Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 133 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 133 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Ornamente pentru torturi
+32
anka9mai
Elena23
Raluca30
nadvio1973
narcy
alinagherman
cecilia_7625
mofturaki
Ana Trisca
crina_oc
adriana
roxana ,mamica finuta
pupkiss
sandy
ianis28
Rody
alinapopa1969
muraru raluca
amalia-carmen
popescumelinda
david
florares
theodora
macoveianca
celina74
STEF30IASI
paul_A
deriana
teodoraion
elena
mona_mami
Maria
36 participanți
Pagina 6 din 22
Pagina 6 din 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Re: Ornamente pentru torturi
teodoraion a scris:nu mai spune celica ca eu chiar vin ca arata delicios....o sa fac..neaparat...dar sa gasesc timp si bani vb ralucai
se prepara foarte repede , mie chiar mie mai usor sa-l fac decat pe cel cu blat si crema cum faceam inainte, trebuie sa ai putina rabdare sa-l tot freci pe aburi si apoi pana se raceste dar nu dureaza prea mult.
cat despre trandafiri nu stiu unde este problema, data viitioare incerc cu jumatate din cantitatea de apa sa vad daca ies
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
chiar maria unde esti ......ce bunataturi mai prepari :pupicei:
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Celina ,felicitari pentru incercare si curaj data viitoare o sa-ti iasa mai bine,iar in privinta pastei nu stiu ce sa zic,eu fierb siropul si laptele praf il pun treptat pana obtin o pasta nu prea tare asemanatoare plastelineicelina74 a scris:Maria ,tortul meu nu a iesit nici pe sfert ca al tau..trebuie sa ai si talent pt asa ceva ....eram foarte increzatoare ca voi reusi si eu trandafirii tai ,dar m-am desumflat repede cand am vazut ca nu-i chip sa fac pasta aia (am pus destul lapte praf ,ba am mai luat si din laptele fetei..si nimic).... ce am facut acum este cu pasta de jeleu si zahar pudra (o reteta luata din alta parte)...de figurina de skateboard pe care o voiam ,nici gand sa o pot face...
Am pasta de lapte la frigider ..o sa incerc ceva totusi ...trebuie tinuta si la frigider sau se face direct cum ai preparat-o?
eu daca imi ramane si se intareste o pun 2 secunde la frigider si isi revine
fetelor in pauza de forum am facut islere....
Maria- Administrator
cum se fac islerele?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
ce sunt astea?nu am auzit de islere blush Vreau si eu sa stiu...
elena- Mamica cocheta
am trecut reteta la dulciuri de craciun si am pus si o poza acumteodoraion a scris:cum se fac islerele?
Maria- Administrator
Maria,vreau si eu retea de pasta de Lapte praf,te rog.ore e pe undeva pe aici si eu nu stiu???
Rody- Mamica rafinata
este pe undeva Rody,cred ca aici la inceput,dar trebuie sa ma uit si euRody a scris:Maria,vreau si eu retea de pasta de Lapte praf,te rog.ore e pe undeva pe aici si eu nu stiu???
se pare ca nu este aici o sa ti-o scriu iarasi...
Maria- Administrator
Rody sa ne spui cum ti-a iesit ...poate tu esti mai priceputa ca mine
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
SarumanaMaria a scris:este pe undeva Rody,cred ca aici la inceput,dar trebuie sa ma uit si euRody a scris:Maria,vreau si eu retea de pasta de Lapte praf,te rog.ore e pe undeva pe aici si eu nu stiu???
se pare ca nu este aici o sa ti-o scriu iarasi...
Rody- Mamica rafinata
sigur,numai sa-mi dea reteta Maria :tort:celina74 a scris:Rody sa ne spui cum ti-a iesit ...poate tu esti mai priceputa ca mine
Rody- Mamica rafinata
Am sa-ti scriu reteta Rody si te astept cu creatiile proprii
Maria- Administrator
mamei mele ii plac foarte mult trandafirii acestia..tin minte cand eram mica ...la ziua lui tata a facut comanda la o doamna care facea akasa....acum ca se apropie 8Martie as vrea sa ii fac un tort decorat plin plin plin numai cu trandafiri din acestia...va rog mult ..vreau si eu reteta...multumesc
ianis28- Mamica incepator
- Varsta : 39
Yupiiiiiiiiiiiiiiiii,vreau reteta,vreau reteaMaria a scris:Am sa-ti scriu reteta Rody si te astept cu creatiile proprii
Rody- Mamica rafinata
Pasta de lapte praf
125 gr.zahar tos,100 ml.apa,100 gr.lapte praf si 5 picaturi de ulei
Zaharul se fierbe cu apa pana se obtine un sirop care se lasa sa se raceasca si in care se pune laptele praf si uleiul,laptele praf se pune treptat ca sa se obtina o pasta care sa se poata modela usor.
Cantitatea de lapte praf variaza si nu este obligatoriu sa fie 100 de gr. eu pun in functie de pasta sa fie potrivita sa se poata modela...
pentru alte detalii intrati aici la acest topic pe prima pagina
125 gr.zahar tos,100 ml.apa,100 gr.lapte praf si 5 picaturi de ulei
Zaharul se fierbe cu apa pana se obtine un sirop care se lasa sa se raceasca si in care se pune laptele praf si uleiul,laptele praf se pune treptat ca sa se obtina o pasta care sa se poata modela usor.
Cantitatea de lapte praf variaza si nu este obligatoriu sa fie 100 de gr. eu pun in functie de pasta sa fie potrivita sa se poata modela...
pentru alte detalii intrati aici la acest topic pe prima pagina
Maria- Administrator
cu mare drag Rody si sper sa iti iasa caci daca nu e buna pasta(consistenta ei)nu o sa va iasa nici trandafirasii...Rody a scris:Maria,multumesc pt reteta :pupicei:
Maria- Administrator
O sa incerc sa respect tot ce ai zis tu in reteta.Sper sa-mi iasa :pupicei:Maria a scris:cu mare drag Rody si sper sa iti iasa caci daca nu e buna pasta(consistenta ei)nu o sa va iasa nici trandafirasii...Rody a scris:Maria,multumesc pt reteta :pupicei:
Rody- Mamica rafinata
Maria mie nu mi s-a intarit deloc pasta , am pus mult mai mult lapte praf si tot degeaba...abia mai tarziu s-a facut cat de cat de modelat dar tot nu au stat asa tari ca ai tai ...stii cumva cauza?
paul_A- Mamica cocheta
ma gandesc ca nu ai fiert destul apa si zaharul sa fie siropul bun....paul_A a scris:Maria mie nu mi s-a intarit deloc pasta , am pus mult mai mult lapte praf si tot degeaba...abia mai tarziu s-a facut cat de cat de modelat dar tot nu au stat asa tari ca ai tai ...stii cumva cauza?
si eu cand o fac las aluatul mai moale caci el se mai intareste si nu se mai poate modela,dar daca mai incerci pana la urma iti dai cu seama singura cum trebuie sa fie ca sa iti iasa trandafirasii...
Maria- Administrator
merci Maria...sper ca data viitoare sa iasa
paul_A- Mamica cocheta
sper sa reusesti pana la urma odata si apoi ai sa vezi ca stii,eu cind am incercat prima data mi-a iesit dar dupa am patit si eu de am fiert siropul prea tare si nu am reusit sa fac pana ce am pus cativa stropi de apapaul_A a scris:merci Maria...sper ca data viitoare sa iasa
Maria- Administrator
azi trebuie sa fac si eu cativa trandafirii pentru un tort care trebuie sa-l fac sambata de ziua fetitei unei prietene :pupicei:
Maria- Administrator
Pagina 6 din 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Subiecte similare
» Ceea ce pentru tine e gunoi , pentru altii e o comoara
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» Lectura pentru bebeluşi vs lectura pentru copii mai mari
» Masti pentru par
» Memorii pentru cei dragi
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» Lectura pentru bebeluşi vs lectura pentru copii mai mari
» Masti pentru par
» Memorii pentru cei dragi
Pagina 6 din 22
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA