Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 109 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 109 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
+30
margelute- Anda
mona_mami
kamkrys75
victoradrian
lilique
theodora
alyna
narcy
adriana_1
paul_A
roxanik
alinapopa1969
deriana
AlinaS
pupkiss
macoveianca
STEF30IASI
panky(Laura)
celina74
paula_mami
ioanamanuela76
amalia-carmen
Maria
ari05
florares
adriana
scumpetea
elena
buburuza
teodoraion
34 participanți
Pagina 9 din 27
Pagina 9 din 27 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27
Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
fetelor, m-am decis sa-l dau pe Darius la cresa... am luat deja forumlarele pt inscriere... sper k fac bine ce fac... dar chiar nu mai rezist cu el ma termina psihic, in special datorita faptului ca nu vrea sa pape (cel putin nu cu mine) si se comporta cateodata k si cand nu m-ar suporta :lacrimi: poate dk merge la cresa isi revine , cel putin cu papatul, ca am vazut ca in colectiv papa k spartul...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
e hotararea ta ,tu stii ce e mai bine pentru el....
Maria- Administrator
de ce mi-e frica.... sa nu mi se tot imbolnaveasca... mai ales ca e perioada virozelor... pana acum nu am avut probl cu el... chiar deloc nu mi s-a imbolnavit... nu stiu... o sa ii dau ceva eventual pt imunitate... oricum de la anul tot trebuia sa il duc, ca face 2 anisori...
ari05- Mamica cocheta
nu stiu ce sa zic cuscra...
eu stau de drag cu ea acasa si ma gandesc cu groaza ca o sa imi fie dor rau de ea..si cand lipsesc si o ora cand ma vede se urca pe mine si rade ....
si mai ales acum cand vine iarna...nu stiu ce sa zic..cum vrei tu :)
eu stau de drag cu ea acasa si ma gandesc cu groaza ca o sa imi fie dor rau de ea..si cand lipsesc si o ora cand ma vede se urca pe mine si rade ....
si mai ales acum cand vine iarna...nu stiu ce sa zic..cum vrei tu :)
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
stiti cum e fetelor... DD iarta-ma, ca nu e vb ca nu ii place sa stau cu el, ca doar e copilul meu si-l iubesc de nu mai pot... dar... eu sunt singura cuc toata ziua cu el, zi de zi... si m-am indobitocit asa rau :lacrimi: si nu mai rezist !!! deja sunt aproape 2 ani de cand nu lucrez, eu lucrand cu oamenii, zilnic relationam cu cel putin 100 de oameni... nu sunt obisnuita sa stau ... si sa nu fac nimic... plus faptul ca de cand e face figuri la mancare... m-a terminat ... plus ca are fff multa energie si nu-i mai fac fata sincer, mai ales ca a venit frigul si nu putem sta toata ziua afara... multi m-au sfatuit sa-l dau la cresa, inclusiv pediatra... il voi da 4 ore la inceput... sper sa fie ok... dk cumva n-o sa ne placa , nu-l mai duc si gata !!!
dar mie imi va face fff bine sa am cateva ore libere, doar pt mine, timp in care pot sa imi fac si eu linistita treburile casei, plus ca imi voi lua mai mult k sigur ceva extra-job...
sunt multe motive pt care ne-am hotarat sa-l dam la cresa... multe pe care nu le pot expune aici ... :pupicei:
dar mie imi va face fff bine sa am cateva ore libere, doar pt mine, timp in care pot sa imi fac si eu linistita treburile casei, plus ca imi voi lua mai mult k sigur ceva extra-job...
sunt multe motive pt care ne-am hotarat sa-l dam la cresa... multe pe care nu le pot expune aici ... :pupicei:
ari05- Mamica cocheta
e bine la cresa....eu am dat fata cand avea 1 an si 6 luni...l-a inceput a plans dar dupa un timp s-a obisnuit. fiind in colectiv fi sigura ca o sa si raceasca ....
acum nu o mai duc ca am cu cine sa o las....singura problema la noi era cu pampersi.
fata face la olita iar acolo vroiau pampersi....
acum nu o mai duc ca am cu cine sa o las....singura problema la noi era cu pampersi.
fata face la olita iar acolo vroiau pampersi....
narcy- Mamica eleganta
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : INGINER
ari05 a scris:stiti cum e fetelor... DD iarta-ma, ca nu e vb ca nu ii place sa stau cu el, ca doar e copilul meu si-l iubesc de nu mai pot... dar... eu sunt singura cuc toata ziua cu el, zi de zi... si m-am indobitocit asa rau :lacrimi: si nu mai rezist !!! deja sunt aproape 2 ani de cand nu lucrez, eu lucrand cu oamenii, zilnic relationam cu cel putin 100 de oameni... nu sunt obisnuita sa stau ... si sa nu fac nimic... plus faptul ca de cand e face figuri la mancare... m-a terminat ... plus ca are fff multa energie si nu-i mai fac fata sincer, mai ales ca a venit frigul si nu putem sta toata ziua afara... multi m-au sfatuit sa-l dau la cresa, inclusiv pediatra... il voi da 4 ore la inceput... sper sa fie ok... dk cumva n-o sa ne placa , nu-l mai duc si gata !!!
daca e vorba doar de 4 ore e ok laura..si sa il dai undeva unde sa ai siguranta ca eingrijit.daca asa sta treaba si e mai bine pentru tine ..atunci ii va fi bine si lui ...sa ne spui ce ai facut! :pupicei: :pupicei:
ah da... pai de 4 ore e vorba, cresa e la doi pasi de blocul nostru, plus k va fi la grupa mare (nu la grupa mica , cum ar fi normal) ca am "pile" la grupa mare
ari05- Mamica cocheta
ari,poti sa-i dai septilin,e foarte bun...si numai tu stii ce e bine si cum e....eu te inteleg perfect,stau de 6 ani acasa si....uneori imi vine sa urlu.....dar asta e.sa stii ca nu are ce sa-i faca rau chiar o sa invete anumite reguli,care dupa cum vad pe tine te ,,santajeaza sentimental" si face ce vrea el si asta e pt ca e destept si stie sa traga pe turta lui...
eu iubesc foarte mult copii si daca ar fi avut cine sa ma indrume as fi fost intre copii la gradi acum...
chiar daca va mai raci,asta se intampla si cand sta acasa...doar sa ai grija sa-i vorbesti frumos de gradi,de copii,ca si cum l-ai duce acolo ca un premiu....
sa nu cumva sa-i spui....ca o pedeapsa ca dupa aia se sperie.
succes si.....asteptam vesti bune :pupicei:
pe maine la cafeluta!
eu iubesc foarte mult copii si daca ar fi avut cine sa ma indrume as fi fost intre copii la gradi acum...
chiar daca va mai raci,asta se intampla si cand sta acasa...doar sa ai grija sa-i vorbesti frumos de gradi,de copii,ca si cum l-ai duce acolo ca un premiu....
sa nu cumva sa-i spui....ca o pedeapsa ca dupa aia se sperie.
succes si.....asteptam vesti bune :pupicei:
pe maine la cafeluta!
macoveianca- Mamica rafinata
- Varsta : 50
Multumim mult Maria! Ca de obicei arata foarte bine! :pupicei:
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
neata fetelor ! multumim maria de cafeluta :pupicei: arata tare bine :pupicei:
ari05- Mamica cocheta
o zi buna,va doresc si...cafeluta e minunata!
pofta buna!
pofta buna!
macoveianca- Mamica rafinata
- Varsta : 50
E faceti fetele?
toate sunteti bine?
maria,laura nu am reusit ieri sa pun carticelele dar azi merg
:pupicei:
toate sunteti bine?
maria,laura nu am reusit ieri sa pun carticelele dar azi merg
:pupicei:
vin si eu alauri de voi la o cafeluta
panky(Laura)- Mamica cocheta
un ceai cald cu lamaie! E atat de frig afara...brrr....am iesit sa-mi iau volumul II din Moby Dick!....
ce-i cu Mona? Cine stie? Mie imi lipseste tare mult....
ce-i cu Mona? Cine stie? Mie imi lipseste tare mult....
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
ce bine de tine alina ca poti citi ..pe mine nu ma lasa larisa...imi rupe tot..deja mi-a rupt cateva pagini din biblie..
mona e ocupata...nici pe mess nnu am vazut-o ..nu stiu ce treabA are dar a spus ca daca incepe munca abia daca o sa poata intra nici in week-end
mona e ocupata...nici pe mess nnu am vazut-o ..nu stiu ce treabA are dar a spus ca daca incepe munca abia daca o sa poata intra nici in week-end
Ei lasa , se face ea mare...!
Imi pare rau de Mona! Dar ce lucreaza ea?!!!
Imi pare rau de Mona! Dar ce lucreaza ea?!!!
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
buna dimineata!am venit si eu la o cafeluta alaturi de voi
narcy- Mamica eleganta
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : INGINER
am venit si noi de afara....
fetelor, Mona nu e plecata la munte?
ari05- Mamica cocheta
fetelor Mona e plecata la munte la parintii ei caci e Adela in vacanta..ari05 a scris:am venit si noi de afara....
mai beau o gura de cafea ca am venit de afara si a fost asa frig... :ursuletul da p :ursuletul da p :ursuletul da p
Maria- Administrator
eu mi-am facu tun litru de ceai ca m-am congelat un pic si eu afara... bbbrrrrrr !!! da frig poate fi !!!
ari05- Mamica cocheta
buna fetele, am ajuns si eu in birou si imi beau cafeluta acum....in spital este mare nebunie acum,,,,,suntem in carantina, nu se mai primesc vizite in spital....deci va imaginati cum este
Adriana am vazut ca e jale cu grija
la iasi sunt cateva scoli unda au fost gasiti copii cu gripa porcina
fac si eu o cafeluta sa beau, acm ajuns de la munca inghetata
sapt asta sun dimi ca cei mici sunt in vacanta
la iasi sunt cateva scoli unda au fost gasiti copii cu gripa porcina
fac si eu o cafeluta sa beau, acm ajuns de la munca inghetata
sapt asta sun dimi ca cei mici sunt in vacanta
deriana- Mamica eleganta
- Varsta : 45
Pagina 9 din 27 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
Pagina 9 din 27
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA