Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 158 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 158 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Ornamente pentru torturi
+32
anka9mai
Elena23
Raluca30
nadvio1973
narcy
alinagherman
cecilia_7625
mofturaki
Ana Trisca
crina_oc
adriana
roxana ,mamica finuta
pupkiss
sandy
ianis28
Rody
alinapopa1969
muraru raluca
amalia-carmen
popescumelinda
david
florares
theodora
macoveianca
celina74
STEF30IASI
paul_A
deriana
teodoraion
elena
mona_mami
Maria
36 participanți
Pagina 15 din 22
Pagina 15 din 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Re: Ornamente pentru torturi
l-am umplut cu crema, astept sa se raceasca putin sa-l pot orna
nu ma culc pana nu-l termin
nu ma culc pana nu-l termin
crina_oc- Mamica sexy
ce harnicuta esti Crina
am incercat si eu azi o metoda noua pentru a face trandafiri,dar nu imi place cum au iesit,trebuie sa raman la vechea metoda
am incercat si eu azi o metoda noua pentru a face trandafiri,dar nu imi place cum au iesit,trebuie sa raman la vechea metoda
Maria- Administrator
ce superb este ...o adevarata arta
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
am venit direct aici,cand am citit si am vazut caci te-ai culcat la 3 noaptea,vroiam sa vad ce ai lucrat
dar a meritat,arata super tortul,imi place caci lucrezi cu pasta de zahar,eu nu ma avant caci copiilor nu le place
dar imi plac la nebunie torturile cu pasta de zahar
te asteptam sa ne si spui cum l-ai facut,adica detalii
Felicitari Crina!!!
dar a meritat,arata super tortul,imi place caci lucrezi cu pasta de zahar,eu nu ma avant caci copiilor nu le place
dar imi plac la nebunie torturile cu pasta de zahar
te asteptam sa ne si spui cum l-ai facut,adica detalii
Felicitari Crina!!!
Maria- Administrator
Multumesc Maria!
Ei..nu a fost doar din cauza tortului. Tortul l-am terminat pe la 12,30 si apoi pana am strans "razboiul" din bucatarie, pana m-am mai invartit prin casa s-a facut ora 2 cand am auzit ceva cazand in frigider , erau turnurile castelului meu . Le-am facut prea inalte, cornetele de napolitana s-au inmuiat si au cazut....pana l-am retusat si decorat alte cornete s-a facut aproape ora 3.
Da, imi place sa lucrez cu pasta de zahar insa ma omoara colorantul....acum am folosit colorant rosu praf comandat de pe lumeabasmelor si s-a sfarmat pasta rau de tot (desi initial avea o consistenta ok) asa ca m-am chinuit foarte mult sa o pun pe tort (am pus fasiute, fasiute- m-a necajit rau).
Eu insa nu reusesc sa-mi fac curaj sa lucrez singurica floricele, frunzulite....si de data asta am apelat la cele din comert (risinica sa-mi fie) avand in vedere ca e 3 lei cutiuta cu 12 floricele si 12 frunzulite mi se pare mai comod.
Detalii am sa pun la topicul meu cu retete.
Multumesc Alina!
Ei..nu a fost doar din cauza tortului. Tortul l-am terminat pe la 12,30 si apoi pana am strans "razboiul" din bucatarie, pana m-am mai invartit prin casa s-a facut ora 2 cand am auzit ceva cazand in frigider , erau turnurile castelului meu . Le-am facut prea inalte, cornetele de napolitana s-au inmuiat si au cazut....pana l-am retusat si decorat alte cornete s-a facut aproape ora 3.
Da, imi place sa lucrez cu pasta de zahar insa ma omoara colorantul....acum am folosit colorant rosu praf comandat de pe lumeabasmelor si s-a sfarmat pasta rau de tot (desi initial avea o consistenta ok) asa ca m-am chinuit foarte mult sa o pun pe tort (am pus fasiute, fasiute- m-a necajit rau).
Eu insa nu reusesc sa-mi fac curaj sa lucrez singurica floricele, frunzulite....si de data asta am apelat la cele din comert (risinica sa-mi fie) avand in vedere ca e 3 lei cutiuta cu 12 floricele si 12 frunzulite mi se pare mai comod.
Detalii am sa pun la topicul meu cu retete.
Multumesc Alina!
crina_oc- Mamica sexy
am folosit si eu colorant pulbere de pe lumea basmelor,dar am colorat pasta de lapte praf si a iesit super pasta pentru modelat
daca am timp iti arat azi trandafirasii,problema e caci m-am luat dupa lectiile oferite pe un blog si nu mi-au iesit cum erau acolo
dar mai incerc,mie imi place mult sa incerc sa vad ce iese din mainile mele
daca am timp iti arat azi trandafirasii,problema e caci m-am luat dupa lectiile oferite pe un blog si nu mi-au iesit cum erau acolo
dar mai incerc,mie imi place mult sa incerc sa vad ce iese din mainile mele
Maria- Administrator
serios? iese bine pasta de late praf? nu am facut niciodata, dupa ce reteta faci pasta? tocmai am primit o punga de lapte praf si cred ca am sa o incerc cat de curand.
astept pozele cu trandafirasii......eu mi-am luat un set de forme ptr trandafiri tot de pe lumeabasmelor dar inca nu le-am desigilat
astept pozele cu trandafirasii......eu mi-am luat un set de forme ptr trandafiri tot de pe lumeabasmelor dar inca nu le-am desigilat
crina_oc- Mamica sexy
si eu am luat forme asa zise de trandafiri,dar fac floricele cu ele,dar trandafirii ii fac cu metoda mea,decupez cu un capac de la o sticla de medicamente
am scris aici,chiar in fata reteta de la pasta de lapte praf,cred ca pe primele pagini de la acest topic
ultima achizitie de pe lumea basmelor ,un set de decupatoare pentru frunze de trandafiri
http://lumeabasmelor.ro/details/50/decupatoare-frunze-de-trandafir
am scris aici,chiar in fata reteta de la pasta de lapte praf,cred ca pe primele pagini de la acest topic
ultima achizitie de pe lumea basmelor ,un set de decupatoare pentru frunze de trandafiri
http://lumeabasmelor.ro/details/50/decupatoare-frunze-de-trandafir
Maria- Administrator
am gasit reteta
ce fel de ulei folosesti?
cu pasta de lapte praf se pot si acoperi torturi sau doar pentru decoratiuni?
da, am vazut si eu acele decupatoare, data viitoare am sa mi le iau impreuna cu colorantul verde...
tu ai folosit si colorant gel? care e mai bun? cel pulbere sau gel?
ce fel de ulei folosesti?
cu pasta de lapte praf se pot si acoperi torturi sau doar pentru decoratiuni?
da, am vazut si eu acele decupatoare, data viitoare am sa mi le iau impreuna cu colorantul verde...
tu ai folosit si colorant gel? care e mai bun? cel pulbere sau gel?
crina_oc- Mamica sexy
ulei normal de bucatarie Crina,de palmier am incercat o reteta luata de pe net dar nu am fost prea multumita de cum a iesit...
se pot Crina,dar parerea mea ca este cam costisitoare,la un tort marisor ai nevoie de ceva lapte praf ...
pana acum am folosit doar gel,acum am folosit prima data colorant pulbere,ce mi-a placut la el,a fost ca a iesit un rosu intens,mai placut la vedere
se pot Crina,dar parerea mea ca este cam costisitoare,la un tort marisor ai nevoie de ceva lapte praf ...
pana acum am folosit doar gel,acum am folosit prima data colorant pulbere,ce mi-a placut la el,a fost ca a iesit un rosu intens,mai placut la vedere
Maria- Administrator
am inteles....dupa reteta data de tine cati trandafiri ies (asa ca exemplu )
crina_oc- Mamica sexy
acum depinde Crina,cred ca vreo 4-5 trandafiri,depinde de cat de mari sunt,pot iesi si mai multi,dar eu intotdeauna colorez si verde pentru cateva frunze..
se poate sa fierbi prea tare siropul si sa nu mai iasa nici atat,sa iasa mai putini
se poate sa fierbi prea tare siropul si sa nu mai iasa nici atat,sa iasa mai putini
Maria- Administrator
Arata bine Maria, parca nu sunt asa bogati ca ceilati. Inseamna ca culoarea e mai deschisa la lumina zilei....frumos daca ai folosit si la astia colorantul rosu pulbere. Deci cu siguranta am sa incerc pasta de lapte praf in combinatie cu colorantul rosu.
Frunzulite sunt asa perfecte, imi pare rau ca nu am dat comanda de ele dar ma mai orientez eu la ceva de acolo si le iau si eu.
Frunzulite sunt asa perfecte, imi pare rau ca nu am dat comanda de ele dar ma mai orientez eu la ceva de acolo si le iau si eu.
crina_oc- Mamica sexy
nu e mai deschisa Crina,asa arata cum se vede,am ales o poza mai reusita sa reflecte culoarea cat mai bine
nu s-au asezat petalele cum trebuia si i-am facut mai mici
nu s-au asezat petalele cum trebuia si i-am facut mai mici
Maria- Administrator
Daca tot a ramas deschisa fereastra la topicul asta, tin sa-ti spun Maria ca ma declar fan pasta de zahar....am incercat in seara/noaptea asta pasta de lapte praf si nu mi-a iesit ....am facut exact dupa cantitatile date de tine insa era lipicioasa "compozitia" asa ca am mai pus lapte praf, a intrat dublu si cand sa o intind sa modelez cu ea SE SFARMA ....am mai adaugat o picatura de ulei, nimic...am mai pus putin sirop, nu a mai iesit fina ....am reusit totusi sa fac o placuta cu numele sarbatoritei insa m-am chinuit rau.
Acum stau si ma gandesc ca s-ar putea sa fie din vina laptelui praf, care nu e chiar de calitate (e din ala vrac de la moldoveni/rusesc). asa si la pasta de zahar doar cu cel margaritar iese bine ca e mai fin si contine mai mult amidon.
Maine reiau operatiune insa de data asta fac pasta de zahar.
Maria, sa-mi zici unde crezi ca am gresit :spaldinti:
Acum stau si ma gandesc ca s-ar putea sa fie din vina laptelui praf, care nu e chiar de calitate (e din ala vrac de la moldoveni/rusesc). asa si la pasta de zahar doar cu cel margaritar iese bine ca e mai fin si contine mai mult amidon.
Maine reiau operatiune insa de data asta fac pasta de zahar.
Maria, sa-mi zici unde crezi ca am gresit :spaldinti:
crina_oc- Mamica sexy
poate sa fie si vina laptelui praf(eu folosesc de la dr.oetker)dar la fel de bine poate fii din cauza siropului care nu l-ai fiert destul
parerea mea,eu m-am obisnuit cu ea si stiu cum sa o rezolv si sa o repar
daca tie ti-e mai usor sa lucrezi cu pasta de zahar,poti continua caci e si mai economica,nu?
eu mai imi ud mana cand se sfarma si o pun putin la micro si reusesc sa-i dau de capat,dar sa nu crezi caci mi-a iesit dintotdeauna sa o pot modela,m-am mai chinuit si eu
asteptam creatia
parerea mea,eu m-am obisnuit cu ea si stiu cum sa o rezolv si sa o repar
daca tie ti-e mai usor sa lucrezi cu pasta de zahar,poti continua caci e si mai economica,nu?
eu mai imi ud mana cand se sfarma si o pun putin la micro si reusesc sa-i dau de capat,dar sa nu crezi caci mi-a iesit dintotdeauna sa o pot modela,m-am mai chinuit si eu
asteptam creatia
Maria- Administrator
mda...ei am incercat si cu mana uda, am pus si la microunde, degeaba a ramas prin ea cocoloase .
da..asa eu cu pasta de zahar, acum o fac la ochi...cat priveste economia nu e chiar asa ieftin..un pachet de zahar margaritar e 4,2 lei si eu folosesc unul si jumatate plus mierea de albine, plus margarina....insa iese o cantitatea putin mai mare decat cu lapte praf
am sa vin si cu "creatia"
da..asa eu cu pasta de zahar, acum o fac la ochi...cat priveste economia nu e chiar asa ieftin..un pachet de zahar margaritar e 4,2 lei si eu folosesc unul si jumatate plus mierea de albine, plus margarina....insa iese o cantitatea putin mai mare decat cu lapte praf
am sa vin si cu "creatia"
crina_oc- Mamica sexy
felicitari Crina
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Pagina 15 din 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Subiecte similare
» Ceea ce pentru tine e gunoi , pentru altii e o comoara
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» Lectura pentru bebeluşi vs lectura pentru copii mai mari
» Masti pentru par
» Memorii pentru cei dragi
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» Lectura pentru bebeluşi vs lectura pentru copii mai mari
» Masti pentru par
» Memorii pentru cei dragi
Pagina 15 din 22
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA