Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 247 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 247 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Editura Vicovia te asteapta !
+5
STEF30IASI
mona_mami
teodoraion
amalia-carmen
adriana
9 participanți
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Colaboratori-viitori sponsori. :: vicovia.ro
Pagina 1 din 1
Editura Vicovia te asteapta !
VICOVIA
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Editura specializată în domeniul graficii publicitare, editării, creaţiei şi tipăririi cărţilor, broşurilor, cataloagelor, pliantelor, siglelor şi paginilor publicitare personalizate (pentru tiparire). Suntem în serviciul întreprinzătorilor care ţin la propria imagine şi privesc către viitor.
VICOVIA a acumulat o vastă experienţă în perfectă legătură cu activitatea de marketing şi intermedierea comercială. Obiectivul nostru este să dezvoltăm oportunităţile de afaceri ale întreprinzătorilor care vor să înfrunte sfidările noilor tehnologii, cu strategii de comunicare bine determinate.
Alegerea prezentării grafice este unul din punctele forte care caracterizează imaginea unei firme. Determinată în liniile sale generale pe parcursul proiectării, prezentarea grafică este rezultatul unui studiu atent, în armonie cu caracterul comunicării. Creativitatea este în strânsă legătură cu grafica şi în consecinţă vă propunem o grafică proaspătă şi originală dar clară în concepţii, care exprimă vizual mesajul ce se vrea lansat.
Edităm, tipărim şi distribuim cărţi în formatul colecţiilor editurii cât şi în format personalizat, efectuăm servicii de grafică şi tehnoredactare computerizată în formule originale şi de excepţie. Realizăm cărţi electronice.
Ce poate fi mai placut si mai relaxant decat a citi o carte buna...va invit sa vizitati site-ul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
asteptam impresiile dumneavoastra despre site si de ce nu cat mai multe comenzi
echipa noastra va doreste lectura placuta!
Editura specializată în domeniul graficii publicitare, editării, creaţiei şi tipăririi cărţilor, broşurilor, cataloagelor, pliantelor, siglelor şi paginilor publicitare personalizate (pentru tiparire). Suntem în serviciul întreprinzătorilor care ţin la propria imagine şi privesc către viitor.
VICOVIA a acumulat o vastă experienţă în perfectă legătură cu activitatea de marketing şi intermedierea comercială. Obiectivul nostru este să dezvoltăm oportunităţile de afaceri ale întreprinzătorilor care vor să înfrunte sfidările noilor tehnologii, cu strategii de comunicare bine determinate.
Alegerea prezentării grafice este unul din punctele forte care caracterizează imaginea unei firme. Determinată în liniile sale generale pe parcursul proiectării, prezentarea grafică este rezultatul unui studiu atent, în armonie cu caracterul comunicării. Creativitatea este în strânsă legătură cu grafica şi în consecinţă vă propunem o grafică proaspătă şi originală dar clară în concepţii, care exprimă vizual mesajul ce se vrea lansat.
Edităm, tipărim şi distribuim cărţi în formatul colecţiilor editurii cât şi în format personalizat, efectuăm servicii de grafică şi tehnoredactare computerizată în formule originale şi de excepţie. Realizăm cărţi electronice.
Ce poate fi mai placut si mai relaxant decat a citi o carte buna...va invit sa vizitati site-ul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
asteptam impresiile dumneavoastra despre site si de ce nu cat mai multe comenzi
echipa noastra va doreste lectura placuta!
Re: Editura Vicovia te asteapta !
O PALETA LARGA DE CARTI...AI DE UNDE ALEGE.BUN-VENIT PRINTRE NOI!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
am intrat si eu..dar nu vad preturile...
oricum eu sunt pasionata de carti. deci..
oricum eu sunt pasionata de carti. deci..
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
interesante carti , ......
si eu citesc , recunosc , nu foarte mult in ultimul timp ---pentru mine ,.....acum suntem la povesti impreuna cu cel mic ......
dar imi place sa am o colectie frumoasa de carti si sa rasfoiesc din cand in cand .....
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
si eu citesc , recunosc , nu foarte mult in ultimul timp ---pentru mine ,.....acum suntem la povesti impreuna cu cel mic ......
dar imi place sa am o colectie frumoasa de carti si sa rasfoiesc din cand in cand .....
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Si mie imi place sa citesc, acum recunosc ca am foarte putin timp....si nu am mai citit o carte pentru mine, in schimb ii citesc zilnic lui gabita....cred ca 3-4 daca nu si mai multe carticele....lui ii place sa ii citesti, stie toate cartile cum se numesc stie povestea.....si citeste si el....asa cum se pricepe, spune povestea pe dinafara cum se spune :zambet larg:
adriana a scris:Si mie imi place sa citesc, acum recunosc ca am foarte putin timp....si nu am mai citit o carte pentru mine, in schimb ii citesc zilnic lui gabita....cred ca 3-4 daca nu si mai multe carticele....lui ii place sa ii citesti, stie toate cartile cum se numesc stie povestea.....si citeste si el....asa cum se pricepe, spune povestea pe dinafara cum se spune [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Asa face si Gabi al meu,avem colectia de la adevarul si le ea pe rand si povesteste dupa imagini,dar cel putin Bambi i-am citit-o pe putin de vreo douazeci de ori si acum stie expresiile din carte si ne zice cu citate.Sunt asa de scumpi cand se concentreaza ei sa citeasca. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Maria- Administrator
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
felicitari sponsorului :pupicei:
paula_mami- Mamica eleganta
Joburi/Distractii : Fetita mea si forumul Mamici Cochete
sunt multe carti pe profil istoric. e de studiat cu atentie, e una din pasiunile mele istoria.
mona_mami- Mamica cocheta
fetele in cateva zile dam drumu la concurs....cum ati prefera sa fie , cu intrebari de pe site sau cu pozici si apoi 5 zile cu sistemul de votare?
Ati lasat-o mai moale cu cititul, fetelor!? Eu tocmai vreau sa imi dau comanda la o carte, am gasit-o cautand ceva pentru un concurs. Si imi lipseste din colectie. Poate o gasesc la editura aceasta. Caut, caut ...
mona_mami- Mamica cocheta
Subiecte similare
» Cadourisiperle.ro va asteapta la concursul anului !!!
» Concurs - editura Cartea Copiilor
» Reduceri de pret la editura Cartea Copiilor!
» Castiga o carte de la editura Cartea Copiilor!
» O carte cadou de la Editura Cartea Copiilor!
» Concurs - editura Cartea Copiilor
» Reduceri de pret la editura Cartea Copiilor!
» Castiga o carte de la editura Cartea Copiilor!
» O carte cadou de la Editura Cartea Copiilor!
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Colaboratori-viitori sponsori. :: vicovia.ro
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA