupici dulci !!!!
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Oct 17, 2009 2:40 am

multa sanatate gabita
va pup fetele pe maine
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Oct 17, 2009 4:23 am

multumesc mult fetele....acum nu a mai facut treaba mare dar tuseste de rupe.....oare cand i-o trece de tot ca nu mai rezist....de mai bine de o saptamana o tragem, iar eu nu sunt obisnuita cu gabita sa stea asa, sa zaca, niciodata nu a facut-o si nu suport sal vad asa.....il vreau ca inainte zvapaiat, energic sa nu stea o secunda, sa ma supere sa ne ciondanim......sa tipe la mine, offff fetele tare este rau cand este copilul bolnav....preferi sa fi tu in locul lui de 0 mie de ori....va pup si va doresc o noapte linistita, ne intalnim maine la cafeluta
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Sam Oct 17, 2009 12:00 pm

Sanatate lui Gabita si tie multa putere, Adriana! :pupicei:
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Oct 17, 2009 1:44 pm

Buna dimineata mamicute ! :pupicei:
Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 Cafea1am3
By ari05
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Oct 17, 2009 1:45 pm

adriana a scris:multumesc mult fetele....acum nu a mai facut treaba mare dar tuseste de rupe.....oare cand i-o trece de tot ca nu mai rezist....de mai bine de o saptamana o tragem, iar eu nu sunt obisnuita cu gabita sa stea asa, sa zaca, niciodata nu a facut-o si nu suport sal vad asa.....il vreau ca inainte zvapaiat, energic sa nu stea o secunda, sa ma supere sa ne ciondanim......sa tipe la mine, offff fetele tare este rau cand este copilul bolnav....preferi sa fi tu in locul lui de 0 mie de ori....va pup si va doresc o noapte linistita, ne intalnim maine la cafeluta
:lacrimi: dragu' mic .... pupici lui Gabita sa-i treaca repede !!! Sanatate multa !!!
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Oct 17, 2009 2:08 pm

Cafeluta mamicilor cochete   ( 3 ) - Pagina 18 33

Va astept si pe voi la o cafea!
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Sam Oct 17, 2009 2:10 pm

Sanatate multa lui Gabita !...
Adriana ,alexia cand e racita tot asa varsa si are diaree....doctora mi-a spus ca face si viroza digestiva din cauza racelii.....sa ii tii si regim alimentar minim 3 zile...plus tratamentul recomandat....mie mi-a dat Sumetrolin(antibiotic)
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Oct 17, 2009 2:30 pm

buna dimineata fetele!!

ce faceti??
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Oct 17, 2009 2:41 pm

Bine Teo,stam la o taclala la o cafea apoi in bucatarie la treaba.
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Sam Oct 17, 2009 3:43 pm

mai stau putin si plec la Metro la cumparaturi! :pupicei:
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de deriana Sam Oct 17, 2009 3:55 pm

Neata cochetelor!
Vin si eu la cafeluta, Daria a facut o indigestie nush de la ce si toata noaptea mi-a vomat.
Am schimbat lenjeria de vreo 3 ori , mi-a facut si putina febra.
Sa fie oare gatul? totusi mananca si zice ca nu o doare cand inghite.
deriana
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Oct 17, 2009 4:23 pm

saraca de ea....o fi mancat ceva ce nu i-a priit?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 18 din 26 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum