Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 178 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 178 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 2466r05Ady.Biju

Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 2quni4z hmshop.wordpress.com

Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 Wkpzltartizele.blogspot.com

Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 Kaqpztbratari magice

Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 69m8w9 Shop/candles

Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 2moa4jsbiosens.ro

Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 2ef53k2reginamaria.ro

Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Concurs***Mamici cochete in bucatarie***

+15
roxanik
celina74
monica_2008
elena
popescumelinda
alinapopa1969
teodoraion
mona_mami
amalia-carmen
STEF30IASI
deriana
paula_mami
scumpetea
Maria
adriana
19 participanți

Pagina 8 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 Empty Re: Concurs***Mamici cochete in bucatarie***

Mesaj Scris de teodoraion Mier Oct 21, 2009 2:18 am

larisa a mancat o gramada chiar imi era teama sa nu ii fie rau..
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 Empty Re: Concurs***Mamici cochete in bucatarie***

Mesaj Scris de elena Mier Oct 21, 2009 2:22 am

wow, ce de bunatati pe aici...
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Oct 21, 2009 2:34 am

am editat eu mesajul tau Ioana :pupicei:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Oct 21, 2009 2:36 am

teo ma bucur ca ti-a placut reteta mea ......
si ai mei sunt incantati de ea ......

mona arata bine mancarea ,.....noroc ca deja am mancat .....si sunt satula , ca altfel iti faceam o vizita sa vad poate ti-a mai ramas ceva si pentru noi ........

:pupicei: Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 377534 Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 377534 Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 377534 :pupicei:
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Oct 21, 2009 2:37 am

vai fetele ce de bunatati pe aici...parca mi sa facut foame iar..... Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 377534
astazi am facut ciupercute la cuptor cu gratar de pui....am mancat si eu vre-o 2-3 ciupercute....si 0 pulpita de pui....cu putin gogosar
caty tu cum stai cu dieta????
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Oct 21, 2009 2:38 am

Maria a scris:am editat eu mesajul tau Ioana :pupicei:

maria era deja editat mesajul de mine ..... Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 377534 Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 377534 Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 377534 , am sa recorectez.....

:pupicei: :pupicei: :pupicei: Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 377534
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mier Oct 21, 2009 2:40 am

multumesc maria!! :thank you: :thank you: :thank you:
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Oct 21, 2009 2:47 am

ioanasimona_pop a scris:multumesc maria!! :thank you: :thank you: :thank you:

Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 377534 Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 377534 Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 377534 Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 377534
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mier Oct 21, 2009 3:12 am

of, ce incurcatura pe aici!! stiti ceva fetelor, multumesc amandoura!! :buchet: :buchet:
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Oct 21, 2009 3:15 am

ioanasimona_pop a scris:of, ce incurcatura pe aici!! stiti ceva fetelor, multumesc amandoura!! :buchet: :buchet:

se mai intampla mona , ...stai linistita ....ca nu ma supar .......ma distram .... :pupicei: Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 377534 :pupicei:
ne ajutam si se mai intampla si asa ..... Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 377534 :pupicei: Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 377534

:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mier Oct 21, 2009 3:32 am

in seara aceasta i-am facut adelei ... ceva simplu: cartofi pai cu salata de castraveti.

e cea mai banala reteta. scot maine si celelalte poze, dupa ce mi se incarca acumulatorii la aparat!

reteta: se curata cartofii de coaja, se taie bucatele i se pun in uleiul incins din friteusa si se lasa pana capata o culoare aurie. se pun pe farfurie si se sareaza dupa gust. si un secret pe care nu-l spun adelei: eu presar si usturoi din plic. sunt mult mai gustosi si ... indicati.
castravetii (de la soacra-mea din gradina) se spala, se curata de coaja (doar asa ii mananca) si se taie rondele. adela ii prefera fara sare.
si ... i-am dat cativa si laviniei, dupa ce a papat mancarica ei. i-a devorat!!

Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 34eaxx2

Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 6z7g4k

de pe site imi place
Paturica personalizata 01
Paturica personalizata pentru nou nascuti.
Paturica poate fi brodata cu inscriptionarea dorita de noi.
Culori: alb, roz, bleu.... dupa preferinte.
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=41&cadou=paturica%20personalizata%2001
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de amalia-carmen Mier Oct 21, 2009 3:36 am

aglomeratie mare...

cu ce pofta papa printesele!
amalia-carmen
amalia-carmen
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 52

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mier Oct 21, 2009 3:40 am

vei vedea cum e sa pape doi la masa!!! e atat de bine!!! :pupicei: :pupicei: :pupicei:
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Oct 21, 2009 4:02 am

PESTE PRAJIT CU MAMALIGUTA SI MUJDEI DE USTUROI CU SMANTANA

Ingrediente :
peste curatat si taiat in bucati potrivite
faina malai ( de porumb )
sare
ulei pentru prajit

Se curata bine pestele , se spala in multe ape si se taie bucati potrivite , apoi se pune sare pe el si apoi il tavalim prin faina de porumb si apoi il punem in tigaia cu ulei incins .

Ingrediente mamaliga:
apa, sare , faina de porumb

Ingrediente mujei de usturoi :
usturoi curatat si pisat
sare
smantana

POFTA MARE SI BUNA !!!!!!

Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 37_tablou_3__1

Vapor 01
Tablou realizat prin broderie cu ata de calitate superioara pe suport special de broderie.
Culori: 4...

Pret 19.5x28 : 59.90 lei

http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=14&cadou=vapor%2001

Ultima editare efectuata de catre STEF30IASI in Vin Mar 12, 2010 10:47 pm, editata de 1 ori
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Oct 21, 2009 1:07 pm

wau stefy....cat de bine arata, am si eu peste in congelator....mi-ai dat o idee pentru astazi....chiar nu mai stiam ce sa fac de mancare....sunteti frumosi foc tu si Andrei :pupicei:
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mier Oct 21, 2009 1:09 pm

e bun, delicios si plin de vitamine!!!
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Oct 21, 2009 7:22 pm

reteta zilei- castraveti acri
2 kg castraveti , o capatana usturoi, frunze de telina, boabe de piper si de mustar, marar uscat, frunze de visin, hrean, ardei iute
saramura- la 1 litru de apa se pune o lingura cu varf de sare grunjoasa si o lingurita de otet (optional)
se aseaza castraveti cu toate condimentele in bidon sau borcan si se adauga peste ei saramura fiarta si racita peste ei.
se pune frunzele de telina si viusin deasupra si se lasa la murat
Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 Img_0313
Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 Img_0314
Brosa este confectionata din banda lucioasa din material textil. Aceasta va oferi oricarei tinute un...
Pret : 39.90 lei
http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=82&cadou=brosa%20fairy%20tale
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Joi Oct 22, 2009 12:12 am

arata foarte bine castravetii adriana ....sigur sunt si gustosi ...... :pupicei: :pupicei: :pupicei:

eu aduc fripturica , tu scoate castravetii ...... :pupicei: :pupicei: :pupicei:

STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Oct 22, 2009 12:30 am

ce afacere stedi..cine nu ar vrea sa faca afaceri cu tine?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Oct 22, 2009 12:33 am

eu vin cu desertul.... :tort:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Oct 22, 2009 12:35 am

eu faca ranjamentele pentru masa sa fie frumoasa Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 377534
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Joi Oct 22, 2009 12:37 am

ati uitat de tacamuri, servetele si ... un pahar de vin! tocmai de la cluj sosesc!
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de scumpetea Joi Oct 22, 2009 12:44 am

Vai ce bine arata toate fetelor...ce gospodine bune pe aici! :pupicei:
scumpetea
scumpetea
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Joi Oct 22, 2009 4:00 am

SNITELE DIN CARNE DE PORC

Ingrdiente:
carne de porc
faina
sare , piper
oua
ulei pentru prajit

Mod de preparare :
Carnea de porc se taie subtire , se bate cu ciocanul de carne--cel de snitele , se condimenteaza cu sare si piper dupa gust , apoi se dau bucatile de carne prin faina, apoi prin ou si din nou prin faina.
Se prajesc in ulei pe ambele parti.
Se pot servi asa sau se pune o garnitura langa ele .

POFTA MARE SI BUNA !!!!

Concurs***Mamici cochete in bucatarie*** - Pagina 8 43_sortulet_fantezie_1
Sortulet fantezie
...

Pret : 19.90 lei

http://www.ideidecadouri.biz/index.php?idei_de_cadouri-detalii=63&cadou=sortulet%20fantezie#a

Ultima editare efectuata de catre STEF30IASI in Vin Mar 12, 2010 10:48 pm, editata de 1 ori
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Joi Oct 22, 2009 4:04 am

delicios stefi!!!!! :papa: :papa: :papa:
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum