Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 126 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 126 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
+30
margelute- Anda
mona_mami
kamkrys75
victoradrian
lilique
theodora
alyna
narcy
adriana_1
paul_A
roxanik
alinapopa1969
deriana
AlinaS
pupkiss
macoveianca
STEF30IASI
panky(Laura)
celina74
paula_mami
ioanamanuela76
amalia-carmen
Maria
ari05
florares
adriana
scumpetea
elena
buburuza
teodoraion
34 participanți
Pagina 18 din 27
Pagina 18 din 27 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27
Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
de la mine sunt ultimele 3 puncte de la topicul cu florile :flori galbene: :flori galbene: :flori galbene:teodoraion a scris:AI grija camelia...multa sanate tie si la pitici
cuscra..e posibil de aia sa zica si darius...
fetele eu vad ca tot creste la mine reputatia nu stiu care imi da thanks sau plus mereu..dar multumesc :pupicei:
Maria- Administrator
ce faceti fetelor? Teo, ce bine ca ai puncte multe la reputatie!de ce te plangi? :pupicei:
..asa facea intr-o perioada si Teodor, se cerea mereu ca face kk si il puneam de zeci de ori si nik.Uneori plangea, ca nu vroiam sa il tot dezbrac,pe urma ma gandeam doamne ce mama groaznica sunt, copilul cere si eu nu vreau sa-l pun si tot asa..pe urma a renuntat sa mai ceara...acum sunt tare mandra ca face la olita, are doua saptamani de cand punem pampers doar la somn...
..asa facea intr-o perioada si Teodor, se cerea mereu ca face kk si il puneam de zeci de ori si nik.Uneori plangea, ca nu vroiam sa il tot dezbrac,pe urma ma gandeam doamne ce mama groaznica sunt, copilul cere si eu nu vreau sa-l pun si tot asa..pe urma a renuntat sa mai ceara...acum sunt tare mandra ca face la olita, are doua saptamani de cand punem pampers doar la somn...
elena- Mamica cocheta
macoveianca a scris:dar ce rol au punctele?dar reputatia?
nu cred ca au vreun rol..doar asa sa te simti bine
Maria a scris:de la mine sunt ultimele 3 puncte de la topicul cu florile :flori galbene: :flori galbene: :flori galbene:teodoraion a scris:AI grija camelia...multa sanate tie si la pitici
cuscra..e posibil de aia sa zica si darius...
fetele eu vad ca tot creste la mine reputatia nu stiu care imi da thanks sau plus mereu..dar multumesc :pupicei:
multumesc maria
elena a scris:ce faceti fetelor? Teo, ce bine ca ai puncte multe la reputatie!de ce te plangi? :pupicei:
nu ma plang elena..doar vroiam sa multumesc dar nu stiam cui.
felicitari lui teo pentru reusita si tie
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Buna fetele, in sfarsit am ajuns si eu in cafenea....acum sunt putin in birou si mai ma uit pe forum, felicit castigatoarele....sau intamplat multe cat am lipsit
Va invit sa vizitati si acest topic si sa imi spuneti parerea voastra
https://mamicicochete.forumgratuit.ro/cafeneaua-mamicilor-cochete-f8/intalnire-de-craciun-t831.htm#53031
Va invit sa vizitati si acest topic si sa imi spuneti parerea voastra
https://mamicicochete.forumgratuit.ro/cafeneaua-mamicilor-cochete-f8/intalnire-de-craciun-t831.htm#53031
bine ai venit la o cafea cu noi......astazi am venit si eu tarziu la o cafea cu voi.....dar nu am dormit aproape toata noaptea piticul meu a fost foarte agitat cu raceala asta....si azi am dormit pana mai tarziu langa el. :pupicei:
panky(Laura)- Mamica cocheta
si eu iam dat micul dejun fetii apoi mi-am facut si eu cafeluta dar cam tarziu,apoi am votat fetele si acum am intrat si eu sa-mi termin cafeluta si aici...cu voi...si noi am dormit cam pana la 9 jumate ca e cam innorat azi in Bucuresti....va pupik..
popescumelinda- Mamica eleganta
- Varsta : 48
Salutare fetele!Am ajuns si eu la cafenea sa mai vad ce se intampla si sa-mi beau cafeaua de la pranz Camelia ,sora mea de ce nu mi-ai zis ca ti-ai rupt degetelul d ela picior?Ai grija de Hekmat ca stiu cum e cu laringita,eu am patit-o rau de tot.Iar Sara sa se ia de mana cu Stefan ca mi-a scos peri albi si mie decand ii da dintii.
Hutzanca- Mamica incepator
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : Muntele si concursurile online
kakykris, cum D-zeu ai reusit sa-ti rupi degetul la picior ? oofff :lacrimi: cred ca e dureros...
cuscra, ti-am dat sieu acum un punct la reputatie... k sa fie cat mai multe ... hihihi
am descoperit acum de ce ;l-a adus al meu pe darus azi noapte cu noi in dormitor... cica tot urla si striga MAMA MAMA eu nu stiu ce poate avea... nu ca-mi pare rau, DD fereste !!! ca pana acum era asa tatos, numa TATA striga, de mine nu avea treaba... si cam de o sapt nu stiu ce l-a apucat de a devenit mamos dintr-o data... toata ziua ma striga, seara la culcare numai cu mine vrea... vad ca si noaptea la fel... nah, m-am plans un an jumate ca e tatos copilu, si ca nu vrea cu MAMA nimic... si acum... MAMA in sus, MAMA in jos
cuscra, ti-am dat sieu acum un punct la reputatie... k sa fie cat mai multe ... hihihi
am descoperit acum de ce ;l-a adus al meu pe darus azi noapte cu noi in dormitor... cica tot urla si striga MAMA MAMA eu nu stiu ce poate avea... nu ca-mi pare rau, DD fereste !!! ca pana acum era asa tatos, numa TATA striga, de mine nu avea treaba... si cam de o sapt nu stiu ce l-a apucat de a devenit mamos dintr-o data... toata ziua ma striga, seara la culcare numai cu mine vrea... vad ca si noaptea la fel... nah, m-am plans un an jumate ca e tatos copilu, si ca nu vrea cu MAMA nimic... si acum... MAMA in sus, MAMA in jos
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
multumesc cuscra..si eu va dau de cate ori am ocazia..ca imi face placere
bun venit printre noi hutzanca.ne face placere
eu am culcat-o pe larisa acum fac curat..la 3 merg la gradi.
bun venit printre noi hutzanca.ne face placere
eu am culcat-o pe larisa acum fac curat..la 3 merg la gradi.
ohhh, acum am vaz , bine ai venit hutzanca :pupicei:
ari05- Mamica cocheta
fete,acum plec la dc!!cand ma intorc va spun ce am facut!va pup pe toate!!!a inceput sa mi placa aici asa ca nu cred ca mai plec curand :pupicei:
kamkrys75- Mamica incepator
- Varsta : 49
ne bucuram ca iti place alaturi de noi....fara a fi modesta dar este unul din cele mai frumoase forumuri
iar pentru intalnirea de craciun din bucuresti am surprize trasnet pentru pitici, asa ca va astept in numar cat mai mare....va astept la topic fetele sa discutam
iar pentru intalnirea de craciun din bucuresti am surprize trasnet pentru pitici, asa ca va astept in numar cat mai mare....va astept la topic fetele sa discutam
sa ne spui Kamykris cum a fost la dr :pupicei:
e frumos aici Adriana ca e armonie si intelegere , si asta conteaza in primul rand... cel putin asta e pararea mea :pupicei:
si noi cred ca iesim un pic... mergem sa ne plimbam cu tramvaiul altceva nu imi vine in minte ce sa fac, unde sa merg cu el, la ce vreme urata e la Oradea :lacrimi:
e frumos aici Adriana ca e armonie si intelegere , si asta conteaza in primul rand... cel putin asta e pararea mea :pupicei:
si noi cred ca iesim un pic... mergem sa ne plimbam cu tramvaiul altceva nu imi vine in minte ce sa fac, unde sa merg cu el, la ce vreme urata e la Oradea :lacrimi:
ari05- Mamica cocheta
am fost...este o mica fisura..asa mi a zis...de asta ustura la orice miscare...au zis ca sa stau linistita sa nu merg f mult(ca parca as putea)si mi au pus un bandaj ghipsat.una peste alta bine ca s a sfarsit si ziua de azi
kamkrys75- Mamica incepator
- Varsta : 49
ma bucur draguta ca e ok cu piciorul... mda... dk am putea sa nu umblam asa mult ... numai ca poti ? cu copil mic ?
ari05- Mamica cocheta
ce mai faceeti fetele?
eu ma pregatesc sa ies ca maine ne trezim la 5.30 sa mergem la institutul de hematologie..la programarea pe care am ratat-o in septembrie..maine pun 3 ceasuri sa sune
eu ma pregatesc sa ies ca maine ne trezim la 5.30 sa mergem la institutul de hematologie..la programarea pe care am ratat-o in septembrie..maine pun 3 ceasuri sa sune
Teo succes pt maine , sa fie totul bine
pt larisa te duci?
eu ma uit la frumusete pe muchie de cutit iar sotul joaca carti cu Daria
pt larisa te duci?
eu ma uit la frumusete pe muchie de cutit iar sotul joaca carti cu Daria
deriana- Mamica eleganta
- Varsta : 45
toate 3 facem analize..ca avem toate anemie
pupici fetele
noapte buna
pupici fetele
noapte buna
sa umblati bine maine Teo! :ursuletul da p :ursuletul da p :ursuletul da pteodoraion a scris:toate 3 facem analize..ca avem toate anemie
pupici fetele
noapte buna
Maria- Administrator
cuscra, va tin pumnii pe maine , sa iasa bine analizele !!! :trimite pupici :ursuletul da p
si eu m=am uitat la "frumusete pe muchie de cutit"
si eu m=am uitat la "frumusete pe muchie de cutit"
ari05- Mamica cocheta
teo,succes pe maine!
kamkrys,ai grija ca nu e de gluma...daca iti este urat,vino la mine,eu stau cu copii si tu la pat cu alexut,jucati o carte
fetelor,salut!
am o durere de cap de inebunesc :lacrimi:
kamkrys,ai grija ca nu e de gluma...daca iti este urat,vino la mine,eu stau cu copii si tu la pat cu alexut,jucati o carte
fetelor,salut!
am o durere de cap de inebunesc :lacrimi:
macoveianca- Mamica rafinata
- Varsta : 50
si pe mine m-a luat o durere de cap... cred ca ma retrag... o fi so de la vremea asta naspa :lacrimi:
ari05- Mamica cocheta
Teo succes pt maine , sa fie totul bine :pupicei: :pupicei:
panky(Laura)- Mamica cocheta
aveti grija de voi teo si sa dea domnul ca totul sa iasa bine....multa sanatate....fetele va pup si eu si va doresc noapte buna, ne intalnim maine la cafeluta
Pagina 18 din 27 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
Pagina 18 din 27
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA