Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 109 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 109 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 2466r05Ady.Biju

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 2quni4z hmshop.wordpress.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 Wkpzltartizele.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 Kaqpztbratari magice

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 69m8w9 Shop/candles

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 2moa4jsbiosens.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 2ef53k2reginamaria.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )

+30
margelute- Anda
mona_mami
kamkrys75
victoradrian
lilique
theodora
alyna
narcy
adriana_1
paul_A
roxanik
alinapopa1969
deriana
AlinaS
pupkiss
macoveianca
STEF30IASI
panky(Laura)
celina74
paula_mami
ioanamanuela76
amalia-carmen
Maria
ari05
florares
adriana
scumpetea
elena
buburuza
teodoraion
34 participanți

Pagina 9 din 27 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27  Urmatorul

In jos

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )

Mesaj Scris de ari05 Lun Noi 02, 2009 10:45 pm

fetelor, m-am decis sa-l dau pe Darius la cresa... am luat deja forumlarele pt inscriere... sper k fac bine ce fac... dar chiar nu mai rezist cu el Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 16974 ma termina psihic, in special datorita faptului ca nu vrea sa pape (cel putin nu cu mine) si se comporta cateodata k si cand nu m-ar suporta :lacrimi: poate dk merge la cresa isi revine , cel putin cu papatul, ca am vazut ca in colectiv papa k spartul...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )

Mesaj Scris de Maria Lun Noi 02, 2009 10:54 pm

e hotararea ta ,tu stii ce e mai bine pentru el.... Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 377534
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Lun Noi 02, 2009 10:59 pm

de ce mi-e frica.... sa nu mi se tot imbolnaveasca... mai ales ca e perioada virozelor... pana acum nu am avut probl cu el... chiar deloc nu mi s-a imbolnavit... nu stiu... o sa ii dau ceva eventual pt imunitate... oricum de la anul tot trebuia sa il duc, ca face 2 anisori...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Noi 02, 2009 11:10 pm

nu stiu ce sa zic cuscra...

eu stau de drag cu ea acasa si ma gandesc cu groaza ca o sa imi fie dor rau de ea..si cand lipsesc si o ora cand ma vede se urca pe mine si rade ....
si mai ales acum cand vine iarna...nu stiu ce sa zic..cum vrei tu :)
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Lun Noi 02, 2009 11:54 pm

stiti cum e fetelor... DD iarta-ma, ca nu e vb ca nu ii place sa stau cu el, ca doar e copilul meu si-l iubesc de nu mai pot... dar... eu sunt singura cuc toata ziua cu el, zi de zi... si m-am indobitocit asa rau :lacrimi: si nu mai rezist !!! deja sunt aproape 2 ani de cand nu lucrez, eu lucrand cu oamenii, zilnic relationam cu cel putin 100 de oameni... nu sunt obisnuita sa stau ... si sa nu fac nimic... plus faptul ca de cand e face figuri la mancare... m-a terminat Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 16974 ... plus ca are fff multa energie si nu-i mai fac fata sincer, mai ales ca a venit frigul si nu putem sta toata ziua afara... multi m-au sfatuit sa-l dau la cresa, inclusiv pediatra... il voi da 4 ore la inceput... sper sa fie ok... dk cumva n-o sa ne placa , nu-l mai duc si gata !!!
dar mie imi va face fff bine sa am cateva ore libere, doar pt mine, timp in care pot sa imi fac si eu linistita treburile casei, plus ca imi voi lua mai mult k sigur ceva extra-job...
sunt multe motive pt care ne-am hotarat sa-l dam la cresa... multe pe care nu le pot expune aici ... :pupicei:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de narcy Mar Noi 03, 2009 12:37 am

e bine la cresa....eu am dat fata cand avea 1 an si 6 luni...l-a inceput a plans dar dupa un timp s-a obisnuit. fiind in colectiv fi sigura ca o sa si raceasca ....
acum nu o mai duc ca am cu cine sa o las....singura problema la noi era cu pampersi.
fata face la olita iar acolo vroiau pampersi.... Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 477190
narcy
narcy
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 41
Joburi/Distractii : INGINER

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mar Noi 03, 2009 12:55 am

ari05 a scris:stiti cum e fetelor... DD iarta-ma, ca nu e vb ca nu ii place sa stau cu el, ca doar e copilul meu si-l iubesc de nu mai pot... dar... eu sunt singura cuc toata ziua cu el, zi de zi... si m-am indobitocit asa rau :lacrimi: si nu mai rezist !!! deja sunt aproape 2 ani de cand nu lucrez, eu lucrand cu oamenii, zilnic relationam cu cel putin 100 de oameni... nu sunt obisnuita sa stau ... si sa nu fac nimic... plus faptul ca de cand e face figuri la mancare... m-a terminat Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 16974 ... plus ca are fff multa energie si nu-i mai fac fata sincer, mai ales ca a venit frigul si nu putem sta toata ziua afara... multi m-au sfatuit sa-l dau la cresa, inclusiv pediatra... il voi da 4 ore la inceput... sper sa fie ok... dk cumva n-o sa ne placa , nu-l mai duc si gata !!!
dar mie imi va face fff bine sa am cateva ore libere, doar pt mine, timp in care pot sa imi fac si eu linistita treburile casei, plus ca imi voi lua mai mult k sigur ceva extra-job...
sunt multe motive pt care ne-am hotarat sa-l dam la cresa... multe pe care nu le pot expune aici ... :pupicei:

daca e vorba doar de 4 ore e ok laura..si sa il dai undeva unde sa ai siguranta ca eingrijit.daca asa sta treaba si e mai bine pentru tine ..atunci ii va fi bine si lui ...sa ne spui ce ai facut! :pupicei: :pupicei:
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Noi 03, 2009 2:39 am

ah da... pai de 4 ore e vorba, cresa e la doi pasi de blocul nostru, plus k va fi la grupa mare (nu la grupa mica , cum ar fi normal) ca am "pile" la grupa mare Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 377534
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de macoveianca Mar Noi 03, 2009 5:42 am

ari,poti sa-i dai septilin,e foarte bun...si numai tu stii ce e bine si cum e....eu te inteleg perfect,stau de 6 ani acasa si....uneori imi vine sa urlu.....dar asta e.sa stii ca nu are ce sa-i faca rau chiar o sa invete anumite reguli,care dupa cum vad pe tine te ,,santajeaza sentimental" si face ce vrea el si asta e pt ca e destept si stie sa traga pe turta lui...
eu iubesc foarte mult copii si daca ar fi avut cine sa ma indrume as fi fost intre copii la gradi acum...
chiar daca va mai raci,asta se intampla si cand sta acasa...doar sa ai grija sa-i vorbesti frumos de gradi,de copii,ca si cum l-ai duce acolo ca un premiu....
sa nu cumva sa-i spui....ca o pedeapsa ca dupa aia se sperie.
succes si.....asteptam vesti bune :pupicei:
pe maine la cafeluta!
macoveianca
macoveianca
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Mar Noi 03, 2009 12:30 pm

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 4527 Buna dimineata !
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Noi 03, 2009 2:26 pm

buna dimineata!
am adus cafea fierbinte!

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 Cafea-3-1
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de scumpetea Mar Noi 03, 2009 2:31 pm

Multumim mult Maria! Ca de obicei arata foarte bine! :pupicei:
scumpetea
scumpetea
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Noi 03, 2009 2:51 pm

neata fetelor ! multumim maria de cafeluta :pupicei: arata tare bine :pupicei:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de macoveianca Mar Noi 03, 2009 3:40 pm

o zi buna,va doresc si...cafeluta e minunata!
pofta buna! Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 4527 Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 4527 Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 4527
macoveianca
macoveianca
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mar Noi 03, 2009 3:45 pm

E faceti fetele?

toate sunteti bine?
maria,laura nu am reusit ieri sa pun carticelele dar azi merg
:pupicei:
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mar Noi 03, 2009 4:26 pm

vin si eu alauri de voi la o cafeluta ☕
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Mar Noi 03, 2009 4:33 pm

un ceai cald cu lamaie! E atat de frig afara...brrr....am iesit sa-mi iau volumul II din Moby Dick!.... Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 403351

ce-i cu Mona? Cine stie? Mie imi lipseste tare mult.... Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 449374
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mar Noi 03, 2009 4:44 pm

ce bine de tine alina ca poti citi ..pe mine nu ma lasa larisa...imi rupe tot..deja mi-a rupt cateva pagini din biblie..

mona e ocupata...nici pe mess nnu am vazut-o ..nu stiu ce treabA are dar a spus ca daca incepe munca abia daca o sa poata intra nici in week-end
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Mar Noi 03, 2009 5:06 pm

Ei lasa , se face ea mare...! Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 449374
Imi pare rau de Mona! Dar ce lucreaza ea?!!!
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile

Sus In jos

Mesaj Scris de narcy Mar Noi 03, 2009 5:30 pm

buna dimineata!am venit si eu la o cafeluta alaturi de voi
narcy
narcy
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 41
Joburi/Distractii : INGINER

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Noi 03, 2009 5:35 pm

am venit si noi de afara....
fetelor, Mona nu e plecata la munte? Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 377534
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Noi 03, 2009 5:43 pm

ari05 a scris:am venit si noi de afara....
fetelor, Mona nu e plecata la munte? Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 377534
fetelor Mona e plecata la munte la parintii ei caci e Adela in vacanta..
mai beau o gura de cafea ca am venit de afara si a fost asa frig... :ursuletul da p :ursuletul da p :ursuletul da p
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Noi 03, 2009 5:55 pm

eu mi-am facu tun litru de ceai Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 377534 ca m-am congelat un pic si eu afara... bbbrrrrrr !!! da frig poate fi !!!
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mar Noi 03, 2009 6:18 pm

buna fetele, am ajuns si eu in birou si imi beau cafeluta acum....in spital este mare nebunie acum,,,,,suntem in carantina, nu se mai primesc vizite in spital....deci va imaginati cum este Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 4527 Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 9 772214
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de deriana Mar Noi 03, 2009 6:24 pm

Adriana am vazut ca e jale cu grija
la iasi sunt cateva scoli unda au fost gasiti copii cu gripa porcina
fac si eu o cafeluta sa beau, acm ajuns de la munca inghetata
sapt asta sun dimi ca cei mici sunt in vacanta
deriana
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 27 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum