Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 110 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 110 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 2466r05Ady.Biju

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 2quni4z hmshop.wordpress.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 Wkpzltartizele.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 Kaqpztbratari magice

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 69m8w9 Shop/candles

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 2moa4jsbiosens.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 2ef53k2reginamaria.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )

+30
margelute- Anda
mona_mami
kamkrys75
victoradrian
lilique
theodora
alyna
narcy
adriana_1
paul_A
roxanik
alinapopa1969
deriana
AlinaS
pupkiss
macoveianca
STEF30IASI
panky(Laura)
celina74
paula_mami
ioanamanuela76
amalia-carmen
Maria
ari05
florares
adriana
scumpetea
elena
buburuza
teodoraion
34 participanți

Pagina 5 din 27 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 27  Urmatorul

In jos

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )

Mesaj Scris de Maria Sam Oct 31, 2009 3:44 am

hai nu ma face acum sa fac si sarmale....caci clatite am facut azi... Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 377534
bate vantul si a adus mirosul la mine..
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )

Mesaj Scris de adriana Sam Oct 31, 2009 3:56 am

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 377534 am vazut maria ca ai facut clatite.....pai maine faci sarmale Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 377534 ...ca tot trebuie sa gatesti....hmmmmmmmmmmmmmmm si au inceput sa miroasa....cred ca pana ma culc sunt gata.....abia astept sa gust una....in special ca este cu varza acrita de mine....este prima data cand pun varza la murat
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Oct 31, 2009 3:59 am

nu ar fii rele sarmalele,dar nu ne plac doar cu varza murata si acum nu am...
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de deriana Sam Oct 31, 2009 4:02 am

Vreau si eu sarmalute , deja imi e pofta
eu nu prea fac ca nu stiu sa le invelesc
vara fac ardei, e mai simplu
deriana
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Oct 31, 2009 4:08 am

hai caty ca nu este greu.....le faci mai mari si gata....eu am facut sarmaloaie nu sarmalute Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 377534
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de deriana Sam Oct 31, 2009 4:13 am

adriana a scris:hai caty ca nu este greu.....le faci mai mari si gata....eu am facut sarmaloaie nu sarmalute Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 377534

Adriana imi amintesc ca am vazut la Carrefour masina de facut sarmele
era intr-o iarna cred ca de craciun si o tipa facea prezentarea acolo cu sarmalutele .
o fi bun oare? nu costa mult 25 ron
deriana
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Oct 31, 2009 4:15 am

deriana a scris:
adriana a scris:hai caty ca nu este greu.....le faci mai mari si gata....eu am facut sarmaloaie nu sarmalute Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 377534

Adriana imi amintesc ca am vazut la Carrefour masina de facut sarmele
era intr-o iarna cred ca de craciun si o tipa facea prezentarea acolo cu sarmalutele .
o fi bun oare? nu costa mult 25 ron

si pana la urma daca le aranjezi bine in oala nu are ce sa li se intample...
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Oct 31, 2009 4:38 am

nu stiu ce sa zic caty cat este de buna....am mai auzit persoane care au cumparat
cum a-i zis si tu maria daca le pui in cratita le acoperi cu o farfurie sau capac.....direct pe ele ca sa stea putin presate nu se intampla nimic....nu se desfac
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de deriana Sam Oct 31, 2009 5:02 am

noapte buna mamicutelor , ma cheama Daria
am zis ca doarme cu taica-su sa mai butonez si eu pe forum
n-am sansa , ca doarme numai cu mine
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 825533 Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 825533
deriana
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Sam Oct 31, 2009 5:19 am

deriana , nici eu nu fac sarmalute ...de obicei ......pot spune ca se numesc galuste ......eu sunt cu frunza ,...cat e de mare sau de mica ...asa v-a iesi si sarmaluta Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 377534
dar stii cat sunt de gustoase ....... Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 377534 te lingi pe degete .....
noua ne plac mult sarmalutele , ...mici sau mari ..cum or iesi ...numai sa fie .... Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 377534

:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Oct 31, 2009 5:28 am

mai mai fetelor... si eu ador sarmalutele... dar spre rusinea mea, nu le fac eu .. nu ca nu le-as sti face, dar face ori maam ori bunica, si imi aduc la pachet Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 377534
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de macoveianca Sam Oct 31, 2009 5:45 am

mamaaaaaaaaaaaa,ce pofta de sarmalute mi-ati facut Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 16974 ...eu fac de la 10 ani ,doar sa am cu ce :zambet larg:
alexut acum pare mai bine...sa vedem la noapte...
ma duc langa el...
un sfarsit de saptamana minunat va doresc din suflet!
va las cafeluta ,proaspata si....pe toate gusturile Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 377534

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 2171626kd1upr5tq8
macoveianca
macoveianca
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Oct 31, 2009 11:59 am

buna dimineata fetele...se pare ca am ajuns prima la cafeluta...multumim anca...chiar imi prinde bine cafeluta...savurez din ea pana se raceste a mea Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 4527 ☕
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Oct 31, 2009 2:12 pm

buna dimi fetele

o zi minunata si o cafea gustoasa!
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Oct 31, 2009 2:22 pm

bune dimineata fetelor, am ajuns si eu la o cafea Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 4527
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Sam Oct 31, 2009 2:31 pm

ari05 a scris:mai mai fetelor... si eu ador sarmalutele... dar spre rusinea mea, nu le fac eu .. nu ca nu le-as sti face, dar face ori maam ori bunica, si imi aduc la pachet Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 377534
Ari trebuie neaparat sa ne vedem! Nici eu nu fac sarmale! O singura data am facut...au iesit foarte bune...dar le-am infasurat in atata varza ca era o adevarata provocare pana ajungeai la compozitie! Radu mi-a sugerat sa le leg bine cu ata...!
Asa ca face mama, Gogutza(soacra mea) sau matusile(ale mele sau ale lui Radu) si ne trimit si noua!
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Oct 31, 2009 2:36 pm

fetelor voi chiar va asemanati....
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Oct 31, 2009 2:47 pm

BUNA DIMINEATA!

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 CoffeeArt
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Sam Oct 31, 2009 2:57 pm

VIN SI EU MARIA LA O CFEA.....CA DE OBICEI APARI CU CATE O CAFELUTA TARE BUNA ☕
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Oct 31, 2009 2:59 pm

panky(Laura) a scris:VIN SI EU MARIA LA O CFEA.....CA DE OBICEI APARI CU CATE O CAFELUTA TARE BUNA ☕
va las cafeaua si ma duc la treaba,ca daca stau aici nu imi face nimeni treaba si intarzii... Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 377534
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Oct 31, 2009 3:28 pm

eu am terminat de facut ciorbica....sarmalutele sau fiert de aseara dar le voi mai baga vreo ora la cuptor inainte sa mancam...imi plac maimult cand sunt putin bagate la cuptor
acum vrem sa ne apucam de curatenie....eu si emil dar am mancat si ne cam doare burta....avem chef sa lenevim si gabita are chef de joaca Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 377534
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Oct 31, 2009 3:32 pm

CE HARNICUTA ESTI ADRIANA..eu abia am papat..acum sa fac curat...si mancarica
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de macoveianca Sam Oct 31, 2009 4:55 pm

spor la trebusoara,fetelor!
si eu am treaba,dar depinde de alexut,sa vedem cum se simte,inca doarme...
va mai las o cafeluta sa aveti multa energie :pupicei:

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 1155556cuvhwlynur
macoveianca
macoveianca
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Oct 31, 2009 6:26 pm

alinapopa1969 a scris:
ari05 a scris:mai mai fetelor... si eu ador sarmalutele... dar spre rusinea mea, nu le fac eu .. nu ca nu le-as sti face, dar face ori maam ori bunica, si imi aduc la pachet Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 377534
Ari trebuie neaparat sa ne vedem! Nici eu nu fac sarmale! O singura data am facut...au iesit foarte bune...dar le-am infasurat in atata varza ca era o adevarata provocare pana ajungeai la compozitie! Radu mi-a sugerat sa le leg bine cu ata...!
Asa ca face mama, Gogutza(soacra mea) sau matusile(ale mele sau ale lui Radu) si ne trimit si noua!

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 199844 cine stie cand am drum prin Ploiesti Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 377534 dar... poate poate ...

uite la Adriana ce harnicuta e :pupicei: eu abia am terminat cat de cat cu curatenia, si imediat ma apuc de mancare... app, Adriana, ne trimiti si noua niste sarmalute , pe mail... ? :zambet larg: ce as mai ppa si eu sarmalute acum... tre s-o sun pe mama sa o intreb daca nu face cumva, din greseala Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 5 199844
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Sam Oct 31, 2009 6:37 pm

si eu i-as face o vizita mamei...insotita de niste carne tocata! ca are mami varza! :pupicei:
dar sa sti! ca varza a la Cluj imi iese minunat!
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 27 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 27  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum