Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 126 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 126 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 2466r05Ady.Biju

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 2quni4z hmshop.wordpress.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 Wkpzltartizele.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 Kaqpztbratari magice

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 69m8w9 Shop/candles

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 2moa4jsbiosens.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 2ef53k2reginamaria.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )

+30
margelute- Anda
mona_mami
kamkrys75
victoradrian
lilique
theodora
alyna
narcy
adriana_1
paul_A
roxanik
alinapopa1969
deriana
AlinaS
pupkiss
macoveianca
STEF30IASI
panky(Laura)
celina74
paula_mami
ioanamanuela76
amalia-carmen
Maria
ari05
florares
adriana
scumpetea
elena
buburuza
teodoraion
34 participanți

Pagina 18 din 27 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27  Urmatorul

In jos

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )

Mesaj Scris de Maria Mar Noi 10, 2009 5:27 pm

teodoraion a scris:AI grija camelia...multa sanate tie si la pitici

cuscra..e posibil de aia sa zica si darius...

fetele eu vad ca tot creste la mine reputatia nu stiu care imi da thanks sau plus mereu..dar multumesc :pupicei:
de la mine sunt ultimele 3 puncte de la topicul cu florile :flori galbene: :flori galbene: :flori galbene:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )

Mesaj Scris de elena Mar Noi 10, 2009 5:53 pm

ce faceti fetelor? Teo, ce bine ca ai puncte multe la reputatie!de ce te plangi? :pupicei:
..asa facea intr-o perioada si Teodor, se cerea mereu ca face kk si il puneam de zeci de ori si nik.Uneori plangea, ca nu vroiam sa il tot dezbrac,pe urma ma gandeam doamne ce mama groaznica sunt, copilul cere si eu nu vreau sa-l pun Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 91489 si tot asa..pe urma a renuntat sa mai ceara...acum sunt tare mandra ca face la olita, are doua saptamani de cand punem pampers doar la somn...
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mar Noi 10, 2009 6:03 pm

macoveianca a scris:dar ce rol au punctele?dar reputatia?

nu cred ca au vreun rol..doar asa sa te simti bine Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 328965

Maria a scris:
teodoraion a scris:AI grija camelia...multa sanate tie si la pitici

cuscra..e posibil de aia sa zica si darius...

fetele eu vad ca tot creste la mine reputatia nu stiu care imi da thanks sau plus mereu..dar multumesc :pupicei:
de la mine sunt ultimele 3 puncte de la topicul cu florile :flori galbene: :flori galbene: :flori galbene:

multumesc maria

elena a scris:ce faceti fetelor? Teo, ce bine ca ai puncte multe la reputatie!de ce te plangi? :pupicei:
..asa facea intr-o perioada si Teodor, se cerea mereu ca face kk si il puneam de zeci de ori si nik.Uneori plangea, ca nu vroiam sa il tot dezbrac,pe urma ma gandeam doamne ce mama groaznica sunt, copilul cere si eu nu vreau sa-l pun Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 91489 si tot asa..pe urma a renuntat sa mai ceara...acum sunt tare mandra ca face la olita, are doua saptamani de cand punem pampers doar la somn...

nu ma plang elena..doar vroiam sa multumesc dar nu stiam cui.
felicitari lui teo pentru reusita si tie Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 449374 Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 449374 Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 449374
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de macoveianca Mar Noi 10, 2009 6:11 pm

ok,am inteles :pupicei:
macoveianca
macoveianca
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mar Noi 10, 2009 6:24 pm

Buna fetele, in sfarsit am ajuns si eu in cafenea....acum sunt putin in birou si mai ma uit pe forum, felicit castigatoarele....sau intamplat multe cat am lipsit Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 377534
Va invit sa vizitati si acest topic si sa imi spuneti parerea voastra
https://mamicicochete.forumgratuit.ro/cafeneaua-mamicilor-cochete-f8/intalnire-de-craciun-t831.htm#53031
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mar Noi 10, 2009 6:34 pm

bine ai venit la o cafea cu noi......astazi am venit si eu tarziu la o cafea cu voi.....dar nu am dormit aproape toata noaptea piticul meu a fost foarte agitat cu raceala asta....si azi am dormit pana mai tarziu langa el. :pupicei:
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de popescumelinda Mar Noi 10, 2009 6:36 pm

si eu iam dat micul dejun fetii apoi mi-am facut si eu cafeluta dar cam tarziu,apoi am votat fetele si acum am intrat si eu sa-mi termin cafeluta si aici...cu voi...si noi am dormit cam pana la 9 jumate ca e cam innorat azi in Bucuresti....va pupik..
popescumelinda
popescumelinda
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de Hutzanca Mar Noi 10, 2009 6:59 pm

Salutare fetele!Am ajuns si eu la cafenea sa mai vad ce se intampla si sa-mi beau cafeaua de la pranz Camelia ,sora mea de ce nu mi-ai zis ca ti-ai rupt degetelul d ela picior?Ai grija de Hekmat ca stiu cum e cu laringita,eu am patit-o rau de tot.Iar Sara sa se ia de mana cu Stefan ca mi-a scos peri albi si mie decand ii da dintii.
Hutzanca
Hutzanca
Mamica incepator
Mamica incepator

Varsta : 55
Joburi/Distractii : Muntele si concursurile online

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Noi 10, 2009 7:01 pm

kakykris, cum D-zeu ai reusit sa-ti rupi degetul la picior ? oofff :lacrimi: cred ca e dureros...

cuscra, ti-am dat sieu acum un punct la reputatie... k sa fie cat mai multe ... hihihi Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 377534

am descoperit acum de ce ;l-a adus al meu pe darus azi noapte cu noi in dormitor... cica tot urla si striga MAMA MAMA Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 16974 eu nu stiu ce poate avea... nu ca-mi pare rau, DD fereste !!! ca pana acum era asa tatos, numa TATA striga, de mine nu avea treaba... si cam de o sapt nu stiu ce l-a apucat de a devenit mamos dintr-o data... toata ziua ma striga, seara la culcare numai cu mine vrea... vad ca si noaptea la fel... Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 16974 nah, m-am plans un an jumate ca e tatos copilu, si ca nu vrea cu MAMA nimic... si acum... Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 16974 MAMA in sus, MAMA in jos Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 16974
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mar Noi 10, 2009 7:25 pm

multumesc cuscra..si eu va dau de cate ori am ocazia..ca imi face placere

bun venit printre noi hutzanca.ne face placere

eu am culcat-o pe larisa acum fac curat..la 3 merg la gradi.
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Noi 10, 2009 8:23 pm

ohhh, acum am vaz , bine ai venit hutzanca :pupicei:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de kamkrys75 Mar Noi 10, 2009 8:26 pm

fete,acum plec la dc!!cand ma intorc va spun ce am facut!va pup pe toate!!!a inceput sa mi placa aici Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 377534 asa ca nu cred ca mai plec curand :pupicei:
kamkrys75
kamkrys75
Mamica incepator
Mamica incepator

Varsta : 49

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mar Noi 10, 2009 8:29 pm

ne bucuram ca iti place alaturi de noi....fara a fi modesta dar este unul din cele mai frumoase forumuri Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 377534
iar pentru intalnirea de craciun din bucuresti am surprize trasnet pentru pitici, asa ca va astept in numar cat mai mare....va astept la topic fetele sa discutam
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mar Noi 10, 2009 10:03 pm

sa ne spui Kamykris cum a fost la dr :pupicei:

e frumos aici Adriana ca e armonie si intelegere , si asta conteaza in primul rand... cel putin asta e pararea mea :pupicei:

si noi cred ca iesim un pic... mergem sa ne plimbam cu tramvaiul Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 16974 altceva nu imi vine in minte ce sa fac, unde sa merg cu el, la ce vreme urata e la Oradea :lacrimi:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de kamkrys75 Mar Noi 10, 2009 11:57 pm

am fost...este o mica fisura..asa mi a zis...de asta ustura la orice miscare...au zis ca sa stau linistita sa nu merg f mult(ca parca as putea)si mi au pus un bandaj ghipsat.una peste alta bine ca s a sfarsit si ziua de azi Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 377534
kamkrys75
kamkrys75
Mamica incepator
Mamica incepator

Varsta : 49

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Noi 11, 2009 1:06 am

ma bucur draguta ca e ok cu piciorul... mda... dk am putea sa nu umblam asa mult ... Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 377534 numai ca poti ? cu copil mic ? Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 199844
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Noi 11, 2009 3:28 am

ce mai faceeti fetele?

eu ma pregatesc sa ies ca maine ne trezim la 5.30 sa mergem la institutul de hematologie..la programarea pe care am ratat-o in septembrie..maine pun 3 ceasuri sa sune
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de deriana Mier Noi 11, 2009 3:33 am

Teo succes pt maine , sa fie totul bine
pt larisa te duci?
eu ma uit la frumusete pe muchie de cutit iar sotul joaca carti cu Daria
deriana
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Noi 11, 2009 3:51 am

toate 3 facem analize..ca avem toate anemie
pupici fetele
noapte buna
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Noi 11, 2009 3:54 am

teodoraion a scris:toate 3 facem analize..ca avem toate anemie
pupici fetele
noapte buna
sa umblati bine maine Teo! :ursuletul da p :ursuletul da p :ursuletul da p
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Noi 11, 2009 4:16 am

cuscra, va tin pumnii pe maine , sa iasa bine analizele !!! :trimite pupici :ursuletul da p

si eu m=am uitat la "frumusete pe muchie de cutit" Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 377534
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de macoveianca Mier Noi 11, 2009 4:53 am

teo,succes pe maine!
kamkrys,ai grija ca nu e de gluma...daca iti este urat,vino la mine,eu stau cu copii si tu la pat cu alexut,jucati o carte Cafeluta mamicilor cochete ( 4 ) - Pagina 18 377534
fetelor,salut!
am o durere de cap de inebunesc :lacrimi:
macoveianca
macoveianca
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Noi 11, 2009 4:55 am

si pe mine m-a luat o durere de cap... cred ca ma retrag... o fi so de la vremea asta naspa :lacrimi:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Noi 11, 2009 4:59 am

Teo succes pt maine , sa fie totul bine :pupicei: :pupicei:
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Noi 11, 2009 5:01 am

aveti grija de voi teo si sa dea domnul ca totul sa iasa bine....multa sanatate....fetele va pup si eu si va doresc noapte buna, ne intalnim maine la cafeluta
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 18 din 27 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum